Šie ir garlaicīgākie un sabojātākie svētki

Rakstīts: 31 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 20 — 27 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 5.0
Vē los lū gt viesnī cas administrā ciju uzlabot Jū su viesnī cā pavadī to laiku! ! ! Animā cijas 0. Protams, saprotu, ka laiki ir smagi un koronavī rusa dē ļ viss nogā ja greizi! Bet animā cija varē tu bū t labā ka! Man ir tā da sajū ta, ka biju pansionā tā tiem, kam pā ri 60! Daž reiz notika ū dens aerobika un jogas vingrinā jumi. Bet tas bija diezgan daž reiz un jau ļ oti garlaicī gi. Mū zika spē lē ja vienā di visu pā rē jo laiku, dziesma Okean Elzy Embrace skanē ja ik pē c 15 minū tē m, kas bija ļ oti kaitinoš i, nu, ļ oti. Vakarā nekā das izklaides, animā cijas utt. , tikai atkal vecā garlaicī ga mū zika, kas jau nā kamajā dienā saslima! Taisna atpū ta nokaitinā ja nā kamajā dienā ! Es gribē ju vismaz minimā lu diskotē ku, vismaz minimā lu š ovu, nevis š o garlaicī bu! Kamē r citā s viesnī cā s bija animā cijas un izklaide, citā s viesnī cā s bija daudz forš ā k, un to mē s noteikti noskaidrojā m!
Daž i draugi, kuri tajā paš ā laikā atpū tā s Š armā , atsū tī ja mums video, cik forš i viņ i atpū š as, un kā da viņ iem ir forš a animā cija!! ! ! Godī gi sakot, mums nebija nekā cita darā mā , izņ emot tusē š anu pie bā ra un doš anos uz pilsē tu! Bet kad maksā naudu un ne mazo, gribas, lai viss attaisnojas! Jā , mū su atvaļ inā jums bija garlaicī gs un garlaicī gs! Es teiktu, ka svē tki bija "sabojā ti"!
Man arī ļ oti nepatika, ka mums uzreiz 12.00 nogrieza rokassprā dzes! Zinu, ka tā di ir visu viesnī cu noteikumi! Bet, kad braucā m transfē rā , visiem citu viesnī cu viesiem bija rokassprā dzes un viņ i varē ja turpinā t normā li atpū sties lī dz transfē ra pienā kš anai! Mū su transfē rs mums ieradā s pulksten 16.00.

BROKASTIS viesnī cā no 7 lī dz 10.30! Pusdienas no 13.00 lī dz 15.00! Attiecī gi no paš a rī ta lī dz paš ai atnā kš anai savā mā jā "Un mā jā s bijā m gandrī z 3 naktī " tu bū si izsalcis! Protams, tā ir mū su problē ma! Bet mana draudzene ir stā voklī , un viņ ai visu laiku vajag normā li ē st un nebadī ties lī dz 3 naktī ! Un mē s lū dzā m nenovilkt rokassprā dzes, lai varē tu pusdienot, bet jū s pilnī bā atteicā ties! Lai gan citas viesnī cas visiem piekā pā s! Vienī gais + jū su viesnī cā ir tas, ka jū s patieš ā m gatavojat garš ī gus ē dienus un lielā kā daļ a darbinieku ir ļ oti draudzī gi!
Tā pē c es atkā rtoju:
- animā cija un izklaide!
- mū zika!
- izlikš ana no viesnī cas!
- normā la atpū ta!
+ daž i darbinieki!
+ virtuve!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu