Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Uz Ēģipti braucam pirmo reizi, 4 pieaugušie, pēc 20.10. Kas ir labāk - gaidīt degošos dažas dienas vai parasto dažas nedēļas? Un kādi laikapstākļi ir oktobra beigās?
Šarma vai Hurgada - vēl nav izlemts, esam pirmo reizi, tāpēc viss ir interesanti, visu apsveram.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2019-09-065 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  21
аватар iren77
Laikapstākļi šajā laikā ir lieliski gan Šarmā, gan Hurgadā. gaisa temperatūra 30-32, jūras 27-28. Bet šajā periodā bērniem ir brīvdienas, un lidojumos vietas var nebūt. Labāk ir veikt ekskursijas iepriekš. Šarmā jūra ir skaistāka un bagātāka
аватар Vika284
Viss atkarīgs no budžeta un atpūtas dienu skaita, vai gribi dzīvot 4. istabā vienā istabā vai 2 istabas atsevišķi, vajag skaistu rifu plus vietu kur var pastaigāties vakars.
Ja ir vienalga, kāda viesnīca, tad var gaidīt degošus. Ja nē, uzrakstiet aptuveno budžetu un atpūtas dienu skaitu. Labas viesnīcas Šarmā, Hurgadā, nesamazinās mūsu cenas uz jūsu datumiem, pat ja maksāsiet tieši tagad.
аватар luda30012007
ekskursijas uz tavu randiņu noteikti būs augstākas nekā tagad (mūsu tūroperatori ļoti labi paceļ cenas - kopš bērnu brīvdienām) vari pat salīdzināt (tagad un datumā, kurā vēlies lidot)
Šarmā jūra ir ļoti interesanta ar zivīm,
Bet ārpus Hurgadas arī ir skaisti (ja ņem Makadi līci vai Somas līci) Tur rifs ir ļoti skaists! Bet no šīm vietām līdz Hurgadai jābrauc 30-40 minūtes.

Izvēlies tu!
Atkal karstie 4 cilvēki ne vienmēr aizlidos (viss atkarīgs no sēdvietām lidojumā)
Parasti mēs lidojam arī ar lielu kompāniju (vienmēr 15-20 cilvēki), tas ir 4-5 ģimenes, un mēs pērkam trīs mēnešus iepriekš, dažreiz mūsu ceļojums līdz izlidošanas brīdim var sadārdzināties par 200 USD, dažreiz ir izbraukšanas brīdī jau nav vietu! Lūk, cik paveicies!
Un jūs varat paķert ļoti labu cenu!
Bet ja ir labas viesnīcas, tad tās vienmēr ir kājā mēnesim!

Es domāju, ka varat droši iegādāties ekskursiju tagad (bet vēlams 10 dienas pirms svētkiem) vai otrādi.
аватар marina_bulashenko
Principā tam nav nozīmes, ja vien tā nav pati izmirušākā viesnīca kaut kur tālajā nomalē. Budžets līdz 22 000 UAH. pārim. Gribam peldēties, doties ekskursijās un gulēt. 2 dažādi cipari.
аватар Vika284
Vai tas ir Nabq Parrotel Aqua Park Resort 4 * budžets
Lai jūs vadītu cenas labas 4 * pirmajā rindā, nevis nomalē ar rifu Club El Faraana Reef - no 28900 UAH
аватар iren77
Piemēram, mēs rezervējām ekskursiju uz Sjerru jūlija sākumā, izlidošana 23.10, lido 2 pieaugušie un bērns, samaksāja 1850 USD. Tagad mūsu draugi ir nolēmuši lidot ar mums, viņi jau iekasēs $ 2500 par 14 naktīm
аватар iren77
Neņemiet to Nabkā, šajā periodā jūra tur bieži nav mierīga un pontoni ir slēgti. Un tie ir ļoti gari. Izvēlieties viesnīcas līčos, haizivīs, Naama līcī, Ras um el sid.
аватар Vika284
Sierra noteikti ir lieliska viesnīca pirmajiem apmeklētājiem un jauniešiem, taču tā ir daudz lielāka par budžetu
Club El Faraana Reef atrodas tieši Hadaba Ras Um El Sidā, taču parastās viesnīcas Ras Um El Sid, Naama un Sharks pārsniegs budžetu.
ļoti izdevīgas viesnīcas Tivoli Hotel Aqua Park 3 * piemērs Ras Um El Sidā, kas ir tikai 22 000, tātad tas ir 3–4 rindu, un pludmale nav pārāk liela.
Nabq vēl var apskatīt oktobra beigās, vējš ir gandrīz vienmēr, un tāpēc viesnīcas ir lētākas.
аватар Elenka08
Laikam jābūt izcilam, vairs ne karstam, bet vēl nav auksta laika sākumam. Piekrītu, ka šajā periodā Nabq joprojām ir iespējams riskēt. Vēlāk būs auksts un ievērojams vējš. Un viesnīcas ir labas.
аватар iren77
Pagājušajā gadā mēs atpūtāmies Cyrene Grand un mūsu draugi kādā viesnīcā Nabq, es neatceros nosaukumu. viņi devās jūrā vienu reizi 12 dienās. Mēs palikām oktobra beigās-novembra sākumā
аватар Vika284
iren77 Nabq ir daudz viesnīcu, tostarp Rixos Sharm El Sheikh un Steigenberger Alcazar atrodas Nabq, jā, tā ir taisnība, ka ir vējš un straumes, bet Nabq nav tūristu, pat ziemā vējainākajos mēnešos ir tūristi. Bet vējš notiek pat bezvējainākajos līčos un gadās, ka Nabkā nav vēja.
iren77 tad kāda problēma piedāvāt normālu viesnīcu par savu budžetu Ras Um El Sid, Naama un Sharks
аватар lazy_person
Diviem pieaugušajiem budžets mazs,pietiks 8dienām Būs jāmeklē 4**** viesnīca teritorijas dziļumā,kurai nav pludmales. Piemēram, "Sharm Reef Hotel 4*" vai "Shores Golden Resort".
Viņi tevi aizvedīs uz pludmali...
аватар Vika284
Seagull Beach Resort 4 * Hurgadā, tikai ne nomalē, bet notikumu centrā, Anex cena ir 24840, pajautājiet ceļojumu aģentūrai atlaidi, bet jūs ceļojat 4 cilvēki, un būs viesnīca savu budžetu
Elenka08 Izlasīju tavu atsauksmi par šo viesnīcu, man ir aizdomas, ka viesnīcas administrācija arī izlasīja un izlaboja nepilnības
аватар klichko
Pagājušais oktobris bija anomāls, tāpat kā viss pagājušais gads, ieskaitot pavasari
Oktobris deg, arī atvaļinājums...utopija
аватар Elenka08
Vika284, Vika, ak, nav fakts. Lielākā daļa cilvēku ir apmierināti ar to. Viņi, iespējams, neko nedarīs lietas labā. Lai gan, godīgi sakot, es nesaprotu pirms aol. Esmu prātīgā un skaidrā prātā, un negaidu no ēģiptiešu 4ki nekādus eksotiskus ēdienus, neko citu, izņemot to. Bet vistas kājas rindā... Tas ir par daudz
аватар Vika284
Elenka08 nu vismaz vistas kājiņas bija pieejamas, bet ar tādu budžetu oktobra beigās šī ir viesnīca, kurai nav tādu problēmu, kāju un citu detaļu trūkuma dēļ
аватар Elenka08
Vika284, :))) varbūt oktobrī :)) Biju decembrī, tāpēc cerēju ieraudzīt citas ķermeņa daļas
аватар vpasmor
Nav vērts rēķināties ar degošiem, īpaši četriem. Un tā saucamās degošās ir viesnīcās, kas jau tā ir lētas. Pārbaudīts. Galvenā oktobra-novembra bēda Ēģiptē ir vējš. Viens no bezvēja līčiem ir Naama Bay. Viesnīcas tur ir nedaudz dārgākas nekā citos līčos. Un otrā priekšrocība ir smilšainas ieejas klātbūtne, un šeit ir pienācīgi koraļļi ar zivīm. Būsim tur no 21.10. viesos Katarakta. Jūs varat apmeklēt. Viktors
аватар fakelhelen
Pagājušajā gadā atpūtos Hurgadā tikai no 15.10 līdz 26.10, laiks bija burvīgs un ūdens jūrā kā svaigs piens. Pa dienu + 36.40 vakaros ne mazāk kā +27. Esmu pārliecināts, ka jums nevajadzētu paļauties uz labu viesnīcu pirmajā rindā, pēdējā brīža ekskursijas, visticamāk, nepaliks. Šogad rezervēju augusta beigās 4 pieaugušajiem un 1 bērnam ar lidojumu 30.10 (bijos, ka dārgs) vidēji uz cilvēku Sea Gull par 640$, un šobrīd pēc 3 nedēļām cena ir pieauga un jau vienai personai ir jāmaksā 800$ un izmaksas pieaug katru dienu.
аватар kvitka7m
oktobra beigās-novembra sākumā laiks ļoti maigs, bet tomēr karsts .. pēcpusdienā no 11-14 karstums .. jūra silta 27-28 ...... Bet tomēr iesaku viesnīcām tikai plkst. līcis, Šarmā ... ja prioritāte ir budžeta atvaļinājums un jūras koraļļi, dzīvās radības ir viesnīca Continental Plaza līcī, rifs ir viens no labākajiem Šarmā. daudz rifu un zivju!
аватар kvitka7m
Gribu piebilst, Hurgadā var būt vēji, un tādas zivis kā Šarmā nav. Ēģiptē biju 10 reizes, domāju, ka agrā rezervācija Ēģiptē neder, jo tālāk no datuma, jo dārgāk... un ja tuvāk, tad nedēļu vai divas..viesnīca redz, ka būs brīvas vietas un tās jāslēdz, lai nezaudētu naudu, un bieži vien cenas krīt noteiktās dienās.Es arī katru dienu izpētu izmaksas, un redzu, ka tagad ir septembris. vietējie sāka mācīties no 15-21 un viesnīcas bija tukšas., nu mēs ar bērniem aizbraucām. brīvdienas .. Mēģiniet paņemt vai nu nedaudz agrāk vai jau pēdējās brīvdienu dienās
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl