Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Vai kāds jau ir izmantojis depozīta naudu neizmantotai ekskursijai? Cik ilgs laiks nepieciešams, lai pārskaitītu naudu uz jaunu rezervāciju?
Vai kāds jau ir izmantojis depozīta naudu neizmantotai ekskursijai? Cik ilgs laiks nepieciešams, lai pārskaitītu naudu uz jaunu rezervāciju?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2020-06-184 gadā atpakaļ
Atbildes  •  55
аватар moy_contakt
Tas notiek ļoti ātri. Viss ir kā parasti. Mēs izvēlējāmies ekskursiju. Ceļojumu aģents to rezervē, norādot, ka pilns vai daļējs maksājums ar depozītu. Jūs īsti neredzēsit nekādu atšķirību. Tad nāk apstiprinājums par viesnīcu un viss. Mana situācija ir sarežģītāka. Es neko neiesaldēju un pārskaitīju visu naudu no trim kārtām uz 30.08.2020. Bet es gribu doties atvaļinājumā, tāpēc vakar mēs pārkārtojām rezervācijas uz 29. jūliju.
аватар bassguitargirl
Tas viss notiek ātri, vienas dienas laikā. Un es jūtu, ka man otrreiz būs jāpārplāno tūre no Kčbrjas (((
аватар moy_contakt
Es arī nez kāpēc pārcēlu uz priekšu no augusta beigām.... Jūtu, ka mums atkal tiek gatavoti pārsteigumi un atceramies, kā 14. martā sēdējām uz koferiem * lidojums bija 15. martā 1:00) un lidojums nenotika, jo Harkova bija slēgta.... ļoti ceram paslīdēt..... bet paskatoties uz situāciju baidos, ka arī šoreiz var neizdoties..... ..
аватар valle-ed
Pārliku uz 5. augustu, viesnīcas apstiprinājums un viss.
аватар agent_borabora
Līdzekļus Coral, Anex un Tui pārskaita šobrīd uz 30 dienām.
аватар moy_contakt
agent_borabora nevar būt 30 dienas vecs. Jo lietošanas noteikumos ir teikts, ka ekskursija jāpiesaka ne vēlāk kā 14 dienas pirms izbraukšanas (domāju, ka visiem ir, bet es to neteikšu), tas ir, viesnīca ir izvēlēta, tas ir apstiprināts un faktiski ir otrā lieta, kad nauda tiek pārskaitīta, ja TO apstiprināja pārskaitījumu . Es domāju, ka tā ir vairāk iekšēja lieta.
аватар nataha33
moy_contakt, Coral man tieši pārskaitīja naudu uz 3,5 nedēļām. Tie. nekavējoties apstiprināja jauno pieteikumu, taču tam bija statuss "neapmaksāts". Mana ceļojumu aģente regulāri zvanīja uz grāmatvedību, taču viņai atbildēja, ka ir pārāk daudz pārskaitījumu un tie nav laikā.
аватар agent_borabora
moy_contakt , Es nezinu par jūsu nosacījumiem, bet operatoru nosacījumi neko nerunā par 14 dienām.
Un jautājums bija par līdzekļu pārskaitīšanu, nevis par apstiprinājumu.
аватар moy_contakt
nataha33, es domāju, ka laiks jūs neatbalstīja, un tāpēc grāmatvedība to nesteidzās darīt. Es pārplānoju tūri burtiski aizvakar uz agrāku periodu un netaisos iedziļināties detaļās par apmaksātu vai nē, man tajā laikā vajadzēja būt trešajā ceļojumā, kas tika rezervēts oktobrī, un mana nauda karājas. pie TO. Tāpēc tūristiem nevajadzētu īpaši uztraukties par to, vai grāmatvedība paspēj pārskaitīt naudu vai nē, varbūt tas būs laikā un es nepiekrītu šim.. Saņēmu apstiprinājumu, ka viesnīca ir apstiprināta un viss ir kārtībā. Nedēļu pirms izbraukšanas jums tiks izsniegta doku pakete jūsu ceļojumam, un iespējams, ka nauda tiks izmesta tieši tajā dienā, taču jums nevajadzētu uztraukties par kompensācijām starp viesnīcu un TO. Viņi to izdomās, jo jūsu nauda tika samaksāta daudz agrāk. Tāpēc neuztraucieties. Šeit viss noteikti būs ok.Nu, kas attiecas uz pārskaitījumiem, tad bija ļoti saspringts periods, kad bija viena karantīna, tad pagarinājums un kaudze pieteikumu. Tagad es domāju, ka viņi veiks pārskaitījumus, jo tie ir steidzami.
аватар moy_contakt
Nosacījums depozīta līdzekļu izmantošanai bija, ka maksājums veikts vismaz 14 dienas pirms izbraukšanas teztour, joint up, mans noteikti TUI - tas nozīmēja, ka ar depozīta naudu par degošo tūri samaksāt nebūs iespējams, vajadzēja iepriekš, visticamāk, tieši maksājuma veikšanas laika dēļ. Lai gan šis ir mans otrais pārskaitījums (visu naudu pirmo reizi pārskaitīju augusta beigās) un man viss tika noformēts nedēļas laikā. Tagad tas ir pārcelts uz jūlija beigām, bet apmaksas galīgi vēl nav, jo pārskaitījums veikts aizvakar vakarā, vakar nāca apstiprinājums. Redzēsim, kad maksājums tiks veikts. Bet vēl ir gandrīz pusotrs mēnesis, tāpēc noteikti nevajadzētu krist panikā.
аватар nataha33
Vai jaunās rezervācijas laikā kāds parakstīja "Papildu līgumu"?
Man šajā līgumā ir viens ļoti nepatīkams punkts: "Puses vienojās, ka, tā kā ceļojumu pakalpojumi tiek rezervēti ar īpašiem nosacījumiem, tad Tūrista vienpusējas atteikšanās gadījumā no apstiprinātā Pasūtījuma, Tūrisma operatora faktisko izmaksu summa ir 100% no ekskursijas ".
аватар moy_contakt
tas nozīmē, ka šo līdzekļu atgriešana skaidrā naudā netiek nodrošināta, tikai ekskursija norādītajā laika posmā. pretējā gadījumā jūs zaudējat visu šo naudu.
аватар valle-ed
moy_contakt,varbūt tas nozīmē, ka ja šoreiz kādu iemeslu dēļ tūri neizmantojat, tad uz redzēšanos?
аватар valle-ed
Kad pārskaitīju, TA man atsūtīja ekrānšāviņus, ka ir daļēji apmaksāts, jo bija maksājums 30 %.. Nesaprotu, par kādiem noteikumiem jūs runājat grāmatvedībā.
аватар moy_contakt
valle-ed, tas nozīmē, ka šī nauda ir jāizlieto līgumā noteiktajā termiņā (līdz kādam 2021.gadam), var pārskaitīt (es reāli pārskaitīju divas reizes pirms iemaksas, tad tika pievienota trešā kārta, kad sapratu, ka nē viens lidotu jūnijā un pēc tam devāmies uz depozītu.pēc tam kad es rezervēju augusta beigas un tagad pārcēlu uz jūlija beigām un man ir pilnas 3 ekskursiju izmaksas, viena tika apmaksāta 100% un otra divi par 30%.Neizslēdzu, ka katrā gadījumā var būt momenti, bet man nav problēmu un ja atkal kaut kas noiet greizi, pārskaitīšu vēlreiz vai uz depozītu.....
аватар valle-ed
moy_contakt, es saprotu, tas nozīmē, ka labi, ka varat to pārsūtīt.
аватар moy_contakt
Galvenais par šo naudu ir tas, ka jūs nevarat atcelt ekskursiju un pieprasīt atdot naudu. Pretējā gadījumā tiks piemērots 100% sods. Tas ir domāts. Skaidrs, ka vairākas reizes īsti negribas pārskaitīt un pirmām kārtām tas attiecas uz ceļojumu aģentūrām, jo ​​tās par šo darbu neko nesaņem, un ir sarakste ar TO un visāda trakošana ar gabaliem no papīra.
аватар 0676307776
No pirmdienas sākam rezervēt jaunu tūri.Izvēlējāmies datumu un viesnīcu.Paziņošu kā viss iet,varbūt vēl kādam noderēs.
аватар moy_contakt
0676307776 jūs norādāt, ka jums ir patiešām nestandarta situācija. Naudas pārskaitīšana no viena TO uz otru UZ .... cik zinu, bet man un tiem, kas saskārās ar pārrezervāciju un pārskaitījumiem, katram bija nosacījums, ka tūri var rezervēt tikai no TO, no kura sākotnēji tika iegādāta ekskursija . Jūs runājat par ceļojuma rezervēšanu no cita TO, un jums tiek solīts pārskaitīt līdzekļus. Lai viss izdodas!!
аватар zolyshka111
moy_contakt, te jau viss forums zina, ka esi samaksājis naudu par trim kārtām kopš oktobra. Kungs, lido jau vismaz kaut kur, mēs visi mazliet atpūtīsimies no Tevis un Tava zinošā.
аватар zolyshka111
Un tūristam vajadzētu ļoti uztraukties par naudas pārskaitīšanas faktu uz grāmatvedību, jo pēc ierašanās ir iespējams pavadīt nakti zem viesnīcas.
аватар moy_contakt
zolyshka111 būtu ar prieku lidojis un plānojis doties tālāk, bet vai nezini, lidmašīnas tagad nelido. Jūs kaut kā iepazīstaties ar situāciju brīvības valstī. Un uz līdzekļu saņemšanas rēķina, atkārtoju, autors man rakstīja personīgā vēstulē un viņa situācija ir ne tikai nestandarta, bet arī, iespējams, apšaubāma.
аватар zolyshka111
Lidmašīnas lido, skatieties tiešsaistes rezultātu tablo Borispilē. Kijevā bez problēmām var nokļūt arī no Harkovas. Būtu vēlme
аватар moy_contakt
Cienījamā zolyshka111, mēs šeit neapspriežam Kijevu, ja pēkšņi jūs nezināt)) Viņi vēl nelido uz Ēģipti.
аватар Vika284
"ierodoties var nakšņot zem viesnīcas" tātad šādi gadījumi bija bez situācijas ar koronavīrusu un pat 100% apmaksas un MOT apstiprinājuma
Kā vienkāršam tūristam uzzināt, vai šim tūristam ir jāpārskaita nauda uz rezervēto viesnīcu?
Informācija no my_contakt ir 1000% atjaunināta. Ne visi izlasa vadošos vecos jautājumus un atbildes.
аватар 0676307776
Vakar vakarā un šodien visu dienu sazinājos ar tūrisma aģentūras īpašnieku un menedžeri.Viņi sazinājās ar tūroperatoriem neskatoties uz sestdienu.Situācija nav īpaši laba.Sākot kaut kādai rezervācijas kustībai,tūroperatori primāri rezervēt par īstu naudu.uz depozīta naudu.Nav vadības norādījumu pārskaitīt depozīta naudu jaunai rezervācijai.Tāpat arī iepriekš atliktās ekskursijas uz jūliju joprojām tiek ignorētas.Gaidām pirmdienu.
аватар 0676307776
Paziņotā Ēģiptes atklāšana joprojām ir apšaubāma.Tikai Coral un Joyne ir tūres no 1.jūlija. Tez no Kijevas no 14, un no Dņepras no 23. Tui no 17.jūlija.
аватар zolyshka111
Ekskursijas tikai par īstu naudu! Labi darīts TO tomēr, viltīgs, lai gan principā loģiski. Kopumā Mavrodi darbs dzīvoja, dzīvo un dzīvos. Tagad atkal griezīs naudu no "reālistiem" un sapņotājiem un baros ar pārskaitījumiem.
Mūsējie joprojām nesaprot, ka šogad vismaz principā nav vērts plānot un pirkt ekskursijas uz ārzemēm, jo ​​tas ir nepārtraukts brīnumu lauks ar Pinokio.
аватар valle-ed
zolyshka111, un pāriet uz nākamo gadu ir vēl lielāks brīnumu lauks.
аватар zolyshka111
Valle-Ed, pārplānot iegādāto ceļojumu vai atvaļinājumu?
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl