Jautājumi par ĒģipteCeļojumu aģentūras un operatori

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
TOP 5 pazinēji Ēģipte
pēc 30 dienu laikā atbildēto jautājumu skaita
1
аватар
Atbildēja uz 1 jautājums
2
аватар
Atbildēja uz 1 jautājums


Vairāk par Ēģipte
Sākotnēji viņi plānoja noķert "karsto tūri" vai atteikumu. Bet es jau vairāk nekā mēnesi sekoju šim jautājumam (toreiz vēl nebija padomā viesnīcas) un novēroju, ka “degošās” viesnīcas pārsvarā ir “vidējas” viesnīcas ar vairāk vai mazāk zemu reitingu un vairāk nekā puse no sliktās atsauksmes. Tāds, ka izlasi, un vēlme tur iet pazūd. Bet nesen man ļoti iepatikās viena viesnīca un tagad mani moka šaubas, kad labāk par to “noķert” smuku cenu? Galu galā, neviens nezina, tuvāk izbraukšanai tas kļūs zemāks vai paaugstināsies? Es katru dienu sekoju cenām - tas jau ir apnicis. Gribu atpūsties un jau mierīgi noskaņoties atpūtai. Un šeit jūs saprotat, ka jūs pat nezināt, kur un praktiski kad lidojat? Tādā ziņā, ka tūre vēl nav nopirkta. Lai gan, protams, plānojam atvaļinājuma datumus. Tā cilvēki pērk "karstās tūres"? It kā būt tumsā līdz pašām beigām, tas ir tik grūti... bet esmu pieradis visu plānot.
3 gadā atpakaļ  •  25 abonenti 61 atbildi
Pastāstiet man, lūdzu, kurā vietnē, izņemot Otpusk.com, jūs uzraugāt pēdējā brīža ekskursijas? Un var gadīties, ka vietnē Vacation.com mēs redzam pēdējā brīža ekskursiju uz noteiktu viesnīcu ar noteiktiem datumiem par vienu cenu, un pēc mūsu ceļojumu aģenta pieprasījuma izrādās, ka šī ekskursija ir dārgāka no noteikta operatora? Un ja tūre ir pēdējā brīdī, tad cena par to visiem tūroperatoriem ir vienāda vai var atšķirties? Mūsu nauda ir "iestrēgusi" Jointā, un tagad esam piesieti, lai meklētu tūri tikai pie viņiem. Bet kā to visu uzraudzīt un nepievilt?
3 gadā atpakaļ  •  18 abonenti 34 atbildi
3 gadā atpakaļ  •  8 abonenti 13 atbildes
Cik reizes lidojam Join Up un katru reizi, kad reiss tiek pārcelts no vakara uz agru rītu, ka pat pēdējo apmaksāto nakti neguļam, autobuss ir 00.20. Meklējam aizvietotāju tūrisma operatoram. Dalieties pieredzē, lūdzu. Šeit, apskatot Borispiļas iebraucēju tabulu, es uzzināju, ka jaunākais no Hurgadas ir Vēja roze. Varbūt ir citi varianti?
4 gadā atpakaļ  •  22 abonents 34 atbildi
Tika iegādāta ekskursija uz Albatros akvaparku, taču viesnīca netika atvērta un atklāšanas datumi nav zināmi. Kurš ir tādā pašā situācijā? Ko jūs piedāvājat pretī? Mums bez maksas piedāvāja Moderna, bet tur pontons nav piemērots bērniem. Par Aqua Blue viņi pieprasa papildu samaksu USD 300 (14 naktis, 2 + 1).
4 gadā atpakaļ  •  9 abonenti 29 atbildes
Sakiet, lūdzu, ekskursija ir rezervēta 2 + 1, 100% samaksa. Bet ģimenes apsvērumu dēļ 2.persona nevar lidot, tūrista aizvietošanas iespēja nav piemērota. Vai ir iespējams pārgrāmatot par 1+1 un dabūt vismaz naudu par otro tūristu?
4 gadā atpakaļ  •  10 abonenti 13 atbildes
Īsāk sakot, situācija: janvārī (pirms vīrusa) rezervēju ceļojumu uz Ēģipti. Viņiem bija paredzēts izlidot 15. aprīlī, taču situācijas pasaulē dēļ nolēma atcelt (jo, lai pārceltu lidojumu uz rudeni, bija jāmaksā vēl 2500 dolāru). Par atcelšanu tika ziņots 15.03, mēnesi iepriekš. Tūroperators ziņo, ka sods būs 60%. Es esmu ķēms, godīgi sakot. Ko jūs iesakāt? Ir tāda doma, savākt visus (tādus pašus kā es) un iesūdzēt tiesā to sasodītu Aneksu?
4 gadā atpakaļ  •  13 abonenti 38 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl