Brīnišķīgs atvaļinājums

Rakstīts: 21 novembris 2021
Ceļošanas laiks: 23 — 30 oktobris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Mums bija brī niš ķ ī ga uzturē š anā s Jaz Solaya 2021.  gada oktobra beigā s.
Lieliska apkalpoš ana, ļ oti labi kopta un liela teritorija, kas sastā v no vairā kā m viesnī cā m, izcils, garš ī gs un daudzveidī gs ē diens (diē tiskā ē dienkarte, jū ras veltes, laba augļ u izvē le bija katru dienu), plaš i un tī ri numuriņ i. Lielais akvaparks iepriecinā ja mū su bē rnus.
Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu visai Jaz Solaya komandai un jo ī paš i Mr. Mohameds Khalids par rū pē m un viesmī lī bu. Kā arī liels paldies visiem galvenā restorā na darbiniekiem par ikdienas darbu un apsveikumiem dzimš anas dienā - tas bija ļ oti jauki. Es arī gribē tu atzī mē t Coraya lī ci - gan, piemē ram, akvā rijā ! Kā du dienu pat delfī ni vairā kas reizes peldē ja un peldē ja starp cilvē kiem. Tā s ir vienkā rš i pā rsteidzoš as un neaprakstā mas emocijas. Vienkā rš i, lū dzu, nepieskarieties tiem. Tik skumji skatī ties uz nagu nospiedumiem uz viņ u muguras. Lū dzu, cilvē ki, rū pē jieties un novē rtē jiet dabu. Mē s esam tikai viesi – skatieties, novē rtē jiet un apbrī nojiet viņ u.

Vienī gais, ka wi-fi neķ eras visā teritorijā un ne vienmē r telpā s.
Mē s no sirds iesakā m š o viesnī cu ikvienam, ī paš i ģ imenē m ar bē rniem. Mē s noteikti atgriezī simies pie jums vairā k nekā vienu reizi!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu