Marina Lodge At Port Ghalib 4*– Atsauksmes

17
Novērtējums 7.310
№27 viesnīcas reitingā Marsa Alam
7.2 Numurs
7.6 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.3 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Marina Lodge at Port Ghalib atrodas tieši pie Port Ghalib jahtu piestātnes Marsa Alam. No naktsmītnes paveras skats uz Sarkano jūru, un tā atrodas tikai 5 minūšu brauciena attālumā no jūras krasta ar veikaliem, restorāniem un bāriem. Viesnīcas būvniecības gads - 2005. Viesnīca piemērota ģimenes atpūtai pludmalē.Vairāk →
аватар smart11
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir tikai radī ta nirē jiem, turpat zem baseina atrodas jahtas, un pē c brokastī m ar skatu uz jahtu piestā tni jū s ielecat jahtā un peldat, lai nirt. Nu, visiem pā rē jiem bū s jā izdomā , lai ieietu jū rā viesnī cas pludmalē , uzdevums ar zvaigznī ti. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tikai radī ta nirē jiem, turpat zem baseina atrodas jahtas, un pē c brokastī m ar skatu uz jahtu piestā tni jū s ielecat jahtā un peldat, lai nirt. Nu, visiem pā rē jiem bū s jā izdomā , lai ieietu jū rā viesnī cas pludmalē , uzdevums ar zvaigznī ti. Pludmalē ir koraļ ļ i, un jū s varat gū t savainojumus, ī paš i bē guma laikā .
Par paš u viesnī cu neko sliktu neteikš u un numuriņ i tī ri un ē diens garš ī gs un viesmī ļ i lieliski, baseins man likā s maziņ š un 300 metri lī dz pludmalei, tas laikam arī visi komentā ri.
Man ļ oti patika pati Port Ghalib - gleznaina vieta, lī dz tai var nokļ ū t ar laivu vai staigā t kā dus 3 kilometrus apkā rt jahtu ostai.
Viesnī cu iesaku relaksē još ai atpū tai pie jū ras, ar bē rniem te bū s garlaicī gi, bet tieš i pā rim.
аватар Mramornaya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ē ģ iptē bija jau 3. reize, vienmē r snorkelē š anas dē ļ , viesnī ca nav svarī ga, dzē rieni un uzkodas - tikai zivis, un es arī devos uz š ejieni dugonga dē ļ . Lidmaš ī na + 3 stundas ar autobusu. *** Lī dz pludmalei jā airē. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē bija jau 3. reize, vienmē r snorkelē š anas dē ļ , viesnī ca nav svarī ga, dzē rieni un uzkodas - tikai zivis, un es arī devos uz š ejieni dugonga dē ļ .
Lidmaš ī na + 3 stundas ar autobusu.
***
Lī dz pludmalei jā airē.10 minū tes, bet te, ak š ausmas, pontona nav. . . Gribi uz jū ru? Uz priekš u un neraudi - kā p pa akmeņ iem un š iem ļ oti nelaimī gajiem koraļ ļ iem, vispirms tu saplē si kā jas un rokas. Bet apvainojoš a ir cita lieta - ū dens ir dubļ ains, vienmē r. Pati viesnī ca uz mola stulba, visu dienu skraida kuģ i un laivas - tin!
***
Ū dens tiek izsniegts 2 pudeles pa 0.5 dienā , jū s nevarat to ņ emt lī dzi ē damistabā .
***
Es redzē ju dugongu, reizi 5 braucienos uz Marsa Mubaraka lī ci (klī stot pa tuksnesi 25 minū tes, gar smilš ainiem kalniem, gar krastu, cauri viesnī cu pludmalē m, ar apsardzi (nu vismaz viņ i ir atļ auts staigā t. . . )
Lī cis: vieta, smilš ains krasts, ar iespē ju ieiet jū rā , kā savvaļ as, tā pē c dugongi (jū ras putni) peld tur ē st zā li, bet, ak vai, viņ i drī z apstā sies, jo tiek bū vē ta viesnī ca, krastu pilnā ā trumā kalj par pontonu...ļ oti ļ oti skumji.

Dugonga blaktis ir skaista, tas bija mans vienī gais mē rķ is un liels prieks.
Un es arī paskatī jos uz bruņ urupuci tuvplā nā , tam ir ļ oti smieklī gi nagi.
P. S. Ē diens ir maz, garš ī gs deserts parasti ir reizi trī s dienā s.
Дюгонь - лапочка Дюгонь с прилипалами
аватар loginof
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viesnī ca tika izvē lē ta tā s zemā s cenas un Marsa Mubaraka tuvuma dē ļ . Reģ istrē š anā s notika ļ oti ā tri, neviens neko neizspieda. Istaba gā ja bez volā niem, bet viss ir labā stā voklī , gulta cieta un ē rta, kondicionieris normā li dzesē ja, vannasistaba pieklā jī ga, tī rī š ana katru dienu. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viesnī ca tika izvē lē ta tā s zemā s cenas un Marsa Mubaraka tuvuma dē ļ . Reģ istrē š anā s notika ļ oti ā tri, neviens neko neizspieda. Istaba gā ja bez volā niem, bet viss ir labā stā voklī , gulta cieta un ē rta, kondicionieris normā li dzesē ja, vannasistaba pieklā jī ga, tī rī š ana katru dienu. Pludmale ir netā lu, vienmē r bija brī vi sauļ oš anā s krē sli, man nepatika ieiet jū rā , tas tieš ā m nav ē rti, nez kā pē c nav pontona, rifs nav slikts, bet ja godī gi, tad es gaidī ju vairā k, tā pē c mē s uz Marsu-Mubaraku braucu gandrī z katru dienu, 20- Apmē ram 30 minū tes, labā k izbraukt agri no rī ta. Protams, tur viss ir savā dā k, un smuki veidoti koraļ ļ i un daudz daž ā das zivis, bruņ urupuč us redzē jā m katrā ciemojumā , vienreiz pat ar diviem ilgi peldē jā mies seklumā , ar dugongu paveicā s retā k kā no plkst. sā nu, bet reiz vē l paspē jā m netā lu nopeldē t, tas protams ir kaut kas, š ī vispā r dē ļ viņ i ievilka sevi š ajā tā lumā . Ē diens viesnī cā ir standarta č etri, mums pietika ar visu, bija gaļ as ē dieni, varbū t izvē le nav liela, bet mē s noteikti nepalikā m izsalkuš i un garš ī gi, neredzu jē gu uzskaitī t ruļ ļ us un sā nu trauki. Vietē jā alkohola, protams, nav, bet auksts alus karstumā nebija slikts. Vestibilā ir internets, tač u tas ir ļ oti vā jš un biež i lido, tā pē c, ja iespē jams, lidostā iegā dā jieties vietē jo SIM karti. Pati viesnī ca nav ī paš i liela, ir baseini, nav akvaparka, tā pē c ar bē rniem š eit droš i vien bū s garlaicī gi, un arī ģ imenes ar viņ iem neredzē jā m. Š ķ iet, ka ir kaut kā da animā cija, bet tas viss mums ir garā m, jo ​ ​ visu laiku pavadī jā m jū rā . Tiesa, viņ i divas reizes atstā ja viesnī cu, vienu reizi uz Luksoru, bet otru uz delfī nu lī ci, skatiet tib atur com. Tā pē c es domā ju, ka viesnī ca ir laba par manu naudu, mē s nemeklē jā m trū kumus, tā pē c atpū tā mies lieliski, un š ī vieta noteikti ir pelnī jusi uzmanī bu.
аватар 050964
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m, to, kas tika gaidī ts no viesnī cas, un pē c tam saņ ē ma. Man nepatika ē diens, ka brokastī s bija tikai kafija un tē ja, viss pā rē jais bija pusdienā s un vakariņ ā s, bet bija jā prasa, jā pasū ta. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m, to, kas tika gaidī ts no viesnī cas, un pē c tam saņ ē ma. Man nepatika ē diens, ka brokastī s bija tikai kafija un tē ja, viss pā rē jais bija pusdienā s un vakariņ ā s, bet bija jā prasa, jā pasū ta. Reģ istrē š anā s bija ilga, bet ieradā mies agri, iekā rtojā mies 12os, istabiņ a laba. Teritorija maza, saspringta pantones trū kuma dē ļ . Animā cija bija, bet viņ a nebija ī paš i ieinteresē ta. Internets reģ istratū rā darbojā s, bet ne pā rā k labi.
аватар 050964
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies uz viesnī cu, atsaucoties tikai uz atsauksmē m, un principā nenož ē lojā m, tā kā braucā m uz "jauno" Sarkano jū ru, tā kā vairā kkā rt bijā m Š armā un Hurgadā , man ļ oti patī k Sarkanā jū ra. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz viesnī cu, atsaucoties tikai uz atsauksmē m, un principā nenož ē lojā m, tā kā braucā m uz "jauno" Sarkano jū ru, tā kā vairā kkā rt bijā m Š armā un Hurgadā , man ļ oti patī k Sarkanā jū ra. , bet es gribē ju kaut ko jaunu.
Patieš ā m, jū ra bija iespaidī ga: gandrī z katru dienu redzē jā m bruņ urupuč us. un jū ras govs, bet visā di koraļ ļ i un zivis ir vienkā rš i super. Mē s devā mies, kā rakstī ts zemā k, uz Marsa Mubaraka lī ci divas reizes nedē ļ ā , abas reizes redzē jā m bruņ urupuč us un nelielu rifu haizivi. Bruņ urupuč i arī mū su pludmalē bija redzē ti trī s reizes. Bet govs (jū ra) tika redzē ta tikai tad, kad devā mies ceļ ā . ekskursijā . Tā tad ar jū ru viss kā rtī bā . Un vienī gais, ka pludmalē nav pontona. Man personī gi sā kumā tas traucē ja, bet tad nopirkā m koraļ ļ us un pieradā m.
Bet viesnī ca kā uz 4*, manuprā t, nav slikta. Ē diens bija lielisks, istabā viss darbojā s. Problē mu nebija, tā pē c mijiedarbī ba ar personā lu bija minimā la. Jā , dzē rieni restorā nā ir tikai pē c pasū tī juma, un tikai no rī ta ir brī vi pieejama kafija, tē ja, ū dens un limonā des. Pusdienā s un vakariņ ā s viss jā pasū ta (kā man, tas arī nav ī paš i ē rti).
Man patika arī viesnī cas atraš anā s vieta, jo Marsā tikai Port Ghalib ir vismaz kaut kā da infrastruktū ra, pā rē jā s viesnī cas ir vienkā rš i tuksnesī . Tā pē c, ja vē laties doties pastaigā kaut kur citur, nevis viesnī cā , izvē lieties viesnī cas Porto. Protams, tie, kas ir 5 *, ir labā ki, bet, ja "finanses dzied romances", tad arī š ī viesnī ca ir iespē jama.
Bet principā no atvaļ inā juma atgriezā mies lieliskā noskaņ ojumā , devā mies pē c jauniem piedzī vojumiem un tos arī ieguvā m.
аватар SewaIAnna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nesaprotu kā var patikt š ajā odzē!!!!! ! . Ē ģ iptē atpū š os ne pirmo reizi un vienmē r palasu atsauksmes. Lasot atsauksmes, es sev uzzī mē ju mierī gu, ē rtu viesnī cu, ne pā rā k pretenciozu, bet tajā paš ā laikā ē rtu Tā tad secī bā : - ieradā mies astoņ os, reģ istratū rā mū s turē ja lī dz 12, visi bija izsalkuš i un izslā puš i. … Tomēr ▾ Nesaprotu kā var patikt š ajā odzē!!!!! !
. Ē ģ iptē atpū š os ne pirmo reizi un vienmē r palasu atsauksmes.
Lasot atsauksmes, es sev uzzī mē ju mierī gu, ē rtu viesnī cu, ne pā rā k pretenciozu, bet tajā paš ā laikā ē rtu
Tā tad secī bā : - ieradā mies astoņ os, reģ istratū rā mū s turē ja lī dz 12, visi bija izsalkuš i un izslā puš i. Pē c all inclusive paketes mums tika nodroš inā ts ū dens un ē diens par naudu. Bet tā ir puse no nepatikš anā m !
Teritorijā ē nas praktiski nav (atbraucā m kad bija +50) Pie baseiniem nav seguma (vairā ki lietussargi), Galdiņ i pie bā ra svelmainā saulē . Recepcijā un bā rā nav kondicioniera, ir muš u bars. radi, iznā ciet no turienes kā no tvaika istabas, turklā t muš u un odu sakoduš i. Tā di paš i antisanitā ri apstā kļ i ir ē damistabā , lai gan kondicionieris strā dā , jū tams , jo ū dens pil uz galvas. jā lū dz viesmī lim, un tad pagaidī t 15-20 minū tes, neskatoties uz to, ka ē damistabā alkohols netiek pasniegts (izņ emot vī nu)
Ar pludmali situā cija ir vē l sliktā ka. Lai nokļ ū tu pludmalē ir jā iet pa tuksnesi, pa spī doš ajai saulei, kas cep 7 no rī ta apmē ram 5 minū tes. Tā pē c neklausieties, ka pusstunda pastaiga pa tuksnesi Marsa Mubarakā (kur dzī vo bruņ urupuč i) nav nogurdinoš a. Pē c nokļ ū š anas vē l jā piepeld pie bruņ urupuč iem un tad ar to paš u sauli jā atgriež as mā jā s. Bā rs pludmalē ir kā rtē jā izsmiekls. Galdiņ i pie bā ra atrodas uz betona platformas bez seguma. Jums vajag ejiet gar rifa segumu, lai tiktu pie koraļ ļ iem. Neē rti, bet pacieš ami.
Jū ra ir skaista, ja kuģ i nejaucas ar ū deni. Un tā kā š ī ir osta, tad kuģ i iet pastā vī gi, un jū ra ļ oti biež i ir dubļ aina, tā pē c ne vienmē r var redzē t š o skaistumu. (todien bija mana dē la dzimš anas diena) no manas istabas tika nozagti 109 dolā ri (istabā esoš ais seifs nedarbojā s). Kad par to ziņ oju administratoram, viņ š un mū su gids piedā vā ja man par naudu paņ emt taksi un doties uz policiju, kas kas atrodas 80 km no viesnī cas. Un ja netiks pierā dī ts zā dzī bas fakts, bū š u atbildī gs viņ u likuma priekš ā par apmeloš anu!!! ! Diemž ē l mē s tur esam neaizsargā ti! Mans iespaids ir tā ds, ka tie, kas rakstī ja pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu kaut kā dā veidā interesē . Starp citu, par ieš anu Divino zivju restorā nā Pasū tī jā m š ķ ī vi ar jū ras veltē m bez zivī m, gaidot, ka nobaudī sim. Rezultā ts ir pilnī ga vilš anā s!
Omā rs ir mazs, sauss, (visvairā k saldē ts), garneles kā zā le, mī dijas (3 gab. ) un kalmā ri izrā dī jā s ē dami. Par š o š ķ ī vi samaksā jā m 32$. Mums nepatika!
аватар Andrey111
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā no 8. lī dz 15. maijam. Es izvē lē jos ceļ ojumu no Join Up (pagaidā m neviens cits tū risma operators nav apmeklē jis š o viesnī cu). Sā ksim ar lidojumiem. Pievienojieties, kā vienmē r, jutos dī vaini. … Tomēr ▾ Atpū tā s š ajā viesnī cā no 8. lī dz 15. maijam. Es izvē lē jos ceļ ojumu no Join Up (pagaidā m neviens cits tū risma operators nav apmeklē jis š o viesnī cu).
Sā ksim ar lidojumiem. Pievienojieties, kā vienmē r, jutos dī vaini. Sā kotnē ji es rezervē ju no 10. lī dz 17. maijam. Ī si pirms izlidoš anas piezvanī ja tū risma aģ entū ras pā rstā ve un teica, ka uz š iem datumiem tieš ā reisa nebū s (tikai caur Hurgadu), piedā vā ja tieš o lidojumu vai nu 8. vai 12. datumā . Nu, Ž uļ ana vietā reiss tika pā rcelts no Borispiļ as. Tā kā nebiju piesiets konkrē tiem datumiem, tad paņ ē mu 8. datumā . Zinot Join Up reputā ciju š ajā sakarā , es biju gatavs š ā diem notikumu pavē rsieniem. Atgrieš anā s lidojums bija paredzē ts plkst. 6.30, pē c tam pā rcelts uz plkst. 8.40, tad, š ķ iet, uz plkst. 14.40 un visbeidzot uz plkst. 16.30. Ja tikai ne agrā k. Un tā izrā dā s, ka viņ i mums deva vē l vienu pusi dienas atpū tas. Izlidoš ana uz lidostu bija pulksten 13.00. Un, lai gan š ajā viesnī cā izrakstī š anā s ir pulksten 12.00, rokassprā dzes netika nogrieztas, tā pē c mē s tomē r paspē jā m paē st pusdienas un varē jā m izmantot bā ru.
Tagad par paš u viesnī cu. Ja agrā k š eit bija tikai daž i tautieš i, tad tagad š ī viesnī ca gū st arvien lielā ku popularitā ti mū su cilvē ku vidū . Ar mani bija divdesmit cilvē ki. Iemesls ir optimā lā cenas un kvalitā tes attiecī ba un, protams, tieš ie lidojumi uz Marsa Alamu. Tā tad, divvietī gu uz 7 naktī m var paņ emt par 1.000 UAH, vienu par mazā k nekā.9500 UAH. (Tagad es paskatos uz vietni, tas bija 9200 UAH. ). Es nezinu, vai par tā du paš u cenu ir iespē jams nopirkt ekskursiju uz parastu viesnī cu Marsa Alam, man š ķ iet, ka tas ir maz ticams. Agru rezervā ciju paņ ē mu martā (domā ju, ka uz maija brī vdienā m vajag ņ emt iepriekš , lai sanā k lē tā k, bet patiesī bā kļ ū dī jos, krietni pā rmaksā ju). Tā pē c agrī na rezervē š ana ir neskaidrs jautā jums.
Viesnī ca ir vienkā rš a, bez volā niem, bet kaut kā ds mā jī gums tajā ir, kā jau daž i foruma dalī bnieki rakstī juš i. Es viņ us pilnī bā atbalstu. Klusa, mierī ga vide, tī ra sakopta teritorija, minimā ls cilvē ku skaits, tieš i piemē rota atpū tai. Personā ls ir draudzī gs un neuzkrī toš s. Viņ i nā k klā t, piedā vā ekskursijas, masā ž as utt. , un, ja jū s atsakā ties, viņ i jū s vairs netraucē .
Kas attiecas uz ē dienu: izvē le nav ī paš i liela, bet tā kā neesmu gardē de un nemī lu pā rē sties, viss bija garš ī gs un man pietika. Visi ē dieni ir standarta Ē ģ iptes viesnī cā m, tikai sortiments ir mazā ks.
Pludmale: koraļ ļ u č ī bas nav vē lamas, bet obligā tas, ja vē lies justies ē rti, nevis iekā pt ū denī kā mī nu laukā . Pludmales tuvumā viss ir samī dī ts un salauzts, tā pē c lai redzē tu normā lus koraļ ļ us ir jā peld tā lā k lī dz lī č a galam un ja nav vē ja, jā peld gar krastu. Lī cī uzduras interesanti eksemplā ri: reiz redzē ju mantu un divus bruņ urupuč us uzreiz. Gribē ju aizpeldē t uz pretē jo krastu Pilij, bet apsargi (necilvē ki) nelaida iekš ā , nosvilpa un pagriezā s atpakaļ .
Laikapstā kļ i: pirmajā dienā bija ļ oti stiprs vē jš , pat lī cī nevarē ja izpeldē ties. Divas dienas tas pamazā m norima un varē ja ē rti peldē ties. Tā pē c vē ju sezonalitā te uz Marsa ir relatī vs jē dziens: ziemā tas nedē ļ u var bū t pilnī gi mierī gs, bet vasarā tas var spē cī gi pū st (š eit nevar uzminē t).
Marsa Mubaraka lī cis (vē l viens iemesls š ī s viesnī cas popularitā tei): viss ir nemainī gs, izejiet cauri trim stū riem, pie ieejas un izejas, pasakiet apsargiem, ka esat no Marina Lodge, un ejiet bez problē mā m. Bruņ urupuč i ne vienmē r tiek atrasti. Č etru lī č a apmeklē jumu laikā es reiz redzē ju pat piecus gabalus, pā rē jā laikā - nevienu. Arī dugongu neredzē ju. Bet maniem ceļ a biedriem (puisim un meitenei) paveicā s: viņ i ieraudzī ja viņ u no krasta, uzreiz ū denī un peldē ja kopā ar viņ u. Cits mans ceļ abiedrs to redzē ja, kad viņ š atradā s ceļ ojumu laivā . Viņ i saka, ka visticamā k viņ u satiks vai nu agri no rī ta, vai vakarā , jo viņ am nepatī k karstums.
Kas vē l: starp Palace Port Ghalib viesnī cu un privā tu villu ir neliels lī cis - civilizā cija tur vē l nav sasniegusi (grezni koraļ ļ u dā rzi, daudz zivju, redzē ju pat rifu haizivi). Tie, kam patī k ilgi nesē dē t uz vietas, var aizbraukt ar ū dens taksometru uz Portgalibu, nedaudz pastaigā ties un izbaudī t neskartā s zemū dens pasaules skaistumu. Nu, par pā rmaiņ ā m var pastaigā ties pa paš u Port Ghalib (pa lī ci tur gā ju divas reizes).
Secinā jums: relaksē još u brī vdienu, snorkelē š anas / nirš anas cienī tā ji, kuriem ir ierobež ots budž ets - var droš i doties uz š o viesnī cu.
аватар velliya_
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā ieradā mies 6 no rī ta. Viņ i teica, ka jā reģ istrē jas pulksten vienos. Bū tī bā es netaisī jos maksā t par istabu. Tā pē c es nolē mu pagaidī t. Viņ i nenē sā ja rokassprā dzes. Viņ i teica – JUMS NAV BROKASTIS. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 6 no rī ta. Viņ i teica, ka jā reģ istrē jas pulksten vienos. Bū tī bā es netaisī jos maksā t par istabu. Tā pē c es nolē mu pagaidī t. Viņ i nenē sā ja rokassprā dzes. Viņ i teica – JUMS NAV BROKASTIS. Š ī ir pirmā reize, kad ar to saskaros. Nokļ ū š ana naktī , nakš ņ oš ana ar bē rnu bez brokastī m - tā du neesmu redzē jis nekur citur ! ! ! LABI. Ejam pastaigā ties. Apmetā s 11. Skaits, maigi izsakoties, nav ļ oti. Viss vecs, nobruž ā ts, vannasistabā sē nī te, vannasistabai vispā r nav durvju, karā jā s aizkars. Dvieļ i netika mainī ti, mū su lietotie bija vienkā rš i glī ti salocī ti neskatoties uz to, ka atstā jā m tos uz grī das. Gulta nekad netika mainī ta. Dienā tiek dotas 2 pudeles ar 0.5 ū dens. Š ampū ni un ž elejas ir tik stulbi, ka mē s pat neuzdroš inā jā mies tos lietot.
Wifi reģ istratū rā ir ļ oti vā jš . Pastā vī gi izsit.
Viesnī cā atpū š as eiropieš i, kuri dienā m ilgi guļ ap baseinu, ieelpojot hlora tvaikus. Tik daudz arā bu....
Viesnī ca kopumā atrodas atseviš ķ i no visā m komunikā cijā m. Viesnī cā ir nelieli suvenī ru veikaliņ i. Lī dz tuvā kajam veikalam ejiet 30-40 minū tes ar kā jā m karstumā .
Pirms tirgus pretī , krastmalā tas pats numurs. Vai ū dens taksometru par 2 USD vienai personai.
Odi ir saindē ti.
Ē damistabā nav daudz daudzveidī bas. Bet godī gi gribu teikt, ka viss, ko ē dā m, bija garš ī gi. Mē s nekad nebijā m izsalkuš i.
Visu laiku, kad bijā m viesnī cā , pū ta stiprā kais vē jš . Pludmalē ar sauļ oš anā s krē sliem bez vē ja aizsardzī bas, smiltis bē rtas acī s, mutē . Dvieļ i nepā rtraukti pū ta prom. Ieeja jū rā nav ī paš i ē rta. nav kur peldē ties. Pantone nav.
Pa kreisi no pludmales ir ieeja jū rā gar rifu. Tas mū s mazliet izglā ba. Viņ i saka, ka tur peldē juš i bruņ urupuč i. Bet mē s neredzē jā m. Zivis ir normā las Sarkanajai jū rai. Bet tas joprojā m ir skaisti. Mazliet biedē još i, skatoties uz bezdibeni un saprotot, ka glā bē ju nav, tu esi pats. Vairā kas reizes redzē jā m tuncim lī dzī gu metru garu zivi. Ļ oti nobijies.
Reiz mē s devā mies uz Marsa Mubaraka lī ci. Ejiet 45 minū tes. Atkal vē jš bija tik stiprs, ka bijā m aizpū sti, ū denī uzkā pt nebija iespē jams. Š ī iemesla dē ļ netika redzē ti ne dugongi, ne bruņ urupuč i.
Animā cija viesnī cā ir ļ oti vā ja. Vispā r nav uz ko skatī ties.
Batiskafs kļ uva par vienī go izklaidi. Ļ oti jauki, daudz pozitī vu emociju. Mē s redzē jā m bruņ urupuci. Pirms burā š anas viņ i visiem dod tabletes pret kustī bu slimī bu, lai gan tas ne visus izglā ba. : )
Viesnī ca bū s laba ū denslī dē jiem, kas ierodas nakš ņ ot. Pā rē jā melanholija ir zaļ a. Es to nemaz neiesaku. Č etri š ai viesnī cai ir par daudz. Maksimā li trī s. Mū s izglā ba tas, ka bija uzņ ē mums no Ukrainas. satikā mies viesnī cā un izklaidē jā m viens otru, devā mies iepirkties, jo tas ir biedē još i. . .
Vē l viens nepatī kams pā rsteigums bija sausuma trū kums. lodē š ana ar jums. Arā biem sagatavoja daudz kū ku. Un mums, izbraucot 4-30 no rī ta, nebija nekā . Tas ir, bez brokastī m ieraš anā s dienā , bez brokastī m izbraukš anas dienā . Ļ oti ē rta viesnī ca. Un tā pē dē jā diena patiesī bā nemaz neeksistē ja.
Ī sā k sakot, par to paš u naudu pē dē jā brī dī doties uz labā ko viesnī cu bija ļ oti izdevī gi. Š ī viesnī ca ir par neko.
аватар gerdatur2014
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pē c vairā kā m ekskursijā m uz Š armu izmē ģ inā ju Marsa Alam un š o viesnī cu. Prieks, ka nebijā t vī luš ies. Ir trū kumi, bet no tiem ir arī priekš rocī bas. Pati viesnī ca un numuriņ i nav jauni, bet mums viss darbojā s, dabū jā m jauku klusu istabiņ u ar skatu uz dā rza gabaliņ u (un izeju uz to, 1. … Tomēr ▾ Pē c vairā kā m ekskursijā m uz Š armu izmē ģ inā ju Marsa Alam un š o viesnī cu. Prieks, ka nebijā t vī luš ies. Ir trū kumi, bet no tiem ir arī priekš rocī bas.
Pati viesnī ca un numuriņ i nav jauni, bet mums viss darbojā s, dabū jā m jauku klusu istabiņ u ar skatu uz dā rza gabaliņ u (un izeju uz to, 1. stā vs) un ostu ar jū ru saņ ē mā m bez papildus maksas. Personā ls parasti ir bez sū dzī bā m, nav uzbā zī gs, pietiekams serviss.
Ē diens - cienī gs 4 *, diezgan daudzveidī gs un garš ī gs, nebija daudz pā rmē rī gi pikantu ē dienu. Trū kums ir tā ds, ka daž i populā ri ē dieni netika atjauninā ti un bija pieejami tikai tiem, kas ieradā s pusdienu/vakariņ u sā kumā .
To apdzī voja 50% vā cieš i, 20% itā ļ i un pā rē jie – krievvalodī gie.
Pludmale. Plusi: pastaigas attā lumā , labi paslē pts no vē jiem ieplakā un pateicoties ž ogam/mobilajiem ž ogiem, pateicoties atraš anā s vietai lī cī , tam nav viļ ņ u un vienmē r ir zaļ š karogs. Koraļ ļ i patī kami iepriecinā ja, saglabā š anas ziņ ā labā ks par visiem Š armovskiem, Ras-Mohammed lī menī , ļ oti daudzveidī gs - no vertikā las sienas lī dz daudzlī meņ u terasē m ar lī č iem, tuneļ iem un logiem atbilst dzī vā s radī bas, pilns komplekts . Laivas iziet no ostas pirms 9:00 un atgriež as pē c 15:00, tā s netuvojas koraļ ļ iem.
Mī nusi: nav pontona, ī paš i nav ē rti ieiet bē guma laikā , tuvā k vā ka malai ir dzī vs un sarež ģ ī ts koraļ ļ i, pa to grū ti staigā t. Normā lā ū dens lī menī jū s brī vi peldat virs tā .
No pludmales lī dz lī č a dziļ umam ū dens siltā ks, bet var bū t nedaudz duļ ķ ains, uz izeju caurspī dī gs, bet vē sā ks.
Uz Marsu Mubaraku bijā m divas reizes, tieš ā m, pat ar sievu un bē rniem ne vairā k kā.30 minū tes, man ļ oti patika: smilš aina pludmale ar ē rtu ieeju, un tad kā gribi - vai nu uz rifu ziemeļ u pusē vai uz lī č a centrs - bruņ urupuč iem un dugongiem. Bruņ urupuč u ir daudz, tie var pietuvoties pludmalei. Izmē ri un temperaments ļ auj viņ iem braukt, lielā kā daļ a no pastiprinā tas uzmanī bas nesteidzas doties dziļ umā . Dugongs savulaik redzē ts tuvā k lī č a centram 6-8 metru dziļ umā (kopumā š ā di mē ģ inā jumi bijuš i tikai divi, ne visi ģ imenes locekļ i ir diezgan aktī vi peldē tā ji), bija sajū smā . Dzī vnieks ir nesteidzī gs un nekautrī gs, to var viegli redzē t apakš ā un pacelš anā s laikā elpot. Lī č a trū kums ir tikai 1 - nav aizsardzī bas no saules.
Kū rorta ī patnī ba ir dā rgas ekskursijas, Luksorai cena ir divreiz augstā ka nekā Hurgadā (un lai brauktu tuvā k). Konkurences trū kums un kū rorta "eiropeiskā " specializā cija atstā j ietekmi. Ļ oti iesakā m ceļ ojumu uz Sattaya - Delfī nu mā ju. Lai gan tas ir garš ceļ ojums, gandrī z garantē tie lielie delfī nu bari un viņ u draudzī gā izturē š anā s ir tā vē rti. Š eit glā bš anas vestes nav nepiecieš amas. Ir ī sā ka ekskursija uz citu Delfī nu mā ju, bet tur bez garantijas un tikai glā bš anas vestē s - nirš ana un peldē š ana ar delfī niem ū dens stabā nederē s.
аватар taran_natala
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki, dā rgie draugi, domubiedri un ceļ otā ji! Vē los padalī ties iespaidos par savu 22. atvaļ inā jumu Ē ģ iptē , 11. Marsa Alam. Uzturē jā s 9 pieauguš o grupā . Izvē lē jā s "Marina Lodge At Port Ghalib 4 *" jau ceturto reizi. … Tomēr ▾ Sveiki, dā rgie draugi, domubiedri un ceļ otā ji!
Vē los padalī ties iespaidos par savu 22. atvaļ inā jumu Ē ģ iptē , 11. Marsa Alam. Uzturē jā s 9 pieauguš o grupā . Izvē lē jā s "Marina Lodge At Port Ghalib 4 *" jau ceturto reizi.
Transfē rs: Lidojums Kijeva - Hurgada 4 stundas, lidoja ar lidmaš ī nu MD-80, aviokompā nijas "Bukovyna Airlines". Kompā nija bija patī kami pā rsteigta, izlidoš ana notika laicī gi, pacelš anā s un nosē š anā s noritē ja ļ oti gludi. Transfē rs uz viesnī cu apmē ram 4 stundas.
Reģ istrā cija: Reģ istratū rā bija jauni cilvē ki, un diemž ē l viņ i neņ ē ma vē rā manus vā rdus, ka esam regulā ri viesi. Istaba tika iedota 1. stā vā , lai gan man labā k patī k 2. , turklā t pē c remontdarbiem vannas istabā tā arī netika iztī rī ta. Viņ i solī ja pā rvā kties nā kamajā dienā , bet mē s satikā m senu draugu Baha menedž eri, un viņ š uzreiz atrada mums brī niš ķ ī gu istabu 2. stā vā ar skatu uz pietauvotajā m jahtā m. No rī ta varē ja dzirdē t viļ ņ u sitamī bu. Istaba ir mā jī ga, austrumnieciskā stilā . Man patī k, ja interjeram ir dvē sele un stils. Istabu jau aprakstī ju 3 iepriekš ē jā s atsauksmē s, negribu atkā rtoties. Š oreiz istabā bija arī tē jkanna ar tē jas un kafijas pagatavoš anas iekā rtā m, kas iepriekš ē jā s reizē s nebija. Tī rī š ana bija laba, paldies!
Teritorija neliela, bet ļ oti zaļ a, augi kopti, ē ku fasā des regulā ri krā sotas. Ir lieli un mazi baseini ar skatu uz jū ru un jahtā m, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Iepretim baseinam atrodas vestibila bā ra zona.
Uzturs. Ē diens agrā k bija viesnī cas vā jā vieta. Tomē r tagad viesnī cai ir jauns š efpavā rs. Ē diens ir kļ uvis daudz labā ks. Izvē le nebija liela, neaizmirstiet, ka viesnī ca ir pieticī ga 4 *, bet ē dieni ir kļ uvuš i patieš ā m garš ī gi. Zupas kļ uvuš as vairā k lī dzī gas zupā m, nevis ū denim ar dā rzeņ iem, gaļ a kļ uvusi mī ksta un garš ī ga, kartupeļ i ir pagatavoti lieliski. Paldies! Ļ oti apmierinā ts! Viesmī ļ u darbs restorā nā par 5 ballē m. Ļ oti uzmanī gs, draudzī gs un efektī vs. Paldies!
Bā ri: 1 pie baseina un 1 pludmalē . Sistē ma viss iekļ auts darbojas no pulksten 11 lī dz 23. Liela vietē jo alkoholisko un bezalkoholisko dzē rienu izvē le: rums, degvī ns, tekila, brendijs, labs alus pudelē s, pulverveida sulas, fanta, sprite, kola.
Pakalpojums: tā ir viesnī cas stiprā puse. Visi darbinieki ir uzmanī gi un pieklā jī gi. Patika jaunais bā rmenis pludmalē ar nosaukumu Keroles. Savu darbu viņ š darī ja ļ oti cī tī gi, no sirds un radoš i.
Animā cija: visas iepriekš ē jā s reizes bijā m ļ oti apmierinā ti ar animā ciju ar galveno animatoru Mimo. Š oreiz Mimo bija atvaļ inā jums. Viņ š atgriezā s viesnī cā dienu pirms mū su izbraukš anas. Tā pē c mums nebija laika izbaudī t viņ a izrā di lī dz galam. Ļ oti ž ē l
Pludmale: atrodas 400 metrus, veselam aktī vam cilvē kam tā nav problē ma. Ir bā rs, duš a un tualete. Pludmale ir tī ra. Pietiekama aizsardzī ba pret vē ju. Ieeja jū rā pa koraļ ļ u segumu.
Jū ra: viesnī ca atrodas tieš i Potu Ghalib, jahtas un katamarā ni iet pretī pludmalei. Pati osta ir garš lī cis ar tiltiem. Lī cī vispā r nav vē tras, un tas ļ auj peldē t jebkuros laikapstā kļ os. Tieš i gar š o lī ci atrodas viesnī cas rifs. Rifs, kā vienmē r, iepriecinā ja: redzē jā m milzī gu murē nu, vairā kus bruņ urupuč us, dzeloņ rajas, krokodilu, vairā ku veidu tauriņ us, saldu lū pu barus, bezdelī gas, cē ziju, aboudefduff, kas bija savstarpē ji savijuš ies. Es peldē ju ilgi un tuvu ar lielu krā sotu aluteri, redzē ju grupē jumus, degunradž us, ķ irurgus, vienradž us, trevalliju, zvaigž ņ u un maskē tos arotronus, sapā rotas bukszivis, flautu barus. Par mazajā m zivtiņ ā m nav ko teikt, tā du visu krā su un sugu koncentrā ciju ī paš os akvā rijos nevar atrast. Uz koraļ ļ u vā ka dzī vo amfiprioni, turklā t vairā kas ģ imenes. Koraļ ļ u arhitektū ra ir nesalī dzinā ma, it ī paš i pie izejas no lī č a uz atklā tu jū ru. Koraļ ļ u sugu daudzveidī ba un to kombinā cija neticami krā sainos dzī vajos attē los priecē .
Atpū ta ā rpus viesnī cas:
1. Visi iepriekš ē jie š ī s viesnī cas un citu Port Ghalib viesnī cu apmeklē jumi ir gā juš i kā jā m lī dz Marsa Mubarak lī cim (2.5 km uz dienvidiem) neskaitā mas reizes. Bruņ urupuč i ir bijuš i vienmē r, bet dugongu satikā m tikai pagā juš ajā gadā , un tad speciā li iegā dā jā mies ekskursiju. Š oreiz pē c brokastī m nonā cā m lī cī un netā lu no krasta ieraudzī jā m tū ristu grupu. Bija nojauta, ka tas ir bruņ urupucis. Piepeldē jā m tuvā k, izrā dī jā s, ka tas ir dugongs. Viņ š nemierī gi brokastoja uz zā les, pilnī gi neievē rodams tū ristu pū li virs viņ a. Drī z vien arī pā rē jie tū risti tika nogā dā ti laivā s, un mums bija iespē ja ilgu laiku peldē ties blakus dugongam un nofotografē t š o dabas brī numu. Par ko viņ am liels paldies!
2. Iepirkš anā s. 2 km attā lumā no viesnī cas atrodas lielveikals "Adam Market". No viesnī cas braucā m ar taksi. Cenas lielveikalā ir fiksē tas. Starpī ba starp cenā m viesnī cu veikalos un š ajā lielveikalā var bū t desmitiem reiž u (piemē ram, ziepē m, ziedē m, š ampū niem, pastā m, matu maskā m, krē miem, saldumiem un citā m Ē ģ iptē raž otā m lietā m, kuras tieš ā m ir vē rts nest mā jā s) . Atkal viņ i savā ca ziedes, pastas, dateles un halvu.
3. Atkal devā mies uz restorā nu "Divino", kas atrodas Port Ghalib krastmalas galā . Tradicionā li viņ i paņ ē ma milzī gu š ķ ī vi ar svaigā kajā m un garš ī gā kajā m jū ras veltē m (omā rus, garneles, kalmā rus, mī dijas, zivis). Pagatavoju ļ oti ā tri un garš ī gi. Paldies!
Kopē jais iespaids par pā rē jo: viesnī ca var nepatikt cilvē kiem ar augstā m prasī bā m pret teritoriju, pā rtiku un numuriem. Un es jū tos ē rti un mierī gi Marina Lodge At Port Ghalib 4*. Prieks par uzlabotu ē dienu un lielisko apkalpoš anu. Es noteikti atgriezī š os, Dievs svē tī !
Labu atpū tu, ja ir kā di jautā jumi, rakstiet, atbildē š u!
Parādīt vairāk »


iemiesojums tanya.chernysho
Es ļoti gribu nokļūt šajā viesnīcā, bet nepieciešamība staigāt pa koraļļiem mani biedē. Jautājums Natālijai Taranai – izlasīju jūsu atsauksmi par Šams Alamu. Kur jūs ieteiktu Marinā vai Šamsā jūnija sākumā. Paldies.
5 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums ma555
‹ Viesnīca Marina Lodge At Port Ghalib 4*
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель Marina Lodge at Port Ghalib с видом на Красное море находится непосредственно у пристани для яхт Порт-Галиба в курортной зоне Марса-Алам, всего в 5 минутах езды от набережной с магазинами, ресторанами и барами. Год строительства отеля – 2005. Отель подойдет для семейного пляжного отдыха.

Atrašanās vieta Международный конференц-центр Порт-Галиба расположен в 5 минутах езды от отеля Marina Lodge at Port Ghalib. Расстояние до аэропорта Марса-Алам составляет 5 км.
Pludmales apraksts Пляж находится в 400 м от отеля. Длина пляжной полосы 150 м. Кораллы, необходима специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Гости отеля Marina Lodge могут отведать самые разнообразные блюда в нескольких ресторанах на территории. К примеру, в ресторане Indigo можно заказать блюда по меню и подкрепиться завтраком «шведский стол». На крыше обустроена терраса с баром Viz, где подают напитки. Вместимость конференц-зала 50 человек, площадь 60 кв.м, оснащен необходимым оборудованием. По запросу еда и напитки доставляются в номер. К услугам гостей открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно. На территории работают магазины. Оборудованы места для курения.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Сноркелинг, библиотека.
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 201 номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese PO Box 12, Port Ghalib, Red Sea, Egypt.
Tālruņi: Тел: +20 65 370 0222 Факс: +20 65 370 0221
Tīmekļa vietne: Marina Lodge At Port Ghalib
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.