Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kādi laikapstākļi un uz kurām viesnīcām doties kopā ar bērniem?
Kādi laikapstākļi un uz kurām viesnīcām doties kopā ar bērniem?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-01-095 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар lazy_person
Šopēcpusdien Šarm eš Šeihā: +17, jūra +16...
аватар lazy_person
Citā vietnē
09. JANVĀRIS, TREŠDIENA, Vietējais laiks: 18:06 (Atšķirība ar Maskavu: -1 stunda)
16°C , D vējš 3 m/s
Nokrišņi: 0% Sajūta: 16°C
Jūras ūdens temperatūra: 23,2°
аватар Sasha.savchenko.
Šarm eš Šeihā
аватар _727615
Bija no 16. līdz 23. decembrim Auksts un auksts ūdens un kad saka, ka nekrīt zem 22, es tikai nezinu, ir tik auksts, ka ir nereāli nirt, lai gan tad pierod un var vēl peldi, krastā arī auksts un vējains. Paziņas tikko atgriezušies no Jegas, saka, ka sen tāds aukstums nav bijis. Vakarā visi jakās un džinsos, labāk NEVAJAG iet.
аватар lazy_person
Ja āra gaiss ir sasildīts līdz + 17 .. 18 grādiem, kā saka vietnēs, un ūdenī + 22 ..., tad jūra jutīsies silta. Ja ūdenī ir auksts, tad nav +22!
аватар Mariko111
No 10. janvāra atpūšamies Naamabejā, no rīta ejam brokastīs T-kreklos, es bērnu sporta tērpā vai biksēs un no rīta džinsu jakā, pēcpusdienā karsts - peldkostīmos, pēc 16-16.30 (atrodoties pludmalē) uzvelkam T-kreklus/kleitas, vakariņās ejam sporta tērpos/džinsos un garām piedurknēm, bērnus līdz 21-21 var ģērbt pussezonas jakās / vieglās dūnu jakās , tikai bērni cepurēs, pēc 3 gadiem, bez, jo nav auksti, tikai gribu, lai bērniem būtu ērti. Vēja nav ne dienā, ne vakarā, ir ļoti ērti. Peldējamies jūrā, 4 gadus vecs bērns arī. Tūlīt, jā, ūdenī ir auksti, bet! Atliek tikai ienirt un uzreiz viss ir ok! Bērni peld maskās, skatās uz zivīm. Mums ļoti patīk saprast, kā Ēģiptē ziemā ir silti, bet mājās auksti! Otrajā janvārī atbraucam uz Ēģipti - viss ok!
аватар eva.kara
Tagad Hurgadā, no 9. Izņemot šodienu, katru dienu pa dienu sauļojāmies un peldējāmies baseinos (gandrīz visi apsildāmi, vismaz 29, ir pāris karstāki))). Jūrā peld vācu un somu valzirgus, iemērcām rokas un kājas - auksti ieiet.)). Vakarā un no rīta vējjaka un flips... Drīzāk vēss nekā auksts. Atpūšamies Albatross tīklā - piecas viesnīcas pēc kārtas.
аватар bodic1996
Vakar atgriezāmies no Šarmas. Nedēļas laikā laikapstākļi bija ļoti dažādi. +18 un vējš - sēdēja jakās. +18 bez vēja - sauļošanās un peldēšanās. +24 - neticams karstums. 8 dienas viņi nepeldēja tikai vienu dienu. Jūra ir silta, un, ja nav vēja, tad ir ļoti ērti.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl