Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19830 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Valūta un nauda»
Kāpēc, izvēloties viesnīcu, vietnē paziņotā cena ir zemāka par to, kas jāmaksā, pasūtot ekskursiju?
Kāpēc, izvēloties viesnīcu, vietnē paziņotā cena ir zemāka par to, kas jāmaksā, pasūtot ekskursiju?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2019-10-234 gadā atpakaļ
Atbildes  •  78
аватар ollennka
Kurā vietnē? Vai varu sniegt sīkāku informāciju?
аватар ser_____Witness77
bet mani moka jautājums, kāpēc algas/pensijas netiek palielinātas un cenas iet nost no skalas pat salīdzinot ar pagājušo gadu...
аватар shatohina69
Izvēlējos viesnīcu, datumus, TURPRAVDA, cena patika, vērsos tūrisma aģentūrā "Braucam līdzi" un cena uzreiz kļuva par 150$ dārgāka.
аватар Andrey111
Man bija līdzīga situācija. Bet viņš vērsās pie cita uzņēmuma - un to cena bija tāda pati kā Turpravda. Izmēģiniet dažādas iespējas.
аватар Nusia
Turpravda ir vairāk informācijas vietne, piemēram, ekskursija. Cena var palielināties par priekšlaicīgu izbraukšanu, kas tiek "uzvilkta", plānojot ekskursiju. Tas ir labi.
аватар shatohina69
Es dzīvoju Ukrainā, būšu ļoti pateicīgs, ja pastāstīsiet, kuras ceļojumu aģentūras ir normālas, uzticamas un bez lieliem uzcenojumiem. Paldies.
аватар ser_____Witness77
un es domāju, ka tu dzīvo Krievijā)
аватар Nikk2
Jo nav visas maksas utt. rakstīt un norādīt
аватар Nikk2
shatohina69
vērsās tūrisma aģentūrā "Ejam ar mums" un cena uzreiz kļuva par 150$ dārgāka.
Nezinu kā jums, bet es visu mūžu izmantoju šī tūroperatora pakalpojumus un mans operators man vienmēr sniedz lieliskas atlaides.
аватар Wiland
"Savilkts." Pārāk ilgi gājām uz tūrisma aģentūru (TA) un tūroperatoram (TO) izdevās cenu pacelt. Esmu pārliecināts, ka no Anex nelidoja (neslavēju, bet ar “atlaidēm” neļaujas, ja izmeta cena tiek glabāta līdz tiek pārdota pēdējā biļete (3-5 dienas) , JoinUp ir cita lieta (cenas mainās 5x dienā, lētākās no 18:00 vai no 18:30-19:00, ja ir laiks TA, esmu tuvumā, nākamajā rītā atkal cena standarta bez atlaides (+ 300 dolāri / Dbl / 7 naktis) + Es pamanīju, ja viņi izpārdotas lidmašīnas biļetes tuvējās pilsētās, uzreiz biļete kļūst no 50 līdz 150 dolāriem plus. Tāda ir situācija, kurā atrodaties. Es izmantoju otpusk.com, bet "degošajā" sezonā kavējas 10-15 minūtes.Pēc ekskursijas ID atrodu TO. https://control. otpusk.com/tourview.Ja tev saka citu cenu, maini TA.Ja jūs esat ļoti neatlaidīgs TA, tie joprojām ir zemāki par cenu UAH 10%, USD 5-7%.
аватар Igor_m
Turpravdā viss ir dārgs, dažreiz, nenovērtējams, krīt "uz astes" Nikolajam - Nikk2.
аватар ser_____Witness77
Join tagad vienmēr ir par 25-30% augstākas cenas nekā pielikumos salīdzināmās viesnīcās...
аватар Natasha59
shatohina69 "Izvēlējos viesnīcu, datumus, TURPRAVDA, man patika cena, sazinājos ar tūrisma aģentūru "Braucam līdzi" un cena uzreiz kļuva par 150$ dārgāka."
Turpravdā nav meklēšanas, ir Brīvdienas. Atvaļinājumu norāda visu TA minimālās izmaksas viņu sistēmā. Vai arī esat izvēlējies ne lētāko TA vai izbraukšanas laiku, no tā arī ir atkarīga cena.
аватар Natasha59
Pavasarī viņi rezervēja ceļojumu uz Ēģipti caur "Ejam ar mums", tad vēl 1 tūkstotis UAH. tika dota atlaide no cenas Vacation mājaslapā.
аватар ser_____Witness77
labi / es visu saprotu - es atslēdzos ... viss beidzās banālā TA reklāmā
аватар Elenka08
2 stundu laikā cena var mainīties vai pat mazāk.
аватар Andrey111
Jā. Šorīt tika rezervēta ekskursija. Vakarā cena jau bija par 3 tūkstošiem dārgāka.
аватар camomille
kāpēc vispār meklēt ekskursijas trešo pušu resursos, kur pastāv liela varbūtība, ka informācija būs novecojusi? visvieglāk ir ieskatīties tūroperatoru mājaslapās, kur var redzēt visu, līdz pat atlikušo vietu skaitam lidojumā?
аватар Natasha59
kumelītes, TAD ir arī starpnieki. Viņi veic rezervācijas uz kuģa. Kā saka: "Nav degošu viesnīcu, deg dēlis" Tas attiecas tikai uz čarteriem.
аватар camomille
Nataša59, par ko tu tagad runā?
аватар Vika284
Nataša59 vienkārši deg viesnīcas, tās ir viesnīcas no kurām TO jau ir nopircis istabas pēc līguma vai saskaņā ar līgumu ir pienākums viesnīcai uz noteiktu laiku izmitināt tik daudz tūristu
un, ja ir akcija vai īpaša cena vai pēdējā brīdī, šis TO vēlas atgūt savu naudu vismaz nedaudz augstāk par pašizmaksu
Un čarteros ir periodi, kad tie lido gandrīz tukši. Un nekas nedeg.
аватар Vika284
"Ejam ar mums" nav TO, ja jau TO ir starpnieki, tad "Ejam ar mums" ir trīskāršs starpnieks, tas viss ir tikai aģentūru tīkls. Viņi neslēdz līgumus tieši ar viesnīcām, kā arī neslēdz līgumus ar aviokompānijām, apdrošināšanas kompānijām, transfēra kompānijām, nealgo dažādus gidus un citus darbiniekus darbam citā valstī.
Jaunākās cenas TO vietnēs
аватар AllOverTheWorld
Nataša59, un kas tad nav starpnieki?)) Ja, jūsuprāt, tūrisma operators (TO) ir starpnieks?)))))
аватар Slav_na
shatohina69,
Es daru tā: izvēlos ekskursiju dažādos meklētājos, pierakstu mani interesējošo ekskursiju kodus, piezvanu vadītājiem un uzreiz vienojos par šo tūri, vienlaikus lūdzot atlaidi. kā likums, tas darbojas ar blīkšķi.
To var uzskatīt par reklāmu, bet garšīgākās maizītes joprojām ir ha vacation.com)))
аватар lana_181
Jo tas ir vilinājums! Lai tu aizej uz saitu un tur visu redzi.Tā joprojām darbojas reklāma uz klikšķiem..utt. Vispār tikai reklāmas triks - nekas vairāk, lai tev TA nestāsta.
аватар lana_181
shatohina69 par Ukrainā!! Nu cik var??? Meklējiet labus TA savā pilsētā. Un ir labi tūrisma operatori, bet atkarībā no tā, kurā valstī jums ir nepieciešams. Tez, Tui. Koraļļi- Otse mabut. Maijs viss))
аватар Shev37
Dodieties tieši uz tūrisma operatoru, nevis aģentūru vietni. Piemēram, vietnē join up, anexa, teztur, pegasus utt. Meklējiet tur sev tīkamo viesnīcu. Kad to atradīsit, zvaniet uz vietni, iespējams, jums tiks paziņots, ar kuru aģentūru sazināties jūsu pilsētā, lai to iegādātos par redzēto cenu. Aģentūra jums pārdos jebkuru jebkura operatora ceļojumu, taču dažas aģentūras ir piesaistītas tūroperatoram un tām būs viszemākā cena, tomēr tas joprojām ir atkarīgs no aģentūras alkatības.
аватар camomille
YaSlavnaYa
Kā var būt daži labumi par vacation.com, ja tas nav pat TA vietne, bet gan apkopotājs, kurā neviens neko nepārdod, vismaz pa tiešo?
Atceros, kad pirmo reizi devos uz Turciju, meklēju pēdējā brīža tūri vietnē vacation.com. 70 procenti ekskursiju nebija nozīmīgas.
аватар ollennka
Atkal šis strīds par "iekšā" un "ieslēgts"))). Tas ir tāpat kā strīdēties par to, kas ir pareizi: "miss for" vai "miss for".
Tas viss ir muļķības, ja cilvēks vēl nav iemācījies lietot komatus un atšķirt "nav" un "ne".
аватар camomille
par "in" un "on" principā nevar būt strīdu. ir skaidri šo prievārdu lietošanas noteikumi, kas ir izklāstīti jebkurā krievu valodas skaidrojošā vārdnīcā. Cita lieta, ka vienā, atsevišķi ņemtā stāvoklī viņiem patīk rakstīt "Ukrainā" un "Donbasā", savu ambīciju un iegribu dēļ nospļauties uz elementāriem pareizrakstības likumiem.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl