Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19843 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pastāstiet man, lūdzu, kurā no budžeta viesnīcām ir pienācīgs rifs?
Gribu savam draugam parādīt Sarkanās jūras skaistumu, apkalpošanai un ēdienam nav īsti nozīmes. Vēlama tikai pirmā rinda, lai varētu peldēt rītausmā, negaidot piegādi. Pateicos jau iepriekš!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
23 abonents  • prasīja 2020-07-154 gadā atpakaļ
Atbildes  •  142
аватар 0676307776
Pirmā līnija un labs rifs, un pat super budžets, tas nenotiek Tagad galvenokārt atvērušās lielo ķēžu viesnīcas, kas spēj izpildīt visas karantīnas prasības un saņēmušas sertifikātu.
аватар Avtor5005
Es nezinu, kā ar budžetu (saskaņā ar jūsu priekšstatiem) pa jūru un rifu skatās uz Meltonu Šarmā. Zivju tiešām ir daudz. Ēdiens nav strūklaka, bet izsalcis nebūsi.
аватар agent_borabora
"Lielākā daļa budžeta ... pienācīgs rifs ... pirmā līnija"
- Šīs iespējas ir apvienotas Coral Beach Resort Tiran un Coral Beach Hurgada.
Jūs nevarēsiet peldēties rītausmā nevienā Ēģiptes viesnīcā, jo ieeja jūrā tiek atvērta no 9 no rīta.
аватар klichko
Jūs nevarēsiet peldēties rītausmā nevienā Ēģiptes viesnīcā, jo ieeja jūrā tiek atvērta no plkst.
==============
No kādām bailēm? Vai arī tie ir jaunie karantīnas noteikumi?
аватар agent_borabora
"Kādas bailes? Vai arī tie ir jaunie karantīnas noteikumi?"
Tā tas ir bijis vienmēr pirms karantīnas.
аватар ser_____Witness77
Royal Paradise būs visbudžetākais Šarmā 1. līnijā - Join Up pārdod lēti... tur tiešām nav ko ēst, bet pāri ceļam ir kaudzes visādu tavernu un lielveikals... pat McDonald's lietots būt)
аватар LindaLinda
agent_borabora, nekas tāds nebija, izņemot vienu viesnīcu. Cilvēki jūrā peldējušies jau no 7 no rīta, un varbūt pat agrāk.
аватар Slav_na
mani savedēji rifa dēļ vienmēr lido uz Meliju Sinai. cena vienmēr laba, bet ēdiens tur klibo
аватар _501357
Melia Sinai tagad nav budžeta.
Svarīgākās ziņas (man pateica ceļojumu aģents) tika atceltas, ierodoties no Ēģiptes uz Ukrainu
pašizolācija utt!!!
аватар vezha2
agent_borabora, varbūt kādā atsevišķā viesnīcā un pludmali atvēra no 9-00, bet vairumā gadījumu tas bija strikti tikai ar pludmaļu slēgšanu pēc tumsas iestāšanās.. Personīgi es vienmēr Barselo peldēju tirāns pirms brokastīm - no 6-00, šī gada martā Novotelā arī jūrā bija pirms brokastīm.
_501357, uz 15.jūlija pulksten 20-00, pašizolācija ierodoties no Ēģiptes vēl nav atcelta, tā ir oficiāla informācija. Pastāvīgi tiek runāts par atcelšanu, jo. Slimības epicentri ir Kaira un Aleksandrija, taču situācija joprojām ir nemainīga. Turklāt ir jautājumi par atsevišķām viesnīcām - mazā tūristu skaita dēļ ne visi vēlas pieņemt pat iepriekš pārdotās ekskursijās - to zina ceļojumu aģenti un pērkot ekskursiju obligāti jāprecizē informācija par norēķinu.
аватар ser_____Witness77
un kuras negrib pieņemt? īss saraksts?
аватар grabarchuk1983
"Neviena no Ēģiptes viesnīcām nevarēs peldēties rītausmā, jo ieeja jūrā tiek atvērta no 9 rītā"
agent_borabora nevienā viesnīcā neko tādu nav piedzīvojusi. nāc pulksten 6:00 vai agrāk. Daži cilvēki jau iziet no pludmales 9) Tas var būt kaut kur vienvietīgās viesnīcās....
аватар vezha2
ser_____Aculiecinieks77, skaidrs, ka neviens oficiāli šādu sarakstu nepaziņos, tūristi ar to saskaras jau ierodoties - tā ir precīza informācija no tufrirmas īpašnieka
аватар
Farahanas rifs
аватар klichko
Tā tas ir bijis vienmēr arī pirms karantīnas.
==============
Kādas muļķības. 9 jūra neatveras), bet parādās glābēji. Gadu desmitiem esmu saticis rītausmu jūrā. Snorkeri uzkāpj tikai agri no rīta. Ir pat smieklīgi pierādīt acīmredzamo
аватар Vika284
Melton Beach (agrāk Melia Sinai) viņu Sunrise ķēde nopirka, un tagad tā nav budžeta viesnīca
Ja nākamajos datumos tuvu cenai Royal Paradise ($ 742)
Sharm Plaza 726 USD
Domina Oasis $ 685
Club el Faraana ekskursijas ir pieejamas tikai no oktobra, sākot no 994 USD
un Melton Beach par nākamajiem 1120 USD
аватар kvitka7m
budžets,1.līnija,skaista teritorija,apkalpošana un ēdināšana tā-tā,Continental Plaza un Sharm Plaza!!!tad neviens nenoliedz lielisku rifu,un kontinentālajā pludmalē ir krāšņa,lēni nogāzta,smilšaina bez ežiem!
аватар Slav_na
faraonā jā. un rifs, un rīts, un smiltis... un jūs pat varat ēst)))
аватар Slav_na
Kontinentāļi arī nav labi, jo tie ir tālu no visa. un jūra ir brīnišķīga!
аватар Vika284
Pēc Ēģiptes teiktā, pirms pusstundas publicēts Coral:
Ēģipte ir atpakaļ!
Valdība ir veikusi izmaiņas valstīs, kas ietilpst "sarkanajā zonā".
Tagad Ēģipte atkal ir “ZAĻAJĀ ZONĀ”, tāpēc pēc atvaļinājuma šajā valstī NAV jāiziet 14 dienu karantīna vai jāveic tests uz COVID-19.
Izmaiņu gadījumā un Ēģiptes atgriešanās "sarkanajā zonā" - neuztraucieties. Coral Travel nodrošinās iespēju bez maksas pārbaudīt COVID-19
аватар kvitka7m
YaSlavnaYa Piekrītu, bet jūs varat staigāt līdz galvenajam ceļam ir zili balti mikroautobusi .. nu, vai taksis)) Katrs izvēlas savu prioritāti, mēs esam jūra, rifi.
аватар Slav_na
kvitka7m,
un piekrītu))). un par taksometriem, un par prioritātēm)))
аватар igor-11
Visas viesnīcas no Milia Sinai līdz Island View Resort. Bet jūra būs interesantāka viesnīcās no rifu oāzes līdz kontinentālajam. Novērosiet murēnas, napoleonus, ērgļu starus un, ja paveiksies, tad haizivis.
аватар Nataliya30776
Nedaudz var ietaupīt, ja izvēlaties nevis Sharm Plaza (5 zvaigznes), bet Sharm Resort (4 zvaigznes) - tas ir viens liels viesnīcu komplekss, atšķirība ir tikai ēkās, bet visa infrastruktūra ir kopīga. Daļa ēku pieder Plaza, bet tās ēkas, kas atrodas prom no jūras - kūrortam. Rifs lielisks, pludmale plaša, cena pieņemama, bet ar ēdienu bija skumjas ((
аватар sk_lora
aģentam_borabora
Nu ko tu raksti muļķības "Nevienā no Ēģiptes viesnīcām rītausmā nevarēs peldēties, jo ieeja jūrā tiek atvērta no 9 rītā."
Kur tu redzēji tādu koncentrācijas nometni?
Pagājušajā gadā Grand Oasis (šī ir Šarma) jūs varēja peldēt tūlīt pēc rītausmas. Jā, un citas viesnīcas, kur biju Ēģiptē (ap 11 gab.) Peldēties no rītiem var, kad vien vēlies.
аватар sk_lora
par kvitka7m
Jūs rakstāt "budžets, 1. līnija, skaista teritorija, serviss un ēdiens tik un tā, Continental Plaza un Sharm Plaza !!! Manuprāt, rifs ir labākais."
Šīs ir divas ne tikai sliktas, bet arī ļoti sliktas viesnīcas. Nav pat tā, ka srača teritorijā telpas ir "nogalinātas" un slikts ēdiens. Daudz sliktāk ir tas, ka pastāvīgi notiek masveida saindēšanās. Ja gribi dizentēriju, tad jābrauc uz turieni. Un neviena skaista zivs tev nepalīdzēs.
аватар sk_lora
Puiši, par ko jūs šobrīd runājat?
Ēģiptē jūlijā-augustā ēnā + 42-45 grādi C - labi, nav tikai karsts - ir ļoti, ļoti karsts. Pat septembra beigās var būt (es domāju Šarmu un Hurgadu) +38 grādi. vairākas dienas pēc kārtas. Vai jūs visi esat karstā veikala darbinieki? Vai varbūt pirts mīļotāji visas dienas garumā?
Visās valstīs, kur mēs atpūšamies, pastāv sezonas jēdziens. Ēģiptē tas ir marta beigas - maijs un oktobris - decembra sākums. Un citreiz tur var lēti atpūsties, nu, tajā pašā laikā "nogalināt" savu veselību.
аватар ser_____Witness77
Vai ir labāk sēdēt mājās / aizliktā pilsētā ar temperatūru 30-35?
аватар Slav_na
man - +38 SHES pludmalē ir labāk nekā +35 Kijevā 9.stāvā
аватар agent_borabora
Visiem, kas apgalvo, ka jūrā var peldēties līdz 9:00:
Es runāju par to, ka ir aizliegts šķērsot ceļu pie sarkanās gaismas, un jūs apgalvojat, ka esat šķērsojis sarkano gaismu vairāk nekā vienu reizi un viss ir kārtībā. Vai jūtat atšķirību?
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl