Steigenberger Coraya Beach 5*– Atsauksmes

22
Novērtējums 9.010
№9 viesnīcas reitingā Marsa Alam
9.4 Numurs
9.6 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.7 Uzturs
9.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Coraya līča krastā, Marsa Alame pilsētā. Uzcelta 2001. gadā. Pēdējā renovācija tika veikta 2020. Piemērots romantiskam ceļojumam vai atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар marinawalntive73
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti jauka viesnī ca ar lielisku ē dienu, lielisku apkalpoš anu no personā la. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca ar lielisku ē dienu, lielisku apkalpoš anu no personā la.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
bija pirmā reize un noteikti ne pē dē jā , fantastiska vieta snorkelē š anai, viesnī ca atrodas ļ oti skaistā lī cī ar vē ju vai viļ ņ iem. … Tomēr ▾ bija pirmā reize un noteikti ne pē dē jā , fantastiska vieta snorkelē š anai, viesnī ca atrodas ļ oti skaistā lī cī ar vē ju vai viļ ņ iem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums patika mū su viesnī ca, fantastiskas pludmales ballī tes, animā cijas komanda bija draudzī ga un jautra, kokteiļ u kvalitā te bija ļ oti laba un ē dienu daudzveidī ba, personā ls bija pā rsteidzoš s … Tomēr ▾ Mums patika mū su viesnī ca, fantastiskas pludmales ballī tes, animā cijas komanda bija draudzī ga un jautra, kokteiļ u kvalitā te bija ļ oti laba un ē dienu daudzveidī ba, personā ls bija pā rsteidzoš s
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
kā es to saucu, brī niš ķ ī ga uzturē š anā s, ļ oti jauka viesnī ca un lieliska apkalpoš ana no visa personā la, ī paš i no galvenā restorā na zē niem. arī mē s apmeklē jā m al carte restorā nu, un ē diens tur bija pā rsteidzoš s, tā s bija neaizmirstamas brī vdienas, paldies, ka padarī jā t mū su medusmē nesi pā rsteidzoš u. … Tomēr ▾ kā es to saucu, brī niš ķ ī ga uzturē š anā s, ļ oti jauka viesnī ca un lieliska apkalpoš ana no visa personā la, ī paš i no galvenā restorā na zē niem. arī mē s apmeklē jā m al carte restorā nu, un ē diens tur bija pā rsteidzoš s, tā s bija neaizmirstamas brī vdienas, paldies, ka padarī jā t mū su medusmē nesi pā rsteidzoš u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti labi uzturē ta viesnī ca, kas neatstā j neko vē lamu. Š eit ir kaut kas katrai gaumei, neatkarī gi no tā , vai tas ir sports, labsajū ta, nirš ana ar akvalangu utt. … Tomēr ▾ Ļ oti labi uzturē ta viesnī ca, kas neatstā j neko vē lamu. Š eit ir kaut kas katrai gaumei, neatkarī gi no tā , vai tas ir sports, labsajū ta, nirš ana ar akvalangu utt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patī k š ī vieta, mū su ceturtais apmeklē jums Steigenberger Coraya Beach viesnī cā bija brī niš ķ ī gs kā vienmē r. Tik auksts no pirmā s dienas lī dz minū tei, kad mē s aizbraucā m. Vienmē r skumji aizbraukt, bet jau gaidu atgrieš anos nā kamgad. … Tomēr ▾ Patī k š ī vieta, mū su ceturtais apmeklē jums Steigenberger Coraya Beach viesnī cā bija brī niš ķ ī gs kā vienmē r. Tik auksts no pirmā s dienas lī dz minū tei, kad mē s aizbraucā m. Vienmē r skumji aizbraukt, bet jau gaidu atgrieš anos nā kamgad
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti jauka un klusa viesnī ca ar lielisku atraš anā s vietu tieš i pludmalē . Ja jums patī k nirš ana ar akvalangu, tad tieš i š eit. Jū s varat doties garā s pastaigā s. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka un klusa viesnī ca ar lielisku atraš anā s vietu tieš i pludmalē . Ja jums patī k nirš ana ar akvalangu, tad tieš i š eit. Jū s varat doties garā s pastaigā s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka, pieaugusi viesnī ca ar lielu mieru un klusumu, lieliski piemē rota pā riem bez bē rniem, bez bufetes stresa, bez stresa, jo uzmā cī gā animā cija ir vienkā rš i jauka. … Tomēr ▾ Jauka, pieaugusi viesnī ca ar lielu mieru un klusumu, lieliski piemē rota pā riem bez bē rniem, bez bufetes stresa, bez stresa, jo uzmā cī gā animā cija ir vienkā rš i jauka.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Hotline_Karina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca uzņ em viesus tikai no 16 gadu vecuma. Atrodas Coraya Bay blakus 4 Jaz viesnī cā m, kuru teritorijā atrodas veikali, restorā ni, kafejnī cas, skaistumkopš anas salons, aptieka, bankomā ts un valū tas maiņ a. Ir arī ū dens atrakciju parks. … Tomēr ▾ Viesnī ca uzņ em viesus tikai no 16 gadu vecuma. Atrodas Coraya Bay blakus 4 Jaz viesnī cā m, kuru teritorijā atrodas veikali, restorā ni, kafejnī cas, skaistumkopš anas salons, aptieka, bankomā ts un valū tas maiņ a. Ir arī ū dens atrakciju parks.
Austrumu stila viesnī ca, pē dē jo reizi renovē ta 2016. gadā . Numuri 2.3 stā vu bungalo tipa ē kā s ar skatu uz dā rzu vai jū ru, ar balkonu. Telpas ir pieklā jī gas, lai gan daž us elementus jau var aizstā t ar modernā kiem. Noskatī jā mies Deluxe istabiņ u, kas paredzē ta maksimums 3, istabā ir peldmē teļ i un č ī bas.
Teritorija mā jī ga, zaļ a, skaista, ar daudzveidī giem ziedoš iem krū miem un kokiem.
Ir 3 peldbaseini, no kuriem 1 ir apsildā ms. Ir pieejams arī spa un trenaž ieru zā le. No izklaides - teniss, skvoš s, galda teniss, biljards. Animā cijas programmatū ra, ir dzī vā mū zika, vakara š ovi katru dienu, bet nav diskotē kas.
Š ī s viesnī cas teritorijā ir 2 restorā ni, galvenais un A la cart - Vidusjū ras, kur jū s varat pusdienot 1 reizi nedē ļ ā bez maksas uz All. Visas ē dienreizes pieejamas no 10:00 lī dz 23:00, ir arī HB ē dinā š ana (brokastis un vakariņ as).
Wi-fi pieejams visā teritorijā un istabā s, bez maksas tikai 150 Mb par numuru, tad papildus maksa 20 eiro/nedē ļ ā.
Lagū na 5 viesnī cā m, Steigenberger viesnī cas smilš u pludmale ir ap 800 m, ieeja jū rā ir lē zena, bet ne visā pludmales garumā , bet tuvā k lagū nas centram, jo ​ ​ pā rē jā daļ ā koraļ ļ i pie krasta. Panton atrodas tikai Jaz Lamaya viesnī cas pusē (to var izmantot visu 5 viesnī cu apmeklē tā ji), un netā lu no tā s atrodas nirš anas centrs. Jū s varat nodarboties ar nirš anu, snorkelē š anu un vindsē rfingu. Pludmalē papildus standarta sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem ir arī kabī nes atpū tai: mazā kas ir bez maksas, un par tā m ir jā maksā.
Kad bijā m viesnī cā , vē ja nebija, atš ķ irī bā no Jaz, kur vē jš bija labs. Bet kopš
pludmale ir nedaudz zemā ka par viesnī cas galveno laukumu lī cī , tad peldē ties var jebkurā laikā , un ā rpus lī č a ar stipru vē ju peldē ties nevar.
No Hurgadas lī dz viesnī cai var nokļ ū t 3-3.5 stundu laikā.

Ekskursijas uz viesnī cu Steigenberger Coraya Beach 5 * - Tū risma aģ entū ra "Hot Line", www. karsts. com. ua +38(044)599-46-30, +38(050)346-4599, +38(067)462-9242
аватар Tim32
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vispā rī gi: Kopumā viesnī ca ir ļ oti patī kama, apkalpoš anas ziņ ā droš i vien pā rspē j lī dzī gas Hurgadā un Š armā . Ļ oti izpalī dzī gs personā ls, pieradis pie mazā m dzeramnaudā m. Dzeramnaudu vē lams atstā t restorā nos, tad tur tevi atcerē sies. … Tomēr ▾ Vispā rī gi:
Kopumā viesnī ca ir ļ oti patī kama, apkalpoš anas ziņ ā droš i vien pā rspē j lī dzī gas Hurgadā un Š armā . Ļ oti izpalī dzī gs personā ls, pieradis pie mazā m dzeramnaudā m. Dzeramnaudu vē lams atstā t restorā nos, tad tur tevi atcerē sies.
Uzturs:
Labs, garš ī gs ē diens, ē dienkartē var ieturē t pusdienas (bez iepriekš ē ja pieraksta) vai vakariņ as (pē c pieraksta) (un treš ajā tikai vakariņ as), pasū tī t zivis vai svaigus steikus. Ir pat Nestle saldē jums - to var paņ emt pats.
Teritorija:
Brī niš ķ ī gs volejbola laukums, no vē ja aizsargā ts ar ē kā m, blakus pludmalē otrs rotaļ u laukums, tur jau pū š vē jš , ja diena ir vē jaina. Skaista zaļ a zona ar kokiem dzī vnieku formā . Ir viens silts (ļ oti silts) mazs baseins, tajā ir arī mazs bā rs, liels baseins ar aukstu ū deni nav janvā rim.
Uz pirti var iet tā s paš as grupas kaimiņ u viesnī cā ar reģ istratū ras kuponu, paš ā pirtī parasti ir daudz vā cieš u, maza un auksta, bet ir dž akuzi un tvaika pirts, arī auksts.
Var izstaigā t visu Makadi teritoriju, ir vairā kas viena plā na viesnī cas. Starp citu, ja vē lies ietaupī t, vari apmesties kā dā no tiem, ko daudzi dara, restorā nu nebū s tik daudz un vieta tā lā k no pludmales. Pludmale, starp citu, smilš aina, ū denī var iebraukt bez problē mā m, peldvieta neliela, lī č a formā ar akmens iesmu, uz kuru var ļ oti ā tri aizpeldē t, tā pē c tiem, kam patī k aizpeld tā lu, tur tu netiksi. Ū denslī dē ji apgalvoja, ka tur ir redzē juš i koraļ ļ us, bet man š ķ iet, ka š ī nav tā vieta, kur var redzē t zemū dens pasauli, tā pē c labā k doties uz Š armu.
Internets:
Pieslē gties internetam tur ir dā rgi un neē rti, piekļ uvei paroli var dabū t ar nelielu limitu (150 MB bez maksas, pē c tam maksas), tač u š ī pieeja darbojas tī klā , kas telpā nav redzams. Internetam izmantoju lidostā pirktu SIM karti.
Numurs:
Skaitlis ir visizplatī tā kais Ē ģ iptei, negaidiet no tā kaut ko neē ģ iptisku. Mē beles vecas, aizkari noputē juš i, spuldzī tes var nedegt, paklā ji tā di - vairā k kā suņ a. Outlets neē rtā s vietā s, bet ir tē jkanna un bezmaksas seifs.
Biju pā rsteigta, ka bija bezmaksas veļ a, bet nekad to neizmantoju. Pludmales dvieļ i tiek atnesti tieš i uz istabu un mainī ti. Numurā ir peldmē teļ i un č ī bas.
Naktsmī tnes un gidi:
Ierodoties viesnī cā , viņ us sagaida ļ oti draudzī gi, visu izskaidro un palī dz reģ istrē ties, to dara parasts darbinieks, nevis krievu viesnī cas gids, kurš neko tā du nedara, izņ emot gatavoš anu. tikš anā s Jaungada un Ziemassvē tku vakariņ ā m. Ar jautā jumiem labā k sazinā ties tieš i ar reģ istratū ru, acī mredzot krievu viesnī cas gidam nav cita uzdevuma kā Jaungada ballī š u organizē š ana. Arī parasts gids, kurš pā rdod ekskursijas, protams, var neapzinā ties viesnī cas sarež ģ ī tī bu, tā pē c arī lū gt viņ am kaut ko citu, izņ emot ekskursiju organizē š anu, ir bezjē dzī gi.
Par visu ar viesnī cas ceļ vedi:
Starp citu, man vienmē r ir smieklī gi dzirdē t par “desmit Ē ģ iptes postiem”, kas sagaida tos, kuri neierodas uz ievada tikš anos ar š o ceļ vedi, š ķ iet, ka fantā zija ir neierobež ota: ko viņ i vienkā rš i izdomā , lai nodroš inā tu š o tikš anos. Iepriekš ē jā reizē skanē ja kaut kas lī dzī gs “nepiecieš amī ba aktivizē t veselī bas apdroš inā š anu”, un kaut kā smalki tika dots mā jiens, ka tū risti, kuri neieradā s uz tikš anos, ir pakļ auti paaugstinā tam (salī dzinā jumā ar tiem, kuri ieradā s) riskam tikt aplaupī ti pludmalē un pat aizkavē jot atgrieš anā s reisu, bet kā -pē dē jo reizi Turcijā skanē ja sirdi plosoš s stā sts par to, kā vecā ki neņ ē ma lī dzi mazuli uz tikš anos ar gidu (lai gan paš i ieradā s) un tad atgrieš anā s reiss aizkavē jā s tik daudz kā.3 dienas visi uz š o laiku tika ievietoti viesnī cā , un Lū k, arī tika ievietota ģ imene ar mazuli, bet ar lielā m problē mā m, gluž i kā par brī numu.
Tas viss neatbilst patiesī bai, viesnī cas gids nereģ istrē apdroš inā š anu, biļ etes, naktsmī tnes un neatbalsta tū ristus problē mu gadī jumā . Viņ š var izdot kaut kā du "reģ istrā ciju", aizpildot anketu.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums coraya
‹ Viesnīca Steigenberger Coraya Beach 5*
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель расположен на побережье Корая-Бэй в городе Марса Аламе. Построен в 2001 году. Последняя реновация была в 2020 году. Подойдет для романтического путешествия или для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta Отель расположен в 210 км от аэропорта города Хургада и в 4 км от аэропорта Марса Алам.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы – 800 м. Есть кораллы. Рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

3 бассейна (1 с подогревом в зимний период), платный Wi-Fi, открытая терраса, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, магазины, автобус до города. Хранение багажа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem
Izklaide un sports Амфитеатр, библиотека, мини-футбол (бесплатно), дартс (бесплатно), пляжный футбол, освещение и оборудование теннисного корта (платно), бочча, снорклинг. Аквапарк Aqua Coraya Park в Madinat Coraya с подогревом в зимний период – 19 горок для взрослых и 8 горок для детей (услуга оплачивается дополнительно при бронировании отеля, в стоимость включено: неограниченное посещение, закуски, безалкогольные напитки).
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 364 номера.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, чайник (бесплатно), спутниковое телевидение (русские каналы), мини бар (согласно концепции отеля), балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Madinat Coraya, Quessir, Marsa Alam Road KM 67, P.O Box 5, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +2 065 3750 000
Tīmekļa vietne: Steigenberger Coraya Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.