Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Novembra vidū gribam doties uz Ēģipti. Svētku galvenais mērķis ir ekskursijas uz Luksoru, Tēbām u.c. utt. Domājam, kur labāk doties – uz Marsa Alamu vai Hurgadu. Kā ir ar ekskursijām karantīnā?
Novembra vidū gribam doties uz Ēģipti. Svētku galvenais mērķis ir ekskursijas uz Luksoru, Tēbām u.c. utt. Domājam, kur labāk doties – uz Marsa Alamu vai Hurgadu. Kā ir ar ekskursijām karantīnā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2020-10-164 gadā atpakaļ
Atbildes  •  34
аватар Valera-IV
Labdien, ja nepaliek sliktāk, varat droši iet. Neuztraucieties par ekskursijām, gidi zina daudzas vietas, kas ir atvērtas pat pandēmijas laikā.
Ēģiptē tas ir vieglāk. Bet galvenais ir nekrist tiem, kas paaugstina cenas, aizbildinoties ar to, ka tagad viss sadārdzinājies. Gandrīz ieķērās šajā.
Atradu izcilu privāto aģentūru, palīdzēju, organizēju ekskursijas https://excursions-in-egypt.rf
аватар Nikk2
No divām uzskaitītajām jomām vispār, kāpēc iet un maksāt par vīzu. Ja dodaties uz Ēģipti, tad jau Šarmā vīza tur nav vajadzīga un izdevumi nebūs. Vispār Ēģipte kā kūrorts ir sevi nolietojusi un izsmēlusi. Viesnīcas ir izmirušas un personāls nekaunīgs, nu, protams, ja kaut kas aiziet uz dārgām viesnīcām no Rixos sērijas. Un tur nav ko darīt. Kāds iebildīs un sāks (it kā es biju sliktās viesnīcās utt. un man nepaveicās). Es vēlos apliecināt šiem skeptiķiem, ka esmu ceļojis tālu un plaši Ēģiptē vairāk nekā duci gadu. Kā nomira Kurots Ēģipte un interesēsies tikai tie, kas tur nekad nav bijuši un vēlas redzēt mirušās viesnīcas ar inventāru un pludmalēm pirms mirušā dienesta.
аватар allsafat
Labāk ir lidot uz Marsa Alam, kur ir visīsākais laiks, lai nokļūtu Luksorā, taču tur būsiet atkarīgs no apkopes un ceļojums var būt dārgāks nekā no Hurgadas. Līdz aprīļa beigām neklausiet tādus speciālistus kā Nikk2, vīzu nevajag ne Hurgadai, ne Marsam, Marss ir jaunāks kūrorts, kur viesnīca bieži ir ļoti tālu no viesnīcas, tāpēc aiz viesnīcas ir tikai tuksnesis, bet ir tur ir pietiekami daudz jaunu viesnīcu.
аватар agent_borabora
Vīza uz Ēģipti ir bezmaksas līdz 2021. gada 30. aprīlim.
Tiek organizētas ekskursijas uz Luksoru.
No Marsas Luksora ir vistuvāk.
аватар lana_181
Ja Luksora atrodas Hurgadā! Luksora ir senā Tēbu pilsēta. Paņemiet ekskursijas no vietējiem un viss būs ok.
аватар lana_181
Nikk2 Pirmkārt un galvenokārt, cilvēki nebrauc uz Ēģipti pēc dienesta, lai gan tur to var atrast. galvenā vēlme. viņi turp dodas pēc Sarkanās jūras, pēc tās skaistuma, pēc senlietām, ko šī valsts glabā. Un pieklājīgu viesnīcu ir pietiekami daudz. kāpēc maldināt cilvēkus?
аватар Andrey111
Patiešām, Nikk2 gāja pārāk tālu. Tik nolietots un pārguris. Tur viss kārtībā, droši var iet.
аватар Nikk2
Vperet kungi par lētu atpūtu. Es redzu šeit padomdevējus, kuri ir pieraduši atpūsties nejauši.
allsafat Es neesmu īpašs. bet es vienkārši lieliski zinu, kur un kā atpūsties, man patīk pazemojošā atpūta priekšā.
аватар Andrey111
Pēdējo divu gadu laikā Ēģiptē esmu bijis 4 reizes. Es nezinu, šķita, ka es nejutu nekādu pazemojumu.
аватар ollennka
Ja ceļojuma mērķis ir Luksora, tad loģiski lidot uz Luksoru, vai ne? Tur nesteidzīgā režīmā ar visu apkārtni var ļoti interesanti un kulturāli atpūsties nedēļu vai ilgāk. Kruīzs pa Nīlu uz Asuānu arī ir laba tēma. Un nevajag nekādu jūru, Luksorā tiešām ir ļoti forši atpūsties. Lieliska viesnīca Steigenberger Nile Palace, iesaku.
аватар ollennka
Nikk2, iesaki kur un kā atpūsties novembrī-decembrī. Es arī negribu ieturēt pauzi.
аватар agent_borabora
Skeptiķiem, kuri apgalvo, ka Ēģiptē visas viesnīcas ir mirušas un bez servisa, iesaku pievērst uzmanību lētām viesnīcām ar mūsdienīgu renovāciju un pozitīvām atsauksmēm par pakalpojumu:
Albatros pils Šarm,
Tropitel viļņi,
Otium Pyramisa Sahl Hasheesh,
Albatros jūras pasaule Marsa Alam,
Albatros akvaparks...
аватар mindguru
Nikk2, ko nozīmē "maksāt par vīzu"? Ja jūs joprojām nezināt, vīza tagad ir bez maksas.
ollennka, tūres uz Luksoru no Ukrainas nelido.
agent_borabora, no Marsa Alam ir tuvāk, bet var būt dārgāka, kā jau minēts.
аватар agent_borabora
Un vai es varu atbildēt par Gudro, kur es varu atpūsties novembra vidū?
Ukrainas pilsoņiem 2020. gada novembra vidū pa siltu jūru ar tiešajiem čarterreisiem, izņemot Ēģipti un AAE:
- Turcija;
- Jordānija;
- Zanzibāra;
- Dominikānas republika.
Plus siltās valstis no 58 atvērto valstu saraksta regulāros reisos.
аватар mindguru
+ Melnkalne.
+ Sentvinsenta un Grenadīnas.
аватар agent_borabora
mindguru, un kurai aviokompānijai ir tiešās čarterreisus novembrī uz Melnkalni un Grenadīnām?
аватар allsafat
Protams, jocīgi par Turciju, par Jordāniju, jautājums kur, Nāves jūra vai Akabas līcis, ja Akabā, tad tur jau būs forši, un ne visiem patīk atpūsties kūrortā, kur neko nevar vest. , bet viss ir jāpērk viesnīcas teritorijā, Zanzibāra ir laba, kad lido uz Kataru, nevis uz B-737 9 stundas ar starppiezemēšanos Luksorā un vēl kaut ko neesi pamanījis, ka Zanzibāra būtu lētāk uz Sky Up ball nekā uz Kataru vai Turku.
аватар agent_borabora
Izrādās, problēma nav atpūtas valstu izvēlē, bet gan tajā, ka kādam ir vai nu par aukstu vai par kūrortu, tad aviokompānija neder, tad spoža saule un ūdens slapjš)
Interesanti, kur šīs pasakaini zemās cenas uz Kataru uz Zanzibāru uz novembri, ja Qatar Airways vēl nelido no Ukrainas?
аватар allsafat
agent_borabora Pagājušajā gadā lidoja, ja nezini, un 2018. gadā un šogad tikai Sky, un Zanzibāras serviss, ja tas kaut kā atšķiras no ēģiptiešu, tad tikai par augstāku cenu. Aizmirsu atgādināt, ka Zanzibārā nav Luksoras, ir tikai vecs forts ar bruņurupučiem, un Fredijs Merkūrijs paspēja piedzimt tādā bedrē.
аватар 0676307776
Šodien Azur sāka lidot uz Dominikānas Republiku,tiešais lidojums.Šeit tev alternatīva ziemai.Siltuma,okeāna un izcilā ruma cienītājiem.
аватар agent_borabora
allsafat, paldies, ka norādījāt, kas notika pagājušajā un aizpērn. Šī ir ārkārtīgi svarīga informācija par šo tēmu. Kas notika pirms trim gadiem?
Jūs uzdevāt jautājumu, ka nezināt, kur lidot, izņemot Ēģipti un Apvienotos Arābu Emirātus. Es jums sniedzu konkrētu atbildi.
аватар Vika284
Ja neskaitot Ēģipti un vēsturiskos apskates objektus un daudzas citas interesantas vietas - Meksiku
аватар ollennka
mindguru, Luksorā ir viesnīcas, lido lidmašīnas, ceļojumu aģentūrai ar tiešām rokām nebūs grūti salikt ekskursijas paketi.
Lidot uz Luksoru ar pārsēšanos ir daudz ērtāk nekā ar autobusu no Hurgadas. Turklāt cilvēks raksta, ka Luksora ir galvenais mērķis, vienas dienas galopa tūre nav variants, lai iepazītos ar šo pilsētu.
Nu lūk, liriska atkāpe. Ja galvenais mērķis joprojām ir jūra, tad labāk doties uz Hurgadu.
аватар Gelenka_1
"Travel Extravaganza " paziņo par tiešu čarterreisu uz Mars Alam. Šis ir labākais variants. Un jūra ir pasakaina un vistuvāk Luksorai, un Eiropas serviss, bet cenas ir nedaudz augstākas nekā Hurgadā vai Šarmā.
аватар info_shtefan
Paldies visiem par atbildēm. Ēģipti izvēlamies nevis tāpēc, ka gribam "kaut kur aizbraukt", bet gan tieši vēsturisko skatu dēļ. Bija Šarmā un Jordānijā. Tagad gribam kompāniju un atpūsties pie jūras un kaut ko redzēt. Paldies vēlreiz visiem
аватар Andrey111
Par savu tēmu. Ja izvēlaties Marsa Alam, apsveriet divu dienu ceļojumu uz Asuānu - Abu Simbel. Tiesa, tagad to organizēt droši vien būs problemātiski. Pirms diviem gadiem, labos pirmskarantīnas laikos, es to gandrīz nepārvaru. Netika pieņemts darbā pietiekami daudz cilvēku. Bet kad jau bija 4 cilvēki mūs paņēma. Ļoti interesanta un bagāta ekskursija.
аватар lana_181
agent_borabora viss jā, izņemot Jordānijas lidojumi ir atcelti.
аватар agent_borabora
lana_181, varu pastāstīt vietas, kur tās nav atceltas.
аватар lana_181
agent_borabora vietas izpratnē?)) vienmēr ir valstis, uz kurām varam viegli aizbraukt - piemēram, Burkinafaso vai Benina)). Kopumā jūsu saraksts ir nepilnīgs - pat 52 valstis, uz kurām mēs varam doties! Neuzarts lauks!
аватар agent_borabora
lana_181, Tu nesaproti. Es zinu vietas, kur var rezervēt tiešo čarteru uz Jordāniju, kas netiek atcelts.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl