Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19830 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Uz Ēģipti braucam pirmo reizi, jautājumu daudz, bet atbilžu tik maz. Pilsēta? Viesnīca? Izklaide?
Labdien, dārgie foruma lietotāji.
Sapulcējās ar draugiem atvaļinājumā Ēģiptē, Mums visiem bija daudz jautājumu, uz kuriem mēs meklējam atbildes no draugiem un radiem. Nolēmu rakstīt šeit, cerot saņemt kādas atbildes.
Es uzrakstīšu dažus vārdus vispārīgas informācijas par to, ko mēs sagaidām no pārējiem.
Savācām 4 cilvēkus, Ēģiptē vēl neviens nav bijis. Uzņēmuma vidējais vecums ir 21 gads. Mēs vēlamies izvēlēties viesnīcu netālu no jūras, lai gan, kā tas izvērtīsies. Aktīvā atpūta kā izbraucieni ar kvadracikliem, iespēja kaut kur aizbraukt vakarā. Mēs plānojam lidot no Kijevas 1.-3.jūlijā uz 5-7 dienām, mēs sagaidām līdz 450 USD no personas par ekskursiju.
Tagad es atstāšu šeit dažus jautājumus. Varbūt jūs sakāt, ka jebkura tūrisma aģentūra atbildēs uz mūsu banālajiem jautājumiem. Jā, jums ir taisnība, bet mēs vēlamies dzirdēt atpūtnieku viedokli.
1. Pilsēta?
Rakņājoties pa forumiem, katram ir atšķirīgs viedoklis, kas ir normāli. Mēs vēlētos dzirdēt no jums ieteikumus par iepriekš minētajām preferencēm.
2. Viesnīca?
Tur mēs plānojam pavadīt vismazāko sava laika daļu. ēd labi un
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2019-05-075 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  50
аватар kvi2007
Ņemot vērā Jūsu uzņēmuma vidējo vecumu, pieņemu, ka vakara ballīte interesantās vietās, raiti pārtopot par naktsklubu un diskotēku, tad Jūs noteikti esat Šarmā! Hurgadovskā šis brīdis būs svaigāks ..., pārējie kūrorti, pamatojoties uz šo uzsvaru, nav pat apsvēršanas vērti. Smilšainas pludmales ar ieeju jūrā bez koraļļu čībām ir Hurgadovskā, Iepazīties ar rifa skaistumiem ir arī Šarmā (kopā ar vakara atpūtas piesātinājumu ārpus viesnīcas), aktivitātes brīvā dabā ar izbraucieniem uz kvadricikliem un citas atšķirības - Šarmā tas ir vairāk nekā pietiekami un dažādiem kabatas biezumiem. Mans viedoklis ir, ka pirmo reizi Egi un pēc jūsu vēlmju formāta jums ir jāizvēlas viesnīca Šarmā. Attiecībā uz jūsu otro jautājumu par viesnīcu, ņemot vērā jūsu budžetu, jums tas noteikti ir jāizvēlas ar ceļojumu aģentu, kad viņš jums piedāvās iespējas, un tad jums atkal būs daudz būtiskāka diskusija ar tūristiem. Lieta ir ēst normāli, tas ir ļoti individuāli, garšai un krāsai nav biedra!
аватар Vika284
Pirms dažām dienām bija liela tēma par to, ar ko Sharm atšķiras no Hurgadas
https://www.turpravda.ua/eg/hurgada/question-92002.html#answer736282
Ja aktīvās brīvdienas ir braucieni uz tuksnesi ar kvadracikliem un aktīvas ekskursijas, tad tas ir arī Šarmā, Hurgadā, Marsa Alam
Ja vakaros klubi, restorāni, pastaigas pa promenādi utt. tad šī ir tieši Sharm, Naama Bay viesnīcas. Varat arī apsvērt Hadaba līčus un Soho apgabalu. Hadaba atrodas tuvu vecpilsētai, un ir lēti nokļūt Naamā ar taksometru, un Soho ir daudz dažādu apskates vietu, kā arī lēti uz Naamu ar taksometru.
аватар FireDrop
Ne viss atbilst, tāpēc turpināšu šeit.
2. Viesnīca?
Tur mēs plānojam pavadīt vismazāko sava laika daļu. Normāli ēst un gulēt, tad jūra un izklaide.
3. Izklaide?
Tā kā es aizrāvos ar tēmu par izklaidi, ko jūs varat darīt Ēģiptē, ja jums ir 21 gads? Brauciens ar kvadraciklu - cena? kur rezervēt? Vai niršana ir dārga? un vakarā var iet uz klubu, bet kur? Šie ir jautājumi)) Mēs arī vēlamies dzirdēt, kā jūs izklaidējāties un kur iztērējāt naudu :)
4. Laikapstākļi?
Tā kā mēs plānojam lidot jūlija sākumā, vai mēs izdzīvosim šo elli? Un tad viņi dzirdēja, ka ēnā ir 50 grādi.
5. Cena un laiks, kad nepieciešams rezervēt ekskursiju?
Vai cenas pazemināsies, tuvojoties izbraukšanas datumam? Kopš šī brīža (7. maijā) ekskursijas jūnijā maksā par 80-100 USD lētāk nekā jūlijā. Vai arī tā ir tikai sezonas iezīme?
6. Transports.
Šis jautājums ir tikai priecīga zinātkāre. Vai ir iespējams iznomāt motorolleru/kvadraciklu/auto uz dienu un cik tas maksās, un vai ir nepieciešamība?
аватар FireDrop
7 lietas.
Maska, čības, krēms, SPTR no odiem, traki. būtiskas zāles, ko vēl jūs pievienotu šim sarakstam?
8. Jūra.
Pēdējais sarakstā, bet netiks piešķirts. Gribētos nopeldēties un paskatīties uz koraļļu ponijiem.
Paldies, ka izlasījāt līdz šim brīdim, un paldies par turpmāko informāciju.
аватар Vika284
Viesnīca, grūti saprast, vai dzīvosi vienā istabā, vai tas ir budžets 2 istabām
skatīt viesnīcas Naama Bay Novotel 5*, Mövenpick Resort 5*, Marriott Resort 5*, Tropitel Naama Bay 5* , Stella Di Mare Sharm Beach Hotel & Spa 5*
In Soho Savoy 5*, Sierra 4* , Concorde El Salam Hotel 5*, Island View Resort
In Hadaba Reef Oasis Beach 5*, Sentido Reef Oasis, Club el Faraana, Jaz Fanara, Royal Grand Sharm
аватар Vika284
Ja naktsdzīve jums nebūtu svarīga, es ieteiktu Nabq Bay jūlijā vai pat ne Šarmu, bet Marsa Alam
Naamā ir diskotēkas un naktsklubi, un Soho ir arī naktsklubi
Par lietām - krēms ar aizsardzību 50, pantenols ir obligāts un viegls snorkelēšanas aizsargs, lai nepiedeg
Ja pēkšņi pārdomājat doties uz Ēģipti jūlijā, tad par jūru un izklaidi skatieties Turcijā Kemeru, Marmarisu, Bodrumu
аватар Nusia
Atbildēšu 7.punktā - to visu var nopirkt tur un lētāk nekā pie mums. Mūsu fumigatori ir praktiski neefektīvi pret saviem odiem. Līdzekļi saules apdegumiem un pēc tam nopirka tur par 1-2 USD. valsts aptiekā. Fakts, ka no saules apdegumiem (par 1 USD) ļoti ātri noņēma gan apsārtumu, gan sāpes. Viņu zāles arī ir kvalitatīvākas, galvenais ir zināt to starptautisko nosaukumu, lai iegādātos. Paņemiet līdzi kaut ko savam vēderam un alerģijām. Maska visai sejai pirkta par 15 USD, parastās arī lētākas kā pie mums.
Jā, jūlijā ir karsts, maija beigās mums jau bija smacīgs un neērts, gribējām sēdēt vai nu ūdenī, vai zem kondicioniera, tagad braucam vēsākos mēnešos. Tāpat nebūs īpaši ērti braukt ar kvadracikliem, kad karstais gaiss ir tieši sejā....
Vakarā animatori pavada klubus, ja nē, tad varat pajautāt, kur labāk doties.
аватар moy_contakt
Piebildīšu arī ar ko Hurgada atšķiras no Šarmas, ierodoties Hurgadā par vīzu jāmaksā 25 eiro vienai personai, Šarmā vīza līdz 15 dienām nav nepieciešama. Kas attiecas uz jūras skaistumu, tas noteikti ir šarms. Ekskursijās .... tika izvēlēts ļoti karsts periods ... noteikti ne kvadracikli ...
аватар moy_contakt
Starp citu, ja viesnīca nav svarīga, bet izklaides un ekskursiju dvēsele prasa, tad tiešām skatieties Turcijas virzienā. Jūsu deklarētajā periodā jau būs lieliski, daba tur vēsa, jūra iesils. Izvēlieties budžeta klases pilsētas viesnīcu un dodieties uz priekšu.Atbilstoši savam numuram varat droši organizēt individuālas ekskursijas atbilstoši savām vēlmēm un nebūt atkarīgi no pūļa.
аватар FireDrop
@kvi2007, Paldies par atbildi)) Meklēsim viesnīcu Šarmā. Patiešām, ballītes ir viena no galvenajām svētku daļām :D
аватар FireDrop
@Vika284, Paldies, ka ieteicāt viesnīcu variantus, noteikti apskatiet un izlasiet atsauksmes. Ceļš uz Ēģipti jau ir nolikts, visi ir noteikti un mūs būs grūti pārliecināt doties uz citu valsti. Taču nākotnē noteikti apmeklēsim arī citus reģionus.
@Nusia, paldies arī par vietējo tirdzniecības informāciju)
@moy_contakt, Turcija būs mūsu nākamā vieta, kur doties jūrā, paldies par atbildi :)
аватар Vika284
FireDrop Es vēlos mēģināt jūs pārliecināt
ja neesi bijis Turcijā, kāpēc gan nebraukt uz Turciju jūlijā. Jūlijs nav labākais mēnesis, lai apmeklētu Šarmu. Šeit no septembra līdz decembrim un no marta līdz maijam jūs varat baudīt jūras skaistumu Šarmā.
Naktsdzīve un klubi Šarmā ir vājāki nekā naktsklubi Kemeras centrā, bāru iela Marmaris un klubi Bodrumā
Piemēram, Bodruma ir nekad neguļošā Gumbet zona, daudzi naktsklubi ar bezmaksas ieeju dienas laikā, pludmales klubi ar putojošām diskotēkām un vienkārši pludmales ballītes. Jūs varat izvēlēties viesnīcu, kas pārvietosies gandrīz visu diennakti.
Daudz un dažādas ekskursijas aktīvai atpūtai. Jūs pat varat nokļūt naktsklubos Grieķijas Rodas salā ar prāmi no Bodrumas.
Marmarisa ar savu slaveno bāru ielu, klubiem un arī grezno dabu, un jūs varat braukt uz Oludeniz un baudīt paraplānu pāri kalniem, zilajai lagūnai un salām.
Turcijā nav koraļļu rifu, bet viss, ko vēlaties, ir jūra, aktīvs sports, iepirkšanās, naktsdzīve
аватар Vika284
Lai pārliecinātu mazliet vairāk vietnē YouTube, varat noskatīties video par atpūtu dienas pludmales klubā Alora Beach Club Gumbet
Arī daudz video YouTube par naktsklubiem
X Bar Gumbet, Pasha club Gumbet , Posh club, Sultan club gumbet
аватар zolyshka111
Autor, jūs kaut kā izlādējāt vietējos snobus ar saviem jautājumiem))) Man likās, ka tas būtu interesanti, bet nē, tie paši padomi, tās pašas viesnīcas ... Šķiet, ka daudzi šeit ir Oāzes rifa algu sarakstā utt. ., jo viņi tos dauza tur, kur viņi netiek.
Pirmkārt, jūlijā vislabāk ir doties uz Hurgadu, jo Šarmā ir ļoti karsts. Visos jūsu parametros Sea Gul ir ideāls. Apskatiet atsauksmes par viesnīcu, un jūs sapratīsit, kāpēc tas tā ir.
Otrkārt, no jūras ekskursijām ļoti iesaku aizbraukt ar jahtu uz Paradīzes salu.
Treškārt, uz maskas rēķina Ukrainā tagad ir atvēries Decathlon veikals, kurā var iegādāties oriģinālo Tribord pilna sejas masku tikai par 750 UAH, par šādu cenu oriģinālu nekur nevar nopirkt, un tas nav maska, bet uguns.
Ceturtkārt, būs jautājumi - jautājiet)))
аватар vella_vella
Bija pagājušajā vasarā jūlijā - principā normāli. Piemēram, atšķirība ar septembri nebija īpaši pamanīta.
Uz kvadraciklu rēķina - iesaku braukt sagaidīt rītausmu - 4 no rīta paņem no viesnīcas, aizbrauc uz tuksnesi pirms saule uzlēkusi, sagaida rītausmu, brauc un brauc atpakaļ. Jūs būsiet viesnīcā brokastīs. Saule vēl nav spēcīga. Pati ekskursija uz kvadricikliem tika pirkta viesnīcas pludmalē, nevis no viesnīcas gida, apmēram 15 USD no personas.
Ar diskotēkām. Mēs personīgi neesam staigātāji, bet, piemēram, viesnīcā animatori viņus ved uz dažādām diskotēkām, gan uz klubiem, piemēram, uz diskotēku tuksnesī. Mēs gatavojāmies, bet neapguvām to. Cena arī ir aptuveni 15-20 USD.
Visi iesaka Ēģiptē pirkt maskas un čības, bet es visu ņemtu līdzi. Manuprāt, ēģiptiešu iepirkšanās joprojām ir prieks :) un negribas pavadīt vakaru, meklējot visu nepieciešamo.
Noteikti izmēģiniet niršanu, katrā viesnīcā ir niršanas skola, viesnīcā ir vieglāk nirt nekā ekskursijās no laivas. Individuālāka pieeja, vairāk laika.
аватар kvi2007
... uzbāzīga aģitācija par atpūtu Turcijā jūlijā ... bet jautājums ir par Egi, un budžets ir paziņots ... jā, es nestrīdos, turks ir civilizētāks, ja nav akcenta par jūra ... bet kaut kā cenu zīme sezonas kulminācijā Turcijā, tā ir nedaudz savādāka nekā jūlijā Šarmā .... Kas tur pārvieto nakts satiksmi turku valodā? Nu, patiesībā, kolēģi, atbildiet uz uzdotā jautājuma būtību un izlasiet jautājumu uzmanīgāk !!!
аватар kvi2007
un jā, es izlasīju ieteikumu par viesnīcām no Turcijas virzītāja .... kolēģi, jūs rūpīgi izlasiet jautājuma autora budžetu pirms konsultējat Savoy, Movenpick, Stela di Mare ..., jūs arī aizmirsāt pieminēt Hyatt un Fort Season ...;) (Es atvainojos par kirilicas alfabētu nosaukumos)....
аватар Vika284
kvi2007 Ja rūpīgi izlasījāt visas manas atbildes, tad patiesībā atbildēju par brīvdienām Ēģiptē un kādu rajonu izvēlēties arī ballītei, izņemot Movenpick un Savoy, viņu budžetā bija arī citas viesnīcas, ja ekskursija uz 5 dienām ir pieprasīja, tad Movenpick un Savoy ir budžetā, jūsu pieminētais Hyatt uz 5 dienām arī būs viņu budžetā
Viņi vēlas ilgāk par 7 dienām, ir saraksts ar šādām viesnīcām
Jā, Ibiza ir foršāka, daudz dārgāka. Visos slavenajos klubos ir ieejas maksa, nevis 2-3 eiro
Tā kā viens no galvenajiem nosacījumiem tūristiem bija naktsdzīve un klubi, tad iesaku jūlijā atpūsties Turcijā, nevis Ēģiptē. Un klubu kustība un paši naktsklubi un citas izklaides ir vairākas reizes labākas Turcijā Kemerā, Marmarisā, Bodrumā nekā Šarmā.
аватар MP_3_2011
Nav Turcijas! Šarm eš Šeiha noteikti! Dodieties uz Soho rajonu. Ir lētas viesnīcas, tuvumā ballīte, uz ielas ir daudz tūrisma aģentu, no kuriem nav jābaidās - tas būs lētāk nekā viesnīcas ceļvedis un noteikti ne sliktāk. Iepazīstieties ar Siva Sharm — savu budžetu. Vienalga jūs nelidosiet - dodieties uz ceļojumu aģentūru, ļaujiet tai paņemt vairākas viesnīcas pēc jūsu vēlmēm. Pēc tam izlasiet atsauksmes, pierakstiet katra plusus un mīnusus – izdariet izvēli
аватар MP_3_2011
Bet jūlija sākumā ļoti karsts :( No 11 līdz 15 būs jāslēpjas no saules
аватар zolyshka111
kvi2007, nepievērsiet uzmanību, Vicki ir standarta viesnīcu komplekts Šarmā jebkuram jautājumam))))
аватар zolyshka111
MP_3_2011, es pat teiktu, ka no 9.00 līdz 16.00 vispār labāk nebāzt degunu saulē.
аватар FireDrop
@Vika284, Tu mums ļoti iesaki ceļojumu uz Turciju, bet izvēle jau ir izdarīta. Iespējams, ir izvēlēta viena no karstākajām un dārgākajām sezonām, bet esam gatavi lidot uz Ēģipti. Un kā jau rakstīju iepriekš - Turcija nākamreiz.
@MP_3_2011, paldies par atbildi. Soho rajons noteikti skatīsies)
аватар zolyshka111
Soho rajonā ir labs un lēts Hilton Sharks Bay.
аватар Elenka08
FireDrop, jūs konsultē visi Charm. Bet kur ir loģika, cilvēki? Uz jautājumiem no kategorijas: kur doties uz Ēģipti, lai nebūtu auksti un bez vēja - atbilde ir Šarm. uz jautājumu: kur doties karstajos mēnešos - tā pati atbilde Sharm. Piedod tev porEbleno ??? Pilnībā atbalstu zolyshka111, Hurgadā nebūs tik karsti.
Tālāk: Šarmā ir vairāk ballīšu... nu jā, daži pircēji (ja to var saukt par staigāšanu pa vietējiem rokturiem iepirkties), bet es tiešām šaubos, ka 21+ vecuma grupa tam tērēs laiku. Pēc Hurgadas Hangout sesijām: 1. Little Buddha 2. Hard Rock 3. Elements 4. Calypso 5. Embassy 6. Papas - tie visi ir naktsklubi, daži no tīkla ir arī Šarmā. + vēl ir vietas, tā saucamā after party, kur nāk 3 no rīta, ja nevar aizmigt. Turklāt krastmalā ir daudz kafejnīcu, restorānu, piemēram, karaoke + dzīvā mūzika. Es domāju, ka jūsu 5-7 dienas jums pietiks ar Hurgadas kustību.
аватар Elenka08
Kas attiecas uz ekskursijām tādā laikā, es atturētos no braukšanas autobusā, lai arī ar kondīciju, apšaubāms prieks. Un neaizmirstiet, ka tūristi pārsvarā nav punktuāli cilvēki, un kad esat kādā pieturā, tad karstumā!!! pagaidiet, apmaldījušies cilvēki no autobusa....nu ko lai saka....kaut kas krimināli sodāms, noteikti gribēsies to darīt. Tātad maksimums ir uz salas, paskaties uz zivīm tur un negatavo.
аватар Elenka08
Un tavs jautājums numur 6 ----- pat nedari to par velti! viņi tur brauc tik daudz, ka, ieraugot vai iebraucot taksī, sapratīsiet, ka šī ir elle! Noteikumu vispār nav, lūdzu, ņemiet vērā, ka gandrīz visas automašīnas ir nedaudz salauztas, un ir skaidrs, kāpēc. tik ļoti! neiesakām
аватар MP_3_2011
Neļaujiet sevi apmānīt to cilvēku padomiem, kurus interesē tikai naktsdzīve jūrā! Kad esat peldējies ar zivīm pie rifa Haizivju līcī, jūs vairs nevēlaties redzēt nevienu citu jūru! Tā ir fantāzija, sapnis un rosība :)))) Vakara ballīte, protams, ir iekļauta. Neobligāti. Guli pa dienu, karstumā ;)
Iepriekšējā reizē mēs nopirkām ekskursiju iepriekš - pēdējā brīža ceļojumi parādījās 3 dienās. Mēs mazliet sajukām. Bet viņi var neparādīties. Mūsu draugi gaidīja labas cenas viesnīcā - parādījās, bet nebija lidmašīnas biļešu uz vajadzīgajiem datumiem. Lūk, cik paveicies. Bet abi šie laiki bija sezonas sezona. Tavs nav augsts – tas var tevi aizvest!
Nav jēgas īrēt transportu - taksometri un ekskursijas ir lēti, brauc nejauši, attālumi lieli, un ir karsts, braucot nedzersi...
аватар zolyshka111
MP_3_2011, ļoti atvainojos, bet ko var dzert vadot ???
аватар LindaLinda
FireDrop, iesaku arī viesnīcas netālu no Soho. Mums patīk Concord, ne pārāk garlaicīga viesnīca, bet jūs varat apskatīt citas viesnīcas tuvumā.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl