Wadi Lahmy Azur Resort 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.410
№36 viesnīcas reitingā Marsa Alam
9.7 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
7.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Neliela viesnīca ar sakoptu teritoriju, vienkāršiem numuriņiem, draudzīgu personālu, celta 2008. gadā, pēdējais daļējais remonts veikts 2019. gadā. Atrodas Berenicē, Ras Banas pussalas ziemeļu daļā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām brīvdienām un niršanas un snorkelēšanas cienītājiem.Vairāk →
аватар Andrey111
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es tikko atgriezos no kā rtē jā ceļ ojuma uz Marsa Alam un nolē mu pievienot vē l vienu atsauksmi par viesnī cu š ajā reģ ionā , kamē r mani iespaidi ir svaigi (citā di š ajā tē mā to ir maz, tikai divi). Wadi Lahmy Azur ir priekš pē dē jā viesnī ca pie Sarkanā s jū ras (ir vē l viens Lahami Bay Resort, bet mū su tū roperatori ar to nestrā dā ). … Tomēr ▾ Es tikko atgriezos no kā rtē jā ceļ ojuma uz Marsa Alam un nolē mu pievienot vē l vienu atsauksmi par viesnī cu š ajā reģ ionā , kamē r mani iespaidi ir svaigi (citā di š ajā tē mā to ir maz, tikai divi). Wadi Lahmy Azur ir priekš pē dē jā viesnī ca pie Sarkanā s jū ras (ir vē l viens Lahami Bay Resort, bet mū su tū roperatori ar to nestrā dā ). Nu, starp viņ iem Wadi Lahami (tikai nirē jiem ar Spartas apstā kļ iem, jū s to pat nevarat nosaukt par viesnī cu). “Mē s uzkā pā m ...pasaules bedrē ” - tā viens baltkrievu pā ris nosauca savu video vietnē youtube par š o viesnī cu (diezgan interesanti, var noskatī ties). Nu lū k, ievads. Tagad biznesā.

Ekskursijas pirkš ana
Es plā noju 2020. gadu uz š o viesnī cu maija mē nesī . Tač u koronavī russ izjauca plā nus, un pē c lidojumu atsā kš anas uz Ē ģ ipti es gribē ju doties oktobrī . Bet pē c tam, kad ekskursijas cena samazinā jā s par vairā k nekā.7000 UAH, es spontā ni nolē mu to veikt nedē ļ u pirms izbraukš anas. Un cena turpinā ja kristies. Ja bū tu paņ ē musi 2-3 dienu laikā , tad vē l varē ja bū tiski ietaupī t.
Tas vē lreiz apstiprinā ja, ka agrā rezervē š ana Ē ģ iptē bija trā pī jums un garā m. Mē ģ inā ju forumā sameklē t ceļ a biedrus, daž us ieinteresē ja, bet visus nobiedē ja garais ceļ š (lī dz viesnī cai no Hurgadas ir kā di 400 km, un uz Marsa Alamu š obrī d nav tieš o reisu, lidosta vispā r slē gta) . Tā pē c devos ar savu veco draudzeni (kvē la jū ras fane) un viņ as meitu (nav liela fane, nā cā s vilkt jū rā gandrī z ar varu).

Lidojumi, transfē rs
Lidojums uz Hurgadu bija pē c grafika (Join Up š oreiz nekā dus pā rsteigumus nesagā dā ja). Un atpakaļ viņ š sagā dā ja patī kamu pā rsteigumu: lidojumam bija jā notiek pulksten 4 no rī ta, bet tas tika pā rcelts uz pulksten 6 vakarā , tā pē c mums tika dota vē l viena puse dienas atpū tas. Š ajā viesnī cā nebija neviena, izņ emot mū s, tā pē c mums tika organizē ts personī gais transfē rs ar automaš ī nu (pilnī gi jauns KIA). Ceļ š labs, satiksme minimā la, š oferis nobrauca 120-150, tikā m nedaudz vairā k kā č etrā s stundā s, tā tad dabū ju savus pelnī tos 10 eiro.
Atpakaļ devā mies ar mikroautobusu, bet tas arī bijā m tikai mē s, pā rsē š anā s aizņ ē ma kā das 5 stundas, bet laiks paskrē ja diezgan ā tri (ceļ š uz mā jā m vienmē r š ķ iet ī sā ks).

Viesnī ca un serviss
Mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā bija tikai 27 cilvē ki (puse vietē jie) 200 istabā s. Mē ģ inā jā m tā s prieka pē c pat saskaitī t, bet nesanā ca vairā k par divdesmit. Bija pat tautieš i – divi pā ri no Ukrainas un viens krievs. Mū su redzeslokā vienlaikus neienā ca vairā k kā trī s cilvē ki. Tas ir, mē s varam teikt, ka visa viesnī ca bija mū su rī cī bā : baseinā , pludmalē un jū rā nebija neviena, izņ emot mū s (maksimā li vē l 1-2 cilvē ki). Ē damistabā ē dienu izvē le ir pieticī ga, bet viss ir garš ī gi. Brokastī s pā rsvarā olu kultenis, augļ u maisī jums (ā bols un melone). Pusdienas un vakariņ as: no gaļ as - zivis, vista, liellopu gaļ a; garnē jums: rī si, kartupeļ i, sautē ti dā rzeņ i vai makaroni. Pirmajiem trī s zupas veidiem. Deserts: arbū zs, pī rā gi, kruasā ni.
Papildinā jums - bez problē mā m.
Mē s neesam gardē ž i un atbraucā m uz š ejieni, lai nepā rē stos, tā pē c mums visa kā pietika, viss sanā ca ar mū su ukraiņ u konjaku. Dzē rieni (sprite, fanta, kola) tiek pildī ti pudelē s, tā pē c kvalitā te ir laba. Kafija arī garš ī ga. Viesmī ļ i bija lieliski (viņ iem, nabagā m, tagad ir tikai santī mi), tā pē c viņ i saņ ē ma labus dzeramnaudu. Istabas uzkopš ana: par palikuš ajiem diviem dolā riem apkopē ja ne tikai visu nomazgā ja, notī rī ja lī dz spī dumam un izklā ja uz gultas ziedu rakstu, bet arī duš ā nomainī ja aizkaru, nomazgā ja un piekā ra, lai nož ū tu T- krekls, kas bija palicis saskā bt izlietnē (labi, ka nepametā t biksī tes), un nolieciet ziedu puš ķ us uz galda pie spoguļ a, uz naktsskapī š a un vannas istabā . Tas bija ļ oti jauki.

Ekskursijas
Reģ istratū rā jū s varat doties izbraucienā uz Š arm el Luli lī ci, Hamatu, Sattaya (osta atrodas burtiski daž u kilometru attā lumā no viesnī cas), kā arī motora safari. Iepirkā mies Š arm el Luli lī cī (Ē ģ iptes Maldī vija) par 30 eiro no cilvē ka.
Bijā m apmierinā ti: baltas smiltis, skaisti rifi, daž ā das zivis. Laiks bija bezvē jš , tā pē c peldē jā mies ē rti. Ja dodaties š ajā ceļ ojumā , noteikti dodieties prom agri. Jo pē c 10-11 sā k vest tū ristus, jū ra ir pilna ar cilvē kiem un tas vairs nav interesanti. Un tā nu mums izdevā s nopeldē t vieniem (nu, bija vē l pā ris cilvē ku). Tad ar diviem autobusiem ieradā s vietē jie, tas nebija pā rpildī ts, un mums nā cā s atkā pties. Visas musulmaņ u sievietes mazgā jas pilnī bā ģ ē rbuš ā s, un daž as pat ar aizsegtu seju un melniem cimdiem. Es arī braucu ar motociklu safari, biju viens. Tas man ir standarts: man patī k braukt ar kvadraciklu pa vakara tuksnesi.

Jū ra
Tagad par paš u svarī gā ko – JŪ RU – kuras dē ļ viņ i te brauc, un mē s te atnā cā m. Es daudz nerakstī š u (viss ir sī ki aprakstī ts pē dē jā s divā s atsauksmē s). Ī paš s paldies Anna_x103 par karš u ievietoš anu apskatā . Pateicoties viņ iem, mē s skaidri sapratā m, kas, kur un kā.
Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, vē jš bija vā jš , un pie ā rē jā rifa vienmē r varē ja nopeldē ties (vienu dienu bija pat pavisam mierī gs). Rifs ir krā š ņ s, zemū dens fauna ir ļ oti daudzveidī ga. Arī iekš ē jā s lagū nā s ir daudz interesantu lietu. Vispirms tajā s nopeldē jos, pē c tam cauri seklumam iepeldē ju atklā tā jū rā un pa pontonu atgriezos atpakaļ . Pē dē jā atpū tas dienā jū ra beidzot sagā dā ja patī kamu pā rsteigumu: ieraudzī jā m pusotru metru skaistu murē nu. Viņ a ilgi lē nā m peldē ja gar rifiem, it kā speciā li mums pozē tu. Video tika ievietots, tomē r ne pā rā k labi nofilmē ts (nofilmē ja bē rns). Vietē jā veikalā par 15$ nopirkā m telefona maciņ u zemū dens fotografē š anai, tas sevi attaisnoja. Pietika ar vismaz vienu reizi. Tiesa, netā lu no pontona pakā pieniem mī t asinskā ri zivju ķ irurgi, kuri, sargā jot savu teritoriju, daž kā rt knibina papē ž us. Tā pē c mani pavadoņ i ilgu laiku baidī jā s iet ū denī.
Bet tad nopirkā m koraļ ļ u č ī bas, un problē ma tika atrisinā ta.

Atpū ta
Pā rmaiņ as labad nolē mā m iet daž u foruma dalī bnieku pē dā s un aizpeldē t uz slaveno Banā nu rifu, kas atrodas netā lu no Lahami lī č a kū rorta. Mē s tur pastaigā jā mies gar mangrovju audzē m jū ras krastā . Toreiz viesnī ca vē l bija ciet, domā jā m, ka nopirkā m bez problē mā m. Mē s jau gribē jā m iet jū rā , bet apsargs mū s ieraudzī ja un devā s uz reģ istratū ru. Lai izvairī tos no problē mā m, viņ i viņ am piezvanī ja un izskaidroja situā ciju. Tad nā ca vē l viens, tad vē l divi. Sanā ca vesela dome, ilgi kaut ko apsprieda, kaut kur zvanī ja. Tad iedeva telefonu un kā ds (cik saprotu, viņ u galvenais menedž eris) teica, ka viesnī ca slē gta, ja gribi peldē ties - 50 eiro no cilvē ka. Puiš i, vai jū s tieš ā m, Š arm el Luli lī cis maksā.30! Mē s tik ilgi staigā jā m, mums bija lī dzi bē rns, labi, peldē sim stundu, un mē s neņ ē mā m lī dzi naudu. Bet nekā dā gadī jumā . Paņ emiet naudu lī dzi un atgriezieties rī t. Nē paldies. Un mē s devā mies atpakaļ . Lū k, kā tas izrā dī jā s neveiksmī gs.
Un mē s, naivi, domā jā m, ka galē jā gadī jumā iedosim apsargam 5$ un peldē sim pē c sirds patikas. Bet tā tur nebija.
Mē s devā mies atpakaļ uz sauszemes. Netā lu no Wadi Lahami nopirka mazliet. Nolē mu iziet trasē , lai mē ģ inā tu apturē t kā du braucienu (daž i praktizē ja š ā dā veidā ), tač u ciema vietē jie iedzī votā ji nirē jus atrunā ja. Viņ i teica, ka automaš ī nas, visticamā k, neapstā sies, stingri ieteica iet kā jā m. Nolē mā m neriskē t, jo ī paš i tā pē c, ka sā ka krē slot, un devā mies gar krastu. Tikko ieradā s vakariņ ā s. Nu nekas, lai gan gala mē rķ is netika sasniegts, bet izstaigā jā m apkā rtni, apskatī jā m mangrovju audzes ar to dzī vo radī bu un milzī gu krabju barus pludmalē pie nirš anas ciemata.

Epilogs
Atvaļ inā jums izdevā s, dabū jā m to, ko gribē jā m: jū ru, pilnī gu atpū tu bez pilē š anas uz smadzenē m (pastā vī gs “kā iet? ”, Daž ā du pakalpojumu piedā vā jumi utt. ). Pirmais skrē jiens, kad peldi jū rā nepiespiesti un nebaidies kā du nodarī t pā ri vai dabū t pleznu sejā . Vienā no atsauksmē m kā ds neieteica tagad iet.
Un tieš i otrā di, iesaku doties tieš i tagad (protams, kuram gan patī k tieš i š ā ds atpū tas formā ts). Mums paveicā s, ekskursiju iegā dā jā mies pirms informā cijas ievadī š anas, nekā du lieku nepatikš anu nebija. Jā , un, lai gan vī zas tika atceltas, viņ i ietaupī ja 75 USD, kas arī ir jauki. Starp citu, kad braucā m atpakaļ , gide stā stī ja, ka pē c testu ievieš anas tū ristu plū sma strauji kritusies. Pirmo reizi viņ am vispā r nav tū ristu no Ukrainas. Tā pē c cenas noteikti celsies.
Š ķ iet, ka tas ir viss.
Понтон. Слева и справа лагуны. Купаться можно при любом ветре. Бухта Шарм эль Люли (Египетские Мальдивы). Пляж. Никого (кроме нас). Море. Никого (кроме нас). Бассейн. Никого (кроме нас). Территория отеля. В бассейн прилетают поплескаться бакланы. Вечером.
аватар Tana999
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Paldies operatoram Join Up. Vienī gais operators ar lidojumiem uz Marsa Alam lidostu no Kijevas. Ja jū s dodaties uz š o viesnī cu caur Hurgadu, jū s zaudē jat gandrī z 2 dienas atpū tas. Lī dz viesnī cai no lidostas ar pieturā m citā s viesnī cā s bija nepiecieš amas 2. … Tomēr ▾ Paldies operatoram Join Up. Vienī gais operators ar lidojumiem uz Marsa Alam lidostu no Kijevas. Ja jū s dodaties uz š o viesnī cu caur Hurgadu, jū s zaudē jat gandrī z 2 dienas atpū tas.

Lī dz viesnī cai no lidostas ar pieturā m citā s viesnī cā s bija nepiecieš amas 2.5 stundas. Ņ emiet vē rā , ka gidi un autovadī tā ji š o viesnī cu savā starpā sauc par Lakhmi Azur. Kad es meklē ju savu autobusu un zvanī ju Wadi Lakhmi, lī dz gids ieradā s, š oferi nevarē ja saprast, kur mani aizvest.

Paldies Dievam, ka nav jā iet satikties ar gidu. Š ī ir viesnī ca cietiem jū ras cienī tā jiem.

Viesnī cā ieradā s 7:15. Viesnī ca nepieņ em reģ istrē š anos. Mū s uzreiz aizveda uz brokastī m, pē c kā uzreiz iedeva atslē gas un aizveda uz istabu. Istabā noteikti palū dziet lī dzi eskortam atvē rt un aizvē rt seifu, lai vē lā k kā dam nepiezvanī tu. Manā seifā ī paš ā veidā bija jā nospiež poga. Un kamē r uzturē tā js nerā dī ja, nekas nedarbojā s.

Bagā ž a atvesta 5 minū tes. Numurs 1627 ar skatu uz jū ru. Mē beles ir jaunas. Duš a ļ oti laba, ar sā nu.
Tikai š ķ idrā s ziepes un duš as ž eleja. Ja nepiecieš ams, ņ emiet lī dzi savu.

Fumigators nebija vajadzī gs. Ē ka atrodas blakus nirš anas centram. Lī dz jū rai 50 m.

VIESNĪ CAS FUNKCIJAS

1. Viesnī ca ar Mī ksto ē dienu - tas ir, bez alkohola. Tā pē c kuponi ir par 120 dolā riem lē tā ki (3000 UAH). Labi ietaupī jumi ar lieliskiem nosacī jumiem

2. Nepiecieš amas vismaz nelielas angļ u/vā cu/itā ļ u valodas zinā š anas. Vai savā sī krī kā lejupielā dē jiet Google tulkotā ju. Ja nebū s valodas, problē mu bū s grū ti atrisinā t, ja tā parā dī sies.

3. Milzī gs viesnī cas pluss - Peldē ties var VIENMĒ R UN VISUR. Pat tad, kad sarkanais karogs, pat tad, kad viļ ņ i. Darbinieks pie mola mē ģ inā s aizliegt (piemē ram, stiprs vē jš ), bet, kad tu viņ am sā ksi pierā dī t, ka vē lies snorkelē t, viņ š vienkā rš i pasaka, ka uzņ emies atbildī bu un pie reizes pieraksta telpas numuru.

4. Milzī gs viesnī cas pluss ir PERSONĀ LS. Iepriekš es domā ju, ka ir labā kais personā ls 3 Fairows stū ros. Wadi Lakhmi Azur ir daudz labā ks.
Viņ i palī dz jums it visā , pē c savas iniciatī vas, viņ i pat negaida no jums lū gumu. Pā ris piemē ri:

– Viņ a ieradā s no Satajas ar trim somā m – snorka somu, somu ar dvieli un nepiecieš amajiem sī kumiem, maisu ar mango. Jau braucu uz istabu. Atnā ca vadī tā js un paņ ē ma visas somas un atnesa uz istabu. Es izbijos. Š eit ir pakalpojums!

- 6 no rī ta, uzliekot sauļ oš anā s krē slā dvieli un lietas, kuģ oja prom uz 3 stundā m. Izgā ja brokastī s. Kad es uzkā pu uz sauļ oš anā s krē slu, pludmales puika satraukti kaut ko saka. Es neko nesapratu, man likā s, ka lamā ju. Un viņ š skrē ja un atnesa matraci, iztaisnoja dvieli. Teica: "Nav problē mu. " Acī mredzot viņ š bija noraizē jies, ka lietas tik ilgi gulē ja, bet es biju prom, es domā ju, ka haizivs ē da))). Parasti no rī ta esmu prombū tnē.1, 5-2 stundas, bet š eit bija gandrī z 4 stundas.

5. Ja esi sieviete un ieradusies viena, tad noteikti tiksi izmitinā ta jaunā trī sstā vu ē kā . Pat nemē ģ iniet lū gt kaut ko citu.
Viņ i iebilst, ka jaunā s telpas ir uzlabota tipa un ē kā stā v apsardze un kameras, it kā baž ī jas par mū su droš ī bu.

6. Restorā nā nav gaisa kondicionē š anas. Visi ē d uz restorā na terases. Ir ventilatori, kas karstumā ī paš i nepalī dz. Un, ja brokastis un vakariņ as ir ē rtas, tad pusdienlaikā karstums ir 35-40 grā di, un ē st ir ļ oti grū ti. Toties zini, ka atkal peldē.1, 5-2 stundas un ū denī bū si izsalcis, tev ir jā piebā z ē diens. Tas ir, pusdienas atvaļ inā jumā nav prieks, bet gan pā rbaudī jums)))

Kad es aizgā ju un vadī tā js jautā ja, vai es nā kš u vē lreiz, es teicu nē un aprakstī ju problē mu ar restorā nu. Vadī tā js teica, ka vajadzē ja tikai LŪ DZĪ T IESLĒ GT GAISA KONDICIONERI restorā nā , nevis izturē t mokas !! ! Tā pē c vienkā rš i palū dziet ieslē gt gaisa kondicionieri un izklaidē jieties ē š anas laikā )))

7. Jū s vienmē r varat peldē ties baseinos. Es nepeldē jos, tikai redzē ju, kā vā cieš i vai itā ļ i tur tusē jā s pa nakti.

UZTURS. Ļ oti labi.
Nav lieliski, ja 5 veidu gaļ a un 2 veidu zivis. Bet vienkā rš i ļ oti labi, svaigi un kvalitatī vi. 2 veidu gaļ a un viena zivs bija vienmē r (izņ emot brokastis), par citiem ē dieniem nemaz nerunā jot. Vienkā rš i labas kvalitā tes ē diens

PLUDMA. JŪ RA.

Vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli. Lī dzi jā ņ em matrač i. Dvieļ u karte ar jū su istabas numuru.

Ļ oti ē rtas kā pnes - nokā pš ana no mola. Netā lu no kā pnē m ir kastes apaviem un sī kumiem.

Atnā cu uz pludmali 6:30 pē c viesnī cas laika. Pirmā diena pienā ca 5:30. Veica peldi mangrovju virzienā . Manuprā t, tam nevajadzē tu bū t tik agri. Saule vē l nav augstu. Koraļ ļ i ir pelē ki, nespē lē jas ar krā sā m. Skaistums sā kas ar pietiekamu apgaismojumu, pē c 7:30-8:00

SKAISTĀ KIE KORĀ Ļ I MARSA. Bija Š amsā , 3 fairuz stū ros, Sunrise, Mubarak, Abu Dabab, Sharm el Luli. Tieš ā m koraļ ļ i š eit ir visskaistā kie. Daž i koraļ ļ i redzē ti pirmo reizi. Runā jot par dzī vajā m radī bā m - daudz, bet "ne zem deguna". Pat vienkā rš as Nemo zivis atradā s apmē ram pusotra metra dziļ umā.
Starp citu, tikai viens pā ris visā piekrastē . Acī mredzot viļ ņ i neļ auj zivī m pacelties virspusē . Napoleoni gandrī z katru dienu, bet metra lī dz 5 metru dziļ umā - jū s nevarat apskaut)))

Ļ oti pieklā jī gas lagū nas. Tur dzī vo divi murē nas, krokodilu zivs, ienā k barakuda, redzē jā m haizivi (ar haizivi man nepaveicā s), neskaitot pā rē jos sī kumus - lauvzivs, bukszivs, trigeri utt.

Bruņ urupuč i tikai uz ā rē jā rifa. Kaut kā vienā dienā satiku seš us bruņ urupuč us, vispirms 2, tad trī s, pē c vakariņ ā m vē l vienu.

Ja peldat pa kreisi no mola, tad ir interesanti lī dz nepabeigtajai viesnī cai - skaisti koraļ ļ i, ež u zivis utt. Nav jē gas kuģ ot tā lā k. Aizpeldē ju uz pamestas viesnī cas molu, manuprā t, Zobargan ir lieks laiks un pū les.

Kopsavilkums. Viesnī ca ir obligā ta jū ras mī ļ otā jiem. Un vai atkā rtot - izlemiet paš i.

Video:
https://www. youtube. com/watch? v=fAKWlKM7onI
https://www. youtube. com/watch? v=e9zLp-Jy-N4
https://www. youtube. com/watch? v=Apt2XqQJ5z0
Терраса ресторана Номер Номер Номер Номер Номер Номер Вид с балкона
аватар Anna_x103
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2019. gada martā nolē mā m vē lreiz apmeklē t Sarkano jū ru, š ī ir mū su 12. vizī te Ē ģ iptē . Ekskursija tika ņ emta no tū roperatora "Join UP! ", Mē s paņ ē mā m 14 naktis jū nijā . Š is ir jau otrais viesnī cas WADI LAHMY AZUR apmeklē jums, pirmā reize bija 2018. … Tomēr ▾ 2019. gada martā nolē mā m vē lreiz apmeklē t Sarkano jū ru, š ī ir mū su 12. vizī te Ē ģ iptē . Ekskursija tika ņ emta no tū roperatora "Join UP! ", Mē s paņ ē mā m 14 naktis jū nijā . Š is ir jau otrais viesnī cas WADI LAHMY AZUR apmeklē jums, pirmā reize bija 2018. gada decembrī . Lidojums uz Marsa Alam lidostu, pē c tam ar mikroautobusu. Ceļ š uz viesnī cu ilga 2 stundas ar pieturā m citā s viesnī cā s.

Viesnī ca

Par viesnī cu ir rakstī ts daudz, gan labas, gan ne tik labas, mums patika pilnī gi viss, citā di otrreiz nebrauktu. Viesnī ca noteikti ir paredzē ta jū ras mī ļ otā jiem ar aktī vu stā vokli, tā NAV piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, cilvē kiem, kuriem ir ļ oti svarī gi komforts, ē diens un animā cija, jo animā cijas principā nav. Viesnī cas numuriņ i ir veci, bet viss darbojas, un, ja kā dam kaut kas neizdevā s, administrā cija nekavē joties reaģ ē ja un visu likvidē ja. Istabā ir divas 1.5 litru pudeles. ū dens papildinā š ana katru dienu, ar divā m mums nepietika un mē s prasī jā m vē l vienu un mums sā ka nest trī s pudeles katru dienu, ir tē jas komplekts.
Ē dinā š ana viesnī cā pē c SOFT AI sistē mas, viss alkohols apmaksā ts, ē dinā š ana normā la, sortiments nav liels, bet viss vienmē r svaigs, gaļ a, zivis vienmē r ir bijuš as. Viesnī ca ļ oti vienkā rš a, maza, zaļ ā zona vienmē r pieskatī ta. Divi baseini, pie centrā lā baseina tiek pagatavota laba kafija.

Pludmale

Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir veci, bet visi neskarti. Vienmē r ir daudz brī vu vietu, jo daļ a tū ristu dodas uz Hamatu, lai nodarbotos ar kaitoš anu vai nirš anu. Pludmalē ir bā rs ar dzē rieniem, pē c 10:00 var uzkost ar konditorejas izstrā dā jumiem un tē ju, ko arī darī jā m pē c ilgā m peldē m vai rī ta brauciena uz kaimiņ u lī ci, jo brokastis nesaņ ē mā m. Pludmalē ir duš a. Ļ oti ē rts pontons, pontona centrā ir ē rti nobraucieni lagū nā s. Ē rti nodalī jumi apaviem un sī kumiem.

Jū ra

Jū ra, tas ir tas, kas š eit ir lielisks, gan pa labi, gan pa kreisi no pontona. Iebraucā m jū rā ar paš u saullē ktu un veicā m 3-4 stundu peldes.
Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem 11 no 14 dienā m bija mierī gs laiks bez spē cī giem viļ ņ iem. Rifs ir ļ oti dzī vs, bet arī ļ oti atš ķ irī gs, ja salī dzina decembra braucienu ar braucienu jū nijā . Kronš teini, baltā haizivis, melngalvu haizivis, arā bu eņ ģ elis, vanagu bruņ urupuč i, jū ras zvaigzne, piena zivs, plataxes, barracudas, Giant Trevally, ģ itā ras dzeloņ raja, ķ emmastes dzeloņ raja un pā rē jais Sarkanā s jū ras komplekts, ļ oti skaista koraļ ļ u arhitektū ra, ī paš i labajā pusē un uz paš u nā kamo lī ci aiz mangrovju birzs. Daž i koraļ ļ i ir redzami pirmo reizi. Lī cī veiktas 4 peldes, 2.5-3 stundas laikā . Lī cis aiz mangrovju audzē m ir vienkā rš i krā š ņ s, zaļ ie bruņ urupuč i, daž ā di stari, ķ emmastes, gredzenoti, ģ itā risti, rozā pā taga, Ā frikas galvasaste. Lī č a dienvidu rifā ir platakses, strupdeguna pompano, trevally, milzu trevally.

Galvenais lī č a iemī tnieks, protams, ir Dugongs, protams, ar viņ u tikš anā s ir ļ oti veiksmī ga, divos braucienos izdevā s viņ u satikt trī s reizes.
Lī č a ziemeļ u rifs ir pelē ks un nav uzmanī bas vē rts. Vienmē r gā jā m kā jā m no viesnī cas lī dz lī cim, vidē ji 45 minū tes, paņ ē mā m lī dzi ū deni, tur paslē pā m un ar ū deni ir vieglā k atgriezties, no rī ta tur ir viegli, bet mugurā ir ļ oti karsts. neesi gatavojies tā dai slodzei labā k neatkā rtosi , var arī ar taksi braukt, bet ir iespē ja, ka nelaidī s iekš ā , vai kā bija ar č aļ iem no Maskavas salauza par 35 eiro no cilvē ka, tā pē c neriskē jā m un mierī gi atnā cā m un aizgā jā m. Arī banā nu rifs peldē ja divas reizes, ā rsiena vietā m dzī va ļ oti skaisti, un iekš ē jais pusmiris, viesnī cas mā jas rifs interesantā ks un dzī vā ks.

Vienī gais, ar ko mums nepaveicā s, bija tas, ka planktona dē ļ ū dens ir ļ oti dubļ ains, salī dzinot ar ziemu. Izgā jā m pastaigā ties pa mangrovē m, devā mies iekš ā pa ū deni, daudz interesantu putnu sugu, Osprey jū ras vanagu ligzdas.

Varbū t es kaut ko palaidu garā m, š ī ir mana pirmā atsauksme)
Personī gie iespaidi ir ļ oti pozitī vi, ieteikt nepateicī gu uzdevumu, bet mē s ar lielu prieku apmeklē sim š o viesnī cu.

Fotogrā fijas, kas uzņ emtas ar kamerā m Sony A6000 un Canon PowerShot D30.
аватар Miklovan
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nav krievu, vā cieš u, itā ļ u Pā rsvarā sportisti nodarbojas ar kaitsē rfingu, netā lu ir viņ u ciemats, nirš ana un relaksē još a atpū ta pludmalē , tajā neviena nav, jo visi dodas slē pot un nirt)) … Tomēr ▾ Nav krievu, vā cieš u, itā ļ u
Pā rsvarā sportisti nodarbojas ar kaitsē rfingu, netā lu ir viņ u ciemats, nirš ana un relaksē još a atpū ta pludmalē , tajā neviena nav, jo visi dodas slē pot un nirt))
дополнительный мини-пляж, укрытый от ветра внутри территории отеля дайвинг-центр отеля, вдали - пирс рассвет рассвет, основной пляж вид с пирса на отель
аватар 3452677
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta ar bē rnu. Man ļ oti patika. Smalki mirkļ i ir garš ceļ š (apmē ram 5 stundas no Hurgadas), pontona trū kums (un apkā rt nav koraļ ļ u bez apaviem) un animā cijas trū kums (mums tas nebija svarī gi), ir arī maz ekskursiju, bet mums arī tas nebija svarī gi, no ļ oti tā lā s civilizā cijas (tas mū s pat iepriecinā ja). … Tomēr ▾ Atpū ta ar bē rnu. Man ļ oti patika. Smalki mirkļ i ir garš ceļ š (apmē ram 5 stundas no Hurgadas), pontona trū kums (un apkā rt nav koraļ ļ u bez apaviem) un animā cijas trū kums (mums tas nebija svarī gi), ir arī maz ekskursiju, bet mums arī tas nebija svarī gi, no ļ oti tā lā s civilizā cijas (tas mū s pat iepriecinā ja). Numuri ir labi un tiek iztī rī ti katru dienu. Baksheesh neprasī ja. Jū ra skaista, iemī tnieku daudz. Ē diens bija garš ī gs, mums neko neatņ ē ma, centā s it visā izpatikt. Numurā bija bezmaksas mini bā rs un seifs. Esam ļ oti apmierinā ti. Gribē tos tur atgriezties vē lreiz.
Marija
сладкий стол корпус море ракушка цветок цветы дорга к ресторану номер


iemiesojums Karakul
Sveiki, vai kāds no apmeklētājiem var saprotami pastāstīt par pašreizējo stāvokli pie šīs viesnīcas esošās ieejas jūrā? Sūtot meklēšanā, nav nepieciešams izpūst vaigus un plivināt ausis. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 20 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infosb
‹ Viesnīca Wadi Lahmy Azur Resort 4*
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Небольшой отель с аккуратной территорией, простые номера, приветливый персонал, построен в 2008 году, последняя частичная реновация проведена в 2019 году. Расположен в Беренисе, в северной части полуострова Ras Banas. Отель подходит для спокойного отдыха и любителей дайвинга и снорклинга.

Atrašanās vieta Отель расположен в 112 км от центра Марса-Алама, на самом берегу моря. В 185 км от аэропорта Марса Алам и в 392 км. от аэропорта Хургады.
Pludmales apraksts Песчано-каменистый пляж до глубины 100 метров, вход в море: пирс и часть пляжа с пологим песчано-галечным входом — рекомендуется специальная обувь. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование. заказ такси, услуги по глажке одежды, Wi-Fi (платно), интернет-уголок, сувенирный магазин, 3 бара, 2 ресторана (главный ресторан и ресторан на пляже), 2 открытых бассейна (без подогрева), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (2, без подогрева).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, дартс, водное поло бесплатно, аквааэробика бесплатно, мини-футбол бесплатно, массаж платно.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 221 номер.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телефон, мини-бар, чайник и набор для приготовления кофе и чая, сейф (бесплатно), телевизор, спутниковое ТВ, ванна или душ, фен (бесплатно), балкон или терраса, уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно (по запросу), room service.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Berenice Road, 112 km South of Marsa Alam, Abu Ghusun, Egypt
Tālruņi: +2 0106 551 49 20
Tīmekļa vietne: Wadi Lahmy Azur Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.