Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19830 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesakiet viesnīcu Ēģiptē
Sveiki visiem! Iesaku viesnīcu, kas atbilstu manām prasībām: Lieliski numuri; dzīvs un daudzveidīgs koraļļu rifs un zemūdens pasaule, līcis, savs pantone
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2017-06-037 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  41
аватар Sweetsunl
Šarmelšeiha vai Hurgada?
аватар tvponomarova
Abi. Izvēloties...
аватар Vic-Grin
Cik daudz naudas esat gatavs tērēt. ?
аватар lana_181
Koraļļu rifs ir daudzveidīgs – Sharm jeb Marsa Alam, Sharks Bay un Ras El Um Sid. Paskatieties uz viesnīcām šajos līčos .. no zemnieciskiem četriniekiem līdz Savojai un citām) visām kārtīgām viesnīcām ir savs pontons., es teiktu, ka nepiedienīgās arī)
аватар Shev37
Ja jūs interesē zemūdens pasaule un "mājas rifs" pirmajā vietā, tad noteikti Charm. Šarmā iesaku Baron kūrortu - šodien labākais DZĪVOTĀJS rifs, luksusa viesnīca, kas iekļauta pasaules 100 labāko viesnīcu topā. Vasarā tur nav tik karsts, jo garo pludmali pūš vējš. Netālu ir arī Sensatoria (bijušais Konrāds), tā ir milzīga, rifs ļoti labs.
Arī Fuor Sesons, bet tur cenas ....
аватар belyaeva
Marsa Alam. Viesnīca Three Corners Fairuz (5 zvaigznes). Neesiet vīlušies. Līcī dzīvo bruņurupuči, un dugongi peld. Divas reizes bijis viesnīcā. Rudenī plānojam trešo vizīti.
аватар kvi2007
Visām šīm vēlmēm derētu pievienot vienkāršu frāzi: laidiena cenai nav nozīmes!, ja ņemam vērā Charm, tad ar šādu pieeju ir atbilstošas ​​viesnīcas uz vienas rokas pirkstiem!- un viss nav no lēta segmenta!
аватар kvi2007
Kas attiecas uz barončiku šarmā, tad piekrītu ieteikumam! Droši vien tagad šarmā nav budžeta viesnīcu ar tādām vēlmēm! Ar labu rifu, zemūdens pasauli un līci joprojām ir iespējas, lielisks numuru skaits ar visu šo dalības maksu, tikai dažas viesnīcas!
аватар Sweetsunl
Šarmā ir daudz labu viesnīcu, un ne uz vienas rokas pirkstiem!) Turklāt Šarmā par vīzu nav jāmaksā, ja vēlies apskatīt zemūdens pasauli, tad noteikti Šarm eš Šeiha! Turklāt pilsēta ir skaista.
аватар AllOverTheWorld
četras sezonas. Savoja. centido . kustinātājs.
аватар Shev37
Pilnīgi garām Moviepick. Patiešām jauka viesnīca un jauks līcis ar dzīvīgu zemūdens dzīvi, bet arābi ir pilnīgi iespējams. Mani tas netraucēja, bet ir cilvēki, kuriem nepatīk sievietes baseinā biksēs, un viņi ir bagātāki par mūsu brāli .... Vēl viens pluss ir 10 minūšu gājiens un jūs esat Nayama Bay
аватар tvponomarova
Apsvēra barona variantu. Salīdzinot ar Baron un MoviePeak, kur ir labākais rifs?
аватар tvponomarova
Pilnībā piekrītu, ka ar manām vēlmēm visas viesnīcas nav lētas. Neapsveru lētākus variantus - negribu riskēt ar veselību un labu garastāvokli!
аватар Shev37
Barona rifs man ir labāks par Moviepick. Tie taču ir vienkārši savādāki, Movie Peak - dziļums mazāks un telpa ierobežota, ja peld boju robežās, bet pie Barona viss kaut kā liela mēroga, garš rifs, cilvēku maz . Filmu maksimumu pludmales ir gravās, līčos, kas aizsargāti no vēja, un ir mierīgas, mājīgas pludmales (tādas ir četras). Uz grub ir apmēram tas pats. Movie peak ir veidojuši franči, bet tagad valda vācieši un tas ir kaut kā ērtāk. Jebkura no šīm viesnīcām ir lieliska izvēle
аватар kvi2007
Baronā rifs ir labāks, tā kā man arī par istabu skaitu nav jautājumu, no abām es izvēlētos Baronu!
аватар tvponomarova
Paldies par detalizēto padomu! Kaut kā viss noskaidrojās!
аватар Shev37
Rezultātā es izvēlētos Baronu
аватар mindguru
Nu tad jau Rixos adit...
Starp citu, Sweetsunl, vai jūs varētu man pastāstīt, kāds ir Šarm eš Šeihas skaistums jums personīgi? Kas attiecas uz mani, skaistums ir tikai mošeja vecpilsētā un arī tad jaunbūve. Būtu ļoti interesanti redzēt tavu komentāru.
аватар Vic-Grin
Šarmā ir daudz vēstures pieminekļu. Piemēram, Alf Leila wa Leila ir vecs cietoksnis-kazino-bārs, kas pasargā (ieeja 20 dolāri) pilsētu no savvaļas tagilu iebrukuma vai Holivudas rezervāta ar aizvēsturiskām māla ķirzakām un spītīgiem pērtiķiem... piedodiet, suvenīru veikalu pārdevēji .
аватар mindguru
1001 naktī - nebija. Bija Holivudā. Parasts atrakciju parks ar kaudzi tukšu kafejnīcu (vietējie neiet - tas ir dārgi, un tūristu tagad ir ļoti maz). Varbūt šī ir paradīzes sala bērniem, bet bezbērnu Ēģiptes Holivuda mani nepārsteidza. Turklāt man nez kāpēc ir nedaudz atšķirīgas asociācijas ar vārdu "rezerve"...
аватар vic21
Baronā un Sensatorijā bieži ir spēcīga straume, bez spurām peldēt nevar.
аватар Vic-Grin
Tās ir ļoti bīstamas vietas (makam)...
аватар Vic-Grin
Es runāju par Holivudu un Alfu Leilu; )
аватар donbass2012
Mūsu izvēle šogad - http://www.turpravda.ua/eg/sharm_el_sheyh/Coral_Sea_Sensatori_Resort-h8004-r206137.html
аватар Marsyanchik
Vic-Grin, humors par Šarm eš Šeihas vēsturisko vērtību un neaprakstāmo skaistumu skaitījās! ;)
аватар tvponomarova
donbass2012, koraļļi ir daudzveidīgi, dzīvs?
аватар donbass2012
Jā, un ļoti skaista
аватар tvponomarova
Es arī gribētu tikt galā ar straumēm. Es peldu ar spurām, bet man ir bail no straumēm.
аватар tvponomarova
Ak, es lasīju jaunākās Sensatori atsauksmes ... Nē, es esmu ļoti izvēlīgs attiecībā uz ēdiena kvalitāti. Kā agrāk, kamēr Barons.
аватар donbass2012
Ja vēlies pārmaksāt, tad tavs lēmums...
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl