Viesnīca ir ļoti skaista, jo 4 *

Rakstīts: 3 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 26 marta — 2 aprīlis 2021
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Ļ oti labi atpū tā s. Ē dienu pietiek, 7 dienā m var atrast ko ē damu. Daž i ē dieni tiek izdalī ti, dā rzeņ i, salā ti - paņ emat paš i. Vī rietim vairā kas reizes bija jā iet pē c gaļ as, lai saņ emtu savu porciju)) Bet man ir liela, un ar to pietiek)) Alu izsniedz mazā s glā zē s (vī ram iedeva divas, trī s)) Alkohols bija (mē s tieš ā m gandrī z to nedzē ru ), kafija bija tirdzniecī bas automā tos pie bā ra un š ķ ī stoš ā , daudz ū dens. Un telpa tiek papildinā ta katru dienu un visā teritorijā . Bija uzkodas, bet mē s nedevā mies pē c uzkodā m))

Telpas tiek tī rī tas katru dienu, vienmē r uz grī dā m ir apkopē jas, var lū gt nomainī t pludmales dvieļ us utt. , tiek izdalī ts ž eleja, š ampū ns, krē ms, ziepes. Teritorija tiek sakopta visu stundu, ļ oti zaļ a un mā jī ga. Numuri ir plaš i, santehnika nedaudz nestabila, bet darbojas)) Gaisa kondicionieris darbojā s, ledusskapis un seifs arī ))


Mums iedeva istabiņ u ar piekļ uvi pamestai viesnī cai, tā bija ļ oti mā jī ga.
Teritorijā nav odu, viņ i smē ķ ē , bet naktī ieslē dza fumigatoru, jo odi lido, iznā kot no vannas istabas))

Jū ra ir kaut kas neticams, un maziem bē rniem ir lī cis, rifs ir skaists, ir ko redzē t un kur peldē ties. Redzē jā m bruņ urupuč us, delfī nus, dzeloņ rajas u. c. , arī tad, kad viesnī cā bija stiprs vē jš , jū rā bija ē rtā k un varē ja peldē ties.

Animā cija - vietē jie puiš i, bija vā ja, bet pē dē jā s dienā s viesnī cā ir pieaudzis cilvē ku skaits un viņ i ir kļ uvuš i aktī vā ki savā darbā . Viņ i pat plā no atvē rt bē rnu klubiņ u, bet mans mazais sadraudzē jā s un paš i izdomā ja spē les utt. . Vidē ja izmē ra baseins tika apsildī ts. Internets ir foajē bet Viber nestrā dā , viss pā rē jais ir apm. 90% ukraiņ u un krievu krievus viesnī cā neatrada)) Margenš teins bija iekļ auts pludmalē , bet mū su vī rieš i paskaidroja, ka bē rniem un apaļ ī giem vī rieš iem to labā k neiekļ aut)) Pā rē jais bija ļ oti patī kams un forš s.
"Home" tika uzstā dī ta uzreiz lidmaš ī nā ar vī ru, tā pē c kontrole pie mums ā tri pā rgā ja, bet citi uzstā dī ja. Pā rbaude tika nokā rtota uzreiz lidostā , izejot no lidostas otrā stā vā ir laboratoriju izvē le, kas sastā dī ja 750 UAH un 21:00 mē s noņ ē mā m paš izolā ciju))
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu