Jautājumi par ĒģipteCits

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
TOP 5 pazinēji Ēģipte
pēc 30 dienu laikā atbildēto jautājumu skaita
1
аватар
Atbildēja uz 3 jautājums
2
аватар
Atbildēja uz 3 jautājums
3
аватар
Atbildēja uz 1 jautājums


Vairāk par Ēģipte
10 mēnešus atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
No atsauksmēm un atsauksmēm saprotu, ka Braika līcis ir zaļāks un ērtāks un apkalpošanas līmenis augstāks. Bet Royal Braikai cena ir zemāka... Ja pēc būtības ir viena teritorija, tad kāpēc pārmaksāt :)
2 gadā atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Interesē medikamentu eksports no Ēģiptes. Iepriekš airēts ar somām. Gandrīz pusi čemodāna cilvēki izņēma. Jā, es zinu apmēram 10 iepakojumus vienai personai. Bet tas bija par tabletēm. Kā ar ziedēm, pilieniem un eļļām? Tabletes no 2-3 iepakojumiem visas salika vienā, zinu, ka izņēma un 20-30 paciņas uz cilvēku. Bet tas bija pirms gada. 2021. gada sākums. Viņi saka, ka pārbauda stingrāk un pastiprināja pasākumus un redz, cik daudz viņi izņem. Vai tiešām tagad var tik daudz izņemt? Man ir daudz radinieku un visi grib narkotikas no Ēģiptes. Viņi noteikti ir daudz labāki par mūsējiem. Bet es nevēlos riskēt. Papildu problēmas nav vajadzīgas. Bet cik daudz jūs patiešām varat izņemt? Nav paredzēts pārdošanas nolūkiem. Kurš varētu izņemt cik daudz? Vai tagad tas tiek rūpīgi uzraudzīts un uzraudzīts? Nepieciešamas pārbaudes? Vai bija situācijas, kad viņi kādu daļu nepalaida garām vai atņēma? Vai ir iespējams pārvadāt daļu rokas bagāžā?
2 gadā atpakaļ  •  11 abonenti 12 atbildes
Man teica, ka no maija pirmajām dienām nav vērts braukt uz Turciju un jo īpaši ne uz Ēģipti. Ja Turcijā joprojām ir auksts un nebūs tādas steigas un nav lielas jēgas uz turieni doties pirms 15-20, tad ar Ēģipti ir problēmas. Visi tur steigsies uz maiju, cilvēku būs daudz, pludmales ir pārpildītas. Viesnīcas ir pilnas vai pieturās, lidojumā ir maza vietu izvēle. Un cenas tajos datumos jau kāpj debesīs. Tā ir taisnība? Vai ir jēga uz turieni doties maija sākumā? Īpaši Ēģipte? Es vienkārši nesaprotu, ir 1. maijs un 9. maijs, vai tā ir brīvdienu kopa? Kas bija maijā, padalieties iespaidos.
2 gadā atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
Es zinu, ka 1 maksāja, tas bija 1 USD no cilvēka, netālu no mošejas. Mēs gājām garām, viņš strādāja, tad nē. Sapratu, ka tas bija slēgts. Un šī cena man šķiet dārga. Pat ja viņi ņemtu par diviem, bet viņi nevēlas. Viņi 1. kafejnīcā prasīja - tika teikts arī dolārs. Otrajā nopirka sulu un ūdeni, pateica arī dolāru, nedaudz strīdējās ar viņiem, bet mēs samaksājām par ūdeni un sulu, ielaidām iekšā, bet redzēja, ka lamājamies pie sevis. Kopumā viņi neredzēja norādes uz tualeti, pat kafejnīcā. Citās kafejnīcās viņi teica nē vai sūtīja uz mošeju, varbūt mēs tur nokļuvām, es nezinu. Viņi arī teica, ka kaut kur netālu no Vova Tours zīmes, šķiet, ir bezmaksas (kā Soho laukumā, ja tas nav kļuvis par maksas), bet mēs to neatradām, tas ir bezmaksas vecpilsētā. Vai kāds zina, vai tur ir citas tualetes? Un kā tos atrast? Vai varbūt kādas kafejnīcas? Un kā vienoties?
2 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
Izlasīju arī ieteikumus sarunāt naudu niršanas centrā, lai ar laivu varētu aizvest Stella Makadi uz rifu. Varbūt kāds arī gāja? Kopumā būšu pateicīgs par ieteikumiem saistībā ar snorkelēšanu.
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Lūdzu, konsultējieties ar laboratoriju Kijevā, kas ir piemērota sertifikātu saņemšanai ieceļošanai Ēģiptē.
2 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl