Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kā pārbaudīt, vai ir ceļojuma rezervācija bez pieteikuma (rezervācijas) numura?
Daudzus gadus lidojām caur uzticamu aģentu, bet tad laimējās laimēt dāvanu - ceļojumu aģentūras sertifikātu Brauksim līdzi. Mūsu menedžeris uzvedas ļoti aizdomīgi, kas manī ir izraisījis satraukumu. Iedevu pieteikumu ekskursijas rezervēšanai ar ievadinformāciju - viesnīca, operators, izbraukšanas un atgriešanās datums un izbraukšanas laiks turp un atpakaļ. Cena par pāris tūkstošiem pārsniedza nominālvērtību. Un tā sākās, vadītājs mums teica: 1. Ekskursiju cenas ir norādītas Anekstura-deception tīmekļa vietnē, lai piesaistītu tūristus. Reālā ekskursijas cena ir par 5 tūkstošiem grivnu augstāka. 2. Par lidojumiem, kurus esam izvēlējušies, izrādās, ka ir jāpiemaksā (turp 13:00 un atpakaļ 10:30). Kad es teicu, lai viņš rezervē lidojumus, kas ir bez maksas, viņš teica, ka tur 15:00 un atpakaļ 02:05, bet labāk ir piemaksāt un lidot atpakaļ 8:00 vai 10:30.
Nosūtīju viņam saiti uz Anex mājaslapu, kur norādīts, ka ir piemaksas par rītu līdz 12:00 un vakaru pēc 12:00 un lidojumu grafiks mūsu datumos - 02:05 nav atgriešanās reisa. Atbilde nogalināta nav pareiza informācija vietnē!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-02-025 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  34
аватар moy_contakt
Kādas muļķības. Cik lido no dažādiem operatoriem (arī no anex) es meklēju informāciju, skatos cenas vietnēs, kur ir vispārīga informācija par visām apkopēm, un tad dodos uz konkrētas apkopes vietu un tieši tur vēroju izvēlēto tūri . Ar pielikumu vienmēr viss ir aktuāls, ar vienīgo atšķirību, ka, ieejot sadaļā par izbraukumiem, informācija var mainīties, bet tajā pašā laikā tā tiek parādīta un viss ir redzams.Jūsu vadītājs ir skaidri apmulsis. Nezinu visas ievada piezīmes par tavu situāciju, bet vai nu tu neuzraksti visu līdz galam, vai arī.... Kopumā pēc pielikuma es neieteiktu veikt papildu maksājumus par izbraukšanu, jo mums bija lidojums (novembrī lidojām uz Taizemi) 5 reizes un rezultātā sākumā lidojums gāja no rīta, tad pārcēla uz 14 stundām, vēl tuvāk stundai H uz 18 stundām un nedēļu pirms izlidošanas , lidojums bija iestatīts uz 23.55 ...... nu, mūsu 12 naktis uzreiz samazināja vēl par 10 un daudzo stundu laika starpības dēļ)
аватар OLA14
Viņa bez vilcināšanās vērsās citā birojā ar tādu pašu ievadi - cena atbilst cenai Anekstura mājaslapā.Viņa neredz tos lidojumus, kurus vēlējāmies - bez piemaksām un nakts lidojums atpakaļ 02:05. Bet problēma ir tā, ka sertifikātu var izmantot tikai birojā, kur vadītājs ir negodīgs. Piemaksājām pāris tūkstošus par ekskursiju un rezervējām ar atgriešanās lidojumu 02:05 (kas nav operatora mājaslapā) un nezinām, ko vēl gaidīt. Dabiski, ka rezervācijas numurs nedod. Un tagad es nezinu, kā pārbaudīt, vai rezervācija ir veikta/apmaksāta. Un viņš arī izsniedza pērli, tāpēc, lai gan mēs nopirkām ekskursiju uz šo viesnīcu, izvēlētajā viesnīcā vietu var nepietikt un tiksim izmitināti citā.
аватар ollennka
Tiklīdz jūs zināt operatoru, varat viņam piezvanīt un pārbaudīt.
аватар moy_contakt
TA Nāciet ar mums liels, ir daudz biroju. Zvaniet uz centrālo, aprakstiet situāciju, domāju, ka viss ir jāatrisina normāli. Viņi parasti novērtē savu reputāciju.
аватар moy_contakt
Un ko viņi tev deva? līgums, kupons, kad ir lidojums? Pašā līgumā, kas rakstīts un ar ko
аватар OLA14
moy_contakt, pajautā kādas nianses interesē? Par piemaksām lidojumiem - piekrītu 100%
аватар OLA14
ollennka, viņi zvanīja un jautāja. Viņi teica, ka pateiks tikai pēc pieteikuma numura.
аватар OLA14
moy_contakt, es tev piezvanīšu, paldies!
аватар OLA14
Viņi man iedeva tikai līgumu, talonus pirms izbraukšanas! Man atvedīs vīrs, rakstīšu, kas līgumā. Es visu organizēju pa telefonu, vīrs parakstīja līgumu ar sertifikātu.
аватар moy_contakt
Sertifikāts, cik saprotu, bija pašas TA dāvinājums.Bijāt ar mums? Var būt nosacījumi, ierobežojumi utt.
аватар ollennka
Nu, pajautājiet aģentūrai pieteikuma numuru.
аватар OLA14
ollennka, jautajums ka bez iesnieguma var parbaudit, tur rakstīts. Iesnieguma numuru viņš nedod, pamatojumu - Aneksturs viņam atņems licenci. Smiekli un grēks, vai nu pats nespīd ar prātu, vai stāsta pasakas.
аватар OLA14
moy_contakt , finanšu uzņēmuma dāvanu karte darbiniekam, bet izmantojama tikai birojā ar norādīto adresi. Gribi teikt, ka ar īpašiem nosacījumiem viņi mums noorganizēs lidojumu 02:05? Vai arī tur vajadzētu izrunāt nosacījumus cenas paaugstināšanai?
аватар Vika284
Jebkurā gadījumā zvaniet uz galveno biroju "Ejam ar mums" un, ja ekskursija ir no Anex, tad uz Anex galveno biroju, pastāstiet mums par šo situāciju un sniedziet informāciju par šādu ceļojumu aģentūru.
Ja ceļojums ir no TO Anex, jūs varat uzzināt no operatora precīzu informāciju, kas ir rezervēta un samaksāta par jūsu viesnīcu, lidojumu, transfēru
Uzrakstiet vēstuli viesnīcai un pārbaudiet, vai esat rezervējis numuru, zvaniet aviokompānijai un pārbaudiet, vai jūsu apmaksātā rezervācija ir lidojumā
аватар moy_contakt
OLA14, tie ir īpaši nosacījumi - pērkot tūri konkrētā adresē, var būt arī konkrēts MOT (tikai piebūve un neviens cits), konkrēts tūres periods, valsts utt.
аватар moy_contakt
Finanšu kompānija, dāvana... Ja es tā domāju, tad procesā būs jāmaksā daudz kas un ierodoties var izrādīties, ka ekskursija ir bez ēšanas, pārskaitījums apmaksāts utt. ... Neuztveriet rakstīto ar naidīgumu (kā jau rakstīju augstāk , daudzi nezināmie) bet ir tādas dāvanu šķiršanās, dīvaini, ka "nāc līdzi" ar to ir iesaistīts, zinot dažus cilvēkus no viņu vadības, es zinu ka viņi ļoti augstu vērtē savu reputāciju.
аватар OLA14
Paldies Vika284! Es tā darīšu!
аватар moy_contakt
Vai esat pārliecināts, ka tas ir TA "nāc ar mums" birojs? Un ne zem tiem? Tk par to, ka uzrakstīji pilnīgas muļķības (par iemesliem, kāpēc nevar iedot pieteikuma numuru, kāpēc cenas nesakrīt ar pielikuma vietu un par lidmašīnas lidojumu, kas nav)
аватар OLA14
moy_contakt , norādīju, ka sertifikātu var izmantot tikai vienā birojā! Nav ierobežojumu ne pēc valsts, ne pēc TO. Un kāds ar to ir saistīts ar manu ievades datu ierobežošanu pēc valsts vai TO?
Piemēram, man ir dīvaini, ka mēs rezervējām lidojumu (pēc vadītāja teiktā), kura nav TO mājaslapā, vairāk nekā 10 gadus es meklēju sev ekskursijas TO vietnēs un lidojumi un cenas vienmēr ir sarakstījās, un lidojums, kas nav TO vietnē, jūs nebrīdināja? Varbūt viņi mums iedos atsevišķu hartu, jūs nekad zināt))
аватар OLA14
moy_contakt , jā, birojs tika atrasts internetā. Finanšu uzņēmums ir Banka. Jaungada korporatīvajā ballītē banka dažiem darbiniekiem pasniedza sertifikātus - kā prēmiju. Banka noslēdza līgumu ar vienu no individuālajiem uzņēmējiem Braucam līdzi un samaksāja par sertifikātiem. Pirms līgumu slēgšanas Banka vienmēr pārbauda, ​​ar ko.
аватар moy_contakt
Atsevišķa harta ir no fantāzijas jomas. Kad 2017. gada aprīlī mana vīra uzņēmums organizēja braucienu saviem darbiniekiem un mums bija divi čarteri (viens no Kijevas, otrs no Harkovas), bet šīs hartas bija, tikai 90% vietu bija aizpildītas ar darbiniekiem, mēs ne. fit un vispār bijām sadalīti 5 grupās, bet šī lidmašīna bija Mau grafikā un tur bija viss mājaslapā, kur, kad, cikos, nosacījumi bagāžai. Bet neko citu neieteikšu, jo sākām ar to, ka dāvanu karte, ir ļoti daudz punktu, no kā, uz kādiem nosacījumiem (kad uzskaitīju, minēju piemēru par tiem iespējamiem nosacījumiem, kas varētu būt), no Tevis nav skaidrs, kāda finanšu kompānija, kuras datumiem vēl vajadzētu pacelties, pēc Taviem vārdiem, ja Tev tiešām TA pasaka, ko tu uzrakstīji, tad šī ir šķiršanās viennozīmīgi.
аватар OLA14
Virs rakstīju -Banka. Izbraukšanas datumi uz Šarmu 03.08.19 atpakaļ 15.08.19. Es uzrakstīju visu, izņemot kalna pārvaldnieka pilnu vārdu, līdz uzrakstu viņa datus un biroja adresi.
аватар moy_contakt
Pēc tam (ja līgums ir rokā), tad ir obligāts pielikums ar tādiem rekvizītiem kā viesnīcas nosaukums, ekskursijas datumi, naktsmītnes veids, ēdināšanas veids, transfēra esamība vai neesamība utt. to sauc par rezervācijas lapu. Saskaņā ar lidojumu šajā posmā, tas viss ir pēc vadītāja teiktā, jo pašā lapā par to nekas nav teikts (pagalmā ir tikai februāris). Vai ir šāds papildinājums?
аватар OLA14
PALDIES VISIEM!!!!! Ir rezervācija! Izlidošanas laiks tiešām cits, par ko aģents gribēja piemaksu, bet mēs atteicāmies un viņš teica, ka lidosim atpakaļ 02:05 bez piemaksas (viņš meloja, ka būtu piemaksājuši)
аватар ollennka
Godīgi sakot, būtu labāk, ja banka izdotu prēmiju, nevis dāvinātu šādas Jaungada dāvanas apjukuši). Labi, ka viss izdevās labi.
аватар OLA14
ollennka, tas noteikti! Domāju, ka pēc mūsu vēstures tā arī būs!
Daudzu jautājumi un bailes šajā vietnē man kļuva skaidri, jo cilvēki sastopas ar tādiem vadītājiem un rodas absolūti nepareizs iespaids par ceļojumu aģenta darbu! Šī ir skārda, jo lidoju jau vairāk kā 10 gadus un domāju, ka visiem tā ir - bez problēmām un liekiem jautājumiem. Un izrādās, ka tā notiek. Bet katram gadījumam ieteikšu visiem apiet šo mēmo tīklu.
аватар 0676307776
Virkne sludinājumu F.B. ar dažādiem nosaukumiem patiesībā tās izrādās aģentūras Ejam ar mums.No sarunas pilnīga neprofesionalitāte,augstprātība un stulbums.Un rekdama ir 100 procentu meli.
аватар OLA14
0676307776 mūsu gadījumā + šķiršanās piemaksā par lidojumiem, kas ir bez piemaksas)
аватар catalina777
Jums vajadzētu runāt ar atbildīgo personu par banku, kas pasūtīja sertifikātus. Ļaujiet viņam to izdomāt. Šajā gadījumā banka viņiem ir galvenais klients. Domāju, ka pašas aģentūras interesēs ir "nomainīt" šo vadītāju. Es parasti pērku ceļojumu par zemāku cenu nekā tūroperatora vietnē. Saprotu, ka aģentūra taisa papildus atlaidi.
аватар catalina777
Jums vajadzētu runāt ar atbildīgo personu par banku, kas pasūtīja sertifikātus. Ļaujiet viņam to izdomāt. Šajā gadījumā banka viņiem ir galvenais klients. Domāju, ka pašas aģentūras interesēs ir "nomainīt" šo vadītāju. Es parasti pērku ceļojumu par zemāku cenu nekā tūroperatora vietnē. Saprotu, ka aģentūra taisa papildus atlaidi.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl