Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19843 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pastāstiet man 5 * viesnīcu Šarmā atpūtai ar 2 gadus vecu bērnu februārī! Līcī, ar strādājošu apsildāmu baseinu, prom no trokšņa un lielceļiem. Ar lielu zaļo zonu!
Glanoe - maksimālais bezvēja februāris! Un ērtības bērnam (smiltis, bērnu animācija vai vieta patstāvīgai izklaidei kopā ar bērnu). Normāls uzturs bērnam.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
15 abonenti  • prasīja 2017-01-127 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  53
аватар mishonok
pēdējā laikā visi ir ieteikuši džeza fanāru, es pievērstu uzmanību rfi oasis pludmalei līdz cenas ir debesīs un sultānu dārzi
аватар flesh006
Protams, Sultan Gardens ir bezvēja līcis, labs ēdiens Ēģiptei un daudz izklaides jums un bērniem
аватар tusja-ja
Liels paldies par padomu! Mēs tikai apsveram iespēju Reef Oasis tikai Blue Bay. Tagad pievērsīsim uzmanību Sultāna dārziem! Ja izdodas nopeldēties baseinā un nesaslimt, tad pārējais bija izdevies!:) Bērns ir ļoti termofīls, un februāris, protams, ar laikapstākļiem neiepriecina.
аватар mishonok
tikai zilajā līča grupā lasīju, ka ir bez pludmales, tikai pontons, pievērsiet uzmanību
аватар mishonok
martā bijām nūbijas ciemā, viesnīcā bija daudz bērnu, pat negaidīju, vējš nevienu netraucēja, un bērniem ir ērta garā pludmale un ieeja jūrā ar sekla lagūna, apsildāmi baseini un lielisks ēdiens
аватар salut0805
Rifu oāzes pludmale.Viss ko vajag.Biju Ēģiptē 25 reizes.Un tas ir tas,ko vajag februārī.Un nekāds NUBIAN VILLAGE.Tas būs ņirgāšanās par jums.Klientu interesente konsultē.no Sultan Gardens,bet pludmale rifā ir oāze bērnam un līcī siltāks un teritorija lielāka.
аватар mishonok
salut0805
Man nav nekāda sakara ar klientiem.
аватар mishonok
ja uzmanīgi izlasi manu atbildi, tur ir oāzes rifs, es pats to pieskatu
аватар tusja-ja
Nūbijas ciems tiešām atrodas kartē Nabkā.... un šķiet, ka ziemai tas nav variants. Skatīsimies Oāzes un Sultānu :)
аватар lar.belanova
sonesta pludmale NAAMA līča līcī, bezvēja, ļoti liela skaista teritorija, peldēties Gafy pludmalē (līdz 10-15 metri) un ir 3 apsildāmi baseini
аватар salut0805
Bet ūdens kvalitāte diemžēl ir NAAMA līcī.Es personīgi mīlu tīrāko ūdeni un biju pārsteigts, kad Kemerā cilvēki peldējās fekālijās un nulles emociju.
аватар lar.belanova
ūdens kvalitāte ir normāla, vienmēr pievēršu uzmanību, jo ar bērnu rifs viesnīcā izcils, tik daudz zivju
аватар Ohrimenko6
Iesaku Concord 5*. Netālu no krasta ir iespēja peldēties bērniem.Plaša un zaļa zona.
аватар vovknataliya
Paskatieties uz Makadi, Tia un Sunrise
аватар oksana-r
Bijām decembrī Sunwing Waterworld Makadi 5. Bezvēja pludmale, smiltis, koraļļi, labs serviss, akvaparks, skaista teritorija. Ja ņemat sunwing ģimeni, jūs dzīvosiet lielā ģimenes istabā. Uzturs: atkarībā no tā, ko bērns ēd. Nav bērnu animācijas, ir tikai mini diskotēka
аватар Yu.Yu
par lar.belanova atvainojos, bet kur Naamā ir koraļļi?
аватар Yu.Yu
Es esmu arī par Reef Oasis Beach vai Sultan Gardens, ja Sharm. Varbūt Iberotel Palace vēl šaubās (līcī un skaistā pludmalē), vēl pieņem bērnus, bet par bērnu ēdienkarti jātiek skaidrībā.
аватар orhideya21
Naama ir pilna ar koraļļiem. Un ieeja dažās viesnīcās no krasta nav iespējama bez koraļļiem. No Sonesta pludmales puses tas ir tieši pareizi. Protams, nav rifu sienas. Bet zivju vārpsta. No Gazalas pludmales jūs varat iekļūt tieši no krasta. Ja braucat uz Movenpick pontonu, pa kreisi no Sonestas ir daudz koraļļu.
аватар Yu.Yu
orhideya21 Es biju pārliecināts, ka tur nav koraļļu - viņi tos nocirta. Paldies, ka apgaismoji mani! Novotel un izslēgts tāpēc
аватар orhideya21
Yu.Yu., es jums nestāstīšu par koraļļiem visam līcim, tie bija Le Royal Royal Holiday remontā, netālu no Movenpick, tur tas ir. Un Novotel ir tuvāk centram, viņi neizpētīja situāciju tur. Bet visā līcī ir daudz zivju. Un mēs redzējām dzeloņrajas.
аватар orhideya21
Remonts ir kūrorts :)
аватар orhideya21
Un pludmale nav Gazala, bet gan Gafi kūrorts ar ērtu ieeju.
аватар agent_borabora
"Sultāna dārzi ir bezvēja līcis"
- Nav taisnība. Viesnīca nav aizsargāta no vēja un līcis nav aizsargāts.
"Mēs tikai apsveram Oasis Reef tikai Blue Bay."
- Viesnīca nekādi nav pasargāta no vēja, līcis nav aizsargāts.
Iberotel Palace - neatbilst "lielas teritorijas" kritērijam.
Reef Oasis Beach, Jaz Fanara, Sonesta pludmale - atbilst norādītajiem kritērijiem.
"Paskatieties uz Makadi, Tia un Sunrise Sunwing Waterworld Makadi"
-Jā, tā ir taisnība Hurgadas reģionā.
аватар andresova55
NOTEIKTI Sultan Gardens Resort 5*!!!(Sultan Gardens)
аватар tusja-ja
Ir parādījusies vēl viena iespēja Monte Carlo Sharm El-Sheikh Resort 5 *! Vai kāds tur ir bijis kopš remonta? Man ļoti patika teritorija!
аватар orhideya21
Darbinieki novembrī atpūtās, ļoti patika. Un rokassprādzes netika nogrieztas pirms vakariņām, un ēdiens ir labs, istabas arī. Un jaunākās atsauksmes ir pilnas ar viduvēju pārtiku un pulksten 12.00 nogrieztām rokassprādzēm. Ej paņem.
аватар agent_borabora
Monte Carlo Sharm El-Sheikh Resort 5 * - viesnīca kā novājināts miljonārs. Piemēram, tas kādreiz bija kopts, spīdēja un dzirkstīja, un katru sezonu tas kļūst novājējis.
Tagad tas ir Siwa, Grand Oasis, Royal Grand Sharma un citu ekonomisko iespēju līmenī.
Pēc Jūsu kritērijiem: "strādājošs apsildāms baseins, prom no trokšņa un lielceļiem. Ar lielu zaļo zonu!" - piemērots Otium Amphoras, Grand Rotana, Sultan Gardens, Reef Oasis Blue Bay.
Un zem "mierīgums ir maksimums februārim! Un ērtības bērnam (smiltis, bērnu animācija vai vieta patstāvīgai izklaidei ar bērnu). Normāls ēdiens bērnam."
- Iberotel Palace, Reef Oasis Beach, Jaz Fanara (nav ekonomiskākie numuriņi).
Un tā, ka visi kritēriji kopā - tikai Sentido Reef Oasis Senses.
аватар tusja-ja
agent_borabora, Sentido Reef Oasis Senses, kā es saprotu, ir otrā līnija? un pāreja uz jūru caur Reef Oasis Beach teritoriju, kas neatstāj to "zaļāko" iespaidu, bet drīzāk izskatās pēc īstas pilsētas ar platiem ceļiem.
Tomēr jūs patiešām palīdzat izlemt!) Paldies par skaidriem kritērijiem!
аватар mishonok
Iberotel Palace savulaik tūristus ar bērniem, ja nemaldos, nepieņēma
аватар agent_borabora
"Sentido Reef Oasis Senses ir, cik es saprotu, otrā līnija? un pāreja uz jūru caur Reef Oasis Beach teritoriju, kas neatstāj to "zaļāko" iespaidu, bet drīzāk izskatās pēc īstas pilsētas ar plašu ceļi."
– Pareizāk būtu teikt, ka tās ir attālas pirmās līnijas vienas teritorijas ēkas. Līdz jūrai, tāpat kā citās pirmās rindas viesnīcās, jābrauc apmēram 7 minūtes. Tāpēc šajā gadījumā runāt par otro līniju būtu pārspīlēti. Taču viesnīcas stils, istabu novitāte un kvalitāte ar ēdienu izvēli tikai 7-8 minūšu attālumā no pludmales padara Sentido ļoti pievilcīgu.
Par Rifu oāzes pludmales teritorijas apstādījumiem sūdzību nebija. Iespējams, viesnīca neizskatās pēc lietus meža vai parka, taču nekur Ēģiptē nevajadzētu gaidīt lielu zaļumu. Kaut kur vairāk palmu, kaut kur mazāk. Nenoliedzams šo viesnīcu pluss ir līcis, kas ir ideāls Ēģiptei ziemā un pat ar skaistu rifu. Analogu vienkārši nav.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl