Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19843 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Vai ir nepieciešams tikties ar viesnīcas gidu?
Nav vēlēšanās klausīties viņu maldinošajos šausmu stāstos, bet vai viņi pasaka kaut ko vērtīgu? Vai viņiem ir jāņem/jāuzrāda kādi dokumenti vai arī viņi var droši ignorēt un izbaudīt atvaļinājumu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-08-037 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  34
аватар ollennka
Tāpēc neejiet, ja nevēlaties. Viesnīcas gids pārdod ekskursijas, viņam tavus dokumentus nevajag. Gids var arī kaut ko pastāstīt par viesnīcu, bet to pašu var pajautāt reģistratūrā/viesu radiniekam.
аватар zaeugene
Pārsvarā eju. Es neklausos šausmu stāstus. Dažreiz ir labi piedāvājumi ekskursijām / klubiem. Diezgan bieži viņi stāsta interesantas nianses par viesnīcām.
аватар
Mani neinteresē viņu ekskursijas, un es pats zinu viesnīcas nianses vai uzzinu vietā))) Kāpēc es jautāju, vai vēlāk nebūs kādas problēmas, ka neieradāmies uz tikšanos, neatvedām nekādas vaučeri vai izlidojot kādas nianses, viņš nepateiks, kad tiks uzņemts transfērs vai pārcelts lidojums. Turklāt es nedomāju, ka viņš atceras visus tūristus sanāksmē. Es saprotu, ka došanās uz tikšanos ar gidu nav obligāta procedūra, vai ne?
аватар ollennka
Tikšanās ar viesnīcas gidu ir pilnībā brīvprātīga, ar transfēru nebūs problēmu, informācija par transfēru un lidojuma laiku tiek izlikta viesnīcā dienu pirms izlidošanas.
аватар
Olenka, liels paldies! Un ja saslimst (nedod Dievs, protams), sazinieties arī ar reģistratūru vai apdrošināšanu, vai jums nav jāredz gids?
аватар ollennka
Jā, pilnīgi par velti))
Apdrošināšanas gadījumā jums ir jāzvana tieši apdrošināšanas sabiedrībai. Apdrošināšanas kompānijā operatori ir krieviski runājoši, viņi paši vai nu uzaicina ārstu uz viesnīcu, vai zvana uz tuvāko klīniku, uz kuru dodas pats pacients. Reģistratūra palīdzēs tikai ar tulkojumu starp jums un ārstu. Vai arī izsaucot taksometru uz klīniku.
аватар Vic-Grin
Agrāk gāja, tagad nē. Ir stulbi vparivanie tūres un šausmu stāsti, lai nepērk no viņa tūres, citādi mūs gaida šausmīgas nepatikšanas, piemēram, ja pēkšņi kaut kas notiks, tad apdrošināšana būs nederīga. Centīsies arī panākt, lai jūs parakstītu atbilstošu apņemšanos nepirkt ekskursijas no neviena cita, izņemot viņu.
аватар
Tas patiesībā ir gids, ja jūs neveicat ekskursijas no viņa un nav nepieciešams atpūtai?
аватар zaeugene
purpurpur "un kas tas par" atbilstošo pienākumu nepirkt tūres ne no viņa. "" - nu šis ir viens no šausmu stāstiem :)
аватар
Kapets)))) kas būs, ja parakstīsi šo filkina vēstuli un tomēr nopirksi tūri no Mehmeta ielas? Tūlītēja izsūtīšana un nespēja 5 gadus apmeklēt faraonu valsti? ))))
roku seja.
аватар L_ena
Jūs, gidi, nedrīkstat rādīt nekādus dokumentus, nemaz nerunājot par to izsniegšanu. Stāsti par to, ka apdrošināšana ir spēkā tikai tūroperatora organizētajās ekskursijās, ir pasakas.
Ja šajā valstī esat pirmo reizi, ir vērts doties. Nav izslēgts, ka dzirdēsiet kādu noderīgu informāciju vai ļoti vēlēsieties doties ekskursijā.
Visus jautājumus par viesnīcu vienmēr var uzdot reģistratūrā vai viesu attiecībās. Ja runā svešvalodās, tad kopumā problēmām ar saziņu ar personālu nevajadzētu būt.
Pa lielam jāsatiekas ar gidu, lai katram gadījumam paņemtu viņa telefona numuru, viņš ir arī viber vai whatsapp ārkārtas saziņai. Un, lai viņš jums paskaidrotu, kur dienu pirms izlidošanas jūs varat atrast informāciju par jūsu transfēra laiku no viesnīcas uz lidostu.
Ja ceļojat ar ģimeni, pilnīgi pietiek, ja kāds uz tikšanos dodas viens.
Jūs samaksājāt naudu par biļeti, kas nozīmē, ka gids ir domāts jums, nevis jūs gidam. Viņš ir apkopes personāls, par ko sūdzēties, ja kas.
аватар zaeugene
purpurpur Par ārstu. Dzīves gadījums. Koraļļi, kāja, skrāpējums, slikta pašsajūta, abscess. Es eju uz uzņemšanu. Viņi saka, ka viesnīcā ir tikai medmāsa, un ārsts ir tikai pēc izsaukuma. Zvanām uz apdrošināšanas kompāniju no mobilā telefona. Viņi uzzina, kur mēs atrodamies, atzvana administratorus, lai mēs netērējam naudu. Noskaidrojiet visus apstākļus un apelācijas iemeslu. Viņi izsauc ārstu. Reģistratūrā izgatavojam pases un apdrošināšanas kopiju. Ejam pie ārsta, iedodam kopijas, saņemam palīdzību. Kopumā tas aizņēma vairāk nekā stundu. Varbūt pusotru.
Otrs gadījums no dzīves. Dēls sastiepa kāju. Nolēmu ar apdrošināšanas kompāniju nekontaktēties, jo. pirms tam lietojis alkoholu. Zvanīja uz ārsta numuru. Viņš ieradās istabā. Izdarīja visu nepieciešamo. Dēls viņam samaksāja 20 dolārus.
аватар ollennka
Ja dodaties pie viesnīcas ārsta, jums būs jāmaksā pašam. Nu viesnīcas ārsta kvalifikācija nav zināma. Uzreiz zvanu uz apdrošināšanas kompāniju, tā man ir uzticamāka.
аватар
Es lidoju uz Ēģipti ne pirmo reizi, pirms tam gāju uz sanāksmēm, es zinu, ko viņi tur saka. Tu sēdi un gaidi, kad visi atnāks, tad divas stundas klausies par ekskursijām (es jau esmu bijis visur, kur gribēju, pat no Šarmas braucu uz Izraēlu), es negribu atkal peldēt uz jahtas ( Esmu jau izpeldējies un redzējis visu, ko vēlējos), niršana/kvadracikli un citas izklaides arī nav īpaši interesantas, jo pārējais būs diezgan ekonomisks (labāk atnesu mājās mango, nekā peldu batiskafā, jo viss tās pašas zivis var redzēt pludmalē, un es neesmu liels niršanas cienītājs, man pietiek ar snorkēšanu piekrastes viesnīcā). No ekskursijām interesantas ir tikai Kaira un Aleksandrija, bet sākumā uz nedēļu jābrauc uz Kairu un pašu Aleksandriju, nu, kaut kā tā, kaut kā noteikti braukšu ziemā. Bet es devos, jo domāju, ka tā ir obligāta procedūra. Tāpēc esmu šeit, lai noskaidrotu, vai ir jēga doties.
Paldies visiem, kas atbildēja par padomu. Priekš sevis jau sapratu, ka uz tikšanos nav jāiet, labāk šoreiz pagulēt pludmalē.
аватар zaeugene
purpurpur "Tu sēdi un gaidi, kad visi atnāks, tad klausies kādas divas stundas par ekskursijām", Nu tas ir, ja viesnīcā atnāk 50-100 cilvēku. Un kad, tāpat kā mūsējie, no visa lidojuma līdz viesnīcai esam tikai divi, tad tikšanās ar viesnīcas gidu notiek draudzīgā gaisotnē 10 minūšu garumā:)))
аватар
Cits jautājums, kur lētāk nopirkt SIM karti internetam?
аватар L_ena
Jebkurā Vodafone veikalā, arī lidostā.
Lūdziet vēlāk pārdevējam palīdzēt ar iestatījumiem, jo ​​visi servisa ziņojumi nāk, protams, arābu valodā.
Vai gandrīz jebkurā suvenīru veikalā vai tirdzniecības centros, piemēram, Senzomol Hurgadā.
Viesnīcā vienmēr ir pieejams bezmaksas Wi-Fi.
Tiesa, mūsu viesnīcās tas ir bez maksas visā teritorijā.
аватар zaeugene
purpurpur ir lētākā SIM lidostā. Pie lidostas izejas ir Vodafone skaitītājs. Izrādās, ka tas maksā apmēram 3 USD par 3 GB. Bet agrāk viņi rakstīja, ka var maksāt vai nu vietējā valūtā, vai ar bankas karti.
Visos veikalos, stendos ar uzrakstu Vodafone viņi vēlas apmēram 5 USD par 1,5 GB. Es papildināju par 1,5 GB 2-3 dolāriem.
аватар
Vai paldies! labs padoms par SIM karti lidostā. Starp citu, jā, ar karti maksāt ir izdevīgāk nekā ar dolāriem.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Tas ir tikai pēc Jūsu ieskatiem.Apdrošināšana ir Jūsu rokās(ja palīdzēs izdomāt reģistratūrā)Informāciju un nianses par viesnīcu arī paskaidros reģistratūrā.Attiecībā uz atgriešanos gidam ir pienākums izbraukt informācija viesnīcā.Attiecībā uz iebiedēšanu ar obligāto reģistrāciju lidojumam - biļete rokās, nekur nav jāreģistrējas!
аватар
Pārmaiņu vējš, paldies!
аватар Olgaolga153
https://www.youtube.com/watch?v=xtC2-Tu_l2M viesnīcu ceļvežu mīti un triki
аватар Alexey1983
Ja tu neesi uz tikšanos ar gidu, viņš ar viesnīcas strādnieku starpniecību tevi izvilks no zemes. Tas aizņems ne vairāk kā stundu jūsu laika.
аватар Olgaolga153
Aleksejs1983____ mēs nekad neejam satikt gidu, mēs viņu pat nepazīstam pēc skata, un, iedomājieties, neviens netraucē.
Viesnīcas darbinieki un gidi ir neatkarīgas personas, viņiem ir dažādi darba devēji. Kāpēc viņiem būtu jāveido tandēms?
"Tas aizņems ne vairāk kā stundu jūsu laika." ____ un kāpēc gan tūristam būtu jāpavada sava atvaļinājuma stunda, klausoties visādas muļķības un klajus melus?
аватар Vic-Grin
Gidi arī cenšas bez maksas cienītājiem un iesācējiem pārdot bezmaksas Šarmas apskates ekskursiju, kas izpaužas kā fakts, ka visas dienas garumā jūs vedīs uz veikaliem un suvenīru veikaliem. Šajā ceļvedī ir norādīta jūsu pirktā pārdošanas procentuālā daļa, un jūs zaudēsiet gandrīz visu dienu pludmales brīvdienās.
аватар LindaLinda
zaeugene, vai tu nejauši zini, vai Vodafone skaitītājs lidostā strādā naktī? Un mani interesē arī Dutik lidostā, varbūt kāds zin vai strādā naktī? Mūsu reiss vienmēr ierodas 02.35.
Kas attiecas uz tikšanos ar viesnīcas gidu: ja ieradāties viesnīcā pirmo reizi - braucam, ja ne pirmā - nebraucam.
аватар zaeugene
inna_sharkevich Es neierados ātrāk par 8:00. Tāpēc es neieteikšu. Ja neder, tad pērc citur, bet nedaudz dārgāk. Bet pie izejas Dutikā es neatceros neko citu kā tikai alkoholu. Un jūs neiekļūsit dutikā, kas atrodas izlidošanas zālē, ierodoties. Ir arī dutik Soho pilsētā Šarmā. Bet es tur negāju.
аватар LindaLinda
paldies zaeugene. Dutiku interesē alkohols. Soho viņi vienmēr pirka Canadian Club viskiju, lētu un ļoti patīkamu. Bet tur tas beidzās ziemā - pavasarī un joprojām nav, vakar jautāju draugiem, kas strādā Soho. Kas attiecas uz SIM karti: vai tā ir tikai internetam, vai var arī piezvanīt? Soho Vodafone jautāja par mikro SIM karti, teica, ka tukša maksā 5$. Jums joprojām ir jāiegulda nauda. Nepirka.
аватар zaeugene
inna_sharkevich Es vienmēr iegādājos SIM karti "internetam", bet jūs varat zvanīt no / uz to. Pēdējo reizi pagājušā gada novembrī pirku veikalā netālu no Rehanas. Precīzi neatceros, bet 4 vai 5 dolāri par 1,5 GB. Reālajā dzīvē ir nevis 1,5, bet 1,25. Un viņš arī paņēma papildināšanu par 1,5 GB par 2 vai 3 dolāriem.
Un Tamrā veikalā uz vietas gribēja 15 eiro par to pašu SIM karti ar tādu pašu tarifu :)
аватар LindaLinda
zaeugene, paldies par atbildēm! Drīz atkal pie mīļotās Sarkanās jūras! Lai visiem lieliskas brīvdienas!
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl