Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Palīdziet izvēlēties viesnīcu Ēģiptē vecāka gadagājuma cilvēkam
Ceļoju ar mammu, mammai ir 68 gadi, palīdziet izvēlēties viesnīcu ar skaistu rifu, normālu ēdienu un ērtu vecam cilvēkam, izvēlos no šīm viesnīcām:
Grand Hotel Sharm El Sheikh 5*,
Xperience Sea Breeze Resort 5*,
Radisson Blu Resort 5*
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-06-027 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  37
аватар Cvetlana38
Xperience Sea Breeze Resort 5*
Grand Hotel Sharm El Sheikh 5*
Radisson Blu Resort 5*
аватар larik1971
Apskatiet Barcelo Tiran Sharm Hotel. Jauka smilšu pludmale un rifs. Ļoti ērti pieaugušam cilvēkam. Viss ir tuvu. Grand Sharm viesnīca ir skaista, taču tur ir daudz pakāpienu, un iet uz pludmali un atpakaļ ir ļoti grūti.
аватар ser_____Witness77
Es iesaku Dreams Beach vai Hilton Farrows (nedaudz dārgāk nekā Grand, bet daudz labāk;)
аватар mindguru
No tiem, kas uzskaitīti Sea Breeze.
Tirāns ir ērts, bet dārgs.
аватар Oleksii64
Radisson - nobrauciens uz pludmali ir stāvs. Rifs nav slikts, bet augsts pontons, sieviete vecumā nepārvarēs kāpnes.
аватар moy_contakt
Vai tava māte kādreiz ir lidojusi? kā viņai ar veselību? Kā tas izturas pret klimata pārmaiņām un karstumu? Es neesmu pret pārējiem veciem cilvēkiem un regulāri novēroju ļoti vecus ārzemniekus, kas atpūšas kūrortos. Bet jums ir jāapzinās konkrētas personas iespējas, it īpaši, ja šī persona, iespējams, pirmo reizi lido atpūsties. Piemēram, mana vīramāte ir tālu no iepriekš minētā vecuma, bet atvaļinājums ar lidojumu un ar karstu klimatu viņai ir vienkārši kontrindicēts. Viņš atpūšas starpsezonā un saņem jebko, bet ne ar lidmašīnu. Lūdzu nemetiet čības, esmu par atpūtu jebkurā vecumā :)
аватар Cvetlana38
Paldies visiem, mēs nopirkām The Grand Hotel Sharm El Sheikh, es atnākšu un uzrakstīšu ))))))
аватар Cvetlana38
moy_contakt , mamma lidoja jaunībā, tagad tālāk par dārzu nelido))) mammai ļoti patīk skatīties zemūdens pasauli pa TV un šī ir viņas pēdējā iespēja redzēt zivis nevis caur TV, bet tiešraidē, es pati esmu ļoti uztraucos, bet ceru, ka viss būs labi, lidot nav daudz grūtāk, kā stādīt un apstrādāt 600 krūmus tomātu un 40 akrus kartupeļu))))
аватар Marsyanchik
Šogad arī atpūtos pie mammas (mamma jaunāka), bet ļoti uztraucos par lidojumu, lai gan lidmašīnā bija daudz gados vecu cilvēku. Jā, un viesnīcā galvenais kontingents - tas ir gados vecāki ārzemnieki. Viss gāja labi, pārējais labi. Jums tikai jārīkojas droši (ātrās palīdzības tabletēm jābūt līdzi salonā un karstajos mēnešos nelidojiet. Lai veicas ar izvēli !!!!
аватар moy_contakt
Ja pietiks spēka un veselības dārzam, tad viss būs ok :) labi atpūties!!
аватар Cvetlana38
Marsjančik, mēs noteikti iedzersim tabletes. Es vienmēr skatījos uz ārzemju vecmāmiņām un domāju, kāpēc mammai ir sliktāk, mēs lidojam 7. jūnijā
аватар ser_____Witness77
Grandē nav normāla ēdiena/nav skaista rifa...citādi - 3.klase nav defektīva(s)
аватар Cvetlana38
ser_____Aculiecinieks77 Uzvilkšu pleznas un atradīšu rifu, ir par vēlu nožēlot
аватар mindguru
Un man patīk Grand Hotel!
Tikai jums šeit ieteica nelidot karstajos mēnešos. 7. jūnijs Āfrikas kontinentam nav karsts mēnesis...
аватар ser_____Witness77
atšķirība starp gr. un Hilton 30 USD (diviem) un 50 USD ar Dreams... un, iespējams, ne vairāk ar Barcelo - tas ir no 55 līdz 95 UAH. / uz cilvēku / dienā - jums ir nopietni ietaupījumi))
аватар Cvetlana38
ser_____Witness77 9 naktis-10 dienas mums izmaksāja 20.980 UAH, ja ņem vērā, ka tika pirktas uzreiz divas tūres, brauc vēl divas meitas, tad ietaupījums normāls
аватар ser_____Witness77
par 9 naktīm Grand = 22600 UAH / Dreams = 24200 (izņemot parasto 5-6-7% atlaidi no ceļojumu aģentūras), starpība = 1600 UAH / diviem / uz 10 dienām = 80 UAH / dienā vienai personai - kopš es un aprēķināts jums, un atšķirība uzturā un koraļļos ir debesis un zeme ...
Hilton Fayrouz Resort 4 * (tieši Šarmas centrā / 1 līnija) - tātad beidzot 23650 ... 1000 UAH atšķirība, bet ne par to ir runa - kāpēc jūs jautājāt? Bet 90% tev teica, ka ir labākas viesnīcas un gandrīz par to pašu naudu... vai arī tu reklamē tādu grandiozu viesnīcu?
аватар Cvetlana38
tagad jautājums: kurā virzienā koraļļi ir skaistāki un kur labāk apmesties, ja ir izvēle?
аватар Cvetlana38
vecīt, kā es varu reklamēt viesnīcu, kurā neesmu bijusi?! Es atskrēju no darba, bija steidzami jāizvēlas viena no trim viesnīcām, domāju, ka paspēs palasīt padomus, man tagad nebija laika uztraucos par soļiem ēdiena dēļ, esmu neuztraucieties, mēs nebūsim izsalkuši, mēs nebrauksim no izsalkuša reģiona.
аватар ser_____Witness77
tur koraļļi ir beiguši apmēram 5 metru dziļumā (vai nu ir izsalis / vai vienmēr ir bijis tāds ...) un tur dziļums uzreiz pie pontona ir 30-40 metri un vairāk ... līdz 200. Jebkurā gadījumā peldiet uz Dreams pusi (tas ir caur sētu) uz ziemeļiem ... kaut kur 1-1,5 km no Panton Grand (sapņu pludmaļu galā), tur tiešām ir ļoti skaisti koraļļi netālu no "aicinājuma" ;)
аватар Cvetlana38
Man nav vajadzīgs dziļums, es peldu pa plato, atpūtos ar savu vīru Koraļļu pludmalē Tirānā, kuģoju pa kreisi uz Piramisu un pa labi uz Maritim Jules Ville
аватар ser_____Witness77
tāpēc es saku - tev vajadzēja būt citā viesnīcā)))
аватар Cvetlana38
nākamreiz uz citu viesnīcu...
аватар visapoland3
un mēs bijām Grand Charm! Man ļoti patika!Papildus ēdienam! Viesnīca skaista, februārī bija bezvējš! Un man patika rifs un daudz dažādu zivju!!! Un istaba tika piešķirta tuvāk jūrai un skatam uz jūru bez papildu maksas! Jūs droši vien neinteresē animācija, bet tā ir!) Vispār labi atpūtieties! Un no pludmales līdz uzņemšanai un pusdienām mamma var droši braukt ar liftu! Soļi nav nepieciešami! Veiksmi!!!)))
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Laba izvēle! Jums patiks) Jauku uzturēšanos un tad rakstiet par saviem iespaidiem!
аватар Cvetlana38
Veter.Izmaiņas, jūs nedomājāt. Rifs ir garlaicīgs, pelēks, zivju maz, lai redzētu ko vairāk vai mazāk interesantu jāpeld pa kreisi uz Dreams Beach vai pa labi uz Otium Aloha Kurš raksta, ka zivis ir daudzveidīgas, visticamāk, ka pirmie laiks Šarmā. Vecuma cilvēkiem viesnīcas kāpnes ir vienkārši mocības (ap 150 pakāpieni).Lifta uz jūru nav!!! Teritorija ļoti skaista, apstādījumi kā botu dārzā, ēdiens Ēģiptei normāls, personāls ļoti draudzīgs. Viesnīca veseliem, sportiskiem cilvēkiem vai ģimenēm, kurām patīk atpūsties pie baseina, tādu viesnīcā ir daudz, nav slidkalniņu
аватар Cvetlana38
visapoland3 Jūs neko nejaucat, Grand Sharm nav lifta. Dreams Beach ir lifts
аватар ser_____Witness77
- t.i. Vai es visu pareizi aprakstīju? ... aizmirsāt piebilst - ēdiens ir švaks ... pat kaimiņos Sapņos griezums augstāk ;) ... tātad bija vērts ietaupīt $ 50 no cilvēka uz 10 naktīm )) ? ... jautājums ir essno retorisks;)
аватар visapoland3
Cvetlana38 oh... tieši tā! Mēs bijām Karaliskajā Grand Charm! Es rakstīju par viņu! Nosaukumi līdzīgi - sajaukti!
аватар Cvetlana38
ser_____Aculiecinieks77 jā, nav rifu, maz zivju sugu, nemierīgi jūras viļņi. Ēdiens mums bija piemērots, izsalkušie nekad nepameta. Viesnīcas lielākais mīnuss ir kādi 150 soļi līdz jūrai, pirmās divas dienas staigājām un maldījāmies meklējot izeju vai nu uz jūru vai uz ēku manā galvā bija viena frāze no filmas "kurš tā būvē ..."
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl