Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Sanāca tā, ka mums ar vīru februārī ir atvaļinājums. Kur šajā laikā var baudīt sauli?
Sanāca tā, ka mums ar vīru februārī ir atvaļinājums. Kur šajā laikā var baudīt sauli?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
15 abonenti  • prasīja 2019-08-175 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  63
аватар Elenka08
Jūs ievietojat Ēģipti. Tur, protams, var atpūsties.
аватар vezha2
Vienā no Šarmas viesnīcām jūs pat varat uzsūkties
аватар moy_contakt
Godīgi sakot, februārī Ēģiptē .... tur ir auksts, īsa diena, un vispār. Februārī varat palutināt sevi ar ceļojumu uz Taizemi, Šrilanku, Ķīnu (Hainanu), Vjetnamu. Dārgākus galamērķus nepiedāvāju - Dominikānas Republika, Kuba, Maldīvija.
аватар moy_contakt
Es šeit pievienošu Indiju (GOA štatu), bet tagad šis virziens nav īpaši budžeta, un vīza maksās diezgan santīmu .... Vispieejamākā tagad ir Hainan.
аватар ollennka
Jā, ļoti daudz valstu Dienvidamerikā un Dienvidaustrumāzijā, kur februārī var lieliski izgulēties pludmalē. Es tikai ierosinu apsvērt dārgākus galamērķus: Malaizija, Indonēzija (Bali), Kuba, Jamaika. Iesaku arī Vjetnamu un Šrilanku ar abām rokām.
аватар taran_natala
Ja izvēlējāties Ēģipti, tad no vējiem slēgta līča klātbūtne ir obligāta. Uzmanīgi skatiet viesnīcas atrašanās vietas karti. Nepieciešams arī hidrotērps.
аватар moy_contakt
Reklāma ir pagājusi)))) Tūrisma firma negarantē, ka nebūs jāuztraucas, varbūt TA ir starpnieks un TO valda bumbu !! Viņš organizē lidojumu programmu, transfērus utt. Un var būt daudz pārsteigumu, sākot no nelieliem kavējumiem līdz daudzu stundu sēdēšanai lidostā lidojuma pārcelšanas dēļ, par ko viņi ne vienmēr uzskata par vajadzīgu kādu brīdināt vai brīdināt, kad neko nevar mainīt (ja cilvēks no citas pilsētas dodas uz lidostu ) .... beidzot ar overbooking (nu, tas ir tad, kad, ierodoties viesnīcā, pēkšņi izrādās, ka viņi jūs šeit negaida, jo nav brīvu vietu un viņi uz laiku vai visu laiku atrodas pavisam citā viesnīcā .... un jūs to tik rūpīgi izvēlējāties, izlasiet atsauksmes un nonāciet šeit. Tāpēc dārgā Šarapovajekaterina jūs esat ārpus tēmas.
аватар AllOverTheWorld
Tas viss ir atkarīgs no jūsu budžeta!
аватар pasmor
Ja netiek apsvērtas dārgas iespējas, tad Ēģipte ir diezgan piemērota. Ziemai ir pilnīgi bezvēja līcis. To sauc par "MAI" vai kaut ko tamlīdzīgu. Google to. Nav nekā vēja necaurlaidīgāka. Veiksmi.
аватар taran_natala
Godīgi sakot, es neatradu Mai Bay.
аватар bodic1996
Līci sauc par Sharm El Maya. Un pagājušajā gadā februārī mēs atpūtāmies Hadabā, peldējāmies un sauļojāmies, bijām ļoti apmierināti. Un mums nav hidrotērpu.
аватар ollennka
Autors uzdeva jautājumu un iesaldēja))). Bet es domāju, kur viņa nonāk.
аватар taran_natala
Ilgam un kvalitatīvam snorkelim ziemas sezonā hidrotērpi netraucēs.
аватар AllOverTheWorld
var sauļoties un kalnos iedegties.
аватар lazy_person
Asolička
Jā, ir pareizi uzsūkties, sarīkot "vasaru" februārī. Protams, vietu ir daudz. Ne visas šīs eksotiskās vietas ir pieejamas un ne visas ir piemērotas. Lai tiktu tālu, daudz naudas maksā... dažādi iemesli.
Visaktuālākā ir "vasara" Šarm eš Šeihā. Lidojums aizņem tikai 4 stundas, kas ir viena no budžeta iespējām. Jā, būs vējš, īsa "pludmales" diena, bet tomēr "vasaras" sajūta atvaļinājumā būs klāt. Šarm eš Šeiha ir labākais risinājums.
аватар moy_contakt
slinks_persona, es tev nepiekrītu. Var lidot uz jebkuru manis nosaukto virzienu ar ļoti izdevīgu budžetu un ne dārgāk par Ēģipti, bet tur būs vairāk siltuma, jūra siltāka. Vienīgais, protams, ir lidojums...ilgs laiks, ne vienmēr ērti, bet viss nevar būt labi. Ķīna tagad ir ļoti forša par cenām, arī Šrilanka periodiski tiek piedāvāta par lieliskām cenām (atšķirībā no Ķīnas es to neuzraugu, jo neuzskatu to, bet cenas slīd, un tās ir lieliskas).Un Ēģipte februārī .... nu ... pat bezvēja līcī jūra ir auksta, un kamēr nemēģini ienirt šajos izbalsotajos 22 grādos, šķiet, ka ūdens ir silts, bet nē. Ērti tur peldēties un nesmird.
аватар ollennka
Galvenais ir neslīdēt tradicionālajā holivārā, jūra, kurā temperatūra tiek uzskatīta par siltu.
аватар moy_contakt
Tātad, vai man nav taisnība, ka 27-28 grādu ūdenī ir daudz ērtāk peldēties (varbūt augstāk, ar termometru nemērīju, bet liekas, ka ūdens ir tāds, ka nesasalsi tajā vispār) vai 22 un ne vairāk (Ēģiptē februārī uz augstāku temperatūru noteikti nav vērts skaitīt). Ar visām no tā izrietošajām sekām....
аватар lazy_person
mans_kontakts
Vai varat iedomāties, ka noteicošais faktors nav “budžetāks” un “nav dārgāks” visiem? Jā, un pēc definīcijas pilnvērtīgs ceļojums (laba viesnīca) uz Taizemi nevar būt "budžets" un "ne dārgāks" kā uz Ēģipti. Un braukt uz otru planētas galu, lai tur būtu "budžets" un "nav dārgāks", vai ir vērts tur vispār braukt?
Ēģipte - tikai 4 stundas un tu esi oāzes viesnīcā, viss gatavs. Jūra tīra (ne kā Ķīnā), lai arī vēsāka, bet labāka.
Ēģipte ir labs variants "vasarai ziemā".
аватар taran_natala
Februāra brīvdienu Ēģiptē neapšaubāmā priekšrocība būs cena. Par diezgan saprātīgu cenu var paņemt ļoti foršu viesnīcu.
аватар Vika284
Atkal par ūdens temperatūru, kam komfortablāk +27, un kam +22 normāli un komfortabli, un kādam +28 ir par daudz.
аватар ollennka
slinks_persona, +1. It kā citu valstu, izņemot Ēģipti, nebūtu...
аватар lazy_person
ollennka Neesiet sajūsmā ... ir daudz valstu, un ir nauda ... bet ne visi vēlas braukt "par trīs deviņām zemēm, uz trīs desmito Karalisti." Tas ir par šo, vai tu nesaproti?
Un par temperatūru es teikšu tā ... Esmu bijis Varadero janvārī. Jūra +26, un gaiss +22..23. Nav īpaši ērti izkļūt no ūdens uz krastu, it īpaši, ja pūš vējš. Starp citu, ziemā ir daudz pretīgu (dzelojošu) medūzu.
аватар moy_contakt
lazy_person, lidojām uz Taizemi par 1100 ye uz 12 naktīm brokastīs, aizbraucām uz ļoti budžeta viesnīcu, kas izrādījās šikā vietā, lielisks wi-fi (bezmaksas), lieliski numuriņi (varu iedot saiti uz video ) ar baseinu (kuru nesasniedzām mēs tur nokļuvām, jūra bija vienkārši burvīga!!! tālāk + pārtika, neko neierobežojot, pērkot visu, ko kāro augļus un jūras veltes vakariņās, pusdienās ar vietējām zupām un nūdelēm vai rīsiem ar dārzeņi, vistas gaļa, salāti (iedeva visādus bonusus saldumus, lai mēs iepazītos ar viņu virtuvi un saprastu, ko pasūtīt nākamreiz, un tas viss mums izmaksāja vēl 300 ye (atkārtoju, ka mēs sev neko neliedzām, masāža man un vīram atnāca dienu vēlāk),te nav ekskursijas domāju,ka tā ir atsevišķa,brīvprātīga izdevumu pozīcija.Un tagad skaitām Ēģiptē pat februāri.Parasti brauc uz 7naktīm,ņemam nav superbudžeta sūda viesnīca, bet tāds vidējais normālai komfortablai nakšņošanai (lai gan tā ir gaumes lieta) un uzskatām.aprēķins mazāks, te neiederējās
аватар moy_contakt
par divām uz 7 naktīm kopējā summa ir ap 800 ue (es redzēju lielāku budžetu, bet atšķirībā no Tajas, kur es mierīgi paņēmu viesnīcu, kas MOT ir otrā sarakstā, istabu stāvoklis un viss pārējais bija tikai 5 punkti , lieliska uzkopšana, gulta mainīta katru otro dienu) Ēģiptē viesnīcai ir liela nozīme un šeit ir jāsaprot, kurp dodaties. Pat ja jūs rēķināt 800 / 7x12 = 1370 ue. pretī maniem 1400, kas iztērēti Taizemē. Tagad es skatos uz Ķīnu, un man ir 1053 ue par 12 brokastīm. ir otrais novembris. Tātad, kur ir Ēģipte un kur ir Ķīna un Taizeme ... skaidrs, ka nav 4 stundas, lai uz turieni lidotu.....
аватар lazy_person
mans_kontakts
ES TICU! Un es nestrīdos! Mēs gājām pa labi. Kamēr brauc, tikmēr jābrauc. Mans dēls uz Boracay lidoja ar trim pārsēšanās reizēm. Tagad viņš ir nobriedis un vairs nevēlas ceļot tik tālu.
аватар ollennka
slinks_cilvēks, tādā nozīmē?)) Es tieši otrādi atbalstīju tavu domu par to, ka ne visu izšķir budžets. Ir jāiet pēc sirds gaitas, nevis tur, kur ir budžeta.
аватар ollennka
"Tagad viņš ir nobriedis un vairs nevēlas ceļot tik tālu." - Zelta vārdi! Es arī domāju, ka kamēr vecums atļauj, atvaļinājumā jādodas tālu, pieaugušā vecumā gribēsies laisko atpūtu kaut kur tuvāk.
аватар lazy_person
ollennka Lūk.. tieši tā. Es aizbrauktu uz Gagru, sēdētu Gagripšā, pasmaržotu magnolijas, paskatītos uz Žoekvaru... ...nostalģija aizķērusies. Jā, tagad tas ir problemātiski no Kijevas, un nav skaidrs, kā pieteikties vīzai?
аватар ollennka
slinks_cilvēks, vienmēr ir kāds aizliegtais auglis, diemžēl... Es brauktu uz Turkmenistānu vai Saūda Arābiju, bet tur nokļūt ir vēl grūtāk, nekā dabūt vīzu uz Abhāziju. Galu galā dzīvē ir jābūt sapnim))).
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl