Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kas izmantoja Join Up pakalpojumus?
Es došos uz Ēģipti no Join Up, bet tikko izlasīju šausmīgu atsauksmi. Kas izmantoja viņu pakalpojumus, rakstiet, pliz, patiesība
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
24 abonents  • prasīja 2017-03-267 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  46
аватар agent_borabora
99% ekskursiju notiek saskaņā ar rezervētajiem pakalpojumiem.
Tagad Join vēl nav pārsteigts.
Pastāv liela iespēja, ka tagad jums būs kā plānots.
аватар taran_natala
Operatoram, kā jau visiem, gadās, ka viss kārtībā, bet ir arī pārduršanas. Ietaupījums uz transfēriem, 1 reizi saskāros ar to, ka autobuss no viesnīcām uz lidostu bija kritiski pārpildīts un neērts (attālums 200 km). Viss pārējais ir viduvējs. Kas īsti ir rāpojošs pārskats?
аватар Nusia
Join Up mūs nesaņēma Dubaijā uz lidostu, pateicoties viesnīcai nodrošināja bezmaksas transfēru, pretējā gadījumā mums naktī būtu jābrauc ar taksi.
аватар Olgaolga153
Šis operators un "pārsteigumi" no tā šeit ir apspriesti daudzkārt. Bet daudzi tūristi ir apmierināti ar zemām cenām.
Ja esat jau iegādājies ceļojumu paketi, tad noskaņojieties uz pozitīvo. Ne jau tas, ka tev nepaveiksies!
аватар Tana999
Es izmantoju Join Up visu laiku. Meitenes cenšas. Viņi cenšas izpildīt pat visidiotiskākos pieprasījumus bez neapmierinātības ēnas. Viņi nav vainojami, ja UIA aizkavē reisu vai partnerkompānijai neizdodas. Reiz Indijā bija problēma. Partneru kompānija nepareizi aizpildīja dokumentus un dienu vēlāk tika uzrakstīts reiss uz Kijevu. Parasti es nezvanu ar jautājumiem, bet tad man šķita, ka zvanīju un jautāju, kad gaidīt pārskaitījumu. Tieši tad viņi ieraudzīja gaismu :-) Transfērs tika organizēts laicīgi
аватар Tana999
Tiešām zemākās cenas. Tracked Fairy un Join Up ar tiem pašiem parametriem. Es gribu uz Marsu Alamu caur tuvāko lidostu. Cena atšķiras par 1-5 tūkstošiem.Tagad domāju, kas ir labāk? Tuvāk, bet par 5 tūkstošiem dārgāks. Vai 4 stundas ērtā autobusā papildus, bet lētāk)))
аватар karo555
Svaigi no Ēģiptes. Lidoja no Join up. Viss vienkārši izdevās ideāli. Šī ir trešā reize, kad mēs izmantojam viņu pakalpojumus, un viņi mūs nekad nav pievīluši. Un punkcijas notiek jebkurā birojā, pat viszeltītākajā. Mums paveicās trīs reizes. Piemēram, mūsu pēdējā ceļojumā bija gadījums, kad viņi devās no Ēģiptes uz Izraēlu no viesnīcas kopīgā gida no Ēģiptes (bet Ēģiptē viņus kaut kā citādi sauc). Tātad: lija stiprs lietus, atceļā ceļš uz Šarmu tika izskalots. Tad viņi organizēja visu: pārvietošanu lietus laikā, pārtiku un piegādi. Tāpēc esmu redzējis, kā viņi strādā nepārvaramas varas apstākļos. Labi padarīts.
аватар Ollis
Vasarā ar John Up lidojām uz Turciju, uz Jauno 2017. gadu uz Taizemi, bez sūdzībām.
аватар Yulia66
Mēs ar Join Up lidojām uz Hurgadu 2 reizes. Sūdzību nav. Viss bija laikā, viesnīca tika nokārtota ātri, izbraukšana tika organizēta normāli. Kādreiz mums nez kāpēc nebija divvietīgas istabas - bijām iekārtoti divistabu četrvietīgā istabiņā (protams, ka nepiemaksājām).
Es tomēr atceros notikumu. Pirmo reizi gandrīz tajā pašā laikā kopā ar mums ieradās arī cita grupa no Join Up. Un viņiem teica, ka viesnīcas numuriņi viņiem nav rezervēti. Viņi ilgu laiku kaut kur zvanīja, un galu galā viņi arī tika izkārtoti.
аватар musja7
Šogad daudzas Turcijas viesnīcas atteicās slēgt līgumus ar Join.Ēģiptē situācija ir labāka
аватар lenokua
bija decembrī pie viņiem Ēģiptē, tikai labi iespaidi no tūroperatora
аватар Veronika7081
Joint Turcijā pagājušajā gadā strādāja savādāk. Bija problēmas ar reģionālajiem reisiem uz Antāliju. Personīgā pieredze pagājušajā gadā ir normāla: lidojums no Kijevas uz Antāliju bez kavēšanās un kavēšanās. Lidojums no Antālijas tika pārcelts par 2 stundām, bet par to uzzinājām no gides viesnīcā dienu iepriekš. Proti, arī sūdzību nav. Bet maniem paziņām ar reģionālo lidojumu no Vinnicas ir pavisam cits stāsts: viņu ceļojums sakrita ar neveiksmīgu militāro apvērsumu. Nav nekādu problēmu. Karuselis sākās atpakaļ. Viņi atpūtās Belekā, izbraukšanas dienā: tiek transportēti uz viesnīcu Antālijā un tur viņi "marinē" 2 dienas. Jā, sistēma "viss iekļauts" darbojās, taču cilvēki līdz pēdējam nezināja: kad viņi lidos. Tajā pašā laikā citi tūrisma operatori un aviokompānijas strādāja bez kavēšanās. Jā, gan pats Joints, gan Yanair Airlines uz Kijevu tajā laikā nemainīja un neaizkavēja lidojumus. Vēlāk izrādās, ka tas nebija militārs apvērsums, bet lidmašīna Burgasā vienkārši salūza un viss aizgāja uz leju.
аватар Veronika7081
Un pirmais Yanair kompānijas (Join Up Tour aviopartnera) lidojums no Vinnitsas uz Antāliju kopumā ir ārpus "sapņu robežām". Lidostā cilvēki ar bērniem un lietām gaida izlidošanu, bet izrādās, ka lidojuma plāna vēl nav. Viss ir kā pie mums. Viņi gaida "lielos priekšniekus" no Kijevas, un tikai pēc tam ar lielu kavēšanos reiss.
аватар karo555
Līdz ar to secinājums: nevajag cerēt uz pirmajiem lidojumiem no Vinnicas, kur var nebūt izlidošanas shēmas. Tāpat bija ar Ēģipti no Vinnicas - problemātiski pirmie lidojumi. Bet tas nav Joint Up, bet gan Yanair uzņēmuma kopuzņēmums.
аватар yanda
Mēs ar Join lidojām četras reizes uz Ēģipti. Viss bija lieliski, nekādu sūdzību
аватар Veronika7081
karo555, Sharm no Vinntsa nav Join Up, bet gan TPG + Bravo aviokompānija. Patiešām, TPG solīja "zelta kalnus" gar Šarmu no Vinnicas, un pēc Jaunā gada lidojumu vispār nav, jo ceļojuma izmaksas no Kijevas ir lētākas. 2017. gada sezonā Joint up + TPG kopīgi sola 7 lidojumus no Vinnitsa uz Antāliju un 3 lidojumus uz Dalamanu. Pagaidām domāju, ka tas ir mīts. Pagājušajā gadā Join Up "nosūtīja" 1 lidojumu no Vinnitsa uz Antāliju nedēļas nogalei.
аватар Veronika7081
karo555, tas nav tikai Yanair "jambs". Join pats izvēlējās šādu gaisa partneri. :)
аватар brigantina35
lai gan Join ir lētāks, bet sniegto pakalpojumu kvalitāte ir murgs, tad viņi aizmirsa uzņemt cilvēkus lidostā, mēs kā aģentūra ar viņu nestrādājam. Sazinoties ar kolēģiem, bija tikai pretenzijas. Labāk piemaksāt, nekā vēlāk kaut kur aizmirst. un pēc tam piemaksājiet par to pašu transfēru, lai nokļūtu viesnīcā.
аватар Veronika7081
musja7, bet Join šogad mani pārsteidza. Ekskluzīvi tagad pārdod Alva Donna ķēdi Turcijā. :)
аватар karo555
serna7081 laikam apmulsa par izbraukumiem un to organizatoriem. Paralēli mums uz to pašu viesnīcu lidoja grupa no Vinntsa. Mums bija jāierodas vēlāk nekā viņu stundās 10. Mums nebija pietiekami daudz biļešu uz šo lidojumu. Un mēs beidzām 12 stundas agrāk, pat ar to, ka mēs ceļojām caur Kijevu.. Rudenī un tagad mēs lidojām uz Ēģipti no Kijevas. Nav sūdzību par pievienošanos. Droši vien tas ir paredzēts kādam, kuram ir paveicies. Piemēram, es dzirdēju vairāk negatīvu atsauksmju par Anex
аватар Veronika7081
Autors, taisnības labad gribu teikt, ka gandrīz visiem tūroperatoriem un aviokompānijām ir punkcijas. Personīgais piemērs: tūroperators Coral Travel Ukraine, Ukrainian Airlines, 2015. gada septembris, reiss uz Antāliju aizkavējās par 4 stundām. Tajā pašā laikā izbraukšana notika pēc dienas plāna. Tikai lidostā jau sākušies "karuseļi": vispirms maina izlidošanas logu, tad termināli un transportē ar autobusu. Mēs jau smējāmies, ka viņus ved mājās.
аватар Ftdor1
Maigi sakot, Join ir kluss krāpnieks. Vēla izbraukšana, agra izbraukšana. Tas ir mīnus viena diena.
tas bija un tas tika atvests uz citu viesnīcu, viņi teica, ka tavā nav vietas. (lai gan loģiski, kā tas var būt, ja viņš maksāja trīs dienas "cīnījās" par savām tiesībām, rezultātā pēc 3 dienām viņi pārvācās, bet 3 dienas lētajā viesnīcā. Dabiski, ka naudu neviens nekompensēja. Paņēma istabiņa ar skatu uz jūru,dzīvoja uz apdzīvotām vietām.Transferi un transports pats par sevi ir atsevišķs stāsts,viens vārds ir alva.utt.Īsāk sakot,tā viņi "taupa" uz mums,uz jums.tātad zemākas cenas ekskursijām. rezultātā sabojāts atvaļinājums.
аватар Yu.Yu
Cik man zināms, viņiem pagājušajā gadā Turcijā bija pārsūtīšana, tāpēc Turcijas viesnīcas atsakās no tā pakalpojumiem.
аватар musja7
serna7081 nav pārsteidzoši. Alva Donna tagad arī piedzīvo izmaiņas struktūrā. Iespējams, ka pašreizējai vadībai ir savi "atsiti" no Join. Viņš arī otro gadu ekskluzīvi tur Alkoklar Kemerā, jo tur ir viņa paša satraukums ar Amaru. Šeit daudzi tūristi, kas iegādājušies ekskursijas uz Aklkokleru, ir noraizējušies, jo saistībā ar to ir kļuvušas cenas, un, spriežot pēc valsts, tur "zirgs nedaudz gulēja". Amara, manuprāt, pat nebija renovēta. Visa izmaiņu būtība ir koncepcijā ultra-viss nevis viss un animācija līdz 3 naktī, nevis 00.Ti. Pats Alcoclar tagad saucas Sauce Hotel 5*. Bet bijusī Amara kļuva par Alcoclar Exclusive. Un tūres jau ir pārdotas aprīlim pilnībā. Es nebrīnīšos, ja tūristi, kas iegādājās Alcoclar Exclusive, patiešām apmetas dienvidos. Daudzi no pagājušā gada Join ekskluzīvajiem klientiem šogad vispār neparakstīja līgumus ar viņu. Ne tikai ekskluzīvām, bet arī vispār nepiešķīra kvotas vietām. Un tas pat ņemot vērā faktu, ka pagājušajā gadā Joint mainīja saimnieku Turcijā. Bija daudz kļūdu
аватар musja7
brigantina35 mums ari maz ir TA kas grib ar viniem sadarboties.Lai gan Join dod vislielākās komisijas.Bet pagājušā gada kavēšanās un izlidošanas pārskaitījumi ar gandrīz diennakts laika nobīdi,atlidošanas pilsētu pārsēšanās lidostu (man draugi no Baltkrievijas bija ļoti "laimīgs", nevis ierašanās lidostā Kijevā, lai saņemtu Vinnitsa atgriešanās līnijā, un ar izlidošanas novirzīšanu par 12 stundām.
аватар Veronika7081
musja7,paldies par svaigo info.Jā jautri,neko nevar pateikt. Pagājušajā gadā man bija labi zināms gadījums, kad Join ģimene apmetās Barut Sorgun Sensatori viesnīcā, nevis Barut Hemera, bet šeit vismaz kategorija ir augstāka un tajā pašā tīklā. Cilvēki neiebilda. Viņi teica, ka Baruts Hemera stāvēja uz viņa kājas, un viņi pavadīja dienu Barut Sorgun. Joins ar savu transportu atveda Sorgunu uz Barutu un dienu vēlāk aizveda atpakaļ.
аватар musja7
serna7081Starp citu, pagājušajā gadāJoin un TPG strādāja savstarpēji aizstājami. īpaši, ja runa ir par lidojumiem. Tūristi bieži pēc lidojuma kavēšanās Janera vietā tika apmeloti Bravo rezultātā no TPG, skaidrojot, ka vai nu "aviokompānijas nemaksāja par degvielu, tad reiss tika izmests"
аватар musja7
serna7081 pagājušajā gadā visi Baruts, t.sk. un Kemerā bija ekskluzīvā Join. Šogad viņš pārdod tikai Chimera.
аватар musja7
Nu, lūk, "svaigs": Alkokler Exclusive tiks atvērts 1. aprīlī. Līdz tam laikam sola pabeigt vecā Amara remontdarbus. Nu redzēsim pēc 3 dienām :)
аватар Veronika7081
musja7, un kurš tiek uzskatīts par daudzmaz stabilu tūroperatoru Ukrainā? Koraļļi, TUI un Pegasus? Paldies par atbildi.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl