Jautājums o Marsa Alam

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
861 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Sakiet, lūdzu, kurš "piecinieks" Marsa Alam ir vispieklājīgākais?
Svarīgs ir labs ēdiens, nevis tukša jūra, svaigas telpas, apstādījumi teritorijā.
Izvēlieties no "Pasaku" saraksta:
Albatros jūras pasaule
Brayka līcis
Hilton Nubian
Džezs Lamaija
Novotel
Movenpick
Karaliskā tulpe
Trīs stūri
Concorde Moreen
Izskatīju visu, bet izrādās, ka: vai nu nav apstādījumu, vai telpas senlaicīgas, vai atsauksmes ir "nu, tas tā". "Feeria" pati iekārtoja bāzi Braikā, konsultē, bet skatos, ka veca, diezgan nobružāta.
Ko jūs iesakāt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
19 abonenti  • prasīja 2021-02-143 gadā atpakaļ
Atbildes  •  94
аватар dmitriy_ed
Hiltone-Abū Dababas līcī.It kā tur viss ir...
Trīs Fairose stūri - netālu no Marsa līča - Mubaraks ar dugongu.Un viņi arī saglabā zīmolu.
аватар Lesja4
mans draugs tikko atgriezās no Braikas un ļoti ieteica viņu.
аватар dmitriy_ed
Un-trīs stūrīši tur gar viesnīcas 4 krastu jums jāskatās uz ekstravaganci ...
аватар taran_natala
Es esmu par Hiltoni un Albatrosu
аватар Andrey111
Izskatīju visu, bet izrādās, ka: vai nu nav apstādījumu, vai telpas senlaicīgas, vai atsauksmes ir "nu, tas tā".
Fakts ir tāds, ka Marsa Alam viesnīcu izvēle nav īpaši liela, un tūristam ar augstām prasībām nav ļoti viegli izvēlēties pēc visiem šiem kritērijiem, jums ir kaut kas jāupurē. Kopumā viņi tur brauc tikai uz ārzemēm, viss pārējais ir sekundārs.
No uzskaitītajām viesnīcām atbalstīšu tos, kuri atbildēja: Brayka Bay, Hilton Nubian, Three Corners Fayrouz Plaza - visas šīs viesnīcas atrodas slavenos līčos, peldēt var pat ar vēju (ja dodaties nesezonā).
Albatros Sea World ir arī laba viesnīca, nesen atvērta, ar sava veida interesantu plānojumu. Bet patiesība ir tāda, ka joprojām nav daudz zaļumu un atklātā jūra bez līča, var būt problēmas ar peldēšanu.
Citas viesnīcas nav tik populāras.
аватар Kasja23
Braikā rifs gandrīz nomira, izsmalcinātiem snorkelētājiem - neiesaku. Hilton un Three Corners Fairows - jā.
Albatrosā jūs nevarat ieiet jūrā.
Movenpick Kuseirā? Lieliska viesnīca (bija, vismaz), tuvu pilsētai, var doties
pat stopēšana 5 dolāri par mašīnu, savs līcis ar dzīviem koraļļiem, kur var peldēties
pat vējainos apstākļos. Kādreiz Pts labi baroja, vienkārši standarta numuriņi ir par mazu, cik atceros.
Madinat Coraya (Jazz Lamaia) pašā līcī (piezīme, arī līcis, nevis atklātā jūra)
koraļļi ir vidēji, bet, izpeldējot no līča, var atrast daudz ko. Bet progresīviem un drosmīgiem)))
аватар Pachok
dmitriy_ed, Lesja4, Kasja23, taran_natala, Andrey111, liels paldies visiem par atbildēm!!!
Paldies, ka sašaurināji loku :)
Hilton Nubian
Brayka līcis
Trīs stūri Fayrouz
Movenpick
Jaz Lamaya - Es īsti nesaprotu - viņa nav pirmajā rindā?
Mēs mīlam Sarkano jūru, bet ne fanātiski, Ēģipte tagad ir spiesta izvēlēties bērnu brīvdienas. Tāpēc, ja viesnīca pie jūras nav ļoti liela, bet viesnīca ar servisu ir labāka par citām, izvēlētos to. Tajā pašā laikā es negribētu pilnīgi mirušu jūru, galu galā mēs braucam uz Ēģipti :)
Un vēl svarīgāk - ja izteikti atslābumi un puskilometrs līdz ceļgalam - neder. Pēc bildēm izskatās, ka tas tā ir Albatrosā.
Cenas aptuveni vienādas, plus/mīnus.
аватар 0676307776
Ja apsverat iespēju ar bērniem, tad ieteiktu Albatros Sia World Marsa Alam.Plusi ir viesnīca jauna, trīs gadus veca, teritorija 380 000 kv.m.Ir iekštelpu baseins.Istabas, serviss, ēdināšana augstākajā līmenī pludmale ir apmēram kilometrs, ir lagūna līdz 2 metriem dziļa, var plunčāties.minūtes ar ekskursiju no Ghalib ostas.Kur gribēsiet,redzēsiet bruņurupučus un mantarajas un delfīnus un mums veicas tāpat kā deguniem.Bez speciālistiem viņus grūti redzēt.Tātad salīdziniet plusus un mīnusus labam atvaļinājumam Marsā.
аватар Pachok
Paldies, skatos, ka Albatrosā telpas ir visnormālākās, un arī tīkls ir labs. Bet tajā pašā vietā .. zaļuma vēl vispār nav, nav ko krist acīs :(
Baseini neinteresē, akvaparks - varbūt, bet drīzāk nē.
Sakiet man, lūdzu, "ieeja rifā no Pantones" - un kas tur ir pirms rifa? Vai jūs varat peldēt normāli vai seklā ūdenī?
аватар Pachok
Mērķis ir atpūsties, pārslēgties, sasildīties, ēst, peldēties jūrā.
Zivis nav obligātas.
Diskotēkas, uzmācīga animācija, skaļa skaņa, pūļi - es gribētu izvairīties.
аватар ser_____Witness77
Marsā līdz aprīļa beigām labāk nejaukties = pludmalē vējains un auksts ... ja vien jūs neuzpūšaties bārā ar savu alkoholu no dutik)
аватар Pachok
Negaidīti:( Visi, šķiet, teica, ka tas ies uz marta beigām... Vai labāk skatīties Charm?
аватар Andrey111
Jā, viesnīca Albatross ir jauna, zaļumi vēl nav izauguši. Jūra ir apmēram tā, kā jūs domājat.
Pēc jūsu scenārija Šarmā tiešām ir labāk.
аватар 0676307776
jautājumā nenorādīja.ka marta beigas.domāju par vasaras brīvlaiku.protams līdz aprīļa vidum Marss vējains..par zaļumiem nepiekrītu skaties manas atsauksmes par 2018.oktobri tad tikko atvērās viesnīca.. ir foto.Pludmalē lielas palmas,jo pārstādītas jau pieaugušas.Ziedoši krūmi un puķu dobes visā teritorijā.Ļoti skaista.Viesnīca ļoti mierīga.Pamatā paredzēta Eiropai ,un mīl Luksusu.Nesēdēs uz galvas.Kad lagūnā peldējās daudz cilvēku,ir dažas zivis ko redzēt.Dziļums līdz 2metriem.Oktobrī paisumi nebija stipri jūtami. .
аватар 0676307776
Ja gribi lielisku atvaļinājumu pavasara brīvlaikam,paskaties uz Dominikānas Republiku.Martā vēl atradīsi kuprvaļus.Tagad ir viss ko vēlies.Un,tiešais lidojums no Kijevas,lai arī 10-12h,nekaitina. .
аватар Pachok
0676307776 Liels paldies par detalizēto apskatu un foršajām bildēm! Ļoti informatīvs.
Runājot par Dominikānas Republiku, izskatījām visus siltos galamērķus, bet kaut kā žēl tik ilgi lidot tikai nedēļu, bet vairāk dienas neder, tāpēc brauciet uz turieni citreiz, kad būs vismaz divi nedēļas. Paldies par ieteikumu, es sēžu šeit un lasu visas jūsu atsauksmes :)
аватар ser_____Witness77
"Negaidīti: (Visi, šķiet, teica, ka tas ies uz marta beigām... Vai labāk ir skatīties Sharm?" - sagaidāms, lai kas jums kaut ko teiktu, Hurgada un visa Āfrikas Jegi piekraste vienmēr ir vējainā Šarma - tā ir tur esošā klimatiskā un ģeogrāfiskā specifika ...
аватар Weld04
Visur ir labi. Fairows es personīgi vairāk nekā vienu reizi peldēju ar dugongu. Bet no viesnīcas ir jādodas uz Marsa Mubaraku. Un viesnīcas pontons martā, 3. izsaukums būs pastāvīgi slēgts par 90% vēja dēļ. Un no 1. vai 2. lagūnās vienmēr ir dubļains ūdens.Hilton patika, bet līdz pludmalei jāiet kājām. Kreisajā pusē ir lielisks rifs, bet labajā pusē ir bruņurupuču ķekars. Pārmaiņām varat peldēt uz Maliki pontona un atgriezties gar krastu. Fantāzijā ir forši 16+ numuriņi, pati pludmale, pontons un ārējais rifs. Bija 2020. gada oktobrī. Bet tagad tas nedarbojas. Un vispār lielākā daļa viesnīcu ir slēgtas un netiks atvērtas ātrāk par aprīli. Un tas nav fakts. Utt. Patiesībā, ja ir tikai nedēļa laika, dodieties uz Šarmu. Marsā martā laika apstākļi, jo īpaši vējš un vētra. var nopietni sabojāt jūsu atvaļinājumu un garastāvokli.
аватар Weld04
Šeit ir mans video ar dugongu Marsā Mubarakā. https://www.youtube.com/watch?v=R4qSD9mosXY&t=1092s
аватар Pachok
Biju Hurgadā dažādos gados septembrī un oktobrī, vēja nebija vispār, karstums bija tikai pakaramais. Tie. Es ticēju, ka vēji ir ziemā, un bija cerība, ka līdz marta beigām arī tie būs pazuduši. Paldies, paturēšu to prātā :)
аватар ser_____Witness77
Aprīlī biju El Kuzeirā - vienkārši nopludināja pludmali... ūdens bija 21 grāds un ļoti vētrains, bet septembrī nekā nebija... tikai reizēm bija arī ļoti vētrains. Es arī daudzkārt biju Hurgadā, atceros Vecajā pilī (Sahl Hasheesh) novembrī vakarā bija pilns dubars... bet pa dienu nekas cits, un decembrī-janvārī apmeklēju = parasti pūta. vakaros)
аватар Kasja23
Ak, marts Marsā ir khamsins. Piecdesmit dienas, kad pūš vēji.
Dažreiz smiltis nes tā, ka zem istabas durvīm slauka
sniega kupenas, un baseinā tiek iebērta smilšu kārta. Tas bieži notiek Marsa dienvidu daļā.
аватар hanno4ka
Uz maija brīvdienām bijām Faruza trīs stūros, tas bija pirmais brauciens uz Ēģipti, kad atbraucām, redzējām, ka visi ir hidrotērpos, pirmās 3 dienas ūdens bija ledains, ka pat nesamirka. kājas, vējš stiprs, vētrains, ne visas dienas drīkstēja peldēt no pontona , tur ir bruņurupuči, ir arī koraļļu siena, bet vēja, viļņu un auksta ūdens dēļ viņi peldēja pa to tikai pāris reizes barošana pēc Turcijas un Spānijas ir ārkārtīgi izdevīga, šķīstošā kafija, sulas, jupiji u.t.t., aizbrauca trīs reizes nesatika līci, kur ņem dugongu.viens prieks, ka tā bija bezmaksas izklaide, tur pie viesnīcas nav nekā, augļus nav kur nopirkt; (( un viesnīcā ar tiem ir reta zaļa gvajava, dateles un apelsīni.
аватар ser_____Witness77
Marsa Alam ir kā Zanzibāra, tikai lētāk)
аватар Slav_na
pačok,
kad atgriezīsies, vai ziņosi? ))) un tad es nebiju uz Marsa ....
аватар hanno4ka
Zanzibāra ir savādāka, atmosfēriskāka vai kaut kas, krāsaināks, kontrastīgāks, bijām pirms 5 gadiem, jūras skaistums ir nereāls, bet šeit tas kaut kā vairāk atgādina atvaļinājumu viesnīcā, ja jūra ir vētraina, un Three Corners Farouz bija noguris, varbūt viņi viņu, protams, uzlaboja ..
аватар ser_____Witness77
un ko var redzēt jūrā: haizivis, bruņurupučus, mantarays? ... komerciālos daudzumos)?
аватар hanno4ka
Zanzibārā pārsvarā snorkelēšana izbraukumā, un tā kā vīram uzreiz pēc ierašanās bija išiass, tad devāmies tikai uz Mnembu, nu, nedaudz koraļļu, mazliet zivju, viesnīcā pāris no Šveices gandrīz katru reizi devās nirt. diena, viņi bija laimīgi, un tāpēc zem krasta zvaigžņu bars un visas dzīvās radības bēguma laikā, man ir albums ar zvaigznēm;))) https://www.turpravda.ua/acc/hanno4ka/gallery/176852 / Un viņi iet uz mafiju pēc haizivīm (vaļiem) un citām dzīvām radībām.
аватар agent_borabora
Hilton Nubian, Jaz Lamaya - tie ir gandrīz ideāli.
аватар Pachok
Hanno4ka, agent_borabora, paldies!
YaSlavnaYa, es ziņošu, bet šķiet, ka tas nav uz Marsa!! ​​:)
Pateicoties atbildēm šajā pavedienā, es saprotu, ka tas nav labākais variants marta beigām.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Marsa Alam
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl