Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19843 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Cik bīstami šobrīd ir atrasties Ēģiptē?
Februārī plānojam ar ģimeni lidot uz Ēģipti, varbūt janvāra beigās, sakiet, tagad situācija ir saspringta vai nav? Es ļoti gribu lidot, bet man ir bail, jo īpaši tāpēc, ka mēs lidojam ar bērnu, es priecāšos par jūsu atbildēm. Mēs vēl neesam paņēmuši biļeti, tāpēc mēs joprojām domājam, vai ir vērts lidot vai nē...
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2016-01-088 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  42
аватар Pachok
Un ko tur darīt janvāra beigās, pat ja atmetam drošības jautājumu?
Mans viedoklis ir tāds, ka labāk aizmirst Ēģipti, Tunisiju un visu nabadzīgo Arābiju ar viņiem nākamajiem gadiem.
аватар Vic-Grin
Uz priekšu un neuztraucieties. Neviens tevi neaiztiks. Ukraina, atšķirībā no Krievijas, nekaro ar arābu pasauli. Runājot par laikapstākļiem, šeit ir laikapstākļu dienasgrāmata 2015. gada februārim. Līdz + 30 * gaiss sasilst. https://www.gismeteo.ru/diary/6618/2015/2/
аватар malish_nata
Pilnīgi droši.Biju decembrī. Šarms ir tukšs. Krievu nav. Atpūtieties ukraiņi un arābi.
аватар Tana999
Absolūti droši. Pareizi jautā tiem, kas zina, bet netic medijiem un TV :-) Bet tur tagad auksta jūra - 22 grādi. Peldēties ir auksti. Bet ir ļoti ērti doties ekskursijās - nav karsti. Ja jūra tev nav svarīga, tad ej. Jāapmeklē Luksora
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Lidojiet drosmīgi. Kūrortpilsētas ir klusas. Es pat teiktu, ka kluss. Es pat teiktu "čukstēt"
Daudz policijas, ļoti stingra pārbaude lidostās. Pat pārāk grūti
Zibens nesper divreiz vienā un tajā pašā vietā. Jā, un nav jēgas kādam te atkal kārtot visādas nejaukas - cilvēku maz, rezonanses nebūs.
Tāpēc tagad Ēģipte ir drošāka nekā daudzas citas kūrorta valstis.
аватар Slav97
Liels paldies par atbildēm, tad pagaidām plānosim, ja nekas nesanāks tad lidosim. Nebaidāmies no laikapstākļiem, lidojam jau 2 gadus pēc kārtas janvāra beigās un februāra sākumā un peldamies un sauļojamies, vējiņš var nedaudz kaitināt, bet kopumā nē. sabojāt mūsu atvaļinājumu, lidojām vienu reizi septembrī, bija karsts, 7 no rīta jau bija Nevarēja būt ārā, tik karsts. Un ziemā mums patīk vairāk, pa dienu peldkostīms vakarā ir viegla jaka bez galējībām.
аватар oksanochka-
Raksti kā atpūties un kur balts Gaidām atsauksmes
аватар Scurra-2
Viņa atgriezās no Hurgadas 29. decembrī. Ne karsti, ne biedējoši, bet ... vispār neko nedari! Prāgā, Krakovā vai Budapeštā būtu vēsāks, bet noteikti jautrāk!
аватар salut-x
Ēģiptes kūrortpilsētā Hurgadā bruņoti vīrieši atklāja uguni pie ieejas viesnīcā, kurā uzturas ārvalstu tūristi. Joprojām zināms, ka bojā gājuši trīs tūristi un vairāki ievainoti.
Lasiet vairāk vietnē UNIAN: http://www.unian.ua/world/1231462-u-hurgadi-ozbroeni-lyudi-obstrilyali-vhid-v-gotel-zaginulo -troe-turistiv.html
Tas notika pirms dažām stundām. Viesnīca Bella Vista.
аватар salut-x
Un kā ar "zibens divreiz vienā vietā nesper"?
аватар Vic-Grin
Mūs, ukraiņus, nevar nobiedēt tādas muļķības. Donbasā notiek sliktākas lietas. Pat galvā iešāvās sarkana doma – vai ekskursijas uz Ēģipti var kļūt vēl lētākas? :)) Noteikti aizbrauksim uz Ēģipti.
аватар Tana999
Tāpēc jābrauc nevis uz Hurgadu. :-) Piemēram, Marsa Alam ir klusa un pilnīgi mierīga vieta
аватар Slav97
Saistībā ar šodienas ziņu par uzbrukumu viesnīcai noteikti nelidosim, tagad pārorientēsimies uz Karpatiem, lai gan auksti, bet droši!!! Diemžēl citas karstās valstis mums ir dārgas no budžeta. Gaidīsim vasaru un dosimies uz savu jūru))) Žēl, ka tā notika ar Ēģipti... Mums tik ļoti patika tur lidot.
аватар Vic-Grin
Kāds vietējais iedzīvotājs, kurš Hurgadas viesnīcā uzbrucējus personīgi pazina, stāstījis, ka vīriešus uz pretlikumīgām darbībām novedis peļņas trūkums un spēja samaksāt sava veikala īri, vēsta Sputnik Armēnija.
http://ria.ru/world/20160109/1356828696.html#ixzz3wkWPMzu5
аватар prosto2000
Slavuta97, uzraksti no kuras pilsētas esi. Citēšu tev kriminālziņas no tavas pilsētas, citādi tu vari nezināt, ka decembrī, janvārī utt nebija iespējams iziet uz ielas.
Ir bail dzīvot.
аватар Galina50
Saskaņā ar prosto2000 atbildi
. Neviens nezina savu likteni... Par to pārliecinājos, kad pa ielu gāja kaimiņienes vecmāmiņa, kurai uz galvas uzkrita ledus klucis. Un kurš gan varēja paredzēt tādu nāvi?
аватар Pachok
Riski tiek pievienoti, nevis apmainīti.
аватар orbittours.ru
Neviens precīzi nezina, kas notika, taču viens ir skaidrs, ka Ēģipte tagad ir satraukta un, protams, uzpūtīs ziņas. Noziedznieku izrēķināšanās notiek visur, piekrītu tikai 2000, protams, jums ir jāuztraucas par savu likteni, bet tam vajadzētu būt atbilstošā ietvaros.
Un laiks mums šobrīd ir +25, jūra +22, vakar pāris stundas bija smilšu vētra, šodien vispār mierīgs.
аватар Slav97
Lidot vai nē, katrs izlemj pats, protams, tiem cilvēkiem, kas jau ir nopirkuši sev biļeti, nav jākrīt panikā, bet vajag lidot un izbaudīt atvaļinājumu, esmu 100% pārliecināts, ka atvaļinājums ies labi, bet tiem, kas vēl nav nopirkuši biļeti un ir domās, iesakiet es arī neko nedarīšu, jo pats neesmu bijis un nezinu situāciju, visi rīkojas pēc labākās puses. no viņu aizdomīguma))) Varbūt, ja viņi lidotu 2 gadus ar manu vīru, varbūt viņi vairāk domātu, bet ar bērnu es domāju, ka nav vērts riskēt.
Un, kas attiecas uz pilsētas, kurā es dzīvoju, kopsavilkumu, tas nenozīmē, ka jums nav jāsargā sava un savu tuvinieku dzīvība, paļaujoties uz "varbūt tas pāries." Baiļu sajūta mūs joprojām glābj. no daudzām problēmām...
аватар orbittours.ru
Kāpēc varbūt nēsāt? Ir nepieciešams adekvāti novērtēt riskus un nekrist panikā no nulles. Visam jābūt ar mēru. Lidot vai nē ir katra darīšana. Ja baidies, nelido, arī nevajag celt paniku, un, ja tomēr izlem, tad elementāro drošības noteikumu neviens nav atcēlis. Gan mājās, gan Ēģiptē.
Šeit ir viedoklis, ka daudzas arābu reģiona valstis ir jāaizmirst uz vairākiem gadiem - tas ir acīmredzami par daudz.
аватар prosto2000
Pachok - riski nesummējas un nav savstarpēji aizvietojami. Citādi nebūtu tādas matemātikas nozares kā varbūtību teorija (ar matemātisko statistiku), bet būtu tikai aritmētika.
Aprēķinu daļu neattīstīšu, jo rakstīju par pavisam ko citu. Atcerieties Saltikova-Ščedrina satīrisko pasaku "Gudrais Piskars". Es tikko par to rakstīju.
аватар Slav97
orbittours.ru par kādu drošības līdzekli rakstāt, atrodoties lidmašīnā vai izejot uz VIESNĪCAS TERITORIJU ēst ???
аватар orbittours.ru
Es nelūdzu jums iet. Es saku, ka VISUR ir jāievēro drošības noteikumi. Ja jūs nolemjat doties. Bet ir arī tāda lieta kā liktenis. Ja baidies, vari palikt mājās un nemaz neiet ārā pa durvīm. Esmu pret ekstremāliem pasākumiem. Viņa izteica savu viedokli. Ja tas nesakrīt ar jūsējo, tas nenozīmē, ka tai nav tiesību uz dzīvību. Klausīties vai neklausīties ir katra paša darīšana.
Es varu jums pastāstīt par tik daudzām lietām Eiropas kūrortos un tūristu šaušanā un duršanā. Bet daudzi cilvēki turp dodas tik un tā. Tas ir katra individuālais jautājums. Un es nepieņemu paniku nekādā veidā. IMHO
аватар Slav97
Tā ka es arī nepieņemu paniku un nevienam neiedvest bailes (palasi manus ierakstus vērīgāk) mēs katru gadu lidojam paši, un arī izsakām savu viedokli, kuram arī ir tiesības uz dzīvību, te apspriežam tēmu, un nerakstiet kampaņas kampaņu...
аватар Slav97
Togad mēs apspriedām laikapstākļus janvārī, un ar visu manu mežonīgo vēlmi dzirdēt, ka laiks ir +35, es ar pateicību pieņēmu faktu, ka tas joprojām bija +22, un tas palīdzēja mums sagaidīt pāris nedēļas aukstuma lēkmes. mājās un lidot vēlāk, jo kļūs siltāks...
аватар t-index
Rudenī biju 16 reizes pie Sarkanās jūras.
Viņa izlidoja no Šarmas 5. oktobrī. Jau tad pamanīju, ka bagāžu nevar oficiāli satīt plēvē. VISI iepakošanas plaukti ir noņemti.
Par 5 eiro to paveica vietējā lidostas darbiniece ar roku. Mēs atteicāmies.
Atvainojos, bet 2016. gadā es nepavadīšu maiju (divas nedēļas) un septembri (divas nedēļas) Sarkanajā jūrā kā parasti.
Visiem tūristiem Ēģiptē novēlu siltu jūru. skaistas zivis un Klusa atpūta.
аватар lotos12345
decembra sākumā bija Šarmā, viss kārtībā, droši, viesnīca pustukša, mūsu ukraiņi un arābi.
аватар lotos12345
par iepakojumu --- ņemam parastu melnu atkritumu maisu, lielo līdzi un lentes šķeterīti, koferi somā, aptinam ar lenti un aiziet !!!Lēti un jautri, pieliekam lentīti vai a krāsaina uzlīme augšpusē, lai identificētu mūsu bagāžu, jautājumu nav .Jaukas brīvdienas!!!
аватар Galina50
Es nesapratu, kāpēc jums jāieliek čemodāns melnā somā? Cik es ceļoju, es nekad neesmu redzējis, ka lidostā pa lenti peldēja koferis atkritumu maisā ...
аватар Slav97
Labdien visiem foruma lietotājiem, vispār es izmantoju iespēju un ar ģimeni lidoju uz Hurgadu. Vīrs pierunāja. Es jums saku: situācija tur ir mierīga, mēs tiešām neizgājām no viesnīcas. Jūra ir auksta, bet mums paveicās ar laikapstākļiem pāris dienas bija silts, tad ļoti karsts. Es neieteikšu jums iet vai nē, katrs izvēlas, bet es varu droši teikt, ka es biju nervozs un pat ļoti nervozs, kad lidojām uz Hurgadu un atpakaļ. Pārējais patika, bet pagājušajā gadā bija psiholoģiski vieglāk. Viss noritēja bez starpgadījumiem.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl