Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19830 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Kārtējais žurnālistu stāsts par represijām un zvaigžņu konfiskāciju... vai kāds ir saskāries ar "represēto" viesnīcu sarakstu?
Kārtējais žurnālistu stāsts par represijām un zvaigžņu konfiskāciju... vai kāds ir saskāries ar "represēto" viesnīcu sarakstu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2021-11-212 gadā atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар ollennka
Pirmo reizi par šo dzirdu.
аватар Iren48
Es nezinu par sarakstu, bet tur bija daži kipiši. Vīram ēdnīcā tika lūgts aizpildīt anketu un salikt punktus par apkalpošanu. Angliski. Vīrs tajā nav zobā ar kāju. Bet iestatiet septiņus visos gadījumos. Vakarā istabā ievilka augļu šķīvi un atvainošanās vēstuli. Viņi solīja to salabot. Un, ak, brīnums! Ēdnīcā parādījās veseli augļi. Pirms tam tie tika tikai sagriezti.
аватар Fancase
Mans viedoklis ir, ka "zvaigžņu" piešķiršana Ēģiptē, ko veic Ēģiptes Tūrisma ministrija, tiek veikta tikai ar "bakšī". Tāpēc daudzi tūristi ir neapmierināti ar viesnīcu līmeni ...
аватар Slav_na
Esinka,
===Pēc tūristu masveida saindēšanās Hurgadā Ēģiptes Tūrisma ministrija pārbaudīja 500 viesnīcas tūrisma rajonos. Apmēram 10 viesnīcas tika slēgtas gan Hurgadā, gan Šarm eš Šeihā...
Visas slēgtās viesnīcas ir "lētas" 3 un 4 zvaigžņu kategoriju viesnīcas...
Turklāt Ēģiptes Tūrisma ministrija "pazemināja zvaigžņu vērtējumu" 30 viesnīcām, kuras pārbaužu laikā nespēja demonstrēt pienācīgu kvalitāti.
Šarm eš Šeihā tika pazeminātas vienas 5 zvaigžņu viesnīcas "zvaigznes", 4 zvaigžņu - 4, 3 zvaigžņu - 6 viesnīcas, cieta pat 2 zvaigžņu viesnīca.
Hurgadā līdzīgs pasākums tika pakļauts 17 viesnīcām, tajā skaitā 5 zvaigžņu viesnīcām - 5, 4 zvaigžņu viesnīcām - 8, 3 zvaigžņu viesnīcām - 2 un 2 zvaigžņu viesnīcām - 1===
un kādas viesnīcas - tas ir liels noslēpums))))
аватар ollennka
Ceru, ka visi saindētie ir dzīvi un veseli. Godīgi sakot, Ēģiptē bez izņēmuma viesnīcas neatbilst to zvaigžņu vērtējumam. Un tas pats Turcijā. Tur ir jāveic pilnīgas pārbaudes, nevis precīzi pasākumi.
аватар rihvan
Viens vienkāršs jautājums! Vismaz kāds mēģināja pameklēt googlē pēc kādiem kritērijiem viesnīcai tiek piešķirtas zvaigznes!?!? Viss atkarīgs no atsevišķu objektu pieejamības un servisam vispār nav nekādas nozīmes !!! Cik daudz gudru cilvēku, kurus pat Google nevar atvērt.
аватар Slav_na
Rihvan ,
un neviens nelikās gudrs un neprasīja. Tāpēc mēs te esam un sanākuši, ka nifigas nav gudri cilvēki.
ne visi var googlēt, kādam vajag skaistumu
аватар klichko
ne visi var googlēt, kādam vajag skaistumu
========
))) transports
аватар antonua
"Mēs runājam par trim viesnīcām Hurgadā, divām Safagā un četrām Šarmelšeihā.
Jo īpaši Hurgadā tās ir Horizon Resort 4 *, Sphinx Aqua Park Beach Resort 4 * un Grand Hotel Hurghada 4 * viesnīcas.
Šarm eš Šeihā - Luna Sharm Hotel 3*, Holiday Inn 4*, Sharm Bride Aqua Hotel Resort & Spa 4* un Aida Sharm El Sheikh 2*.
Safagā uz laiku ir apturēta Al Ahlam Abu Soma Safaga viesnīca un vēl viena viesnīca (tās nosaukums ir Safraga Ēģiptes dokumentā, bet šāds objekts nav atrodams internetā).
аватар Slav_na
Paldies!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl