Hotelux Oriental Coast Marsa Alam Resort 5*– Atsauksmes

25
Novērtējums 8.110
№14 viesnīcas reitingā Marsa Alam
7.8 Numurs
8.8 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.0 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca ar plašu teritoriju un labi attīstītu bērnu infrastruktūru. Viesnīcas restorāni ir nesmēķētāju. Ieteicams ģimenēm ar bērniem un niršanas entuziastiem. Atvērts 2008. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās vienstāva ēkas (tikai reģistratūra) un 1 un 2 stāvu ēku kompleksa. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem un niršanas entuziastiem.Vairāk →
аватар zarudnyi.s
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā agrā k 2015.  gadā . Toreiz viesnī ca mums ļ oti patika: lielisks personā ls, liela lagū na, plaš a istabiņ a, brī niš ķ ī ga itā ļ u un vietē jā virtuve (turklā t kaperi un artiš oki))). … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā agrā k 2015.  gadā . Toreiz viesnī ca mums ļ oti patika: lielisks personā ls, liela lagū na, plaš a istabiņ a, brī niš ķ ī ga itā ļ u un vietē jā virtuve (turklā t kaperi un artiš oki))).
Š ogad piedzī vojā m gandrī z tā das paš as sajū tas kā pirms 6 gadiem.
Bijā m apmetuš ies pie baseina, izremontē tā istabā : jaunas mē beles, elektriskā tē jkanna ar tē jas komplektu, 40 collu televizors, vē ss un netrokš ņ ains)) ledusskapis, darba seifs,
Tas, kas mū s š oreiz valdzinā ja, ir personā la punktualitā te, domā ju, ka tie, kas bijuš i Ē ģ iptē , labi apzinā s, ka tas nav raksturī gi. Un "glazū ra uz kū kas" bija pusdienas, kas mums tika pasniegtas izejot no viesnī cas, kuras mē s nepasū tī jā m. (izbraucā m no viesnī cas vienā naktī ) - daž ā s viesnī cā s mū s aizmirsa sagatavot pat pē c atgā dinā juma (tas bija 23. brauciens uz Ē ģ ipti).
Viesnī cas viesi pā rsvarā ir poļ i, vā cieš i un ukraiņ i, bija arī itā ļ i, bet ne daudz. Tagad viesnī ca piedzī vo remontdarbu periodu: atjauno tai labo pusi, ž ē l, ka nestrā dā divstā vu restorā ns pludmalē - ļ oti ceram, ka nā kamgad viss bū s kā rtī bā . Vē los pateikt lielu paldies darbiniekiem un vadī tā jiem par Ziemassvē tku dā vanu).
P. S. Snorkelē š anas cienī tā ji: aiz mangrovju audzes ir bruņ urupucis, lagū nas otrā pusē ir divus metrus garš murē nas, un, ja izdosies tikt lī dz ā rē jam rifam, jū s redzē siet koraļ ļ us un zivis ne sliktā k kā Š armovas Elā . Fanā rs). Kopumā laba viesnī ca - iesaku.
аватар billy7pro
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pati par sevi laba viesnī ca: milzī ga sakopta teritorija, vairā ki peldbaseini (arī apsildā mie), uzmanī gs personā ls. Iekā rtojā mies uzreiz pē c ieraš anā s naktī (ceļ ojā m ar transfē ru no Hurgadas lidostas), kas bija patī kams pā rsteigums, jo istabā gaidī ja vakariņ as, pirmo reizi Ē ģ iptē tā du satieku. … Tomēr ▾ Pati par sevi laba viesnī ca: milzī ga sakopta teritorija, vairā ki peldbaseini (arī apsildā mie), uzmanī gs personā ls. Iekā rtojā mies uzreiz pē c ieraš anā s naktī (ceļ ojā m ar transfē ru no Hurgadas lidostas), kas bija patī kams pā rsteigums, jo istabā gaidī ja vakariņ as, pirmo reizi Ē ģ iptē tā du satieku. Istaba bija otrajā stā vā , dzī vojamā s ē kas marokā ņ u stilā , divstā vu. Netā lu no viesnī cas, aiz vā rtiem pā ri ceļ am lielveikals ar suvenī riem, smarž ā m, ā das izstrā dā jumiem - iesaku, cenas 2-3 reizes zemā kas nekā suvenī ru boutiques uz vietas, ar saimniekiem patī kami parunā ties.
Kas attiecas uz ē dienu: katru dienu bija gaļ a un augļ i, man patika svaigas dateles, un, nu, ē ģ iptieš u alus; vietē jais vī ns nav ī paš i labs, kā mū su Isabella. Stipros dzē rienus neizmē ģ inā ju, bet spriež ot pē c tā , ka gandrī z neviens tos nepasū tī ja, kvalitā te nav patī kama. Teritorijā papildus galvenajam restorā nam ir arī nacionā lā s virtuves restorā ni un bā ri ar dzē rieniem un saldē jumu. Ja neesi vegā ns, tu nepaliksi izsalcis.
Un tagad par slikto, tas, protams, attiecas uz ieieš anu jū rā . Piestā tnes nav, lai peldē tu/snorkelē tu 500 metrus lī dz ceļ iem jā iet pa seklumu. Tajā paš ā laikā ļ oti vē lams, lai kā jā s bū tu kaut kas, pat koraļ ļ i, pat pleznas, jo ir akmeņ aini apgabali, un jū ras ež i nā k pretī no ihtiofaunas, redzē ju veselas kolonijas, katrā pa 10-15 ī patņ iem. Zivju bija maz, bruņ urupuč u/astoņ kā ju/delfī nu vispā r nebija. No ekskursijā m paņ ē mu nirš anu no viesnī cas gida, tas bija dā rgi, maksā ja 95 dolā rus (tas ir, 3 reizes dā rgā k nekā , piemē ram, Turcijā ). Bū tu labā k, protams, ekskursijas pieteikt treš ā s puses aģ entū rā , sanā ktu lē tā k, bet man bija slinkums, lai mocī tos. Jū rā netā lu no Port Ghalib, kad draudzī ga komanda snorkelē ja virsū , viņ i ieraudzī ja lamantī nu - viņ š ar aļ ģ ē m kuģ oja pusdienā s. Atgrieš anā s pā rsē š anā s noritē ja pē c grafika, Tez Tour strā dā ja labi.
Ресепшн отеля. Бассейн. Номер. Ресторан. Территория. Терраса. Номер. Жилые корпуса.
аватар Novickaya_l
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mū s izmitinā ja ap 14, sā kumā piedā vā ja 2 dubultstandartu vietā vienu ģ imenes istabu (bijā m 4: es ar vī ru un mū su bē rni) kā.2-istabu, bet izrā dī jā s, ka tas ir parastais standarts ar starpsienu. no plā na koka (drī zā k saplā kš ņ a) vidū , mē s atteicā mies. … Tomēr ▾ Mū s izmitinā ja ap 14, sā kumā piedā vā ja 2 dubultstandartu vietā vienu ģ imenes istabu (bijā m 4: es ar vī ru un mū su bē rni) kā.2-istabu, bet izrā dī jā s, ka tas ir parastais standarts ar starpsienu. no plā na koka (drī zā k saplā kš ņ a) vidū , mē s atteicā mies. Mē s redzē jā m savus standartus ar skatu uz dā rzu (var skatī ties un klausī ties 24 stundas blakus esoš ā s jaunas viesnī cas celtniecī bu), arī pie milzī gajiem dī zeļ ģ eneratoriem.

Numurā nav peldmē teļ u un č ī bu, daž i raksta pē c pieprasī juma. Istabā.2 bija 1 gab. ziepes, 2 gab. duš as ž eleja, 1 gab. š ampū ns. Tā paš a komplekta nā kamo porciju iedeva 8. dienā (mums bija 10). Mums netika dots ne matu kondicionieris, ne ķ ermeņ a losjons. Ē diens kā visur Ē ģ iptē.

Pontona nav, kad izvē lē jos viesnī cu, kartē redzē ju lagū nu, tā ir, bet mums nepaveicā s ar zivī m un bruņ urupuč iem. Zivju bija maz, bruņ urupuč u nebija, ū dens bija dubļ ains lielo viļ ņ u un daudz plastmasas dē ļ.
Personā ls uzmanī gs, ļ oti centī gs, viesmī ļ i lieliski.

Mū s ļ oti iespaidoja fakts, ka, nododot kartiņ as no istabā m, mums nogrieza rokassprā dzes un piedā vā ja pusdienas par 8 eiro no cilvē ka. Tā das iepriekš nav sastaptas.
аватар ser_gy
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss kā Egi ......bet ne . . standart-banā li ...... ...viena no ceļ vež iem izteiciens - "slimnī ca" - tulkojumā - 80 procenti - smagnē ja Eiropas "pensija" !! ! Š ķ iet, ka bā rmeņ i jau ir noguruš i no viņ iem !!! Serviss - standarta "5" Egi. … Tomēr ▾ Viss kā Egi ......bet ne . . standart-banā li ......

...viena no ceļ vež iem izteiciens - "slimnī ca" - tulkojumā - 80 procenti - smagnē ja Eiropas "pensija" !! ! Š ķ iet, ka bā rmeņ i jau ir noguruš i no viņ iem !!!

Serviss - standarta "5" Egi. Ī paš as atš ķ irī bas nav.
Ē diens ir standartbanā ls, kā visur citur - nav ī paš u volā nu, bet tikai "rafinē ts gardē dis" var palikt izsalcis.

TERITORIJA - tas ir "tū ristu gardē ž iem" - BEIGAS!!! ! Papildus standarta viesnī cas "robež ā m" labajā pusē var pastaigā ties pa villu pludmali (cik saprotu ī paš nieks ir tas pats, jo apsardze jū s pavada ļ oti tā lu aiz ainas). Kreisajā pusē ir jaunas viesnī cas celtniecī ba - tur ir grū tā k - bet var izbraukt ar kvadracikliem (Maksim ī paš i sveicieni!!! ) - un baudī t Sarkanā s jū ras lī č us!!!!!!

Jū ra ir Atseviš ķ i!!!

Sā kumā es biju sarū gtinā ts - es neredzē ju krā sainu daudzkrā sainu rifu (kā Š armas centrā ... ), BET !! ! Š eit jū ra ir LIVE!!!
Mazā m nogā zē m - bē rni dzenā ja bē rnus pa krī tiņ iem... ; ar vecā kiem var peldē t mazliet tā lā k lagū nā s...Zemū dens pasaule katru dienu ir citā dā ka. Neatkarī gi no vē ja - mierī gi.

Nesapratu - vai drī kst makš ķ erē t - bet noķ ē ru...
Vairā kas mazas barakudas, skaistas laktas un neparasti dzī ļ u iemī tnieki tika palaisti augt...

Paldies Ē ģ iptei
Paldies Jū rai
Paldies Sentido
аватар zeemorf
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā vietā mums kopā atpū sties ieteica draugi, viņ i jau te ir bijuš i. Draugi lidoja no Francijas, bet mē s no Ukrainas. Pirmais iespaids par viesnī cu bija pozitī vs. Liela teritorija, kopumā tī ra, kā jau man, bet varbū t nedaudz zaļ uma. … Tomēr ▾ Š ajā vietā mums kopā atpū sties ieteica draugi, viņ i jau te ir bijuš i. Draugi lidoja no Francijas, bet mē s no Ukrainas. Pirmais iespaids par viesnī cu bija pozitī vs. Liela teritorija, kopumā tī ra, kā jau man, bet varbū t nedaudz zaļ uma. Galvenais apsildā mais baseins, blakus un tajā galvenā kustī ba notiek dienas laikā , it ī paš i, ja jū rā ir viļ ņ i, animatori zina savu biznesu, tā pē c nebū s garlaicī gi. Mums iedeva labu, plaš u istabu ar daļ ē ju skatu uz jū ru un teritoriju. Viss darbojā s labi, gulta ē rta, ir TV ar krievu kanā liem, tī rī ja katru otro dienu. Uzreiz jā saka, ka, ja vē laties pastā vī gi sazinā ties, tad lidostā iegā dā jieties vietē jo SIM karti ar internetu, viesnī cā ar to ir problē mas. Pludmale ir ļ oti liela, vienmē r atradī siet brī vas vietas, tuvumā ir diezgan mež onī gas vietas. Lī dz dziļ umam ir tā lu, ja paisums ir zems, tad peldē š ana parasti nebū s reā la. Dziļ umā rifs nav slikts, labajā pusē man patika visvairā k, bet protams gaidī ju vairā k. Mē s nezinā m, vai tiksim lī dz š ai Ē ģ iptes daļ ai vai nē , tā pē c nolē mā m apmeklē t Delfī nu lī ci un Marsu-Mubaraku, kur mums paveicā s un redzē jā m bruņ urupuč us, bet draugi uzstā ja uz Luksoru. Grū ti teikt par uzturu, katram, protams, sava gaume, bet gardē ž iem š eit nav ko darī t. Man visgarš ī gā kā s vakariņ as bija tad, kad viņ i kaut ko darī ja uz grila, un vispā r bija vairā k gaļ as, daž reiz pusdienā s, izņ emot makaronus ar dā rzeņ iem vai rī siem, nevarē ju izvē lē ties, ko izvē lē ties, un brokastis bija niecī gas kā vienmē r , olas un maizī tes apnika ā tri, bet nebija daudz variantu. Atpū tnieki pā rsvarā ir Rietumeiropa, krievvalodī go praktiski nav, un mē s ar vī ru savā starpā runā jam dzimtajā ungā ru valodā , tikai ar draugiem krieviski. Domā ju, ka diez vai mē s atgriezī simies š ajā viesnī cā , bet es gribē tu labā k izpē tī t reģ ionu.
аватар robinzon-tour
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā Join Up reklā mas tū res ietvaros. Tieš ā č artera reisa Kijeva-Marss, izbraukš ana naktī , viesnī cā agri no rī ta. Iekā rtojā s ne uzreiz, istabiņ as diezgan lielas, ir viss nepiecieš amais, halā ts un č ī bas pē c pieprasī juma. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā Join Up reklā mas tū res ietvaros. Tieš ā č artera reisa Kijeva-Marss, izbraukš ana naktī , viesnī cā agri no rī ta. Iekā rtojā s ne uzreiz, istabiņ as diezgan lielas, ir viss nepiecieš amais, halā ts un č ī bas pē c pieprasī juma. Viesnī cas teritorija liela, lī dzena, nedaudz apstā dī jumu un daudz gā rņ u, nevis balož u. Divi peldbaseini ar siltu (ļ oti siltu) ū deni. Liela pludmale ar veciem sauļ oš anā s krē sliem.
Š eit beidzas viesnī cas pozitī vie aspekti.
Skumjā kais ir tas, ka š ai viesnī cai nav pieejas jū rai! Sekla ū dens ir ap kilometru, rifa galā , iespē jams, bet uz tā nevar uzkā pt, jo vilnis sitas. Piecas dienas nevarē jā m peldē t, tikai paisuma laikā paisuma laikā . Par kaut kā du dzī vu radī bu nevar bū t ne runas. Lielu sajū smu sagā dā ja viena zivs, kas nejauš i izpeldē jusi krastā . Pontona neesamī ba ir milzī gs viesnī cas mī nuss.
Arī restorā na un bā ra darbinieku attieksme atstā j daudz ko vē lē ties. Ē diens nespī d ar daž ā dī bu, č etri ar mī nusu. Kafijas nav pat brokastī s, tikai no aparā ta, zivis - pangasijas,
Nav 5* sajū tas, tā ds iespaids, ka mē s, tū risti, vienkā rš i traucē jam savai klā tbū tnei.
Visai mū su grupai izrā dī jā s noslē pums izvē lē ties š o viesnī cu reklā mas tū rei, vē lā k, pā rcē luš ies uz Braiku, sajutā m ī sto Marsa Alamu. . . nemaz nerunā jot par Fantā ziju, kur par mazā ku naudu - ī sti svē tki. dzī ves!
территория отеля территория отеля территория отеля территория отеля территория отеля территория отеля территория отеля Пляж
аватар yanina.lyashchuk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē ģ iptē.14 reizes, Marsa Alam 2 reizes. Viesnī ca ļ oti patika. Ē diens, serviss, istaba, pludmale, animā cija, viss virsū . pasaule. Snorkelē š anas paradī ze! Peldē jā mies pareizajā lagū nā , ja ar skatu uz jū ru Redzē jā m daudz arotronu, stumbri, dzeloņ raju, murē nas, sē pijas, krokodilu zivis un daudz ko citu. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē.14 reizes, Marsa Alam 2 reizes. Viesnī ca ļ oti patika. Ē diens, serviss, istaba, pludmale, animā cija, viss virsū . pasaule. Snorkelē š anas paradī ze! Peldē jā mies pareizajā lagū nā , ja ar skatu uz jū ru Redzē jā m daudz arotronu, stumbri, dzeloņ raju, murē nas, sē pijas, krokodilu zivis un daudz ko citu. Reizē m ē rgļ i peldē ja no rī ta. Te paisums ir ļ oti spē cī gs. Naktī ar laternu bē guma laikā seklumā atradā m astoņ kā jus. Kreisajā lagū nā , kur ir mangrovju audzes arī interesanti. Redzē jā m svī trainu zuti, neparastas krā sas ezī š u zivi. Ū dens bija auksts, peldē jā mies tikai hidrikos. Mums nebija interesanti vienkā rš i peldē ties centrā lajā lagū nā . Kad paisums bū s ā rā , lī dz sasniegsi dziļ umu, vai nu sadegsi vai salsi vē jā . Iesakā m viesnī cu! Mē s vē lamies tur vairā k!
аватар yamaryna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca. Viesnī ca tika izvē lē ta lī č a klā tbū tnes dē ļ un bez tū ristiem no NVS, un to nenož ē loju. Jebkuros laika apstā kļ os vē jus jū rā varē ja droš i pludinā t. Paisuma laikā jū ra atkā pā s 20 metrus no krasta, bet tas nemaz netraucē ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca. Viesnī ca tika izvē lē ta lī č a klā tbū tnes dē ļ un bez tū ristiem no NVS, un to nenož ē loju. Jebkuros laika apstā kļ os vē jus jū rā varē ja droš i pludinā t. Paisuma laikā jū ra atkā pā s 20 metrus no krasta, bet tas nemaz netraucē ja. Oktobrī jū ra iesila lī dz 28-29 grā diem. Pati viesnī ca nav ī paš i liela, mā jī ga un mā jī ga. Istabas plaš as, viss darbojas.

Tū risti. Tū risti pā rsvarā ir no Eiropas, visu vecumu. Un tas ir forš i, sajū tiet Eiropas servisu! ! ! Restorā nā nav nekā das steigas, neviens pludmalē nekliedz un nedunkā jas.
Pludmale. Pludmalē stjuarti palī dz atrast brī vu vietu un noliek tī rus dvieļ us. Atkritumu š ķ iroš ana. Ieeja jū rā pa rupjā m smiltī m, nepiecieš ami apavi. Ir vairā kas lagū nas, ja vē laties, varat peldē t lī dz rifam.

Restorā ns. Nav sū dzī bu. Viss ir ļ oti pieklā jī gi. Augļ u daudzveidī ba. Pastā vī gs stends ar itā ļ u ē dieniem, makaroni tiek gatavoti tieš i jums, pica katru dienu.
Alkoholu pie galdiem piegā dā stjuarti pē c Jū su pasū tī juma. Nav jā skrien pa zā li ar brillē m. Man patika zivju restorā ns pē c pasū tī juma. Itā lis nepā rsteidza.

Izklaide. Snorkelē š ana un nirš ana. Nirš anas centrs uz vietas. Ir iespē ja norē ķ inā ties ar karti. interesanti - ir nirš anas plā ns nedē ļ ai - pē rkat 3-5 nirš anas un izvē laties dienas, kurā s vē laties nirt - atkarī bā no rifa. Ekskursijas netika ņ emtas. Marsa Alam tie ir par 30% dā rgā ki nekā Hurgadā , jo speciā li Tev sekos maš ī na, aizvedī s uz Hurgadu uz grupu un tad aizvedī s atpakaļ . Tas ir loģ istikas un visdā rgā kā dē ļ . Mums tas nebija svarī gi – braucā m uz ā rzemē m un nirā m.

Serviss Pakalpojums ir nevainojams. Bagā ž as piegā de. Personā la attiecī bas. Bez rupjī bā m un brā lī bas. Apmā cī ba. Tū lī tē ja galdu tī rī š ana. Vestibila bā rā un terasē pē c vakariņ ā m viesmī lis piegā dā dzē rienus pē c pasū tī juma - nekad nemulsina : ).

Teritorija. Ļ oti kopts un zaļ š.
Trī s baseini, kurus neizmantojā m, jo ​ ​ nebija portebi. Ir spa un trenaž ieru zā le. Pludmalē jums tiks piedā vā ti pakalpojumi, bet pē c atteikuma neviens nesaņ ems daudzas reizes dienā . Svarī gi, ka Wi-Fi ir pieejams visur, pludmalē un pat istabā s. Tā pē c ar internetu problē mu nebija.

No mī nusiem bijā m gatavi - 3 stundu brauciens no Hurgadas lidostas. Kas lido no Kijevas - lidojums uz Marsa Alam lidostu un viesnī ca ir ļ oti tuvu.
Kopsavilkums – neliela mā jī ga viesnī ca, kas paredzē ta galvenokā rt itā ļ iem, ar apmā cī tu personā lu, skaistu jū ru, labā m istabā m un pieklā jī gu ē dienu.
аватар maksimenkoksu
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mana mā sa piedā vā ja viņ ai uzturē t kompā niju, turklā t es nebiju š ajā Ē ģ iptes daļ ā . Viņ a izvē lē jā s viesnī cu, mē s abi bijā m apmierinā ti ar viņ as izvē li. Ļ oti patī kams, draudzī gs personā ls, daž i cilvē ki runā krieviski, labi, tas nav svarī gi, viņ i atcerē jā s savu slikto angļ u valodu, visi saprata viens otru)). … Tomēr ▾ Mana mā sa piedā vā ja viņ ai uzturē t kompā niju, turklā t es nebiju š ajā Ē ģ iptes daļ ā . Viņ a izvē lē jā s viesnī cu, mē s abi bijā m apmierinā ti ar viņ as izvē li. Ļ oti patī kams, draudzī gs personā ls, daž i cilvē ki runā krieviski, labi, tas nav svarī gi, viņ i atcerē jā s savu slikto angļ u valodu, visi saprata viens otru)). Istaba standarta, normā la, uzkopš ana, ū dens papildinā š ana katru dienu, bezmaksas seifs, kopumā viss bija kā rtī bā . Teritorija skaista un kopta, daudz apstā dī jumu, puķ es, krū mi nopļ auti, laistī ti, viss uzturē ts kā rtī bā . Pludmale ir divu soļ u attā lumā , liela, plaš a, var peldē ties jebkurā no lagū nā m, pat ar koraļ ļ iem, pat ar smiltī m. Kurpes ir vajadzī gas, Sarkanajā jū rā tā s vienmē r ir iekā rojamas, pirms ceļ ojuma palasī ju “aizrauš anā s” par daž ā du jū ras dzī vi, arī indī go, un ež u ir daudz, vā rdu sakot, labā k spē lē ties. Masku vajag 100%, koraļ ļ i, visā das zivis, ir ko redzē t, tik daudzveidī bu nebiju redzē jusi, super! Ž ē l, ka viņ i neredzē ja bruņ urupuč us vai nu nepareizā laikā , vai nepareizā dziļ umā )), bet ekskursijā mē s redzē jā m vairā k nekā vienu. Ē diens apmierinā ja, ļ oti garš ī gs, izvē le pietiekama, saldais galds bija ļ oti iespaidī gs. Un apkalpoš ana laba, neuzbā zī ga, taktiska. Aiz viesnī cas nav ko darī t neatkarī gu pastaigu ziņ ā , bet gribē jā s doties ekskursijā s, kā izrā dī jā s, Marsa Alam ir daudz interesantu vietu. Mē s izvē lē jā mies delfī nu paradī zi Sataya un Marsa Mubarak. Klase, man ļ oti patika, mega apmierinā ts. Nobeigumā teikš u tā , viesnī ca lieliska, ar labu ē dienu un personā lu, bet pludmale, jū ra un zemū dens pasaule ir pelnī juš i augstā kos novē rtē jumus. Ar pā rē jo esam ļ oti apmierinā ti, tagad gribu atgriezties ar vī ru un bē rnu. Iesaki!
аватар Nick15
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies 2017. gada oktobra beigā s - novembra sā kumā . Par viesnī cu varu teikt, ka viss, kas par to rakstī ts internetā , ir patiesī ba: animā cija ir jautra, viss personā ls, sā kot no dā rzniekiem lī dz vadī tā jiem, strā dā ļ oti labi, ē diens ir labs. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2017. gada oktobra beigā s - novembra sā kumā . Par viesnī cu varu teikt, ka viss, kas par to rakstī ts internetā , ir patiesī ba: animā cija ir jautra, viss personā ls, sā kot no dā rzniekiem lī dz vadī tā jiem, strā dā ļ oti labi, ē diens ir labs. bagā tī gs, bet vienmuļ š , kā gandrī z visur Ē ģ iptē , vienmē r ir gaļ a, augļ i un dā rzeņ i, bet izvē le ir maza un vienmē r viena (š ī nav Turcija), numuri ir plaš i, bet nedaudz "noguruš i" (viesnī ca ir vecā ki par 10 gadiem), pludmale un jū ra ir skaista , pateicoties viesnī cas atraš anā s vietai (labas lagū nas krastā ), vienmē r var snorkelē t, viļ ņ i plī st uz rifa 800 metrus no krasta un nav traucē t, lai gan atklā tā jū ra un vē tra ir diezgan pieklā jī ga, wi-fi tiek noķ erts visur (labā kais - reģ istratū rā ), bet pastā vī gi "krī t", bija nepiecieš ams "aizmirst" tī klu un izveidot jaunu savienojumu.
Varbū t š o viesnī cu nevajadzē tu apmeklē t pā rā k izvē lī giem tū ristiem, jo ​ ​ ir par ko sū dzē ties, nu, bet mums tas ir normā li.
Es dodu 9 no 10 un nenož ē loju.
Parādīt vairāk »


iemiesojums natalier
Vai ārā ir rotaļu laukums? Bērnu istaba un cik maksā? Animācija bērniem vakarā?
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Fraumiay
Vai es varu izvēlēties savu numuru? Piemēram, stāvs vai atsevišķs bungalo un vai man par to ir jāmaksā papildus?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums kostya6910
Labdien!Pastāstiet tenisa rakešu nomas izmaksas (lielais teniss), kortu noslogojumu dienas un vakara laikā.Galda tenisa atrašanās vieta (nav iekštelpās?) Kā izsaukt taksometru no viesnīcas? Kādas interesantas vietas bija vērts apmeklēt tuvumā?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums reser5556
‹ Viesnīca Hotelux Oriental Coast Marsa Alam Resort 5*
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель с большой территорией и развитой детской инфраструктурой. В ресторанах отеля запрещено курение. Рекомендуем для семейного отдыха с детьми и любителям дайвинга. Открыт в 2008 году. Отель состоит из основного одноэтажного здания (только ресепшен) и комплекса 1- и 2-этажных корпусов. Отель подходит для семейного отдыха с детьми и любителям дайвинга.

Atrašanās vieta В 230 км от аэропорта Хургады, в 87 км от центра Эль-Кусейра, на самом берегу моря. В 35 км от центра города Марса Алам и в 40 км от аэропорта Марса Алам.
Pludmales apraksts До пляжа 170 м. Вход в море песок и кораллы, рекомендуется специальная обувь. Глубина до 50 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации,ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа (бесплатно), услуги консьержа, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды (платно), обслуживание номеров (платно), заказ такси, факс/ксерокопирование (платно), диетическое меню (по запросу), места для курения, 4 бассейна глубина 1,5 м (2 с подогревом в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно (1 полотенце в день), терраса для загара, магазины, 3 ресторана (1 платно), 9 баров (3 платно), 1 конференц-зал (на 120 чел., платно), Wi-fi (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 4 бассейна (без подогрева, глубина 0,4 м), детский клуб (с 4 до 12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс (бесплатно), настольный футбол (бесплатно), дискотека бесплатно (напитки платно), прокат теннисных ракеток, мячей и освещение теннисного корта (платно), катамаран (платно), катание на верблюдах и лошадях (платно), водное поло (бесплатно), аквааэробика (бесплатно), волейбол на пляже (бесплатно), каноэ (платно), бочче (бесплатно), мини-гольф (бесплатно).
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

16 2-х этажных корпусов (одно из них только ресепшен). Всего в отеле 348 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša (ne visās istabās)
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Km 35 Quseir – Marsa Alam road Oriental Coast, Red Sea - Egypt
Tālruņi: +2 065 3319 907
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.