Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19830 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Sakiet, lūdzu, kurā mēnesī ir visizdevīgāk atpūsties Ēģiptē?
Sakiet, lūdzu, kurā mēnesī ir visizdevīgāk atpūsties Ēģiptē?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2019-12-254 gadā atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар nadin65
Ēģiptē ir izdevīgāk atpūsties uz ekskursijas rēķina - janvāra beigās un februāra beigās (bet vējš ir auksts un nav ērti peldēties) maijā, pēc 9 līdz 20 cena samazinās - un laika apstākļi ir labi, nav karsti un vairs nav auksti.
Komforta ziņā oktobris un novembris - jūra silta, vējš nav auksts.
Sarkanajā jūrā temperatūra ir zem +18, +20 nekrīt, bet +28 ir reti, tikai augustā, kad gaiss ir +40
Gadu neizskatās pēc gada, šī ziema joprojām ir silta visā pasaulē, un Kiprā joprojām peldas, un pirms pāris gadiem decembrī bija auksts, staigāja dūnu jakās.
аватар 0676307776
Ņemot vērā klimatu, mums optimālākais ir aprīļa beigas līdz maija beigām.Un no septembra vidus līdz oktobra beigām.Ja lēti,tad februāris-marts.
аватар klichko
Lētākais decembris pirms NG atiešanas. Februāra cenas ir tādas pašas. Ziemā visdārgākais un ērtākais janvāris. Marts ir sezonas atklāšana, cena kāpj, tad vēl. Neveiksme pēc maija pirms svētkiem, bet jau elles saule. Tendence ir tāda, bet viss ir no pieprasījuma. LAI pastāvīgi nākt klajā ar jaunām pārdošanas shēmām. Bet pieredzējuši tūristi zina cenu līmeni konkrētām viesnīcām, viņi zina, kā uzraudzīt un ņemt apakšā
аватар Natasha59
Lētākie mēneši ir janvāra vidus un februāris. Tagad no 16. janvāra pirmie meklētājos, tad cenas ir par 200-250 dolāriem zemākas nekā decembrī. Bet šīs ir viesnīcas, kuras es uzraudzīju, jo decembra sākumā atpūtāmies Šarmā.
Šī gada martā atpūtāmies, tad cena bija lētākā martam no 5. līdz 22. janvārim. Tad sāka augt
аватар klichko
Decembris, dažas dienas pirms izlidošanas, kā vienmēr bija santīma vērts. Ātri sasmalcina, augšana. Janvāris no 10. paņēma dibenu par 20% dārgāk nekā decembra balles, un 2. novembra puse apakšā iznāca par 25% dārgāka nekā janvāris. Kopš 16. janvāra ir izvilkšana, bet tālu no decembra, un tas ķer Egitas brīvdienas, nafig. Marts arī paņēma lēti, bet šis drīzāk ir izņēmums. Lai noķertu dibenu, ir nepārtraukti jāuzrauga, ātri jāreaģē, bumba nav novecojusi. Tas nenotiek gadu no gada, bet tendence ir redzama. Un pašreizējo cenu zīmi ziedoja Tomass Kuks
аватар dima_80_
Kā liecina pēdējo gadu prakse, lētākais ir decembra pirmajās dienās (līdz 15.) jeb no 10.-20.janvārim. Kopumā vējainajā sezonā - no novembra vidus līdz marta vidum cenas ļoti bieži iepriecina!
аватар ollennka
Bet! Kurp pasaule virzās? Cilvēki brīvdienām tuvojas kā biznesa darījumam))). Vai plānojat brīvdienas vai nodarbojaties ar uzņēmējdarbību?
Ja vēlies atcerēties LĒTU atvaļinājumu, lido nesezonā (ziemā), bet, ja vēlies atcerēties PATĪKAMU atvaļinājumu, izvēlies oktobri vai novembra pirmo pusi.
аватар lazy_person
Jā, piekrītu... kāda tā atpūta, kad auksts vējš, īss dienas gaišais laiks, zosāda.
Bet tas ir izdevīgi. Lai siļķe smird, bet lēta...
аватар klichko
Mirklis rit ar sapuvušu siļķi no Gebelsa un viņa sekotājiem. Un klients pārdots ir mūžīga spēle. Dažiem gribas paņemt "aiz stūra divreiz dārgāku kaklasaiti"... stipri šaubos šajos gadījumos, bet nu patoss! Man interesē pārbaudīt savu intuīciju, noķert dibenu un pārspēt TO. Lētas brīvdienas lētā viesnīcā uz nedēļu, un atturēšanās par labāko sezonu izmērcē tējkannas
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Sveicieni
piekrītu kličko))
Pēc Jaungada brīvdienām Ēģiptē parasti iestājas lejupslīde, kas ilgst līdz februāra brīvdienu sākumam. Šajā laikā - tradicionāli zemākās cenas.
Ēģiptē var atpūsties jebkurā gadalaikā: kādam ir vajadzīga silta jūra, un kādam trūkst intensīva siltuma. Kādam vienkārši ir atvaļinājums noteiktā laikā, un jūs to nevarat mainīt.
аватар ollennka
"Kādam vienkārši ir atvaļinājums noteiktā laikā, un jūs to nevarat mainīt."
Jūs varat mainīt valsti, dāmas, valsti! Tā vietā, lai skraidītu pa forumu un jautātu, vai februārī baseini ir apsildīti un cik siltas drēbes jāņem.
Jūs skatāties kategoriju Jautājumi un atbildes, šeit 90% par Ēģipti.
аватар V.Zolot
No 05. decembra līdz 20. decembrim izdevās noķert zemāko cenu iknedēļas tūrei. Tad cena pieauga.
аватар klichko
Dodiet valsti ar īsu lidojumu, sausu, vēsu klimatu un bez šķebinoša okeāna. Bet nē (c) Daudziem ukraiņiem šī ir tikai vasarnīca pie jūras, kur var steigties pēc garastāvokļa. Katram savs, ukraiņi hiperaktīvi lidinās Ēģiptē, krievi apzinīgi gaida gudru atļauju. Un tikai tie, kas alkst pēc bagātībām no Sibīrijas rūdu dzīlēm, var nomelnot atpūtnieku ekonomiku
аватар ollennka
Par "sauso vēso vasarnīcu" - tā ir argumentācija par labu nabadzīgajiem. Dodiet ukraiņiem Malaiziju vai Maldīvu salas par Ēģiptes cenu, un neviens no viņiem nečīkstēs par garo lidojumu))).
Ēģipte ir skaista, un ir vērts uz turieni lidot, bet es “izdrādu” mazohistus, kuri raud (lasa atsauksmes), injicē, bet turpina braukt uz Ēģipti ziemā pēc principa (un divas vai trīs reizes ziemā), jo tas ir LABVĒLĪGS.
аватар V.Zolot
Ukraina un Māršala salas ir parakstījušas bezvīzu režīmu. Taču tūroperatori ar priekšlikumu atpūsties vēl nav atbildējuši. Un Maldīvu salas, diemžēl, nekad nebūs par Ēģiptes cenu. Ja vien proporcionāli: 1 diena Maldivu salās = 7-10 dienas Ēģiptē.
Tāpēc uz Ēģipti lidojam biežāk nekā uz citām valstīm.
аватар nadin65
ollennka, jā, tev taisnība! Viņi iedeva Hainanas salu par lētāku cenu nekā Ēģipte, un bez vilcināšanās, pat ar lidojuma kavēšanos un pārcelšanu, samazinājis ekskursiju par gandrīz 2 dienām, es došos vēlreiz. Jūra siltāka, dienu skaits garāks, augļu pārpilnība. Paradīze)) Un garš lidojums nav šķērslis.
аватар ollennka
V.Zolot, nu es runāju par to pašu. Runa ir par cenu, nevis vīzām.
аватар V.Zolot
ollennka, ļoti gribu uz šīm pašām Māršala salām, gaidu, kad tūroperators "saskaitīs" cenu. Varbūt, tāpat kā Dominikānas Republikā, būs akcijas. 13 stundu lidojums mani nenobiedēja, kad cena samazinājās trīs reizes :))
аватар klichko
Un šeit ir Sibīrijas-Maldīvu dižošanās. Neraujiet nabu no noderīgām sankcijām))
Un Ēģipte ir ārpus konkurences, kamēr tur ir tikai daži krievi un tad prātīgi
аватар Slav_na
protams! un ar to pašu nepietiek visiem mūsu pazemīgajiem!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl