Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19830 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Maksāja par braucienu uz Ēģipti. Bet solīja mēnesi un biļetes nav. Nauda atpakaļ netiek atgriezta. Šausmas ir vienkāršas. Ko darīt? Daži krāpnieki
Maksāja par braucienu uz Ēģipti. Bet solīja mēnesi un biļetes nav. Nauda atpakaļ netiek atgriezta. Šausmas ir vienkāršas. Ko darīt? Daži krāpnieki
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
21 abonents  • prasīja 2019-12-294 gadā atpakaļ
Atbildes  •  52
аватар 0676307776
Jānoformē līgums un jābūt finanšu dokumentiem par apmaksu.Turklāt pats vari pārbaudīt pie tūroperatora mājaslapā pēc sava pieteikuma numura kurā stadijā ir rezervācija.Parasti dokumenti,vaučeri,apdrošināšana biļetes izsniedz 5-7 dienu laikā.Rakstiet iesniegumu policijai ja ir pierādījumi par krāpšanu.
аватар lazy_person
olga19872516
Visticamāk, jūs sākāt pasūtīt un maksāt par biļeti ļoti agri. Dokumentus ceļojumam (vaučers, apdrošināšana, biļete) izsniedz pirms paša brauciena .. uz dienu vai divām. Tas ir atkarīgs no TO.
аватар olga19872516
Mēs rezervējām ekskursiju uz 31.12. Bet pirms nedēļas teica, ka viesnīcai vairs nav vietas, un arī naudu joprojām neatdod. Saldēšana
аватар 0676307776
Tūroperators apstiprina viesnīcas un vietu rezervāciju lidojumā, un ne tikai pēc tam tiek sastādīts līgums un veikts maksājums.Visticamāk, ceļojumu aģents nav veicis rezervāciju, bet izmantojis jūsu naudu.
аватар lazy_person
olga19872516
Ja viesnīcā "nav istabiņas" (tā saka), tad rezervācija netika veikta (vietas viesnīcā, vietas lidmašīnā), nebija pamata ņemt naudu no tevis. "Līgums" nav izpildīts. Jums vajadzētu lūgt atmaksu...
аватар lazy_person
Ja "iesaldē", rakstiet Paziņojumu policijai. Policijā Atsaucieties uz to, ka "Līgums" nav izpildīts (nav viesnīcas rezervācijas, nav lidojuma rezervācijas / kupons, apdrošināšana, biļete netika dota /). Viņi saka, ka viesnīca ilgu laiku nav bijusi pieejama..
Rīt sazinieties ar Tūrisma aģentūru, sakiet, ka piesakāties viņiem.
аватар olga19872516
Jā, tā tas darbojas
аватар xeops
Vai jūs samaksājāt naudu? Vai parakstījāt līgumu?
Vai jums ir piedāvāta alternatīva viesnīca?
Vai jūs zināt tūrisma operatoru, ar kuru lidojat?
аватар lazy_person
Rīt viņiem jau ir pienākums jums izsniegt Vaučeru, apdrošināšanu, biļeti .. vai arī jāatdod nauda, ​​jo Līgums nav izpildīts.
Ja rīt viņi "iesaldēs", tad noteikti Rakstiet Iesniegumu par krāpnieciskām darbībām.
аватар 0676307776
Galvenie dokumenti jums ir līgums kurā reģistrēta viesnīca,izbraukšanas datumi,maksājuma summa un maksājuma kvītis.Steidzami uzrakstiet izziņu.tad par tūrisma aģentūru un kas ir tūroperators?
аватар lazy_person
Ja būtu MOT rezervācija, tad jautājumu nebūtu. Frāze "..pirms nedēļas viņi teica, ka viesnīcā nav vietas.." ir satraucoša. Pirms nedēļas bija zināms, ka Līgums netiek īstenots. Klientam netika lūgts mainīt viesnīcu, izbraukšanas datumu...nav prasīts iekasēt naudu. "Sasaldēt."
аватар Vika284
Es atbalstīšu visos xeops jautājumos
piebildīšu
Ja maksājāt naudu, vai ir maksājuma dokuments?
Varbūt jūs zināt, kāds ir 31. decembra reiss, kāds ir izlidošanas laiks, lai varētu noteikt, kura aviokompānija?
Ja zināt aviokompāniju, varat uzzināt, vai biļetes ir rezervētas uz jūsu uzvārdu?
Un nekavējoties zvaniet ceļojumu aģentam uz visiem jums zināmajiem numuriem. Nelieciet mierā, kamēr problēma nav atrisināta.
аватар Elenka08
Un es nesaprotu, ko nozīmē "viņi solīja mēnesi"?
аватар Natasha59
Izskatās, ka ceļojumu aģentūra ir audzēta.
Nopirkām pēdējo tūri, aģentu nemaz neredzējām, pa telefonu. sazinājās. Viber nosūtīja rezervācijas apstiprinājuma ekrānu. Samaksāts avansā. Pēc tam visas ekskursijas izmaksas. Trīs dienas pirms izbraukšanas paņēmu dokumentus Jaunajā pastā.
аватар camomille
Kurā pilsētā jūs iegādājāties ceļojumu? Doņeskā?
аватар _Belle_
Apstiprinājumā un dokumentos - jānorāda tūrisma operators, ar kura starpniecību tiek rezervēta ekskursija. Atrodi viņa kontaktus un noteikti zvani, pārliecinies, vai tev ir rezervācija un vai tā ir apmaksāta! Ja viss ir apmaksāts, dokumentus varat paņemt pie tūroperatora pavadošā pārstāvja lidostā.
аватар Fancase
Es atvainojos, bet diemžēl tā notiek.
Vai jums ir līgums ar TA?
Maksājums par naudas pārskaitījumu TA?
аватар Elenka08
_Belle_, pavadošais pārstāvis lidostā...?? Kas ir šis mītiskais tēls?
аватар Elenka08
аватар nadin65
Autors vakar atstāja atsauksmi par ceļojumu aģentūru, izrādās Vyshgorod, JoinUp
ATSAUKSMES PAR PIEVIENOJIES! (VIŠGORODA) Izmet naudu
https://www.turpravda.ua/%D0%A2%D1%83%D1%80%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BC%D1%8B/Join-UP-26752/% D0%9A%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%8E%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C% D0%B3%D0%B8-98734/
аватар Vika284
Elenka08 astronauti)))
аватар Vika284
Ja nauda tiks pārskaitīta uz privātpersonas karti, tas būs garš stāsts un būs grūti naudu atgriezt. Ir tiesas lēmumi, kad tūristi pārskaitīja naudu tūrisma aģentūras darbiniekam personīgajā kontā, un ceļojumu aģents nav samaksājis par ekskursiju, tiesas lēmumi nav tūristam labvēlīgi.
Ja šī ir privātpersona FOP ceļojumu aģents un FOP karte/konts, krāpšanu var pierādīt šeit
аватар AllOverTheWorld
autora balss TA un TAS!
аватар 0676307776
Rakstīja, Višgorod, pievienojies.
аватар camomille
atklāti sakot, izklausās nedaudz dīvaini, ka ar tūroperatoru saistītā TA, kas vienīgā pilsētā oficiāli darbojas ar savu zīmolu, nodarbojas ar tik stulbu krāpniecību. viss ir iespējams, protams. bet būtu interesanti uzzināt detaļas
аватар 0676307776
Autor,raksti kā beidzās,vai paspēji aizlidot atvaļinājumā?Atdot naudu?
аватар Vika284
Tas nav saistīts ar TA, tas ir TA un darbojas ar Join up franšīzi
Šeit nav nekādu saistīto uzņēmumu pazīmju. Filiāles — lai pievienotos un Sky up aviokompānijām
аватар olesjo
nav brīnums, ka lidojām ne reizi vien un papīrus saņēmām lidostā no TA pārstāvja
аватар in.ki
Vai dabā joprojām ir tūristi, kas izmanto Join Up pakalpojumus? Man likās, ka par šo organizāciju jau viss ir skaidrs visiem.
аватар grebenik_si
Ir pietiekami daudz ceļotāju, kuri paši izvēlas ekskursiju, rezervē internetā (ne pie privātpersonām), bet ar lieliem TA, visu summu maksā caur Privat24, saņem e-pastā (vaučers, apdrošināšana, biļetes), izdrukā mājās un lidot (starp citu, uz UIA iekāpšanas kartes jātaisa tiešsaistē pašam). Viss. Līgumu acīs neredz.Nekādu sprādzienu nebija.Viss vienmēr bija labi.Protams neredzu iemeslu kontaktēties ar fizisko. īpaši, ja pilns ar labi zināmiem TA. Kas attiecas uz Joiniem, tad mūsu pēdējā viesnīcā bija DAUDZ cilvēku, kas ieradās ar viņiem (nekādas īpašas problēmas neizskanēja, cena bija noteicošais faktors). Es pats personīgi uzticos pierādītajam TO. Šajā jautājumā es domāju, ka jūs esat nokļuvis krāpniecībā, lai gan Egi rezervējiet mēnesi iepriekš .........
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl