Albatros Sands Port Ghalib 5*– Atsauksmes

40
Novērtējums 5.710
№45 viesnīcas reitingā Marsa Alam
7.5 Numurs
5.8 apkalpošana
7.7 Tīrība
3.5 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no starptautiskās ostas Port Ghalib (dažu minūšu gājiena attālumā), viena no respektablākajiem jaunajiem Marsa Alam kūrortiem centrā. Ir daļa no Red Sea Hotels grupas. Netālu atrodas daudzi restorāni un ēstuves, kas atrodas krastmalā. Viesnīca tika uzcelta 2007. gadā, un pēdējā renovācija tika veikta 2011. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes, romantiskām vai jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар inga.rom
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca sā kotnē ji tika uzcelta, lai uzņ emtu Rietumu tū ristus, tā pē c darbinieki reti un slikti runā angliski. Krievvalodī gie nepatī k. Un tam ir iemesli: - atsaucoties uz pavadoņ iem, viņ i izmanto aicinā jumu uz tevi, kā uz vergu, bez "paldies" un "lū dzu", kas izraisa aizvainojumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca sā kotnē ji tika uzcelta, lai uzņ emtu Rietumu tū ristus, tā pē c darbinieki reti un slikti runā angliski.
Krievvalodī gie nepatī k. Un tam ir iemesli:
- atsaucoties uz pavadoņ iem, viņ i izmanto aicinā jumu uz tevi, kā uz vergu, bez "paldies" un "lū dzu", kas izraisa aizvainojumu. Š eit ē ģ iptieš i jau ir pieraduš i pie Eiropas kultū ras un nepanes necieņ u pret savu personī bu;
- nedod dzeramnaudu
- viņ i ņ em pā rtiku uz sevi un "uz to brā li", neē d to un ir jā izmet tonnā m pā rtikas;
- alkohols ir tas pats - viņ i to dzer tā , it kā tas bū tu apmeklē juma mē rķ is - piedzerties lī dz bezsamaņ ai.
Saistī bā ar š o visu - sarū gtinā ti tū risti no Rietumeiropas, nepieraduš i pie mū su "mež onī bas", sliktā m manierē m, cī ņ ā m par pā rtiku, dzē rumu un neķ ī trī bā m uz katra stū ra.
Arī no krievvalodī go tū ristu puses - sarū gtinā jums, ka viņ us š eit "nenē sā uz rokā m", kā Š armas un Hurgadas viesnī cā s.
Mars Alam ir vē l viena specifika. Dā rgā kas cenas, stā vā ki rifi, maz aptieku un tirgu.
Bet mē s braucā m uz Sarkano jū ru un rifu, bruņ urupuč iem un delfī niem. Š eit to ir daudz : )
Ē diens restorā nā tieš ā m vienmuļ š . Katra diena ir gandrī z vienā da. Grila nebija. Saldumi ir bezgarš ī gi. No augļ iem bija tikai zaļ ā s dateles un pā ris reizes kā dam paveicā s - paņ ē ma gvajavi, zemenes un granā tā bolus. Bet pē c garš as - fe. Ne tas mē telis. Varbū t sezonas dē ļ .
Animā cija - 2 gadu laikā pandē mijas laikā braucienos uz Š armu un Hurgadu neesmu redzē jis labā ku. Shaggy un Mido, un Zuzo un viesos latī ņ amerikā ņ i strā dā ļ oti lieliski. Izgaismots lī dz galam.
No alkohola - alus pudelē s, anī sa degvī ns ir. Kokteiļ us nedzē rā m.
Gvajaves sula un mango - bā rā pie vestibila. Ir arī dabī ga garš ī ga kafija. BET! Ar bā rmeni jums jā bū t pieklā jī gam, pretē jā gadī jumā viņ š var jū s ilgi ignorē t))
Smaids un dzeramnauda dara brī numus.
Par vē ju - kad mū su pontons bija aizvē rts, devā mies uz kaimiņ u un uz pili.
Piekļ uve ostai un iespē ja pastaigā ties pa krastmalu ir liels pluss Marsam.
Bet nā kamreiz apsvē rtu citas viesnī cas.
Браслеты не пластиковые. Приятные на ощупь, но рвался несколько раз Это наш номер Завтрак Ресторан вечером территория набереной Тут есть лифт! Наш номер - очень чистый и красивый Территория пляжа
аватар liubov.darii
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s neplā nojā m doties uz Siva viesnī cu, bet viesnī ca Š armā ilgu laiku nedeva apstiprinā jumu, un man bija jā piekrī t ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā jas priekš likumam, un izmaksu starpī ba +150 dolā ru. nemaz neattaisno sevi, un rū gti nož ē loju izvē li pē c ieraš anā s viesnī cā. … Tomēr ▾ Mē s neplā nojā m doties uz Siva viesnī cu, bet viesnī ca Š armā ilgu laiku nedeva apstiprinā jumu, un man bija jā piekrī t ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā jas priekš likumam, un izmaksu starpī ba +150 dolā ru. nemaz neattaisno sevi, un rū gti nož ē loju izvē li pē c ieraš anā s viesnī cā.... mū s tur galī gi negaida, krī ze un karantī na lika viesnī cas saimniekiem uzņ emt viesus no Ukrainas, Krievijas, uzcē la speciā li. Eiropas tū ristiem ir atseviš ķ i restorā ni, un tur ir daudz labā ks ē diens. . .
Mē s visi ierodamies agri no rī ta, un viņ i reģ istrē jas no 14:00 un attiecī gi vai nu gaida koferus vestibilā , vai arī mums ir jā runā , viņ i zina, kā to izmantot reģ istratū rā . Ē diens kā padomju laikos mū su publiskajā s ē dnī cā s, augļ u minimums, pareizā k sakot nē - divu š ķ irņ u skā bie dateles, ja vē l kaut ko ņ ē ma ā rā , tad viss mazos š ķ ī vjos. . . un tur ir daudz cilvē ku, tas pats lieta ar saldumiem, tikai cepumi, daž reiz parfē...nekā ds saldē jums vai citi gardumi bē rniem. . . Bā ri pludmalē ir atseviš ķ s jautā jums, paņ emt lī dzi mazu pudeli ū dens var tikai no 9.00-10.00, un tad, kā tas iet, viņ i to ielej glā zē s, kuru viņ iem vienmē r trū kst, un arī ē damistabā jū s varat pagaidī t 10-15 minū tes. kamē r atnes tī rus. . . kaut kur 11.00 beidzas visi dzē rieni, un var likt tikai Apelsī nu, un neko citu. . . Ja otrajā pludmales bā rā sā ka vā rī t kartupeļ us ar burgeru, tad gara rinda 30-50 cilvē ki stā vē ja rindā...Ir restorā ns, kur var paē st vienu reizi, ja pierakstā ties reģ istratū rā , tad tur ir labā k, bet es domā ju, ka katram vajadzē tu ē st š ā du ē dienu un trī s reizes dienā...
Nav sū dzī bu par istabu, remontu, dizainu, daž iem ir tē jkanna, kvalitatī va uzkopš ana, katru dienu liek 1.5 litrus ū dens, ledusskapis, fē ns - viss strā dā , bet apkopē ja gandrī z vienmē r aizmirst ielikt lieku. tualetes papī ra rullis. . . Un protams jū ra, skaists koraļ ļ u rifs. . . š ajā laikā te vienmē r vē jains, ja pirmais mols ir ciet, tad ir atkā pš anā s. . . ejiet tā lā k uz nā kamo molu, tas vienmē r ir vaļ ā , vai tā lā k pa pludmali caur ostu ir savvaļ as pludmale, kur rifs ir brī niš ķ ī gs, un jū ra ir mierī ga. . . Atkal es noteikti neieš u uz š o viesnī cu un neieteikš u to saviem draugiem.
аватар Galyna_Antypova
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s bijā m 4 cilvē ki, kas apmetā s istabā ar vienu divguļ amo gultu. Tikko prasī ja vē l vienu. Lai uzrakstī tu ziņ u uz mā jā m, ka pie mums viss kā rtī bā , par internetu jā samaksā.35 dolā ri. Ē diens ir pretī gs, pā rtikas nepietiek. … Tomēr ▾ Mē s bijā m 4 cilvē ki, kas apmetā s istabā ar vienu divguļ amo gultu. Tikko prasī ja vē l vienu. Lai uzrakstī tu ziņ u uz mā jā m, ka pie mums viss kā rtī bā , par internetu jā samaksā.35 dolā ri. Ē diens ir pretī gs, pā rtikas nepietiek. Mē s bijā m pirmie, kas ieradā mies vakariņ ā s: augļ us dabū ja maksimums 5 cilvē ki, augļ us nesaņ ē mā m. Bē rniem brokastī s nepietiek piena. Tici man, ir ar ko salī dzinā t, un mē s neesam pretenciozi tū risti. Bija Albatros pilī , pē c un Sfinksā . Un trijotnē atpū tā mies, bet tad zinā jā m uz kurieni ejam un cena bija atbilstoš a. Tagad 500 USD vienai personai par 8 naktī m nav tik maz. Š eit viss ir briesmī gi. . . Nevis 5 vai 4, vā jš trī s. Tā tad š ī viesnī ca ir vissliktā kā . Slī dkalniņ i nestrā dā , bet tas mums bija svarī gi, jo sliktā vē jainā laikā gaidī jā m, ka bē rni bū s akvaparkā . Pludmalei ir ī paš s stā sts: sekla, nav iespē jams peldē t un vē jains uz rifiem.
Š o viesnī cu izvē lē jā mies cerī bā , ka pē c atvē rš anas darbinieki centī sies, nevis indikatī vi ignorē s visus tū ristu lū gumus.
Ja tas tā turpinā sies, tad diez vai uz š o viesnī cu tieksies atbilstoš i cilvē ki. . .
аватар fatewindvortex
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē loties viesnī cu, mani samulsinā ja svaigu atsauksmju trū kums, tač u pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma nolē mā m riskē t. Par ko bija ļ oti ž ē l. Sā kš u ar pā ris labiem punktiem: - Labas telpas. Mē s ieguvā m jauku istabu diviem, kurā bija viss nepiecieš amais. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, mani samulsinā ja svaigu atsauksmju trū kums, tač u pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma nolē mā m riskē t. Par ko bija ļ oti ž ē l.

Sā kš u ar pā ris labiem punktiem:
- Labas telpas. Mē s ieguvā m jauku istabu diviem, kurā bija viss nepiecieš amais. Un pat nestrā dā još s jaucē jkrā ns izlietnē pē c pieprasī juma tika salabots stundas vai divu laikā . Par tī rī š anu sū dzī bu nav, viss kā rtī bā , izņ emot to, ka viņ i to dara nedaudz haotiski laicī gi.
- Jauks baseins, jū ra bija minū tes attā lumā . Varbū t nonā cā m lī dz paš ai viesnī cas atvē rš anai, bet vietu pludmalē vienmē r bija par maz.
- Teritorijā ir pā ris veikali, tač u cenas tur ir ļ oti augstas un pā rdevē ji nelabprā t tos notriec. Ī sā k sakot, vienreiz iedziļ inā ties tajos un noskaidrot izmaksas ir noderī gi, lai bū tu priekš stats par to, ar ko salī dzinā t, kad ekskursijā s atrodaties plauktu tuvumā.

Tagad - kas bija slikti (viss pā rē jais):
- Tū lī t no galvenā . Ē damistaba ir briesmī ga.
Rindas, ē diena trū kums, ilgi jā gaida, lī dz piepildī sies servē š anas paplā tes. Š ķ ī vji ir jā meklē /jā gaida. Jums ir jā meklē ierī ces / jā gaida. Brilles jā meklē /jā gaida. Piegā ja pie viena trauka, stā vē ja rindā , gaidī ja, kad nomainī s tukš o paplā ti. Jū s ejat uz nā kamo un viss atkā rtojas. Kamē r jū s visu savā cat, jū s saņ emat atdzesē tu ē dienu ar š ķ ī vi. Pastā vī gi jā velk strā dnieki, lai aizpildī tu sadali, viņ i paš i slikti seko zā lei. Ja ieradī sities agri - pagarinā siet gaidī š anas laiku, ja ieradī sieties vē lu - daļ a ē dienu jau ir beigusies. Noķ ert vidu ne vienmē r bija viegli. Plus - glā zes / š ķ ī vji biež i saskaras ar slikti mazgā tā m un daž ā das pakā pes skaidā m.
– Arī ē dinā š ana ir liela viesnī cas problē ma. Rotā cijas nav vispā r, katra diena vienā da. Ja vien tas var izrā dī ties kaut kas tā ds, kas bija iepriekš ē jā s dienā s. Pā rtikas kvalitā te ir slikta. Biež i novē roju, ka atpū tnieki savos š ķ ī vjos liek kaut ko neitrā lu, piemē ram, dā rzeņ us, olu kulteni, maizi, rī sus.
Pozitī vā gaismā var izcelt tikai omleti, kas tiks pagatavota jū su priekš ā un kā dreiz uz grila bija paipalas (kuras brī numainā kā rtā izdevā s paņ emt pē c gandrī z pusstundas stā vē š anas rindā ). Grila vairs nebija. Devā mies uz pludmali ē st burgerus (kotlete + maize un viss) vai hotdogus (bezgarš ī ga desa + maize un viss) ar frī kartupeļ iem. Atkal rindas, rindas, rindas...
- Es gribu atseviš ķ i izcelt augļ us. Tie tiek atnesti salī dzinoš i mazā bļ odiņ ā (vienā ), nejauš i (pā rsvarā apelsī ns / banā ns / vī nogas, bet es redzē ju guavu un mango vienu reizi, lai gan es to nesaņ ē mu), cilvē ki pulcē jas, pietiek ar 5-8 cilvē kiem. Tad bļ oda ir tukš a 5-10 minū tes. Š ajā laikā veidojas rinda. Viņ i atkal atnes vienu bļ odu, kuru uzreiz izš ķ iro. Valsts ar daudz augļ u un raž u 4 reizes gadā . Jā.
- Jū ra, protams, laba, bet tā lā k par bojā m peldē t nelaiž , pie bojā m dziļ ums lī dz ceļ iem.
Pie mola var peldē ties glā bē ju uzraudzī bā , tač u ir arī rinda un tā lu peldē t nevar (10 * 10 metri, varbū t nedaudz mazā k). Var uzkā pt nedaudz tā lā k no bojā m un peldē t savam priekam, bet: tas nebū s apdroš inā š anas gadī jums, nav normā la ieieš ana ū denī , viļ ņ i ir no vē ja, rifs vē l gandrī z miris, vai tev vajag tā lu peldē t.
- Turpinā s bū vniecī ba/remonts. Kaut kas zā ģ ē ts/krā sots/remontē ts. Puse no baseiniem nedarbojas. Slaidi - nedarbojas. Visur skrien strā dnieki.
- Visi baseini, izņ emot galveno (dziļ ums 140 cm, svaigs) - bē rniem. Pieauguš ais pat lī dz viduklim nebū s.
- Ja dodaties ekskursijā uz ilgu laiku, jū s ļ oti nepatī kami pā rsteigs sauso devu komplektē š ana ceļ am. Bijā m autobusā ar atpū tniekiem no citā m viesnī cā m - viņ iem tur ir normā las sviestmaizes, hamburgeri, smalkmaizī tes un virtuļ i. Jums tiks dota viena maza salda maizī te, divas parastā s, divas mazas siera š ķ ē les, tā da paš a izmē ra desas gabals un ā bols.
- Wi-Fi tikai galvenajā vestibilā un vai nu ļ oti vā jš , vai nedarbojas vispā r. Ir Vodafon stends, bet cenas tur ir daudz augstā kas. SIM kartes labā k ņ emt lidostā (bet neaizmirstiet, ka gigabaitu skaits tiek dalī ts ar 2).
– Nezinu par citiem operatoriem, bet mē s braucā m no Biblio-Globus. Gidi viduvē ji (gan ekskursijā s, gan viesnī cā ), vajag visu kā rtī gi pajautā t. Piemē ram, viņ i teica, ka reģ istrē ties varat vienu reizi bez maksas doties uz vietē jo restorā nu. To, ka jums ir jā pierakstā s uz divā m dienā m vismaz uz kā du laiku, lai tur nokļ ū tu (vai labā k uz 3-4, lai izvē lē tos ē rtu) - gids neteica, lai gan viņ š zinā ja par š o funkciju.
- No viesnī cas nevar tikt ā rā , ciems ir tā lu, autobuss uz turieni neiet. Vienkā rš i izsauciet taksometru pats. Maksimā lais ir ierobež ots uzbē rums.
- Saistī bā ar iepriekš minē to, nav vē rts braukt no lidostas uz viesnī cu 4 stundas.
Skaidrs, ka strā dnieku var nepietikt, ne viss bija sakā rtots pirms atvē rš anas, nevarē ja izaudzinā t normā lu pā rtiku utt utt. . Bet pelnī t jau gribē ja. Attieksme pret tū ristiem no viesnī cas ir ļ oti nozī mī ga. Pat ja laika gaitā tiktu novē rsti daž i trū kumi, es neriskē tu sabojā t savu atvaļ inā jumu. Ņ emot vē rā to, ka zemā cenas zī me par uzturē š anos viesnī cā nav pievilcī gs faktors, tā ir diezgan vidē ja. Un 5 zvaigž ņ u viesnī ca ir no zila gaisa.
аватар t.v.sahno
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viss sā kā s vienkā rš i super, pē c ieraš anā s, tū ristu tikš anā s ar AUKSTĀ TĒ JA HIBICAPE..., acī mredzami noorganizē ta un izveidota lieliskai atpū tai. Nokā rtojā s uzreiz neskatoties uz ieraš anos 12:00, kas arī ļ oti iepriecina. … Tomēr ▾ Viss sā kā s vienkā rš i super, pē c ieraš anā s, tū ristu tikš anā s ar AUKSTĀ TĒ JA HIBICAPE..., acī mredzami noorganizē ta un izveidota lieliskai atpū tai. Nokā rtojā s uzreiz neskatoties uz ieraš anos 12:00, kas arī ļ oti iepriecina. Viņ i piedā vā ja doties pusdienā s un tad doties uz istabu. Un š eit. . . sā kas Š Ķ Ē RŠ Ļ I/UZDEVUMI AR NOSAUKUMU – ATRASTI UN PĀ RTIEKU!
Ē dienu no vā rda VISPĀ R NAV. Rinda pē c rī siem, gaļ as, tomā tiem, salā tiem. . . vienkā rš i š ausmī ga. No augļ u datelē m un smalki sagriezta ā bola. Un viss bū tu labi BET, kamē r tu stā vi 20 minū tes (un tas nav pā rspī lē ts) rindā..., tu staigā si ar š ķ ī vi kā das 5 minū tes, lī dz atradī si kur apsē sties.
Istabu skaits priecē ja, ka pē c vakariņ ā m maize kļ uva kā balzams dvē selei. Jū ra, tā pat kā citur un vienmē r Ē ģ iptē , ir lieliska. Viesnī cas teritorija uz cieta 4 (skaidrs, ka viņ i ir gā dī gi). VAKARIŅ AS! Nolē mā m iet pē c 2h vē lā k, kad sā kā s un atkal smaga ē diena ekstrakcija, š oreiz uz kā dā m 10 minū tē m dabū jā m krū zī tes vai vismaz glā zes - TĀ S VIENKĀ RŠ I NAV. Mē s saņ ē mā m zivis - mē s bijā m ļ oti pā rsteigti, kā tas izrā dī jā s ? ! Kopumā izsalkuš i nebijā m.
Teritorijā ir 2 viesnī cas, kuras it kā var izmantot, BET tikai pie pludmales pie baseina, punkts. Viesnī cas teritorijā atradā m restorā nu, ar identiskiem ē dieniem vispā rē jā restorā nā , ir tikai viens BET - RINDAS NAV, kas ļ oti iepriecinā ja. Un mē s nolē mā m ē st š eit! Un viss jau bū tu labi BET, kā izrā dī jā s, ALA CARD un vajag pierakstī ties, kā tas prasī ja? ! , jo ē diens ir tas pats, tikai rindas nav. Atbilde nogalinā ja noknock down - ja gribi bez rindas, pieraksties un paē d vienreiz NEAPSTRĀ DĀ JOT PĀ RTIKAS.
Treš ajā dienā (droš i vien bija sū dzī bas no citiem tū ristiem) pazuda rinda un parā dī jā s krū zes un glā zes - PĀ RSTEIGTS! Sā kā m saprast, kas, kā un kā pē c. Izrā dī jā s, ka visi vā cieš i, poļ i...vispā r VISI, izņ emot bijuš ā s PSRS valstis, tika izdalī ti un ierā dī ta atseviš ķ a vieta ē dinā š anai, bez rindas un lielu dež urantu skaitu! Un viss bū tu labi, bet kaut kā kļ uva netī kami, kad nā kamajā ē dienreizē (tiek atzī mē ts pastā vī gi) mē s ē dam tikai zivju astes un daļ u pie galvas, un eiropieš i ē d to, ko sauc par vidu. Ļ OTI SAŠ UTĀ MI PAR Š O FAKTU! ! ! It kā ir cilvē ki un mē s...izlemjam paš i!
Ī sā k sakot, atpū tieties tiem, kas vē las doties pensijā un aizmirst. Kustī ba, kliegš anas nebū s. Tu nevarē si kļ ū t labā ks, nav daudz pā rtikas, bet tu nebū si izsalcis. Jū ra kā vienmē r ir pā rsteidzoš a. Cenas...divas lī dz trī s reizes dā rgā kas nekā Š armā .
Jauku dienu visiem.
аватар videovoxx
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja vē laties pavadī t atvaļ inā jumu rindā pē c ē diena, tad esat š eit. Visur un visu laiku ir rindas. Ja atrod galdu, tad nav š ķ ī vju, karotes, dakš iņ as. Kamē r jū s atradī sit karotes un dakš iņ as, jū s ē dī sit aukstu ē dienu. … Tomēr ▾ Ja vē laties pavadī t atvaļ inā jumu rindā pē c ē diena, tad esat š eit. Visur un visu laiku ir rindas. Ja atrod galdu, tad nav š ķ ī vju, karotes, dakš iņ as. Kamē r jū s atradī sit karotes un dakš iņ as, jū s ē dī sit aukstu ē dienu. Un visiem nepietiek ē diena. Pludmalē ir iespē ja nobaudī t uzkodas ar cī siņ iem vai hamburgeru. Pietiekami garš ī gi. Bet viņ i strā dā ļ oti lē ni. Rindā pē c alus vai kolas var nostā vē t 15-20 minū tes. Personā ls saka, ja jums tas nepatī k, tad nā kamreiz dodieties uz citu viesnī cu. Tas izsaka visu.
аватар tamaranebols
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Siva Port Ghalib un Port Ghalib Resort. Tie atrodas vienā teritorijā un tiem ir kopī ga infrastruktū ra. Tie atš ķ iras tikai ar ē ku izvietojumu un telpu krā su shē mu. Siva Port Ghalib atrodas tuvā k pludmalei. Reģ istratū ra koplietojami baseini. Bezmaksas wi-fi vestibilā lē ns ā trums tikai sociā lajiem tī kliem. … Tomēr ▾ Siva Port Ghalib un Port Ghalib Resort. Tie atrodas vienā teritorijā un tiem ir kopī ga infrastruktū ra. Tie atš ķ iras tikai ar ē ku izvietojumu un telpu krā su shē mu. Siva Port Ghalib atrodas tuvā k pludmalei. Reģ istratū ra koplietojami baseini. Bezmaksas wi-fi vestibilā lē ns ā trums tikai sociā lajiem tī kliem. Failu augš upielā de neizdodas. Ir maksas ar daudz lielā ku ā trumu. (aptuveni 2 eiro stundā ) Reģ istratū rā ir aptieka, veikals, bankomā ts. Reģ istratū rā un numuros ir bezmaksas seifs. Ir neliela bibliotē ka ar grā matā m daž ā dā s valodā s, tostarp krievu valodā . Vestibila bā rs ir atvē rts no pulksten 10:00 lī dz 12:00 bez maksas. Ir arī a la carte restorā ns ar terasi par maksu 16 eiro no personas. Uz reģ istratū ras balkona atrodas arī ū denspī pes bā rs, ū denspī pe maksā no 2 eiro. Galvenajā restorā nā ir bē rnu stū rī tis. Pē c pieprasī juma reģ istratū rā ir pieejama pretalerģ iska ē dienkarte. Viņ iem ir tematiskie vakari. Smē ķ ē tā jiem ir terase. Kopumā pā rtikas cenu kvalitā tei man nav sū dzī bu. Ir baseins ar jū ras ū deni, tas nav dziļ š ar lielisku ieeju, kas ir lieliski piemē rots bē rniem. Otrais baseins atrodas dziļ ā k blakus bā ram, kurā tiek veikta animā cija. Ir pieejams peldbaseins ar diviem slidkalniņ iem, kas ir atvē rts 4 stundas dienā . Ir slinka upe. Ir neliels bē rnu baseins. Animā cija nav slikta, atrodiet sev kaut ko, ko izklaidē t. Š o brī niš ķ ī go ceļ vedi pē c nosaukuma varat atrast sociā lajā tī klā VKontakte. Un cenas ir daudz zemā kas nekā viesnī cā un apkalpoš ana ļ oti kvalitatī va, un viņ š ļ oti labi pā rzina savu valsti un ļ oti interesanti stā sta. Viņ š pat palī dzē ja man nopirkt eļ ļ as par lielisku cenu. Bē rniem viesnī cā ir bē rnu klubs. No 4 lī dz 12 gadiem. Atvē rts no pulksten 10 lī dz 17. Ir vairā kas bē rnu istabas un rotaļ u laukums. Rati par depozī tu. Ir bē rnu pieskatī š anas pakalpojums. Sarī kot bē rnu diskotē kas. Ir ļ oti skaists spa. Ir tvaika istabas. Sievieš u masā ž u veic sievietes, vī rieš iem vī rieš i. Ir sporta zā le no 16 gadu vecuma. Trenaž ieru zā li no pulksten 8 lī dz 20 vada treneris. Zā le ir brī va. Ir trī s tenisa korti un mini golfs. Vienu stundu bez maksas ir pieejams galda teniss un biljards. Sakā rtoja numuru. Istabā ir ledusskapis. Katru dienu tiek nodroš inā ts bezmaksas ū dens. Visos numuros, izņ emot "suite" numurus, nav vannas, ir tikai duš as. Mē s to norā dī jā m, izvē loties viesnī cu. . Un galvenā vilš anā s, ja jū s dodaties š eit ar maziem bē rniem, bū s pludmale trī s viesnī cā m 650 metrus ir divi pontoni. Siva Port Ghalib pontons ir 189 metrus garš . Treš ajā viesnī cā otrais pontons ir 118 metri. Carral ieeja. (jū s nevarat staigā t pa karā ļ iem) varat saslapinā t kā jas un ne tā lā k par metru. Ir pludmales bā rs. Kopumā pieauguš ajiem tas ir normā li, bet ar bē rniem jū s varat doties š eit jū ras dē ļ , ja bē rni jau ir vecā ki.
аватар gomenyk-alla
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca mums patika pirmā m kā rtā m tā pē c, ka tā atrodas blakus Soho, kas nozī mē , ka vakarā var pastaigā ties, netē rē jot naudu par taksometru. Viesnī ca ir skaista, bet ne pā rā k tī ra, it ī paš i vannas istabā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums patika pirmā m kā rtā m tā pē c, ka tā atrodas blakus Soho, kas nozī mē , ka vakarā var pastaigā ties, netē rē jot naudu par taksometru. Viesnī ca ir skaista, bet ne pā rā k tī ra, it ī paš i vannas istabā s. Ē diens ir ok, izsalcis nepaliksi un no restorā na paveras skaists skats. Istaba laba. Pludmale nav ī paš i skaidra, ļ oti š aura, bet ir ļ oti liels pluss - tas ir tas, ka tā atrodas lī cī un pat tad, kad vē jš , un mē s bijā m decembrī , jū ra ir mierī ga un silta.
Пирс Возле бара на пляже Пляж Закат с отеля Расвет
аватар natakorableva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ē ģ iptē daudzas reizes es pat neatceros, cik! Atpū tas 2 ģ imenes radi un draugi. Mē s izvē lē jā mies Siva Port Ghalib 5 *, jo mē s vē l nebijā m bijuš i š ajā s vietā s un, galvenais, tā pē c, ka bija vē lme apmeklē t Aswan Abu Simbel. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē daudzas reizes es pat neatceros, cik! Atpū tas 2 ģ imenes radi un draugi. Mē s izvē lē jā mies Siva Port Ghalib 5 *, jo mē s vē l nebijā m bijuš i š ajā s vietā s un, galvenais, tā pē c, ka bija vē lme apmeklē t Aswan Abu Simbel. No Hurgadas braucā m nedaudz mazā k kā.3 stundas. Attiecī bā uz viesnī cu: viņ i mū s iekā rtoja uzreiz pē c ieraš anā s. istabiņ as labas, lai arī ne gluž i jaunas (domā ju, ka pirmajos gados viss bija lieliski), ē dinā š ana, apkalpoš ana, jebkā du problē mu risinā š ana (piemē ram, jū ras ezis nodurts) - VISS AUGŠ Ā LĪ MENĪ . Administratori ir ļ oti jauki un jautri cilvē ki. Atpū tnieku kontingents ir eiropieš i, un tā pē c prioritā te ir angļ u valoda (tiem, kas nezina, grū ti izteikties). Jū ra sā kumā sagā dā ja vilš anos, jo 7 dienas bija vē trains un molā bija izkā rts sarkans karogs, kas nozī mē peldē ties aizliegts, viļ ņ i un straumes - tā pē c ē rti nebū s tiem, kas baidā s no dziļ uma un slikti peld. Ir ieeja no krasta, bet tikai kurpē s: ir daudz koraļ ļ u un akmeņ u, un bē guma laikā (kas ir raksturī gi š im rajonam) ir redzami jū ras ež i un citas dzī vas radī bas, kurā m nav ko paklupt. (izgā jā m no situā cijas - meklē jā m lagū nas, kurā s gulē jā m uz viļ ņ iem). Kad vē jš apstā jā s (8. dienā ) un kļ uva mierī gs, tad, protams, rifs uzvar un viss negatī vais pazū d: daž i krā saini koraļ ļ i, zivis, bruņ urupuč i, murē nas utt. jū ra vē ja un viļ ņ u laikā , tie paš i bija vē traini). Kopumā ar pozitī vu attieksmi mī nusus mē ģ ini pā rvē rst plusos, kas mums izdevā s ar godu. Patika arī tas, ka ir promenā de ar kafejnī cā m un veikaliem (cenas lojā las, atbalstu, ka labā k mainī t naudu pret mā rciņ ā m, jo ​ ​ uzņ ē mī gie ē ģ iptieš i visu noapaļ o dolā ros un skaita sev par labu, lī dz 20 dolā riem) . Nu par viesnī cas animā ciju - š o mē s redzē jā m daudz labā k, lai gan š ķ iet, ka ir standarta izklaides komplekts, puiš i kaut ko organizē , bet kaut kā nesanā ca (pludmales ballī tes ir divreiz apmaksā tas, diskotē ka nav, tā ir jaunieš iem garlaicī gi, no 22.00 visi tusē jas pie bā riem, reģ istratū rā (wi-fi ir lielisks) vai sauļ oš anā s krē slos, jo pie bā riem uz ielas visiem vietas nepietiek - viesnī ca ir ļ oti pā rpildī ta ar atpū tniekiem ).
аватар larinairka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tos 2017. gada oktobra sā kumā . Teritorija ir diezgan liela, kopī ga divā m viesnī cā m: Sivy Port Ghalib un Port Ghalib Resort. Arī koplietoš anas reģ istratū ra un galvenais restorā ns. Reģ istratū rā ir pieejams bezmaksas wi-fi un vairā ki dī vā ni, kur ir patī kami pasē dē t ar kafiju vai kokteili. … Tomēr ▾ Atpū tos 2017. gada oktobra sā kumā . Teritorija ir diezgan liela, kopī ga divā m viesnī cā m: Sivy Port Ghalib un Port Ghalib Resort. Arī koplietoš anas reģ istratū ra un galvenais restorā ns. Reģ istratū rā ir pieejams bezmaksas wi-fi un vairā ki dī vā ni, kur ir patī kami pasē dē t ar kafiju vai kokteili. Ir peldbaseini, tostarp lagū na ar jū ras ū deni. Es dzī voju standarta numurā , vienā dā attā lumā no restorā na un pludmales. Numuriņ š lielisks, arā bu stilā , tē jkanna, tē jas-kafijas komplekts ieraš anā s dienā . Arī katru dienu 1.5 l ū dens pudele. Tiem, kam patī k sē dē t uz balkona pie tē jas un kafijas tases, iesaku ņ emt lī dzi, jo vē lā k ne tē ja, ne kafija netiek papildinā ta. Televī zijā bija trī s krievu kanā li, tā pē c ziņ u un seriā lu cienī tā jiem jā bū t apmierinā tiem!
Varu pieņ emt, ka iepriecinā s arī ē diena cienī tā ji, lai gan nekā dus volā nus neievē roju. Tomē r vienmē r bija pieejami svaigi dā rzeņ i, romieš u vai aisberga salā ti, zaļ umi. Pietiekami daž ā di piedevas pusdienā m un vakariņ ā m, vistas gaļ a daž ā dā s formā s, zivis. Iesaku pievē rst uzmanī bu ielas grilam - reizē m jē ra un grilē tas zivis, diezgan garš ī gi. Brokastī s arī izvē le nav slikta, uzķ ē ru musaka - ļ oti garš ī gi! Liels mī nuss - augļ i! Tur vienmē r bija dateles un mandarī ni/vai apelsī ni. Ā boli tikai sasmalcinā ti! Smalki sagriezta melone. Zaļ ie persiki nelielas aprikozes lielumā , bez zemeņ u vai arbū zu. Augļ u cienī tā ji bū s vī luš ies. Toties milzī ga desertu izvē le, tai skaitā baklava un citi austrumnieciski konditorejas izstrā dā jumi! Vienkā rš i lieliski ar kafiju! Un kafija nav slikta!
Š ī s viesnī cas galvenie plusi ir pludmale un rifs! Tā pē c mē s braucam uz Ē ģ ipti. Pludmale ir plaš a, ir daudz lietussargu un sauļ oš anā s krē slu, kā arī ž ogi no vē ja! Ticiet man, tā ir taisnī ba aprī lī ! Laiks bija diezgan vē jains, brī ž iem apmā cies, pat lietus ar pē rkona negaisu!
Pontons ir garš , beidzas jau dziļ umā , kur rifs iet lejup pa tī ru sienu! Rifs ir skaists, gaiš s un blī vi apdzī vots! Tač u š ajā gadalaikā viļ ņ i nav vā ji, tā pē c pontonu var slē gt! Bet pat ar dzeltenu karogu esiet uzmanī gi - viļ ņ i tieš ā m pū š prom no pontona! Ir ieeja no krasta pa akmens plā ksni, tieš i piemē rota ģ imenē m ar maziem bē rniem. Droš ī bas apavi nesā pē s.
Arī Port Ghalib pils pludmalē ir pontons. Un jū ra tur ir daudz mierī gā ka, un rifs ir tikpat brī niš ķ ī gs!
Pati Port Ghalib ir promenā de, jahtas, kafejnī cas un veikali. Nekas ī paš s, bet pā ris reizes var pastaigā ties.
Viesnī cā atpū š as daudzi eiropieš i: vā cieš i, itā ļ i, skandinā vi, č ehi, poļ i.
Vai es atgriezī š os š ajā viesnī cā ? Jā , ar prieku, bet mierī gā kā sezonā !
Iesaku š o viesnī cu snorkelē tā jiem!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Stellato
Vairāk interesē Crowne Plaza viesnīcas... To kvalitāte, īpašības. Protams, rifa kvalitāte un vienkārši atpūta šajā Marsa Alam vietā. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums tea84
???
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums jabetta
Kas bija, lūdzu, atbildiet. Interesē, kā ir ar pludmali, pontonu, rifu? Informācijas ir ļoti maz, un mums tas ir vissvarīgākais jautājums.
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 24 atbildi
iemiesojums STAS695
PEGAS pārdod All Inclusive tūres uz Sahāru,lai gan savā mājaslapā raksta,ka viesnīca strādā FB.Kur ir patiesība?Pastāstiet kas tur bija!
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 13 atbildes
iemiesojums AngelinaDonec
Mani interesē ABU SIMBEL un ASUAN DAM ... kā iespaids par ekskursijām.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель расположен в непосредственной близости от международного порта Порт Галиб (несколько минут ходьбы), в центре одного из самых респектабельных новых курортов Марса Алам. Входит в группу отелей Red Sea Hotels. Рядом находится множество ресторанов и закусочных, расположенных на набережной. Отель был построен в 2007 году, а последний ремонт произведен в 2011 г. Отель прекрасно подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 5 км от международного аэропорта Марса Алам и в 210 км от международного аэропорта Хургады.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы – 900 м. Заход в море осуществляется с пирса (длина пирса 180 м). Бар на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан «Souq El Hana» завтрак 06:30 – 10:30, обед 12:30 – 15:00, ужин 18:30 – 22:00

А ля карт ресторан «Cardamom» (по резервации, за доп.плату) 19:00 – 22:00 – индийская и средиземноморская кухня

Сезонный итальянский ресторан «Lagoon» с нитернациональной кухней (по резервации, за доп.плату) 12:30 – 14:30

Лобби бар работает с 09.00 до 01.00 (после 00.00 напитки за доп.плату)

Бар бассейна предлагает гостям поздний завтрак с 10:00 до 11:30, сэндвичи с 12:30 до 16:00 и мороженое с 14:00 до 16:00

3 открытых бассейна (есть открытый подогреваемый бассейн), открытая терраса, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, магазины, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимация, водные горки.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бочча, дартс, мини-гольф, ныряние с маской и трубкой (платно). Тренажерный зал доступен лицам с 16 лет, вход в спортивной одежде.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 347 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), кабельный интернет (платно), телевизор, телефон, мини-бар (платно), сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Red Sea, PO Box 23, Port Ghalib, Marsa Alam, Egypt
Tālruņi: +2 065 336 0000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой, йогой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.