Jautājums o Marsa Alam

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
854 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pastāsti man, vai Marsa Alam ir dzīve ārpus viesnīcām, veikaliem, aptiekām utt.? Kāda tur laba, bet ne dārga viesnīca, skatos ekskursijas novembra sākumā.
Pastāsti man, vai Marsa Alam ir dzīve ārpus viesnīcām, veikaliem, aptiekām utt.? Kāda tur laba, bet ne dārga viesnīca, skatos ekskursijas novembra sākumā.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2015-09-239 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар Tana999
Ļoti laba super viesnīca The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort 5 *. Maza un mājīga viesnīca Shams Alam Resort 4 *. Aiz viņiem nav dzīvības
аватар Blakpolice.com.
Bija Sentido Oriental Dream Resort laba viesnīca smilšaina ieeja jūrā - ir dziļas lagūnas, ir seklas aiz rifa - galvenajā kontinentā itāļiem nav mola.
Kroven plaza port galib ir arī labs, taču viņi saka, ka tas nesen ir pasliktinājies.
аватар Blakpolice.com.
Ārpus dzīves Marsa Alam nav, tēlaini izsakoties, pie viesnīcām ir aptiekas, veikali, ekskursijas, cenas nesamazinās, jo nav tādas konkurences kā Šarmā vai Hurgadā.
аватар NellyK
jā, ārpus viesnīcām dzīves nav... mums.
16. septembrī atgriezāmies no Kahramana Beach Resort 5 *, tuvumā ir 3 viesnīcas, ir veikali un aptieka. pludmale un 2 smilšainas lagūnas, un pontons ar ĻOTI skaistu rifu.
un 2 reizes braucām uz Abu Dabab līci (2 eiro no cilvēka), tur ir smilšu lagūna un 2 rifi. kreisais rifs interesantāks par labo (bet jāpārvar pirmo 50 metru garlaicība...-ļoti pelēks). Es tur neredzēju bruņurupučus, bet viņi saka, ka viņi nāk.
bet mums bija arvien skaistākas zivis uz viesnīcas rifa!
un mūsu teritorija ir ļoti skaista, zaļumi, puķes, krūmi, no bungalo līdz jūrai bija 1 minūte ... līdz pontonam - 5 minūtes.
skaists 3 līmeņu peldbaseins...kā pakāpieni jūrā
garšīgi pabaroja. ļoti plaši numuri, liela terase ar kušeti un atzveltnes krēslu. Vairākas dienas gulēju uz terases viļņu trokšņos!
par 8 dienām / 7 dienām uz 1 personu bija 509 dolāri.Cenas skatīt http://travelata.ru/
аватар PolikSVT
Tagad meklēju travelata.ru iepazīšanos. Informācija ir nepilnīga un neuzticama. Labāk skatīties tieši operatoru mājaslapās.
аватар Roza-57
Atkarībā no tūroperatora un čartera jūs varat zaudēt pirmo ceļojuma dienas pusi - parasti 2-3-4 stundas transfērs uz viesnīcām (atkarībā no tā, kur un kur doties) un saņemt no viesnīcas 6 stundas pirms lidmašīnas. Tāpēc ir jēga ņemt 10-11-14 naktis - tad tas nav tik aizvainojoši. Aiz žoga nav absolūti nekādas dzīvības, un šī Marsa Alam ir piemērota jūras mīļotājiem. Ekskursijas vai nu no tūroperatora(savu vai ārzemju,ja var vienoties)vai e-pastā meklēt vietējos gidus.Savākt informāciju iepriekš.Apmeklējām 3 ekvinokcijas stūrus-1430 USD uz 2 personām uz 14naktīm.vadība un viesi no tās pašas vietas - klusums, miers, atpūta, līcis + blakus Abu Dabab līcis. Vienkāršāka un lētāka Pensija - smilšaina ieeja jūrā, neuzbāzīga apkalpošana. Atceļā sūdzējās par Concord un Dreams Beach - sarkanais karogs nepārtraukti, pontons slēgts... Pērkot ekskursiju uz šo reģionu, jābūt gatavam dzīvei stingri perimetra iekšienē - bet tas absolūti nav saspringta, galvenais par to zināt iepriekš...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Marsa Alam
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl