Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19843 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Mini aptauja: kurš jau ir saslimis ar šo pašu covidlu? Mani tikai interesē, cik procenti saslimuši mūsu nebūt ne reprezentatīvākā aktīvo iedzīvotāju izlases TurPravda piemērā.
Mini aptauja: kurš jau ir saslimis ar šo pašu covidlu? Mani tikai interesē, cik procenti saslimuši mūsu nebūt ne reprezentatīvākā aktīvo iedzīvotāju izlases TurPravda piemērā.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
26 abonenti  • prasīja 2020-11-193 gadā atpakaļ
Atbildes  •  59
аватар ollennka
Sākšu ar sevi. Pozitīvs antivielu tests uz rokām, kas pat dod cerību šajās Jaungada brīvdienās doties atvaļinājumā. Antivielas, protams, nav mašīna, bet līdz trešajam pavasara vilnim pietiks, ceru.
аватар sigur62
ES saslimu. Viņš ārstējās Zarjas pansionātā Repino, pārvests uz Sestroreckas 40.slimnīcas covid dienestu.
Nu nekas tāds, paciešams, ne īpaši pretīgāks par gripu, kas arī lauž kaulus.
Atveseļojies, strādā. Lai visiem laba veselība!
аватар LindaLinda
Es nebiju slims un neviens no maniem radiniekiem un draugiem nebija slims (ja vien nav asimptomātisks, bet mēs par to nezinām). No visiem maniem draugiem, kurus pazīstu personīgi, slimoja 5 cilvēki no darba (no vairāk nekā 400) un vēl 1 paziņa.
Uhh! Uhh! Uhh!
аватар xeops
Visa mana ģimene saslima pirms diviem mēnešiem. Meitu atveda mājās no skolas. Viņa pāris dienas pūta sevi un viss.
Vecākais pat nepamanīja. Mums ar sievu sāpēja locītavas, nespēks, un trešajā dienā dabūjām garšu un smaržu, un tad devāmies taisīt testu :-) Temperatūras nebija. Nedēļu pēc starta viss pārgāja, gan nespēks, gan dzīves garša. Pēc nedēļas es izturēju otro testu - atkal pozitīvs. Tad vēl pēc 2 nedēļām - jau negatīvs.
Starp citu, mēs nevienu neinficējām. Ne no radiem, ne no ofisa, ne draugiem.
аватар TombArthur
ollennka
Un kur tu to dabūji un cik maksā antivielas?
аватар ollennka
TombArthur, kas nodots Maskavā mājai tuvākajā laboratorijā. Starp citu, ne visi dara ar kvantitāti. Visaptveroša pārbaude uz IgM un IgG maksāja 2000 rubļu, rezultāti bija nākamajā dienā.
PCR, starp citu, bija negatīvs. Bet tā kā simptomi ir pārāk tipiski (smaržas zudums uz pusotru nedēļu), nolēmu to pārbaudīt ar precīzāku testu.
аватар Slav_na
Abi vai divi bija slimi – gan es, gan vīrs. un tā kā esam 4,5 jūdzes no mājām un radiem, neviens nebija inficēts.
slims, principā, simptomātisks (klepus, nogurums, sāpes, caureja). pārbaudes tika veiktas tikai bez maksas, ārstējās mājās un par saviem līdzekļiem.
nu un trīs reizes karantīnā ceļošanas dēļ. nu viņa, īsi sakot, tavs kronis! ))))
vīrs tiek pārbaudīts katru nedēļu, tāpēc mums ir pirksts uz pulsa un ceram, ka divreiz nav par mums
аватар vezha2
Tuvākā vidē daudzi bija slimi - radinieki, paziņas, daži vieglā formā, divi smagā formā (ar ārstēšanu slimnīcā), tuvam radiniekam bija nopietnas komplikācijas neveiksmīgi izvēlētas antibiotikas dēļ, ir viens letāls gadījums - smagi plaušu bojājumi (vairāk nekā 75%).
Viņa pati zaudēja saskaitu, cik reižu kontaktējusies ar pacientiem – testi ir negatīvi
аватар moy_contakt
Pamazām visi mani tuvākie radinieki jau ir slimi (un tikai 4 no lielas saujas iekļuvuši oficiālajā statistikā). Visi slimoja normāli (mēs ar vīru un bērniem aprīļa beigās vai maija sākumā), bet mani vecāki un tuvi radinieki sāka slimot no augusta beigām, un daži slimo joprojām. Dažiem radiniekiem ir 80+. Visi vairāk vai mazāk saslima, vecajiem bija atveseļošanās brīži. Vidēji tas viss kotovasiya iet 3 nedēļas. Vienīgais tuvs radinieks šodien ir smagā stāvoklī, taču ļoti ilgu laiku ir problēmas ar plaušām, tika veikta daļēja labās un kreisās puses rezekcija, un jebkura kolba šajā variantā ir pilna ar sekām, tostarp nāvi. Ārstējam mājās, jo mājās varējām visu aprīkot (skābekli, pilinātājus, injekcijas, medmāsu, ārsta uzraudzību). Slimnīcā šodien izredzes atgūties ar šādām komplikācijām ir nulle, jo pat skābekļa pieejamību būtu grūti nodrošināt un daudzkārt dārgāk. Tātad kopumā viss nav tik biedējoši, kā viņi krāso. Pārbaudīju sevi.
аватар aleksey.kucher
Konstatēja Covid-19, kad smakas pazuda, palika mājās apmēram 2 nedēļas. Bija zema temperatūra un vājums. Šis vājums, iespējams, ir simptoms gandrīz ikvienam, jūs varat vienkārši piespiest sevi to nepamanīt.
аватар ollennka
Jā, es arī sāku cirst vairākas dienas jau 7-20 vakarā. Bet godīgi sakot, tas ir ar jebkuru slimību, kas man ir. Raksturīgākā iezīme joprojām bija ilgstoša smakas neesamība.
аватар AllOverTheWorld
pašā korona sākuma kulminācijā Eiropā pirms lokona (februāra beigās) draudzene atgriezās no Parīzes, satiku viņu, un abi pēc 3 dienām saslima droši ar vienādiem simptomiem, bet tā kā pārbaudes nebija tad es neteikšu, vai tā bija korona vai nē.
No 10 cilvēku iekšējā loka noteikti būs apstiprināta diagnoze, no kurām 2 nopietnas, bet nu pah pah pah visi jau dzīvi un veseli.
аватар ollennka
AllOverTheWorld, tīras ziņkārības dēļ, es veicu antivielu testu. Un tā arī nav lielas atšķirības, ar kuru ARVI saslimt ir vienlīdz nepatīkami.
аватар Olgaolga153
Mana meita un znots tagad ir slimi. Viņiem izdevās mazmeitu aizvest pie sevis uz brīvdienām vēl pirms inficēšanās. Ar znotu viss gāja ātri, kā ar vieglu akūtu elpceļu slimību (trīs dienas pat bez temperatūras). Mana meita jau trīs nedēļas ir mājās. Šķiet, ka nekas nopietns nav, temperatūra trīs dienas bija līdz 38, klepus nav stiprs, kakls vairāk sāpēja un nazofarneksa sastrēgums ļoti traucēja. Tagad pilnīgs smakas trūkums, baigais nespēks, nogurums, "orvi" paliekošie efekti. Znots sazinājās ar Covid pozitīviem cilvēkiem, pēc pāris dienām parādījās simptomi, tāpēc nav šaubu, ka viņiem ir Covid. Viņi nedevās uz slimnīcu. Tie tiek ārstēti mājās, draugs pediatrs man ieteica lietot zāles.
Darbā daudzi bija slimi, daži ar veselām ģimenēm. Arī mājā saslimuši 30 procenti, daži joprojām atrodas slimnīcās. Nākamajā ieejā vasarā no Covid nomira vīrietis, bet pirms divām nedēļām meitas mājā nomira sieviete (vecumā no 50 līdz 60 gadiem). Arī manam vīram darbā bija daudzi slimi, viens ar letālu un
аватар Olgaolga153
ar letālu iznākumu.
аватар AllOverTheWorld
ollennka intereses labad var, protams, paspēt, bija pat gadījums, biju pie zobārsta kā plānots un tikko iekļuva periodā, ka bez temperatūras mērīja arī skābekli asinīs, un tāpēc skaitlis bija zem 80% (un tās ir gandrīz nopietnas problēmas ar gaismu), un viņi man atsūtīja daudzas lietas, ko nodot, protams, es nobijos, aizgāju, un, kad es iekāpu mašīnā, es sāku lasīt kāds tas par indikatoru, bet izrādās var izmērīt ar viedtālruni vai fitnesa rokassprādzi u.t.t, tāpēc nomērīju telefonu un man ir 97%. Es domāju, kāda veida cepure šī ir. Bet izrādās, ka šis indikators ir ļoti jutīgs (jābūt mierīgam stāvoklim, siltiem pirkstiem utt.)
Tas ir tas, par ko es runāju, antivielu testi noteikti ir labi, bet sākumā viņi teica, ka jūs nevarat atkal saslimt, tad jūs varat utt.
tāpēc pēc manām zināšanām vai man ir šīs antivielas vai nav, nekas būtiski nemainīsies;)) un jā, PCR izgāju katram gadījumam un tas bija negatīvs
аватар kav1212
Mūsu bērni saslima pirms mēneša, citā pilsētā, un šodien mums ar sievu ir 14. diena kā pozitīvs PCR tests. Bija divas dienas 38, tad parasti tikai smaka pazuda. Es jau sāku smaržot, tikai vājums kapets 10 minūtes tu dari 10 minūtes tu apgulies. Manai sievai parasti ir 36 grādu temperatūra un vispār nav smaržas.
аватар xeops
Mūsu paraugs šeit nav reprezentatīvs :-)
Daži ir slimi vai slimojuši vieglā formā. Ja rēķinām pēc šīs izlases, tad līdz Jaunajam gadam vairs nebūs kam slimot.
аватар ollennka
Vēl nav vakars)). Varbūt neslimie atteiksies.
аватар Natalia1421
Vēl neesmu slimojis... Bet es domāju, ka tas sāksies nākamnedēļ. Tagad Saranskā. Šeit ir viens pamatīgs blēdis. Nav testu, nav medikamentu pat slimnīcās. Vakar vīramāte nomira. Bet viņai, protams, bija pilns visu pušu komplekts, ko jūs varat. Neizdevās.
Nu, kamēr mēs runājam ar visiem šeit, ar manu sievastēvu, tostarp (lai gan viņam nav simptomu), mēs noteikti savāksim savu devu
аватар ollennka
Natālija1421, līdzjūtība, turies!
аватар Marsyanchik
Neslimoja. Bet ir neliels iekaisis kakls, ilgu laiku. Tā kā ar smaržām, garšām, vājumu viss ir kārtībā, tad domāju, ka tas nav covid. Bet visa ģimene sēž uz pulvermucas. Gaidīšana ir vēl viens pārbaudījums! Es saprotu, ka no tā nav iespējams izvairīties.
аватар ollennka
Jebkas var būt. Varbūt jūs varat tikt galā ar vakcīnām. Mēs paredzam, ka līdz gada beigām saslims līdz 40% valsts iedzīvotāju. Principā šķiet, ka tā ir taisnība, spriežot pēc maniem paziņām, radiem, draugiem un kolēģiem.
аватар TombArthur
Viņi neslimo, jau 2 reizes nokārtoja pārbaudi, izbraucot no ārzemēm uz Ukrainu, un nekā. Un draugu draugi neslimo. Par koronu dzirdu tikai tīklā un televīzijā
аватар Olgaolga153
TombArthur Tev ir paveicies. Un man tikko piezvanīja labs draugs. Viņas māsīca un viņas vīrs oktobra beigās atradās Turcijā. Kad mans vīrs atgriezās Maskavā (sīkāk nezinu), viņi no lidmašīnas tika nosūtīti uz slimnīcu, kur viņš pēc pāris dienām nomira no Covid. Pati sieviete bija slima vidēji smagi ar augstu drudzi, elpas trūkumu un smagu klepu.
Natālija1421 Līdzjūtība.
"Viss pāries, arī šis pāries."
Visu veselību!
аватар Marsyanchik
Cik saprotu, līdz vasarai sāksies masveida vakcinācija (lai kādas potes, šodien ar visām ir grūtības). Vasara vēl tālu.
аватар Natalia1421
Kamēr būs laiks, paburkšķēšu. (Man kaut kas jādara) Jau iepriekš atvainojos par kļūdām, rakstu no telefona.
Šī slimība pastāv. Atkal, mēs vēl neesam saslimuši. Daudzi draugi un radinieki cieta no viegliem vai vidēji smagiem simptomiem. Mans brālis aprīlī teica, ka viņam agrāk ir bijuši smagāki gripas gadījumi. Sarkanajā zonā kopš pavasara strādā divi radinieki, abi neslimoja. Vai arī viņi to nepamanīja. Lai gan ārsti veic pārbaudes reizi nedēļā, šķiet, bet tas ir Maskavā
Ir izveidots kaut kāds uztraukums un psihoze, no kurienes rodas problēmas. Dīvaini edikti, pretrunīgas darbības utt. Un šī sasodītā zāļu marķēšana, kas sākās slimības pašā kulminācijā, ir īsta novirzīšanās. Pat Maskavā nav medikamentu, ko lai saka par reģioniem. Māmiņai antibiotikas savācām no paziņām, kurš ko nedzēra. Saranskā covidu nodaļā pat elementāru lineksu paši nopirka, nav asins šķidrinātāju!
аватар ollennka
Šeit vairs nevar saprast, kāds kaitējums ir lielāks: no Covid vai no pretcovid pasākumiem.
аватар Natalia1421
Vispār, ravēšanas un vienaldzības termini. Un mūsu vecāki, godīgi sakot, ir sliktāki par bērniem. Runā, ka ārā nekāpj, it īpaši ar saviem čūlu "pušķiem". Tātad nē, tad uz tirgu - tur ir lētāk, tad uz bērēm - nevar palaist garām utt.
Un viņi arī slēpj, ka ir slimi, partizāni, sasodīts. Vīrs no Maskavas izsaucis dakteres māti uz māju, viņa pretojusies
Kad vīramāti apstiprināja CT, par vīratēvu neviens neinteresējās, gandrīz palika vienā dzīvoklī ar slimu cilvēku, līdz ātrā palīdzība veda sievu, nu jā, un Blakus atradās baltie vīrieši skafandros
Ak, un cik daudz "jautrības" ir ar apbedīšanu... (vēl pat nav apbedījuši, ceturtā diena)
Kopumā es pat nevarēju iedomāties, kas īsti notiek, kamēr nesaskāros ...
Ir slimība. Par laimi, lielākā daļa to viegli panes. Tas atņem visneaizsargātākos. Jā, lai cik nežēlīgi tas izklausītos, dabiskā atlase. Tāpēc rūpējies par saviem vecākiem!
аватар Natalia1421
Nu par statistiku. Es nekad neticēju šai lietai. Sasodīts, bet ne tādā pašā mērā. Morgā diennaktī tika "apstrādāti" astoņi Covid-19 līķi. Un statistikā tikai vienu, un tad, katru otro dienu. Es runāju par Mordoviju
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl