Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19843 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
2 pieaugušie, bērni 4 gadi. Mēs plānojam brīvdienas maijā, 10 naktis. Izvēlieties Sunrise Royal Makadi Aqua Resort un Jaz Makadini. Kuru izvēlēties? Vai ir jēga pārmaksāt par JM?
2 pieaugušie, bērni 4 gadi. Mēs plānojam brīvdienas maijā, 10 naktis. Izvēlieties Sunrise Royal Makadi Aqua Resort un Jaz Makadini. Kuru izvēlēties? Vai ir jēga pārmaksāt par JM?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2021-04-043 gadā atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар klichko
Par šīm viesnīcām ikvienam būs jāpārmaksā. Saullēkta līkumi globālās rekonstrukcijas stadijā. Makadina tiek pārdota dārgāk nekā parasti pieaugošā pieprasījuma dēļ. Atkarībā no tā, ko dvēsele jautā, tās ir pilnīgi atšķirīgas viesnīcas. Sunrise ir milzīgs, trokšņains, ballīšu, īsi sakot, solīds un garšīgs kolhozs. Makadina ir kambarīga, ērta, bet ar šauru pludmali uztraukuma periodos, pašas viesnīcas līmenis ir augstāks. Pludmale ir labāka Sunrise, bet zārku gultas ir nepanesamas. Makadinā serviss labāks, istabas nevar salīdzināt, dzērieni labāki, ēdiens apmēram tādā pašā līmenī. Un tad Makadina vienmēr ir bijusi dārgāka nekā Sunrise
аватар agent_borabora
Sunrise notiek remontdarbi. Pakalni pastaigas attālumā. Pārbaudes ir bezmaksas. Bet viesnīca ir veca.
Makadinā ir obligāta piemaksa par akvaparku, kas atrodas tuksnesī, nevis pastaigas attālumā. Bet teritorija ir ērti izplānota un labi kopta ar dārgu apzaļumojumu. Ēdiens viesnīcā vienmēr ir visaugstākajā līmenī.
аватар julia_zagoriy
Liels paldies par atbildēm! meklējam ērtu un ne vecu, ar labu pārtiku viesnīcu atpūtai ar bērnu. Svarīgi (veselības apsvērumu dēļ) bērnu pēc iespējas vairāk "izskalot" smiltīs un ūdenī. jau galva griežas no viesnīcām.
аватар agent_borabora
julia_zagoriy, pakāpeniska ienākšana bez koraļļiem un sēkļiem, tuvu pludmalei, kvalitatīvs ēdiens un ne vecs, vai ne?
Vai ūdens atrakciju parks ir svarīgs?
аватар julia_zagoriy
@agent_borabora akvaparks nav svarīgs. un pārējais ir vēnas :)
аватар agent_borabora
Tad par šo cenu ar istabu skaitu nav sliktāks:
Arabeskas forts,
Movenpick Resort Soma Bay,
аватар dima_80_
Es esmu par Sunrise Royal Makadi Aqua Resort. Pārbaudīts uz sevi un saviem bērniem. Pieklājīga viesnīca ar kvalitatīvu servisu un smilšu pludmali. Lasiet vairāk https://www.turpravda.ua/eg/makadi/Sunrise_Royal_Makadi_Resort-h16977-r465608.html
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl