Shams Safaga Resort 4*– Atsauksmes

77
Novērtējums 7.110
№2 viesnīcas reitingā Safagi
7.1 Numurs
7.4 apkalpošana
6.7 Tīrība
7.1 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Nomaļa viesnīca ar zaļo zonu. Atvērts 1991. gadā, pēdējā daļēja renovācija notika 2013. gadā. Viesnīca piesaista sērfotājus. Ieteicams arī relaksējošām ģimenes brīvdienām ar bērniem.Vairāk →
аватар Oleg687029
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā viesnī ca ir laba. Liela teritorija, sava pludmale, ir kur pastaigā ties, bet numuriņ i, tā pat kā visa viesnī ca, bija "noguruš i" iespē jams pirms 10 gadiem, bet izskatī jā s dzī vespriecī gi. Ē diens normā ls - gaļ a, zivis, salā ti, deserti, bet jū ras veltes un omā rus arī neceriet : ) Bā rā ir daudz veidu alkohola, bet viss vietē jais un ne kvalitatī vs, alus kvalitā tē normā lā kais. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca ir laba.
Liela teritorija, sava pludmale, ir kur pastaigā ties, bet numuriņ i, tā pat kā visa viesnī ca, bija "noguruš i" iespē jams pirms 10 gadiem, bet izskatī jā s dzī vespriecī gi.
Ē diens normā ls - gaļ a, zivis, salā ti, deserti, bet jū ras veltes un omā rus arī neceriet : )
Bā rā ir daudz veidu alkohola, bet viss vietē jais un ne kvalitatī vs, alus kvalitā tē normā lā kais.
Daudzi atpū tnieki no Vā cijas, Polijas un NVS valstī m.
Ā rpus viesnī cas nav nekas cits kā iela ar suvenī riem un pā ris veikaliņ iem, tuksnesis, nav kur staigā t. Hurgadā var nokļ ū t ar taksi vai ar ekskursiju, Hurgadā arī nav ko darī t - pilsē ta nav interesanta.
Ekskursijas ir arī daž as interesantā kas, citas ne. Man patika nirš ana un kvadracikli, piemē ram, Luksora ir 7-8 stundu brauciens turp un 45 minū tes templī ("Un jums ir vē l 25 minū tes brī va laika skrieš anai. . ") lī dz tempļ a kompleksam, kurā uz visiem laikiem. , jā pavada 2-2 , 5 stundas lai visu mierī gi redzē tu, tad nesaprotama kafejnī ca un braucieni ar kuģ ī ti pa Nī lu uz banā nu salu kur parā dī s divus pē rtiķ us, vienu krokodilu un iedos pā ris banā nu : )
Viesnī cas rezultā tu var raksturot ar frā zi "Berdjanska vā cieš iem".
аватар Galapetrovna
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tū lī t rezervē š u, ka arā bu mū su klā tbū tnē viesnī cā nebija, lielā kā daļ a atpū tnieku ir gados veci vā cieš i, viesnī cā ir maz jaunieš u, tā pē c kluss, labi atpū š oties no pilsē tas. … Tomēr ▾ Tū lī t rezervē š u, ka arā bu mū su klā tbū tnē viesnī cā nebija, lielā kā daļ a atpū tnieku ir gados veci vā cieš i, viesnī cā ir maz jaunieš u, tā pē c kluss, labi atpū š oties no pilsē tas.
Apstā jā mies 10-00 un bez problē mā m iekā rtojā mies 12-00, piedā vā ja pirmo stā vu un piekto, mē s izvē lē jā mies pirmo. tai ir balkons, piecstā vu ē ka, ceturtajā un piektajā stā vā balkonu nav. Personā ls ir labi apmā cī ts, visi smaida un sveicina, kā mā k))
Istaba: pē c remonta viss tī rs, jauns kondicionieris, jauns fē ns, mē beles mazliet vecas, bet skaidrs, ka ar laku arī restaurē ta, tā pē c no pirmā acu uzmetiena pat ļ oti labi, bet nedzī vojam tur, bet 10 dienas ir labi, katru dienu tī rī ja istabu, atstā jā m nelielu š okolā des tā felī ti, bija ledusskapis, nedaudz noguris, bet strā dā .
Ē damzā le: visiem viss pietika, ja kaut kas beidzā s, tad uzreiz papildinā ja, izsalkuš am ir ļ oti grū ti, rindas 3-4 cilvē ki, pieveš anai bija tikai liellopu gaļ a, bet liek cik prasi, Neredzē ju nevienu izceltu no atpū tniekiem, Jā , vā cieš i iedeva monē tas un viņ i pasmaidī ja plaš ā k.
Teritorija: ļ oti skaista, jā redz, staigā baltie gā rņ i,
daudzas takas, kas ved uz jū ru.
Jū ra: kaut kas. atbraucā m 8 no rī ta jū ra pie vietas pē c dziļ uma normas kas prot peldē t, bē rniem nedaudz dziļ š , pusdienlaikā paisums bija zems un kļ uva sekls, bē rniem tas visvairā k, bet staigā t 20-30 metri un normas, bet tiem, kas nemā k peldē t, kļ uva pieejamas koraļ ļ u salas, kur ir daudz zivju, un, ja brauc prom, tur peld diezgan lielas zivis. pie mola 11 un 17 uzpeld lielie bruņ urupuč i, tas ir kaut kas. noteikti ņ emiet lī dzi savas maskas. Pē c pusdienā m paisums un dziļ ums ir visas normas tiem, kas prot peldē t, neuztraucieties, jū ra bija ē rta visiem. pludmalē ir bā rs, alus pudelē s ir normā ls, dž ina toniks, viskijs, rums ir labi neatš ķ aidī ti.
Animā cija: pa dienu visi tika aicinā ti uz vingroš anu, jogu, ū dens aerobiku, basketbolu, vakarā bē rni, tad pieauguš ie, nu, te ir savā dā k, daž reiz tas ir normā li.
Viesnī ca cilvē kiem pē c 40. Mums patika viss, tī ra, apmierinoš a un brī niš ķ ī ga jū ra, man bū s iespē ja atgriezties.
аватар Oleg936616
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ceļ ojā m ar 5 gadus vecu bē rnu. Man patika viesnī ca, viss bija lieliski. Ņ em istabiņ u ar skatu uz jū ru, par š o piemaksā ja 10$. Atbraucā m naktī un apmetā mies 5. stā vā (pē dē jais), balož i visu nakti kā pa griestos, lai gan man likā s sikspā rņ i, un tā bija grū ti aizmigt. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m ar 5 gadus vecu bē rnu. Man patika viesnī ca, viss bija lieliski. Ņ em istabiņ u ar skatu uz jū ru, par š o piemaksā ja 10$. Atbraucā m naktī un apmetā mies 5. stā vā (pē dē jais), balož i visu nakti kā pa griestos, lai gan man likā s sikspā rņ i, un tā bija grū ti aizmigt. Nā kamajā dienā apmā nā m administratora galvu un ar piemaksu 10$ pā rcē lā mies uz 4. stā vu ar skatu uz jū ru. Labā k ir ņ emt 3-4 stā vu, lai var redzē t jū ru un nav tik karsts.
Man patika ē diens. Daudzas reizes bijis Ē ģ iptē , un vispā r ē diens ir kā visur citur. Gaļ as ir daudz: vista, liellopu gaļ a un zivis katru dienu un katrā ē dienreizē . Bija augļ i, saldumi, salā ti – kopumā viss bija kā rtī bā .
Pludmale ir nedaudz maza, bet paisuma laikā jau 5 metrus no krasta ir pietiekami dziļ a, lai peldē tu. Daudziem bē rniem tas patī k. Skaistas un tī ras smiltis, jū ra ļ oti skaistā krā sā , nedaudz netī ra no zā les, bet kopumā tī ra, salī dzinot ar mū su Melno jū ru.
Aiz bojā m ir salas ar rifiem, ir ko redzē t.
Bija animā cija, bē rnu diskotē ka.
Par trijiem samaksā jā m 630$ (ilgi gaidī ju š o konkrē to viesnī cu un skatī jos, kad bū s pietiekami zema cena), bet pat ja brauciens izmaksā ja 1000$ par trim, š ī viesnī ca ir tā vē rta. Mē s devā mies uz dā rgā kā m viesnī cā m, bet jū ra bija sliktā ka, un ē diens bija sliktā ks un numuri...
Arā bu nebija daudz, tā pē c varbū t nebija negatī vu faktoru, par kuriem raksta citi.
Akvaparks ir atvē rts katru dienu ar pusdienu pā rtraukumu. Saldē jums tiek pasniegts bā rā no 16-17.
аватар 171895
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ī bija 2. reize š ajā viesnī cā . Un tā bija elle. 95-97% vietē jo ē ģ iptieš u tā pē c: visur iet pelddrē bē s, bē rnus ē dnī cā s liek ar kā jā m un vienkā rš i noliek UZ galdiem; mainī t autiņ us arī uz galda; kā pt visur bez rindas; ē damistabā vienmē r ir troksnis, ē diens ir izkaisī ts ap galdiem, salvetes mē tā jas uz grī das, bē rni skraida pa ē damistabu; viņ i dienā m ilgi sē ž baseinos, kamē r pieauguš i vī rieš i peld T-kreklos; pavā ri vienmē r uzspiež vietē jiem iedzī votā jiem daudz gaļ as, viņ i masveidā neatskaitā s eiropieš iem; distanci nekur neievē ro ne vī rieš i, ne sievietes; atkā pjoties, vienmē r ir nepiecieš ams apgriezties, jo daudzas reizes viņ u ē diena š ķ ī vji atsitā s pret manu muguru. … Tomēr ▾ Š ī bija 2. reize š ajā viesnī cā . Un tā bija elle. 95-97% vietē jo ē ģ iptieš u tā pē c: visur iet pelddrē bē s, bē rnus ē dnī cā s liek ar kā jā m un vienkā rš i noliek UZ galdiem; mainī t autiņ us arī uz galda; kā pt visur bez rindas; ē damistabā vienmē r ir troksnis, ē diens ir izkaisī ts ap galdiem, salvetes mē tā jas uz grī das, bē rni skraida pa ē damistabu; viņ i dienā m ilgi sē ž baseinos, kamē r pieauguš i vī rieš i peld T-kreklos; pavā ri vienmē r uzspiež vietē jiem iedzī votā jiem daudz gaļ as, viņ i masveidā neatskaitā s eiropieš iem; distanci nekur neievē ro ne vī rieš i, ne sievietes; atkā pjoties, vienmē r ir nepiecieš ams apgriezties, jo daudzas reizes viņ u ē diena š ķ ī vji atsitā s pret manu muguru.
Pludmalē : tagad ē ģ iptieš i ir ieņ ē muš i arī jū ru - viņ i tikai stā v gar boju lī niju, nepeld; tā pē c ir ļ oti problemā tiski peldē t un nirt; jū rā nemitī ga kņ ada.
Par numuriņ iem: tieš i vietē jie ir apmetuš ies ekskluzī vi 3. stā vā (labā kais skats), kā arī izremontē tos bungalo. Eiropieš iem tiek piedā vā ti tikai 4. -5. stā va numuri bez balkona vai visi stā vi ar skatu uz ceļ u/bū vlaukumu.
Attiecī bā uz ū deni: reģ istrē joties tiek izsniegts tikai 1 litrs ū dens pudelē s, iesaku iegā dā ties tuvumā veikalos; Neņ emiet ū deni no dzesē tā jiem - ē ģ iptieš i dzer tieš i no "snī pas", t. i. neņ emot ū deni traukā .
аватар anastasiakambarova606
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labs laiks)) tiem, kas ierodas Kairas lidostā : brauciens ilgst 7-8 stundas (autobuss patī kams, ar iespē ju uzlā dē t telefonu, sauso skapi un pā rtiku, divu bulciņ u un sulas kastes veidā ; policija pavada visa brauciena laikā ). Reģ istrē š anā s: bez problē mā m! Viegli mainī jā m bungalo, jo mums nepatika vieta (gribē ju pateikties ar dolā riem, nepaņ ē mā m). … Tomēr ▾ Labs laiks)) tiem, kas ierodas Kairas lidostā : brauciens ilgst 7-8 stundas (autobuss patī kams, ar iespē ju uzlā dē t telefonu, sauso skapi un pā rtiku, divu bulciņ u un sulas kastes veidā ; policija pavada visa brauciena laikā ). Reģ istrē š anā s: bez problē mā m! Viegli mainī jā m bungalo, jo mums nepatika vieta (gribē ju pateikties ar dolā riem, nepaņ ē mā m). Istabā : gultas, naktsskapī tis, TV (pirmais kanā ls rā da bezgalī gas ziņ as par koronavī rusu - pirmajā dienā izslē dza un vairs neatcerē jā s)) kondicionieris, ledusskapis, karstais ū dens - viss darbojas labi) Tī rī š ana: katru dienu, bet...vispā r kā rtī ga saimniece nebū tu laimī ga) Teritorija: labi, tuksnesī cenš as audzē t zaļ umus (! ) Bet, ir trū kumi kā panī kusi zā le, atkritumi zā lienā . Baseins: 4 gab. , slidkalniņ i. Mmmm, nemazgā , bet cenš as: tī ra, maina ū deni.
Ē dieni: izsalcis nepaliksi, bet kā jau jebkurā viesnī cā , otrajā nedē ļ ā gribas borš č u, krievu salā tus un speķ i. Tiem, kam patī k uzpū sties: alus pudelē s, viskijs no plastmasas pudelē m, vī ns maisos. Pieejama Colla, Sprite, Schweppes, Fanta. Es nesaindē jos)))) Paņ emiet lī dzi brilles. Animā cija Izklaide: izklaidē jieties un ne vairā k: standarta - ū dens aerobika, dejas pie baseina, volejbols pludmalē , mini diskotē ka, vakara pulcē š anā s ar mū ziku) Jū ra: ohh, tas ir maģ iski! Sniegbaltas smiltis, dzeltens svī trains karpas, tirkī zs, sarkans))) krabji apskaujas! Paņ emiet lī dzi bulciņ u, viņ i ē dī s zivis no tavā m rokā m) Vienī gais mī nuss ir sekls...peldē š anas cienī tā ji: rū pē jieties par saviem ceļ iem)))
Viesnī cas atraš anā s vieta: 50 km no Hurgadas centra, 40 minū tes ar autobusu. Netā lu no viesnī cas atrodas tuksnesis un vairā ki veikali ar suvenī riem, kas raž oti tā lajā.90. gados. Laikapstā kļ i: naktī +33, dienā +40 ē nā . Vē jš stiprs, bet augustā silts. Saulriets 18.00, rī tausma 4.00. Atseviš ķ s ķ eksī tis: mē s ieradā mies viesnī cā un bariņ š arā bu, kuri noslaukā s ar manu dvieli uz baseina un bez ceremonijā m uzbrū k sauļ oš anā s krē slam, kuru es faktiski ieņ ē mu ilgi pirms viņ u parā dī š anā s)) Pē c kā da laika es sapratu, ka viņ i nav augstprā tī gi....tieš i tā da mentalitā te viņ iem ir ļ oti lieli): kam ir laiks, tas un ar dvieli)) Patiesī bā viņ i ir ļ oti simpā tiski, laipni un atvē rti cilvē ki.
Nedē ļ u pavadī jā m arā bu, vā cieš u un ukraiņ u ielenkumā , un tad ieradā s Ruso tū rists!! ! (Atvē rti lidojumi uz Hurgadu?!! ! ) Atvainojiet, man nav nekas pret skaļ u mū ziku, dzē rumu un jautrī bu! Bet mans atvaļ inā jums beidzā s, kad sā kā s mež onī gs vā jprā ts: piedzē ruš ies krievi izmē tā ja visus sauļ oš anā s krē slus, no portatī vajiem skaļ ruņ iem steidzā s: "fuck @ @ @ queen", no rī ta visa piekraste bija izsmē ķ us (((Tas kļ uva nepatī kami. . .
Negaidiet luksusa apartamentus, gardē ž u ē dienu un ž agarus lī dz rī tam))) bet jū ra un viesmī lī ba jū s iepriecinā s! Un, jā , nekad netuvojieties zā liena smidzinā tā jiem — tas ir kanalizā cijas ū dens) jauku atpū tu visiem)
аватар lada74
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Padalī š os ar nelielu bū š anas pieredzi š ajā viesnī cā ! Tik daudz vietē jo! Kaitinoš i aizņ emti baseini pelddrē bē s un restorā nos vienā dā s drē bē s! Tas ir vismaz nepatī kami, ja ne pretī gi! Ļ oti augstprā tī ga uzvedī ba pludmalē s! Viņ i sē ž uz taviem dvieļ iem kā savē jiem, bē rni skraida tev pā ri. … Tomēr ▾ Padalī š os ar nelielu bū š anas pieredzi š ajā viesnī cā ! Tik daudz vietē jo! Kaitinoš i aizņ emti baseini pelddrē bē s un restorā nos vienā dā s drē bē s! Tas ir vismaz nepatī kami, ja ne pretī gi! Ļ oti augstprā tī ga uzvedī ba pludmalē s! Viņ i sē ž uz taviem dvieļ iem kā savē jiem, bē rni skraida tev pā ri. Nu skaidrs! TIKAI WIFI maksā ! Pē rc lidostā ! Nav kur iet! Cenas veikalos un aptiekā s ir nesamē rī gi lielas! Ē diens trim! Bet badā neviens nepaliks! Daudzveidī ba minimā la! Istabas, ja maksā vismaz 10$, var pat uzdā vinā t istabu ar skatu uz jū ru un balkonu! Galvenā s ē kas 4. un 5. stā vs vispā r bez balkoniem! Gaisa kondicionieri tik tikko elpo! Pat reģ istratū rā ir karsts, nemaz nerunā jot par ē damistabu!
Viņ i dodas uz slidkalniņ iem no piecinieka, tā pē c pie baseiniem nekad nav mierī gi! Bet pretē jā pusē , villu galā ir neliels peldbaseins, pilnī gs klusums! Jū ra ir vienkā rš i super, pat bē guma laikā var droš i peldē t vai aiziet lī dz bojā m un dziļ ā k mazā s lagū nā s! Bē rniem vienkā rš i pasaka! Un tī ras smiltis! Pludmale ir milzī ga! Č etri un pieci tiek novietoti klusi! Zirgi un kamielis staigā pa pludmali, brauciet par naudu! Ir bā rs! Bet saldē jums un uzkodas bā rā pie baseiniem! Viņ i to lej mierī gi un tavā s glā zē s, bez pretenzijā m! Un, protams, ja iedosi dzeramnaudu vai š okolā des tā felī ti, viņ i tev uzsmaidī s vairā k)))
аватар yuliazubchenko
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo cena bija ļ oti pievilcī ga un protams smilš u pludmale. Viesnī cas apraksts ir pareizs. No plusiem es gribē tu atzī mē t viesnī cas personā lu, kas ir ļ oti draudzī gs un lojā ls atpū tniekiem, smilš aina pludmale pirmajā lī nijā ar koraļ ļ iem netā lu no krasta. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, jo cena bija ļ oti pievilcī ga un protams smilš u pludmale. Viesnī cas apraksts ir pareizs. No plusiem es gribē tu atzī mē t viesnī cas personā lu, kas ir ļ oti draudzī gs un lojā ls atpū tniekiem, smilš aina pludmale pirmajā lī nijā ar koraļ ļ iem netā lu no krasta. No mazajiem mī nusiem var atzī mē t virtuvi, viss garš ī gs, svaigs, bet ne pā rā k daudzveidī gs. Pieredzē juš iem tū ristiem, kuri ir pieraduš i pie visdaž ā dā kajiem "viss iekļ auts", tas var bū t mī nuss, tač u neviens nekad nav bijis izsalcis! Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem un pā riem, kuriem nepatī k ballī tes.
аватар katechkakotechka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jū nijā atpū tā s ar bē rniem. Pludmale ir diezgan plaš a. Sarkanā jū ra ir ievē rojama ar saviem koraļ ļ u rifiem. Septiņ i ar internetu ieņ ē ma vietē jā veikala Galvenajā zā lē . Viesnī cai ir trī s stā vi, visas ē rtī bas. … Tomēr ▾ Jū nijā atpū tā s ar bē rniem. Pludmale ir diezgan plaš a. Sarkanā jū ra ir ievē rojama ar saviem koraļ ļ u rifiem. Septiņ i ar internetu ieņ ē ma vietē jā veikala Galvenajā zā lē . Viesnī cai ir trī s stā vi, visas ē rtī bas. Bija daž ā das izklaides: mini golfs, trenaž ieru zā le, diskotē ka, bā rs...Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā no jū ras, 6 km no Safagas ciema. Bē rniem patika akvaparks, pludmale.
Apskatī jā m Luksoru: Karnak Temple, Hatshepsut Temple, Valley of the Kings, Colossi of the Memnon un daudz daž ā du lietu, lai vienas dienas laikā visu nepaskatī tu. Bet bija nedaudz karsts. Denderam arī labs templis, var iet. Pā rē jais ir tā lu.
Pieklā jī gs, tī rs un jauks.
Paldies, nā ksim vē lreiz!
аватар pavlenko.s.v
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viss ir vidē ji. Sī kā ka informā cija: ieradā s 9.00 no rī ta, bija viesnī cā lī dz 10.30. Operators - Teztur. Lidostā sagaida pā rstā vji, kas pavada autobusu. Viesnī cā ir arī pā rstā vis. Par papildus samaksu pā rvā cā s uz bungalo. … Tomēr ▾ Viss ir vidē ji. Sī kā ka informā cija: ieradā s 9.00 no rī ta, bija viesnī cā lī dz 10.30. Operators - Teztur. Lidostā sagaida pā rstā vji, kas pavada autobusu. Viesnī cā ir arī pā rstā vis.

Par papildus samaksu pā rvā cā s uz bungalo. Izskatā s, ka nekas, bet Napoleona laika kondicionieris dū c un pū š ā rā no vienas gultas. Logs ar moskī tu tī klu, bet tas nepilda savu lomu no plaisā m. Pirmajā naktī es nogalinā ju odus un, spriež ot pē c nospiedumiem uz sienā m, es neesmu pirmais. Tad logs netika atvē rts, un naktī vairā kas reizes ieslē dza kond. Labi vairs nebija karsti (22 grā di naktī ). Pē cpusdienā bija apm. 30 grā di. Jū s varat izsmidzinā t vai ieslē gt fumigatoru, bet jums bū s elpot. Ļ oti neē rti. Tā da pati situā cija ir arī viesnī cas numuriņ os. Odi tiek saindē ti uz ielas (pē c viņ u pā rliecī bas), bet es tos neesmu redzē jis.

Teritorija ir sakopta un apzaļ umota. Pludmale ir netī ra. Es nekad neesmu redzē jis, kā viņ š kolekcionē . Jū ra ir 30 metrus sekla, tad dziļ ā ka un kā rifs.
Bet tas, kurš redzē ja ī stos rifus, ir nož ē lojama parodija.
Tos baro bez izsmalcinā tī bas, bet daudzveidī bā un kvalitā tē . Nepaliec izsalcis. Bē rniem ir ū dens. Ir tenisa korts, bet nekopts, un no tā paveras skats uz virtuvi. Smarž o ...Kontingents - daudzi veci cilvē ki (č ehi, vā cieš i, ukraiņ i, baltkrievi, bet ir arī maskavieš i). Es daudz smē ķ ē ju.

Daudzas ekskursijas, bet nepatika. Lī dzi jā ņ em pludmales dvieļ i gulē š anai sauļ oš anā s krē slos, jo tie dod, maigi izsakoties, ne pā rā k...Esmu pā rliecinā ts, ka bez tū roperatoru pakalpojumiem var iztikt. Rezervē jiet caur Booking, iegā dā jieties aviokompā niju iepriekš . Pē rciet apdroš inā š anu pats. Bū s lē tā k. It ī paš i, ja tuvumā atrodas lidosta, jo taksometrs var apē st visus ietaupī jumus. Pirms 10 gadiem aprī lī bijā m Tabā . Tur ir nedaudz labā k.

Atvē rts viesabonē š ana no Kyivstar. Viņ i izņ ē ma naudu par dienā m, kad telefons bija izslē gts, un ieslē dza, lai tikai redzē tu laiku, nofotografē tu. Pierā di jebko...
Tā pē c, ja neplā nojat izmantot viedtā lruni, izņ emot kameru, nekavē joties izņ emiet SIM karti izlidoš anas lidostā . Wi-Fi ir maksas un dā rgs. Jū s varat iegā dā ties karti tieš saistē no Ē ģ iptes operatora. Vakarā pacē lā mies. Viņ i tika pabaroti ar neapmaksā tā m pusdienā m. Kaimiņ os esoš ā s viesnī cas (piemē ram, stā vā kas) ir nedaudz vairā k par 20% pilnas.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir diezgan veca, nenā ktu par ļ aunu to jau atjauninā t. Ir laba pludmale, skaists saulriets, ar to nav nekā du problē mu. Kas attiecas uz ē dienu un apkalpoš anu - arī ar to viss ir kā rtī bā . Bet istabu fonds, tā pat kā pati viesnī ca, ir jā atjaunina. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan veca, nenā ktu par ļ aunu to jau atjauninā t. Ir laba pludmale, skaists saulriets, ar to nav nekā du problē mu. Kas attiecas uz ē dienu un apkalpoš anu - arī ar to viss ir kā rtī bā . Bet istabu fonds, tā pat kā pati viesnī ca, ir jā atjaunina. Bet viesnī cas teritorija ir vienkā rš i laba, laba atraš anā s vieta.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Galina2511
2 gadā atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums _677737
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums belitskaya-i
Labdien! Vēlējos precizēt vai istabā ir tējkanna un vai ir iespējams sazināties ar viesnīcas vadību, vai vēl labāk Viesu attiecības? Mēs tikai braucam lielā kompānijā un, ja iespējams, vēlos vienoties par pārcelšanos bungalo un blakus. Paldies
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums novikova83
Labdien. Ceļoju ar mazu bērnu, uztraucos vai būs ar ko pabarot. Vienā recenzijā izlasīju, ka viss ēdiens ir pikants! Vai tā ir? Uzminiet, kurš tur bija!
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums shamshotels
‹ Viesnīca Shams Safaga Resort 4*
Atrakcijas

Уединенный отель с зеленой территорией. Открыт в 1991 году, последняя чаcтичная реновация прошла в 2013 году. Отель привлекает любителей серфинга. Рекомендуется также для спокойного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 50 км от аэропорта г. Хургада, в 8 км от г. Сафага.
Pludmales apraksts Широкая песчаная полоса пляжа, пологий вход в море. Есть причал.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi предоставляется в общественных зонах (платно), заказ такси, автобус до центра города (по запросу, платно), 3 ресторана (1 платно), 6 баров (2 платно), 1 бассейн с пресной водой (без подогрева в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн: без подогрева, детский клуб (с 4 до 10 лет), детская анимация, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта (прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, освещение теннисного корта платно), сквош (бесплатно), мини-гольф (бесплатно), дискотека бесплатно (напитки платно), катание на лошадях и верблюдах (платно), бочче (бесплатно), кайтсерфинг (платно), водное поло (бесплатно), аквааэробика (бесплатно), дартс (бесплатно).
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 340 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер (индивидуальный), телевизор, телефон, мини-бар (платно), сейф, балкон (не во всех номерах). Ванная комната с бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями. Фен предоставляется по запросу на ресепшн — бесплатно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Hurghada-Safaga Road 8 km, Safaga, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +2065 326 00 44
Tīmekļa vietne: Shams Safaga Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.