Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Ko tu parasti valkā no ziemas līdz vasarai?
Ko jūs parasti valkājat no ziemas līdz vasarai (piemēram, no Ukrainas tagad uz Šarmu), ko valkājat, lai šeit nenosaltu, bet arī nepāroties, ierodoties? Vai lidostā ierodaties ziemas virsdrēbēs vai gaišās? Dodiet man pāris dzīves hacks, kā jūs ģērbjaties, ja lidojat uz karstu valsti?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2021-03-213 gadā atpakaļ
Atbildes  •  55
аватар _-_1
Kedas, treniņtērps, t-krekls. Iesaiņojiet jaku Borispolā bagāžā. Ierodoties novilksi jaku, būsi T-kreklā un biksēs, zem biksēm varēsi valkāt šortus. Bet es domāju, ka viesnīca netraucē. Autobusos ir gaisa kondicionētājs.
аватар Fancase
Ja uz Borispiļu dodamies ar savu auto, jakas atstājam mašīnā.
Ja ar taksi, jakas ņemam rokas bagāžā.
Uz ķermeņa: sporta bikses / džinsi, blūzes un ērti apavi (kedas, kedas, mokasīni).
аватар Vika284
Pirms 2 dienām Šarmas lidosta, lidojums atpakaļ uz Ukrainu. Pievērsiet uzmanību tam, kā tūristi ir ģērbušies.
аватар Vika284
Šeit ir vairāk par apģērbu jau Šarmas lidostā
аватар Andrey111
Pareizi Fancase rakstīja: sporta bikses/džinsi, blūzes un ērti apavi (kedas, kedas, mokasīni), lai lidmašīnā var novilkt, salikt somās un ērti nokļūt viesnīcā.
Reiz redzēju dažas dāmas lidojam kažokos un zābakos līdz ceļiem - pasmaidīju.
аватар Slav_na
mēs, kā likums, valkājam ērtu apģērbu, kas var noderēt ekskursijās (shalwars, kedas vai mokasīni, t-krekli, ķenguryatniks). no virsdrēbēm vīrs vējjakā, es stolā (ļoti ērti vakarā ietīties, ja vējains, kā mazmeita saka)))
аватар ollennka
Es uzvilku.
Labāk ir ģērbties kārtās, lai, tuvojoties karstumam, noņemtu lieko)). Es neatbalstu čības un sporta bikses, galu galā tās ir sporta drēbes. Bet džinsi, kedas, mokasīni, kapuces, T-krekli izskatās pieklājīgi un ir ļoti ērti.
аватар lana_181
Es vienmēr valkāju T-kreklu, sporta vai līdzīgas bikses un vieglu siltu jaku, tad to var saritināt un dabūt nelielu somiņu)). Man kājās ir kedas un nekad nav zābaki)). Es arī lidmašīnā ņemu līdzi zeķes - man tādas lidmašīnas zeķes - uzreiz novelku kurpes un izbaudu lidojumu, nevis kā cilvēki sēž un tvaicē kurpēs. Un es paņemu šortus, pārģērbjos lidmašīnas tualetē un izeju kā balts vīrietis šortos un T-kreklā)) Cilvēki man pat reiz jautāja, kā tu lido šortos?)) Kas attiecas uz džinsiem, es vienmēr žēl cilvēku džinsos .. Nu tas ir, ja tu lido 4-6 stundas, dzīva elle! Nekādas elastības džinsos, piemēram, skafandrā). Starp citu, pēc apģērba varu viegli saprast, cik bieži cilvēki ceļo. Un pats galvenais, visām drēbēm vajadzētu elpot, bez sintētikas. Ak jā, atcerējos .. dažu aviokompāniju lidmašīnās bieži ir ļoti auksti, paņemu vieglu tuniku vai lakatu, šalli..
аватар vezha2
Izeju no mājas džinsos, ne pārāk siltā puloverā, kedas, jakā, lidostā jaku, cimdus un citas siltas drēbes ielieku koferī
Izeju no viesnīcas kedās, džinsos un T-kreklā. Jaka un pulovers somā, tuvojoties galamērķim, sāku ģērbties
аватар Apyatka
Uzvilku siltas zeķubikses zem kokvilnas biksēm (man ir gaišas, bet tās ir melnas, un zilas, un aizsargājošas) Savienojošā lidostā paceļos tualetē. Es nelidoju uz Ēģipti, man vienmēr bija buferis starp Kijevu un siltajām zemēm (bet arī galvenokārt siltajām zemēm) vai lidmašīnā tualetē. Tas prasa prasmes, bet es to daru jau ilgu laiku)
Man ir arī kedas, T-krekls vai viegla blūze ar piedurkni un flīsu. No augšas rudens jaka.
Vīrs peld treniņbiksēs un kedas, T-kreklā un flīsā. Dažkārt viņam ir arī vējjaka, ja siltajos reģionos gaidāmas aukstas vietas vai būs auksta garā doka ar pieeju pilsētai.
Jakas, vējjakas pa ceļam "turp" ieloku lidostā
koferi, un atceļā "atpakaļ" vienmēr ņemu tos rokas bagāžā. Manā praksē gadījās, ka lidmašīna pagriezās nepareizā virzienā) Vispār, ierodoties Ukrainā ziemā, vienmēr rokas bagāžā nēsāju jakas, lai tās uzreiz uzvilktu, pat lidmašīnā, lai nenoķertu kādu auksts no temperatūras izmaiņām.
аватар Slav_na
lana_181,
džinsi atšķiras ar džinsiem. Man ir ceļu piramīdas - tikai šalvārki ir ērtāki! )))
аватар Apyatka
lana_181 Jā! Siltas zeķes ir obligātas!) Un es ņemu šalli, ja vai nu lidmašīnā nav segu vai ja dienvidos gaidāmi auksti vakari)
Bet es ņemu kokvilnas pareo vienmēr un visur. Es ietinos tajā, lai manas rokas / kājas nekristu sapnī (lidmašīnā)
Ceļotājus var redzēt no drēbēm - arī Jā!) Mans pirmais lidojums bija rudens stiletto zābakos!) Es biju skaistums, visa lidosta skatījās apkārt))
аватар lana_181
YaSlavnaYa Es iebilstu.Bet es nedarīšu.Džinsi vienmēr ir ciešāki par jebkurām plānām treniņbiksēm. Un man patīk kājas zem vai uz augšu)) Tas ir neērti džinsos) Izmēģiniet to.Ne džinsos, domāju, ka tā jums būs ērtāk.
аватар lana_181
Apjatka))) . Bet, kad lidojām no vasaras aukstumā (mums bija vasara). Eiropieši visi lidoja pilnībā bruņoti - ziemas zābaki .. trekings, jakas kā Aļaska, cepures un legingi līdz ceļiem. .un tikai mēs divatā pa visu lidmašīnu kā parasti - šorti, t-krekli, kedas, Pasažieri paskatījās un galvā kaut kas nesanāca. Ielidošanas lidostā izkāpām, pārģērbāmies tualetēs, izņēmām jakas un viss. Zābaki nav mainīti. Es nezinu, ko cilvēki domā? Kā viņi lidmašīnā visu ceļu svīda un novilka savus slāņus))
аватар Slav_na
lana_181,
= Pamēģini. ne džinsos, domāju, ka tev būs ērtāk =
paldies par padomu, bet pasmaidīju. aiz 25 gadu maiņām ar lidmašīnām, vilcieniem, autobusiem... piekrītu, ka mīkstās trikotāžas bikses ir ērtākas garā ceļojumā. viņi vienkārši ne vienmēr ir Camille.
un Šarmā - protams tikai sharovarchiki. vienkārši nav atlētisks
аватар lana_181
YaSlavnaYa nozīmē ne vienmēr comme il faut?)) Es nezinu, par kādām biksēm jūs runājat, bet šīs nav sporta bikses, ja jūs par to runājat. Jā, Dieva dēļ, tā ir jūsu izvēle.
аватар Apyatka
Es lidoju uz Vjetnamu 2015. gada ziemā. Naktī lidojām mājās, karstums, mitrums, gribas gulēt. Nevienas kedas nebija izslēgtas. Un tā, izbraucam pie dokstacijas Pekinā, sals, sniegs, lidostas darbinieki mūs sagaida piedurknē cepurēs ar austiņām. Esmu flip flops, zeķēs ar pirkstiem (rozā, ar pokemoniem, citas ar pirkstiem Vjetnamā neatradu)), daudzkrāsainās Āzijas harēma biksēs, ietītas siltā stolā. Izbraucot no mutes sasalst tvaiks))
Es atceros, cik apaļas acis meitenei ausu aizkaros)
Man paveicās, ka paņēma man piedurknē, ātri aizskrēju uz tualeti pārģērbties. Man viss bija rokas bagāžā un varēja vismaz kurpes un jaku dabūt. Bet tā tas notika.
аватар Slav_na
Lana, es nemaz nespiežu. Ja jūs domājāt citādi, atvainojiet.
vienkārši katram tiešām ir sava personīgā komforta zona un var teikt, ka tā ir pareizi un ne savādāk, tikai par sevi, iznt um?! )))
Es domāju, ka ne vienmēr comme il faut? === nu, piemēram, lidojot ar rotācijas lidmašīnu no Ufas uz Sabettu, kad burtiski no kāpnēm jūs nokļūsit uz tikšanos darbā ... nu viņi nesapratīs tu sporta tērpā! un pārģērbties tualetē, piemēram, Superjet - paldies!
kaut kas tamlīdzīgs
аватар Slav_na
Apjatka,
tas uzsprāga! (atvainojos, nedod klasi)))
аватар Elenka08
Ja eju ziemā, tad īsā sintētiskā jakā, krustiņos, džinsos. Ierodoties noslēpu jaku, palieku tādā kā kapuciņā, un zem tās ir T-krekls kārtējās izģērbšanās gadījumam. Tajā pašā jakā es varu staigāt vakarā. Nekas īpašs tikai ceļam
аватар super.mila2905
Treniņbikses noteikti ir sliktas manieres, a la 90. gadi. Kam ērti - džinsi, gaiši zābaki, jaka, jaka (ziema, pavasaris). Man vienmēr šim gadījumam ir kokvilna vai kokvilna (parasti lidojam septembrī). capri bikses, T-krekls, džinsa jaka, kedas vai sandales ar mazu ātrumu (kedās ir karsts). Es vienmēr ņemu stole, tas ļoti palīdz gan lidmašīnā, gan ierodoties mājās (parasti jau ir forši).
Piekrītu visiem, ka tagad jāņem un jānēsā lietas, kas aizņems minimāli vietu gan rokās (uz tevis), gan rokas bagāžā.
аватар Vika284
"Treniņbikses noteikti ir sliktas manieres, a la 90. gadi." - Ļoti iesaku aplūkot jaunākās Gucci kolekcijas, īpaši pēc filmas Gentlemen Their Tracksuits Fly Away, Dolce ar vīriešu un sieviešu sporta krekliem, daudziem dizaineriem un top un vidējiem zīmoliem ir sporta apģērbu kolekcijas, kur paši zīmoli kombinē, piemēram, treniņbikses ar blūzēm. utt.
džinsos, sporta apģērbā, šortos, kleitā, kažokā, zābakos, kedas, kedas, augstpapēžu kurpēs, krokos, lai cilvēks valkā visu, kas viņam personīgi ērts ceļošanai
аватар super.mila2905
Vika284, kā tu saki. Es pat netaisos strīdēties.
аватар super.mila2905
Es tikai gribu atzīmēt, ka ne visiem ir iespēja iegādāties jaunākās Gucci un Dolce kolekcijas, un Troeshchensky tirgū pirktos sporta apģērbus (un tāds ir, es to redzēju) nevar apvienot, piemēram, ar blūzi. , un vēl jo vairāk ar augstpapēžu kurpēm .
аватар ollennka
lana_181, man ir super slimi ceļam ar noteiktu elastāna procentu, nevis 100% kokvilnu. Tās ir ērtas kā zeķubikses, man tās ļoti patīk.
аватар Vika284
Nav svarīgi, vai lietas tiek pirktas Troješinā vai Montenapoleonā, vai cilvēkam ir ērti ceļot džinsos ar kroksiem vai sporta tērpos ar kedām vai kādu citu iespēju - tā ir svarīga komforta sajūta ceļotājiem
Ēģiptē pārsvarā treniņbiksēs un dažāda veida kedas atkarībā no gadalaika. Bet lidojumi uz Turciju no sporta tērpiem ar kedām līdz kleitai ar augstpapēžu kurpēm (no lidmašīnas līdz draudzenes kāzām). ASV vispār nav variantu, tikai sporta apģērbs un ērtākie apavi.
аватар _699603
Es arī iestājos par ērtu apģērbu uz ceļa, bet autors acīmredzot lido pirmo reizi un viņu interesē pats apģērba komplekts.
аватар _699603
Tāpēc apģērbs ziemā: silta un viegla jaka (pussezona), džinsi, T-krekls, jaka, sporta krekls, kedas (siltas, ne vasaras variants). Lidostā novelkam jaku un ieliekam lielā somā (manuālā), lidmašīnā var nosalt. Daudzi (bieži redzēti) pēc kontroles iziešanas maina apavus pret vasaras apaviem - kedas, mokasīnus. Ierodoties Šarmā, ar vieglu rokas kustību novelkam jaku un atrodamies T-kreklā un džinsos. Ierodoties viesnīcā, nesteidzamies maksāt 20 dolārus par agro reģistrēšanos, pārģērbjamies gaišā kleitā, peldkostīmā, čalpēs (tās ir mugursomā, rokassomā) un koferi atstājam reģistratūrā. (nevienam nav vajadzīgi tavi šorti), un vērtslietas un nauda pie tevis somā/mugursomā, skrienam uz jūru.Pulksten 11 ierodamies reģistratūrā pēc rokassprādzes, batoniņa, uzkodas, tad pusdienojam un JAU PĒC PĒC iekārtojamies istabiņās(budžets vienmēr tā dara).Šis variants tev neder ja esi "numurēts" cipars tev ir mega svarīgs,norēķins uzreiz, tev ir daudz tehnikas, gredzeni u.c. vērtīga bagāža.
аватар _699603
Kas nav jāvelk ziemā jeģī: silta ziemas / lasi kažokādas cepure, ja ir auksti - palīdzēs adīta cepure, ziemas augstie zābaki, silta dūnu jaka (ar kažoku, smaga, liela), mēteļi, papēži, garie šalles, kažoki. Ja jūs joprojām esat auksts cilvēks un jums ir nepieciešams nokļūt Borispilī no reģiona, ģērbieties silti (papildus sporta krekls), bet ne milzīgu jaku. Svarīgi paņemt līdzi: elementāras zāles, termometru, mitrās salvetes un apavu pārvalkus (Šarmā tad apskates laikā uz grīdas zeķes nebūs). Starp citu, ja kedas ir vieglas, vispirms uzvelkam siltu zeķīti, virsū plānu zeķīti, būs siltāk). Var paņemt līdzi mazu vieglu sedziņu (derēs arī bērniem), spilvenu lidmašīnai, ja nav, var arī sedziņu zem galvas, neaizmirstiet lidmašīnā uzkost, riekstus, našķus un noteikti AUGĻI uz ceļa (tā ietaupa uz ūdens rēķina ostā un lidmašīnā = dārgi).
Oho, viss... Ceru, ka info noderēs iesācējiem.
аватар Apyatka
Kas attiecas uz sliktām manierēm – tas arī atkarīgs no prakses. Ja lidojat daudz un pārsvarā ne uz guļošu (lasi - luksusa) kūrortu, tad jūs saņemat punktus par visām sliktajām manierēm. Ērtības ir priekšplānā. Dažreiz jūs pavadāt 12 stundas lidmašīnā un visu šo laiku sēžat džinsos - jūs varat nopelnīt trombozi.
Ja lidojums ir garš, tad uzvelku pat sporta krūšturi, lai būtu ērti gulēt. Un diez vai manas bikses kādu tik ļoti satrauks, ka es par to domātu)
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl