Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19830 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Vai ir kādi budžeta varianti no 16. līdz 18. aprīlim? Es nevaru izlemt, ko izvēlēties, ieteikt, kas šajās viesnīcās bija nesen vai pagājušā gada aprīlī, jo esmu noraizējies par laikapstākļiem Nabq viesnīcās
Vai ir kādi budžeta varianti no 16. līdz 18. aprīlim? Es nevaru izlemt, ko izvēlēties, ieteikt, kas šajās viesnīcās bija nesen vai pagājušā gada aprīlī, jo esmu noraizējies par laikapstākļiem Nabq viesnīcās
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2019-04-125 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар vitalina393
No viesnīcām līdz 500 dolāriem. tie ir Faraana Heights Resort, Turquoise Beach Hotel, Dreams Vacation Resort, Amwaj Oyoun Resort & Spa.
Farāns ir samulsis, ka Nabkas nomalē nav neviena pontona, tikai smilšaina ieeja. Amvazh par pēdējām 2 monitoringa dienām lec no 449 uz 534 (pagaidām) dolāriem par 7 naktīm 2 pieaugušie. Sapņi šķiet labākais variants, tikai bildē akmeņu dēļ pludmalē ir pastāvīga ēna, vai tā ir.
аватар kef-lida
Manuprāt, tas viss ir nepareizi... Nabkā vispār nav ko darīt.. Viesnīcas tur labas, bet baigā straume...
Pievērsiet uzmanību Queen Sharm kūrortviesnīcai vecpilsētā. Lieliska atrašanās vieta, rifs un viesnīca.
аватар vezha2
Kāpēc jāuztraucas par laikapstākļiem? Ir jau silts, vairāk par +30, ūdens silts - vienkārši atpūties.
Bet tiešām labāk ir padomāt par viesnīcu atrašanās vietu, interesantāk ir Naama Bay vai vecpilsēta
аватар vitalina393
Paldies, bet saskaņā ar atsauksmēm tas ir zemāks par Dreams, un Dreams cena tagad ir 498 USD, bet Queen Dollar tā ir par 100 dārgāka. Par Nabku uztraucos, ka vējš var būt sarkanais karogs.
аватар kkk1204
Tādiem laikapstākļiem Sapņi ir normāli, akmeņi ir tikai palīgā, un, kas grib iet uz cepeškrāsni, tas tur arī ir.
аватар vitalina393
Vēl viens parādījās (cena kritās) Meltonas pludmalē 477 dolāri. ja izvēlaties starp viņu un Dreams?
аватар Natasha59
Pirms 2 dienām skatījāmies Sharm online, nez kāpēc tur joprojām stiprs vējš. Marta sākumā biju Turkusā, sūdi (atvainojos, ka nestandarta)
аватар Natasha59
Piebildīšu par Turkuse, ja brauc ar lielu kompāniju un guļ tikai viesnīcā, tad tā ir diezgan izcila vieta. Blakus VECAIS TIRGUS, arī piestātnes pludmale.
аватар klichko
Nekas nesakārtojās. Aprīlis nav karsts, 12 dienās nekad nesasniedza 30, tagad bija 25. Naktī ap 20 ir stabils. Ūdens ir nedaudz uzsildīts, februārī bija siltāks. Es runāju kā aculiecinieks. Vismaz mums Makadi nav mežonīgu vēju, bet draugi Šarmā sūdzas par hamsiniem un pirmo reizi domā par hidrikiem. Kopš nākamās nedēļas ir bijis vēsāks. Pagājušā gada marts bija daudz siltāks nekā šī gada aprīlis. Pagaidām nav vērts iejaukties Nabq
аватар kkk1204
* Vēl viens parādījās (cena kritās) Meltonas pludmalē 477 USD. ja izvēlies starp viņu un Dreams?*
Meltona pati par sevi nav īpaši laba, bet rifs ir labs.
Sapņi ir labi.
аватар Wiland
Nabq profesionāļiem! Tāpat kā zilais caurums Dahabā (kurš bija). Sānu straume ir ļoti spēcīga.Kaut kā nepievērsu uzmanību karogam(sarkans), pleznās nolecu no tilta uz Nabq, liekas, ka jūra mierīga, bet uzpeldēju kādus 30 metrus tālāk kādas citas viesnīcas virziens un tikpat daudz no krasta, knapi pleznās!!! aizpeldēju līdz savam tiltam, lai gan mūs brīdināja, ja neproti peldēt, paķer virvi vai jau peldi līdz blakus esošajam pontonam svešā viesnīcā. Kopš tā laika tikai līči
аватар vitalina393
Aukstais laiks kaut kā uzmundrina, negribas iet un staigāt džemperī. Paskatījos laikapstākļus +24 +19 tas nemaz nav ledus priekš Ēģiptes. Tagad es nezinu, ko darīt. Ūdenim jābūt ļoti atsvaidzinošam.
аватар ZlyukaLenka
Tagad esmu Nabqā 10. dienu. Šajā laikā reiz bija viesuļvētras vējš. 5 dienas vējš stiprs līdz pusdienlaikam, tad norimst.
аватар ser_____Witness77
ņem hidrotērpu / neesi mantkārīgs) = tu būsi laimīgs jebkurā ūdenī / jebkurā vējā / jebkurā Nabq ;)
аватар irison
Nesen atgriezāmies no Ēģiptes, bijām atvaļinājumā, tātad grādi bija 19-22, domāju, ka ūdens būs auksts, bet nē, bija silts, peldējāmies prieka pēc, lai gan aukstajā ūdenī nesasaltu . Bijām charmillion klubā, ļoti patika viesnīca.
аватар Slav_na
ZļukaĻenka,
Skatījos laikapstākļus SHESh, 27.-29. mēs izvēlamies starp Alkazaru un Hadabinski. sasodīts, tu mani sajauci...
аватар vitalina393
Es pats esmu ļoti neizpratnē par laikapstākļiem, skatos vairākas vietnes SA sinoptikā un gismeteo sinoptikā laiks ir normāls un gismeteo pārraida vēsu kā Ēģiptei naktī 17-19 pēcpusdienā 23 maksimums. Es domāju, ka varbūt tagad cenas ir tik zemas, jo nākamnedēļ būs auksts.
аватар Slav_na
irison, padalies iespaidos par viesnīcu!
аватар marinazap2929
Šoziem Nabq esmu bijis divas reizes, decembrī un februārī. Ja jūs zināt, kā peldēt, tas nebūs problēma. Jā, un jūs varat kompensēt ekskursijas ar jahtām, pietiekami peldot. Bija Rehana 4 *, un Grand Plaza šarmu. Grand Plaza man ēdiens patika vairāk.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl