Blend Elphistone Resort Marsa Alam 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.410
№44 viesnīcas reitingā Marsa Alam
7.3 Numurs
7.0 apkalpošana
6.5 Tīrība
7.1 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 107 km no El Quseir pilsētas centra, Ēģiptes dienvidos pie Sarkanās jūras, blakus Elfinstonas rifam, kas ir ļoti populārs ūdenslīdēju vidū. Atvērts 2002. gadā. Pēdējā daļējā renovācija notika 2018. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās divstāvu ēkas un desmit vienstāvu un trīsstāvu ēkām. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām un ūdenslīdējiem.Vairāk →
аватар alenamushtenko
Sajū ta, ka laimē dž ekpotu, izvē loties š o viesnī cu)) 1. Uzreiz iedeva pieklā jī gu numuru, nevazā joties pa "nogalinā tajiem" un neprasot dzeramnaudu. Starp citu, no visiem viesnī cas numuriem paveras tieš s vai sā nu skats uz jū ru. … Tomēr ▾ Sajū ta, ka laimē dž ekpotu, izvē loties š o viesnī cu))
1. Uzreiz iedeva pieklā jī gu numuru, nevazā joties pa "nogalinā tajiem" un neprasot dzeramnaudu. Starp citu, no visiem viesnī cas numuriem paveras tieš s vai sā nu skats uz jū ru.
2. Istabā : jauns televizors, jaudī gs kondicionieris, jauka vanna, liels balkons, seifs, fē ns, ledusskapis. Ir 4 rozetes, tē jkanna, bet nav)) ū dens pudelē s 2*1.5 litri katru dienu.
2. Restorā ns - man nebija ne jausmas, ka Ē ģ iptē kas tā ds var notikt, it ī paš i 4* viesnī cā . VISS ir garš ī gi)) un ļ oti liels sortiments. Pat saldumi nav viena veida. M? pā rtika, dā rzeņ i, augļ i, marinā des, suš i, grils, picas, spageti, pat siers un desiņ as (daž ā di veidi) izrā dā s, viņ iem ir garš ī gi)) pusdienā s un vakariņ ā s garš ī gs ir baltvī ns, sarkanvī ns, alus un neatš ķ aidī ts.
3. Pludmale: smiltis, palmas, papildus sauļ oš anā s krē sliem, starp palmā m ir arī vairā ki š ū puļ tī kli. Pludmalē ir pieklā jī gs bā rs, veikali, cep pankū kas ar pildī jumiem un piedevā m. Pludmale ir liela, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Menedž eri pludmalē nav kaitinoš i)) mū zika ir gandrī z visa Eiropas, novitā tes.
4. Animā cija ir angļ u valodā , gandrī z viss ir skaidrs. Jā , minimā la angļ u valoda ir vē lama. Animā cija ir interesanta,
5. Viesi: tas parasti ir prieks manai dvē selei)) Angļ i, itā ļ i, vā cieš i, holandieš i, č ehi, poļ i. Attiecī gi visi uzvedas pieklā jī gi. Visur tī rs, neviens nepiedzeras.
6. Jū ra: pie krasta ir sekla, bet ir lē zena nolaiš anā s dziļ umā kaut kur lī dz kaklam. Ir bē gums un bē gums. Pontons garš , saskaitī ju ap 600 soļ iem, bet iet nav grū ti, tehniskais stā voklis pieklā jī gs. Divas starpposma pieejas rifa malai. Rifs interesants, daudz interesantu zivju, dzī vo divi murē nas, redzē ju balistodes, lielos arotronus, redzē ju aleuterus, lielas degunradž u zivis, un parastos rifu krā sainos sī kumus.
Saka, ka ir bruņ urupuč i un delfī ni, es viņ us vē l neesmu redzē jis)) personī gi man mazliet ž ē l, ka viņ i neļ auj peldē t vairā k par 15 metriem pa labi un pa kreisi no pontona, bet es varu saprotu viņ us, tā ir gandrī z atklā ta jū ra.
Пляж готелю Гамаки на пляжі, красиво, романтично, зручно Наш номер Одна з семи станцій роздачі в ресторані Один з трьох залів ресторану
аватар dima_80_
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta no "degoš ajiem" piedā vā jumiem 2 dienas pirms izlidoš anas. Ceļ oja kā ģ imene ar 3 gadus vecu bē rnu. Viesnī ca atrodas 30 minū š u brauciena attā lumā no Marsa Alamas lidostas. Reģ istrē joties reģ istratū rā , viņ i prasī ja 20 USD un š okolā des tā felī ti par agrī nu reģ istrē š anos. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta no "degoš ajiem" piedā vā jumiem 2 dienas pirms izlidoš anas. Ceļ oja kā ģ imene ar 3 gadus vecu bē rnu. Viesnī ca atrodas 30 minū š u brauciena attā lumā no Marsa Alamas lidostas. Reģ istrē joties reģ istratū rā , viņ i prasī ja 20 USD un š okolā des tā felī ti par agrī nu reģ istrē š anos. Kaulē jā s par 10 USD un š okolā des tā felī ti). Reģ istrē jies pulksten 10:00. C korpusa otrajā stā vā.205. kabinetā .
Ir vē rts atzī mē t, ka viesnī cā ir visi numuri ar tieš u vai sā nu skatu uz jū ru, tā pē c neļ aujiet sevi apmā nī t ar "labā ko numuru". Viņ i visi ir vienā di. Numurs ir diezgan standarta, tā pat kā citā s Ē ģ iptes viesnī cā s. Tī rī š ana, protams, ir klibs, bet tas nav kritisks. Viesnī cas teritorija kompakta, kopta, daudz apstā dī jumu. Ir vairā ki baseini, viens bija apsildā ms. Viesnī ca neatrodas lī cī un ziemas sezonā ir diezgan vē jains un ne pā rā k ē rts.
Viesnī cā ir viens restorā ns, ē diens ar savu daž ā dī bu nespī d, bet viss pagatavots gana garš ī gi. Brokastis - olu kultenis, pankū kas, jogurts, grauzdiņ š , desiņ as, graudaugi, dā rzeņ i utt. Pusdienā s - divu veidu zupa, makaroni, rī si, kartupeļ i (reizē m saldi, brī ž iem ļ oti sā ļ i), vista, zivs, gulaš s. Vakariņ ā s - brazieris katru otro dienu (aknas, maltā s gaļ as desiņ as, vista). Dzē rieni - alkohols ir vienkā rš i ļ oti sliktas kvalitā tes, viņ i to paņ ē ma lī dzi uz duty free. Labs tikai alus - no stikla pudelē m, bet lej mazā s vienreizē jā s 150 ml krū zī tē s un viena rokā . Labs bā rs - tikai vestibilā . To lej glā zē , kolu tur no 2 litru pudelē m, nevis no aparā ta.
Animā cija ir neuzkrī toš a. Bē rnu animators Dasha lieliski izklaidē jaunos viesus. Pludmale ir pietiekami liela, ar smilš ainu maigu ieeju jū rā , bet ū dens pie krasta ir vienkā rš i ledains. Ir garš pantons un soļ i no tā dzī vā rifa galā (dziļ ums lī dz 20 metriem), un divi pakā pieni gar molu (dziļ i lī dz krū tī m). Š eit mē s devā mies peldē ties no mola - ū dens ir daudz siltā ks. Lai gan tas izklausā s absurdi).
Pludmales kreisajā pusē atrodas Monkey nirš anas centrs. Ekskursijas labā k pirkt pie viņ iem, nevis no viesnī cas gida. Arī visurgā jē ji pludmalē ir lē tā ki. Pievienoju foto ar cenrā di un telefona numuru.
Rezultā tā - diezgan laba viesnī ca budž eta brī vdienā m. Ekskursija uz 6 dienā m 2 + 1 maksā ja 1.800 UAH. Vienī gais "mī nuss" - ziemā ļ oti vē jains.
Вид из номера Бассейн Пляж Пляж Пляж Пирс Номер Номер
аватар Olenka__filatova
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca ir pievilcī ga tā s atraš anā s vietas dē ļ . Jū ra ir tirkī za krā sa, un pludmale atrodas akmens metiena attā lumā no viesnī cas. Pati viesnī ca ir sadalī ta A, B, C, D, E, F ē kā s. Norē ķ ins notika ā trā k, par papildu samaksu. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir pievilcī ga tā s atraš anā s vietas dē ļ . Jū ra ir tirkī za krā sa, un pludmale atrodas akmens metiena attā lumā no viesnī cas. Pati viesnī ca ir sadalī ta A, B, C, D, E, F ē kā s.
Norē ķ ins notika ā trā k, par papildu samaksu. maksa (norunā ta par 20$) bijā m iekā rtojuš ies svī tā ar skaistu skatu uz baseinu un jū ru. Bez š ī s maksas teica, ka mū s gaida atseviš ķ as gultas. Lai gan mani draugi ieguva gandrī z tā du paš u istabu kā mū sē jais bez piemaksā m, viņ iem bija problē mas ar karsto ū deni, bet mums nav). Mē beles ir vecas, bet viss ir vesels un jauki. Santehnika labā stā voklī .
Ē diens visaugstā kajā lī menī , ē dienu daudzveidī ba: dā rzeņ i, augļ i, gaļ a, zivis, daudz veidu deserti, grils, picas un daž ā di konditorejas izstrā dā jumi, spageti, daž ā da veida makaroni un pat ē ģ iptieš u pastē tes.
Alkoholu š eit lej glā zē s, var atš ķ aidī t ar dzē rieniem vai sulu. Vī ns un alus (garš o pē c mū su Č erņ igovas) devā mies. Pie baseina tiek gatavoti kokteiļ i. Pludmalē alkohols no plkst. 11.
Istaba tika tī rī ta katru dienu un mainī ti dvieļ i. No tā m veidojā m sirsniņ as un daž ā dus dzī vniekus. Nedaudz paldies, puisis ļ oti centā s. Mums bija 204. kabinets, E korpuss. Runā jot par valodu, gandrī z visi saprot krievu valodu. Apmeklē tā ji pā rsvarā ir ukraiņ i. Viss savē jais, garlaicī gi nebū s : ) Pludmalē ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli ar ē rtiem matrač iem, tieš i zem palmā m. Volejbols, joga, stiepš anā s ar animatoriem un daudz kas cits uzmundrina. Viens no apsildā majiem baseiniem, piemē rots bē rniem.
Laikapstā kļ i: bijā m 2022.  gada janvā rī . Š eit ir vē ss no rī ta un vakarā , daž reiz pat jakas tika uzvilktas, bet dienā ir 27 grā di, karsts, vē ss. Bet ņ em pā rsvarā siltas drē bes, un tad ko vilkt uz pludmali. Viesnī cā ir klubs, ir karsts, var saģ ē rbties.
Jū ra paš ā krastā ledaina, bet ja aiziet lī dz mola galam, tad ū dens ir 24 grā di, ir ļ oti silts un var peldē t ar masku, skaistums ir neaprakstā ms, zivju ir daudz .
Paņ emiet lī dzi mazus dolā rus vai š okolā des. Pirmajā dienā viņ i par visu prasa “dā vinā t man”. Tā pē c ņ emiet lī dzi savas somas savā istabā . Pudelē s pildī ts ū dens tiek dots vienreiz, 2 vienai personai, un pē c tam savā kt sevi dzesē tā jā ; Ū dens tur ir garš ī gs.
Ir aptieka un kioski ar suvenī riem un cigaretē m. Piemē ram, nū ju iepakojums ir 4 USD.
Par ekskursijā m nebraucā m, bet saka forš i. Jū s varat peldē ties ar jū ras govi un bruņ urupuč iem.
Elfistons atbilst č etrā m zvaigznē m. Pā rē jie bija apmierinā ti.
аватар kmc290544
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Ieraš anā s. Mē s ieradā mies viesnī cā.7:00 / Reģ istratū rā viņ i prasī ja 25 USD par norē ķ inā š anos (lai gan bija daudz tukš u istabu - viesnī ca bija pustukš a). Viņ i mū s nelaida brokastī s - mē s nebijā m neviens lī dz diviem pē cpusdienā . … Tomēr ▾ 1. Ieraš anā s. Mē s ieradā mies viesnī cā.7:00 / Reģ istratū rā viņ i prasī ja 25 USD par norē ķ inā š anos (lai gan bija daudz tukš u istabu - viesnī ca bija pustukš a). Viņ i mū s nelaida brokastī s - mē s nebijā m neviens lī dz diviem pē cpusdienā . Viesnī cas teritorija: ļ oti skaisti, kopti dā rznieki pastā vī gi mudž no rī ta.
Lidostā mē s nopirkā m sim karti par 30 gigabaitiem par 15 USD - es iesaku.
2. Istaba H205 - ē naina, normā la, diezgan liela, ar skatu uz baseinu un jū ru - viss darbojā s. Tī rī ts katru dienu. Ū dens uzreiz atnesa 4 pudeles.
Viesnī cā nav karstā ū dens - knapi silts.
3. Ē dinā š ana ir standarta, tā pat kā lielā kajā daļ ā Ē ģ iptes viesnī cu. Viss ir labi sagatavots. Ar traukiem problē mu nebija. Kū ku bija daudz. Pavā ri ar kū kā m (gulbjiem) taisī ja visā dus trikus. Augļ i - dateles apelsī ni mandarī ni vī nogas.
4. Laikapstā kļ i. Bija vē jainas un klusas dienas, karsti 28-33 gr.
5. Jū ra. Prioritā te mums ir rifs un jū ra. Rifs platformas galā nelika vilties, tas bija dzī vs un zivis bija mazas. Seklā ū denī tur rā pā s milzī gi bari kā aļ ģ es, murē nas. Mē s redzē jā m ē rgli un ibisu un gā rni.
Kopumā viesnī ca man patika.
аватар Svnesterenko
Viesnī ca tieš ā m liela. Istabas ir ļ oti vecas, mainī ja istabu, bet labā k nekļ uva. Mē beles ar smarž u, vecas. Tī ra katru dienu, bet ne kvalitatī vi, noslaucī ja grī das un izmazgā ju izlietni. Veļ a ar traipiem. Ē diens ir pretī gs tā pat kā alkohols, bet š ai viesnī cai tā vairs nav, ir tā pat kā citā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m liela. Istabas ir ļ oti vecas, mainī ja istabu, bet labā k nekļ uva. Mē beles ar smarž u, vecas. Tī ra katru dienu, bet ne kvalitatī vi, noslaucī ja grī das un izmazgā ju izlietni. Veļ a ar traipiem.
Ē diens ir pretī gs tā pat kā alkohols, bet š ai viesnī cai tā vairs nav, ir tā pat kā citā s. Alkohols atš ķ aidī ts, liets plastmasas 100 g glā zē s, rokā s 2 gab, sarkans, negribē jā s neko ņ emt. No vienas puses, personā ls ir draudzī gs, bet pieskata tikai dzeramnaudu, kurš nedeva - nekā das attieksmes (piemē ram, daž i rezervē labā kos galdus un alkoholu glā zē s/glā zē s).
Ē damzā lē (nav valodas, lai to nosauktu par restorā nu) vairā kas dienas nebija š ķ ī vju un vietas, kur sē dē t, bija jā gaida kā ds virs galvas. Salvetes vajag ubagot, saburzī tas, kur neizprotami bija. Antisanitā ri apstā kļ i ir pilnī bā , pandē mija “nav briesmī ga”. Piestā tne lī dz rifam ir 400m, katru dienu kaitina, rifs skaists (par to 1 punkts). Viesnī cā nav ko darī t, tikai jū ra, aiz viesnī cas tuksneš a nekur aizbraukt nevar.
аватар irozavr
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es ilgu laiku atpū š os Ē ģ iptē , iemī lē jos š ajā stilā un daudzā m lietā m nepievē rš u uzmanī bu. Man noteikti patī k Ē ģ ipte, un es plā noju š eit atgriezties vē lreiz. Uzreiz jā saka: cena - kvalitā te atbilst. … Tomēr ▾ Es ilgu laiku atpū š os Ē ģ iptē , iemī lē jos š ajā stilā un daudzā m lietā m nepievē rš u uzmanī bu. Man noteikti patī k Ē ģ ipte, un es plā noju š eit atgriezties vē lreiz. Uzreiz jā saka: cena - kvalitā te atbilst. Tiem, kam rū p jū ra un zemū dens pasaule – brauciet, nenož ē losiet, tiem, kam rū p apkalpoš anas kvalitā te un gastronomiskā daudzveidī ba – jū s noteikti š eit neesat. Lielā kā daļ a atpū tnieku ir itā ļ i, vā cieš i, poļ i, ukraiņ i. Ir arī krievi, bet, paldies Dievam, nebija "brendu" uzvedī bas.
Tā tad plusi:
Jū ra, koraļ ļ i, atraš anā s vieta, skats uz jū ru no visā m istabā m, istabu uzkopš ana, labi pagatavots ē diens, pietiekami labiekā rtota teritorijā , nav interneta (jā , tas man ir pluss), neuzbā zī ga animā cija, laba mū zika visā teritorijā (es esmu mū ziķ is, tā pē c noteikti zinu, ka tas nekaitina publiku ar daž ā dā m gaumē m)
Mī nusi:
1. Maldinā š ana reģ istratū rā : par agru reģ istrē š anos no tū ristiem tiek iekasē tas daž ā das cenas. Viņ i cenš as runā t par "labā kajā m" istabā m ar labu skatu. Viņ i piekrī t parā dī t istabu tikai pē c samaksas: galu galā no visā m istabā m ir viens skats: uz jū ru
Likā s, ka reģ istratū rā bija ž ē l izkā rt rokassprā dzes, pirms telpas tika izrotā tas un ielaist cilvē kus brokastī s. Tas ir praktisks pierā dī jums tam, ka darbinieku personī gā peļ ņ a krietni pazemina diezgan labas viesnī cas reitingu. : (
2. Zā dzī ba. Otrajā atpū tas dienā atklā jā s, ka no mana caurspī dī gā profesionā lā š ampū na apakš as pudelē tika ieliets zilganā krā sā ietonē ts ū dens. Acī mredzot viņ i cerē ja, ka visi cilvē ki mazgā matus ar to ziepjaino vielu, ko viņ i ielej plastmasas sienas dozatoros, un es to nepamanī š u. Ok, tā kā š ampū niem ir tā da nabadzī ba, nā kamreiz dā vanā m atnesī š u š urp bē rnu š ampū nu "Qua-quack".
3. Galvenais restorā ns. Pirmo reizi sastopos ar tik skaidru un daiļ runī gu arā bu un vietē jo tū ristu izvē les demonstrā ciju: viesmī ļ i viņ iem aizņ em pusi no galdiņ iem pirms restorā na atvē rš anas, un viesiem no citā m valstī m vienkā rš i nav kur apsē sties! Tā lā k ir galdi viesiem, kuri viesmī ļ iem sniedz dzeramnaudu. Katram viesmī lim aiz muguras ir fiksē ti galdi un viņ š pievē rš uzmanī bu dzeramnaudas izmē ram. Es gribu vē rsties pie š ī s viesnī cas un citu Ē ģ iptes kū rortu administrā cijas: dot priekš roku savam nav slikti. Bet jū s arī saņ emat visvairā k sū dzī bu un vismazā k naudas no savē jiem. Un ā rzemju tū risti nes jums galvenos ienā kumus! Bloķ ē š ana to apstiprinā ja. Neaizmirstiet to un lū dzu atgā diniet saviem darbiniekiem!
4. Dzē rieni bā ros. Gan alkoholiskie, gan bezalkoholiskie ir stipri atš ķ aidī ti. Lai gan daudziem atpū tniekiem tas var bū t labā kais.
5. Un ekstrē mā , "treknā " neveiksme, kas atstā ja visneizdzē š amā ko iespaidu: izbraukš anas dienā mums neļ ā va pusdienot! Viņ i gribē ja 13 USD vienai personai! Izbrauca liela tū ristu grupa, transfē rs uz lidostu bija 14.25, bija ģ imenes ar bē rniem. Tā pē c reģ istratū rā viņ i teica, ka tiem, kas izbrauc, nav tiesī bu pā rvietoties pa viesnī cu. Viņ i arī devā s uz restorā nu, lai pā rbaudī tu, vai neviens no grupas nejauš i nav apsē dies pie galda. Ž ē l, ņ emot vē rā jau tā slikto ē dienkarti un nosacī to daž ā dī bu! Protams, pē c tā das "viesmī lī bas" neviens netaisī jā s maksā t par pusdienā m. neē rti.
Cienī jamā viesnī cas vadī ba! Jū s izmetat ē diena pā rpalikumus! Vai tieš ā m ir tik grū ti iedot cilvē kiem pusdienas pirms garā lidojuma un vienlaikus nopelnī t sev labu vē rtē jumu?
Jū su viesnī cā viss bū tu super, ja nebū tu tā das attieksmes pret viesiem!
Фото делалось через стекло. На нем видно, что ужин еще не начался,а столы уже заняты стаканами с напитками.
аватар Alena794768
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
1. Viesnī cu palī dzē ja izvē lē ties tū risma aģ entū rā , vadoties pē c fotogrā fijas (tie tieš ā m ir skaisti). Ierodoties viesnī cā.9:00 no rī ta, mū s brī dinā ja, ka reģ istrē š anā s ir 20 $, vai jā gaida lī dz 14:00, reģ istratū rā nebija kondicioniera un interneta. … Tomēr ▾ 1. Viesnī cu palī dzē ja izvē lē ties tū risma aģ entū rā , vadoties pē c fotogrā fijas (tie tieš ā m ir skaisti). Ierodoties viesnī cā.9:00 no rī ta, mū s brī dinā ja, ka reģ istrē š anā s ir 20 $, vai jā gaida lī dz 14:00, reģ istratū rā nebija kondicioniera un interneta.
2. Skaista apzaļ umoš ana, skaista jū ra un ieeja tajā , ieeja no krasta bija laba, peldē jā s gan bē rni, gan pieauguš ie (ū dens augstums sasniedza 1.5 m), jo stiprā vē ja dē ļ mols bija slē gts gandrī z visas 10 dienas par uzturē š anos viesnī cā .
3. Istaba tika iztī rī ta, bet viss vecs un mē beles brū k, labā k nebū tu ledusskapja, ļ oti netī ras un nelietojamas. Seifs brī vs un istabiņ ā strā dā , dvieļ i mainī ti bez problē mā m, ū dens arī atnests par dzeramnaudu, bet arī ne slikti.
4. Ē dinā š ana ir standarta kā vairumā viesnī cu Ē ģ iptē , bet 5. dienā visa ģ imene saindē jā s ar pā rtiku. Vietē jais alkohols (bā ros bez maksas) pat netika izmē ģ inā ts, jo tikā m brī dinā ti, ka tas ir nedroš s veselī bai. Gardu bezmaksas kafiju negaidī ju, tā pē c nekomentē š u, bet ja esat kafijas cienī tā ji, tad rē ķ inieties tikai ar maksas espresso par 2 €.
5. Viesnī cā nav karstā ū dens un, kā man teica administratore, tā ir viesnī cas problē ma, tā pē c karstais ū dens neparā dī sies, tikai silts. Ar bē rniem š ajā ziņ ā bija grū ti, ne visiem patī k auksta duš a pat karstā dienā .
Protams, man patika atpū ta pie jū ras, pat ja nakš ņ ojā m teltī s), tač u dienesta izteikumi neatbilda realitā tei. Animā cija centā s izklaidē t viesnī cas viesus, arī viņ iem nav jautā jumu. Pā rtikas kvalitā te ir jā uzlabo!
аватар Nataliia_Nata
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas teritorija ir pilna ar zaļ umiem un ziediem. Telpas lielas un tī ras, uzkopš ana kvalitatī va un katru dienu. Ē diens ī paš i garš ī gs un daudzveidī gs, ne pikants, katrs varē ja atrast ko ī paš u sev, personā ls draudzī gs un kā rtī gs. … Tomēr ▾ Viesnī cas teritorija ir pilna ar zaļ umiem un ziediem. Telpas lielas un tī ras, uzkopš ana kvalitatī va un katru dienu. Ē diens ī paš i garš ī gs un daudzveidī gs, ne pikants, katrs varē ja atrast ko ī paš u sev, personā ls draudzī gs un kā rtī gs. Ieeja jū rā ir ļ oti ē rta, tur ir no pontona, kur var redzē t lielisku rifu ar koraļ ļ iem un zivī m, un no krasta, kur var peldē ties, kad ir augsts paisums.

Tač u nirš anas centra Diving Monkey darbinieki uz vietas padarī ja atvaļ inā jumu patieš ā m neaizmirstamu. Tajos izvē lē jā mies ekskursiju uz Abū Dababas lī ci un delfī nu mā ju. Liels paldies par to. Ī paš s paldies Hasanam Madanī , kurš organizē ja delfī nu peldi atklā tā jū rā , viņ š bija lielisks gids un fotogrā fs, kurš norā dī ja, kur peldē ties, lai bū tu tuvu delfī niem, un uzņ ē ma lieliskas fotogrā fijas ar tiem.
Emocijas ir vienkā rš i neticamas, peldoties delfī nu barā , ar savu ī paš o svilpi var tiem pieskarties, redzē t kā viņ i spē lē un dzirdē t, kā viņ i sazinā s. Š ī s sajū tas ir neaprakstā mas!
Vē lreiz paldies Hasan, ka piepildī jā t manu sapni - tas bija vienkā rš i pā rsteidzoš i!!

Abu Dababas lī cī viss bija tieš ā m tā , kā mums neteica nekā dus viltus solī jumus: teica, ka bruņ urupuč i noteikti bū s - viņ i bija, mē s ar viņ iem peldē jā mies un fotografē jā mies, dugons - varbū t vai nē - dugonga nebija. , bet bija pietiekami daudz emociju no bruņ urupuč iem un lieliskā rifa.

Mē s ar ģ imeni jau plā nojam nā kamā gada brī vdienas pie Elphistone Resort un Diving Monkey darbiniekiem.
Чоловік з дельфінами Дельфіни
аватар kiska-liska200
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ajā viesnī cā ierados piekto reizi, tomē r pē c divu gadu pā rtraukuma, bet ceru, ka tā bū s pē dē jā . Nebiju gaidī jusi tā du vilš anos no savas mī ļ ā kā s viesnī cas! Es neesmu izlutinā ts cilvē ks, bet pat es nebiju tam gatavs: man praktiski nebija ko ē st, š ī ir 4 * viesnī ca tuksneš a vidū . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ierados piekto reizi, tomē r pē c divu gadu pā rtraukuma, bet ceru, ka tā bū s pē dē jā . Nebiju gaidī jusi tā du vilš anos no savas mī ļ ā kā s viesnī cas! Es neesmu izlutinā ts cilvē ks, bet pat es nebiju tam gatavs: man praktiski nebija ko ē st, š ī ir 4 * viesnī ca tuksneš a vidū . Sā ksim secī bā : izbraukš ana no Minskas ar Ukrainas uzņ ē mumu JoinUP! Nav sū dzī bu, viss ir operatī vi un cienī gi un par 200 USD lē tā k nekā ar Tez diviem uz 10 naktī m ar lieliskiem ieraš anā s un izbraukš anas laikiem. Ņ emot vē rā , ka no Hurgadas nogriezt trī s stundas lī dz viesnī cai, 11. dienā no rī ta izdevā s nopeldē ties. Lidostā nopirku SIM karti uz 6 gigabaitiem par 10 $, viesnī cā.10 eiro. Man nevajadzē ja tik daudz, bet man arī nevajadzē ja mazā k. Viesnī cā ieradā mies 10.20, tā kā esmu pastā vī gais klients, uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Es negā ju izvē lē ties istabu, jo dzī voju daž ā dā s ē kā s un zinu, ka tā s visas ir vienā das. Vienī gais, ka bijā m iekā rtojuš ies pirmajā stā vā , man nepatika, un nā kamajā dienā mū s pā rcē la uz otro. Ē kas B un A atrodas tuvā k jū rai, man patī k F un E, jo tajos ir lifts, reģ istratū ra un restorā ns. Mē beles istabā s ir tā lu no jaunā m, bet diezgan ē rtas, mū su tī rī š ana bija normā la, seifā bija jā maina baterijas, bet visu laiku aizmirsu sazvanī t strā dnieci, tā pē c izrā de ar seifu bija mana vaina. Viesnī cu aizņ em 70% poļ u, no kuriem lielā kā daļ a jau pulksten 10 nomī dī ja alkohola noplū di, tā pē c viņ iem no rī ta bija brī vdiena, viņ i ī sti netraucē ja, bet arī neiepriecinā ja. Pludmale laba, bet jā maina sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, sauļ oš anā s krē slos izbā zuš ies nagi. Bet strā dnieki pludmalē ir jauki, pē c pā ris dienā m zinā ja, kuram kurā vietā patī k sauļ oties, un tas ir jauki. Man patī k peldē ties atklā tā jū rā , un man nā cā s zvē rē t atvē rt molu, kad sarkanais karogs. Vispā r mani ļ oti nepatī kami pā rsteidza mola darba grafiks - 16.00 uz mola, vā rti ir aizslē gti, neskatoties uz to, ka saule riet pē c 17.30. Kā pnes un margas tiek tī rī tas reti, tā s ir slidenas un pā rklā tas ar aļ ģ es. Š ī ir nolaiš anā s aiz rifa, par pā rē jo nezinu, es to neizmantoju. Animā ciju var likt divcī ņ ā , jo stiepš anā s, ū dens aerobika un volejbols - tas ir viss, ko 6 animatori darī ja ar tū ristiem, vakaros bija ļ oti primitī vas un vulgā ras programmas, tā pē c pē c trim dienā m es pā rtraucu staigā t. Un piedzē ruš iem poļ iem tas bija normā li. Likumsakarī gi, ka pludmalē tev uzmā cī gi piedā vā s masā ž as (ļ oti viduvē ji), manikī ru, pedikī ru, safari, nirš anu (labi - vienī gais, ka Abudabadā nav dugonga, lai kā bū tu pā rliecī ba par pretē jo), smirdī gi kamieļ i un samaksā ts picas un kokteiļ i. Pludmalē var droš i doties ekskursijā s un nirš anā . Bet tā ir tikai katastrofa ar pā rtiku, es pē dē jā dienā neizturē ju un teicu š efpavā ram, ka ē diens vienkā rš i sū cas, tas nav č etrinieks, bet gan superekonomisks trī s. Brokastis ir samē rā normā las: olas, pankū kas, bulciņ as, dā rzeņ i, augļ i, jogurti, musli, biezpiens, sieri. Bet pusdienas un vakariņ as ir skumji, un, ja pusdienas ir vairā k vai mazā k, tad vakariņ as ir sū dī gas vai otrā di. Viens vai divi gaļ as veidi, trī s - tie jau ir svē tki, viena veida zivis, divu veidu rī si, kartupeļ i, makaroni, divu veidu vā rī ti un sautē ti dā rzeņ i, bez sā ls un garš vielā m, daž reiz vienkā rš i neapmierinā ti. Vairā ku veidu dā rzeņ u salā ti, reizē m ar saldumiem! ! ! piemē ram, saldais krē jums, eļ ļ a, etiķ is un pā ris veidu droš as mē rces, nav pat banā la keč upa un majonē zes. Bet 15 daž ā du krā su desertu veidi, bet garš a vienā da. Augļ i – apelsī ni, mandarī ni, melone, dateles, galva, granā tā bols, ā boli, tomē r ne visi uzreiz, bet pē c kā rtas. Uzkodas apskauš anai un raudā š anai - bulciņ a ar sieru vai desu, man nebija laika tā dai kā picai, daž reiz neraudzē tiem cepumiem. Neviens no bada nenomira, bet ē diens ir pretī gs. Tuvumā nav nevienas apdzī votas vietas, tā pē c, ja vē laties mainī t situā ciju, tad ar taksi uz Ghalib ostu - labas kafejnī cas, ū denspī pe, milzī gs daudzums suvenī ru veikalu, izklaides laivas, dzī vā mū zika noteiktā s dienā s. Pā ris dienas pirms izlidoš anas notika š ausmī gs incidents, ne ar mums, bet mē s ar cietuš o runā jā m, kas nepiedeva punktus viesnī cai: tū ristei no Polijas vannas istabā uzkrita stikla durvis, viņ a guva smagus miesas bojā jumus. š rapneļ i. Tā tad viesnī ca ne tikai neatvainojā s, bet arī izrakstī ja rē ķ inu. Par laimi š ī meitene strā dā nopietnā uzņ ē mumā un nekavē joties sazinā jā s ar juristiem. Bet mē s š odien aizbraucā m, un es nezinu, kā stā sts beidzā s. Viesnī cā ir č etri peldbaseini un plaš a zaļ ā zona, pludmalē ir arī beduī nu telts.
Последний убогий ужин : переперченные котлетки,  перепелка с гриля,  безвкусные овощи Ресторан и весь его выбор горячего в обед 13 марта,  честно,  иногда бывает на противоположной стороне что-то одно Вид с балкона На пирса во время отлива А вот такую дверь (я её очень боялась все время)  по утверждению работников отеля вырвала из стены довольно хрупкая молодая девушка
аватар Tetiana_01
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta ar draugiem Elfistonā , kū rortā klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Pludmale vē sa, ir smilš ains saulriets, no pontona ir trī s saulrieti. Dzī vs rifs. Teritorija kompakta, zaļ a. Animā cijas programmatū ra. … Tomēr ▾ Atpū ta ar draugiem Elfistonā , kū rortā klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Pludmale vē sa, ir smilš ains saulriets, no pontona ir trī s saulrieti. Dzī vs rifs.
Teritorija kompakta, zaļ a.
Animā cijas programmatū ra.
Ē diens labs, liela augļ u un dā rzeņ u izvē le, vienmē r bijusi gaļ a, daž ā di veidi, grilē ti.
Mū su istaba bija laba galvenajā ē kā , viss ir tī rs un apkalpojams, par tī rī š anu nav sū dzī bu.
Wifi ir maksas.
Atpū ties par visiem 100%,
Parādīt vairāk »


iemiesojums nakrylov
viņi saka, ļoti sekla un pludmale nav ļoti ... ((
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums 546487987
‹ Viesnīca Blend Elphistone Resort Marsa Alam 4*
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель расположен в 107 км от центра города Эль-Кусейр, на юге Египта на берегу Красного моря рядом с очень популярным в среде дайверов рифом Элфинстоун. Открыт в 2002 году. Последняя частичная реновация прошла в 2018 году. Отель состоит из основного двухэтажного здания и десяти одно и трёхэтажных зданий. Отель подойдет для спокойного семейного отдыха и дайверов.

Atrašanās vieta В отель расположен в 25 км к северу от города Марса Алам в 37 км к югу от международного аэропорта Марса Алам и пристани для яхт (Порт Галиб), в 250 км от аэропрта г. Хургада.
Pludmales apraksts Cобственный песчаный пляж длиной 300 метров, до глубины 370 метров. Ярко выраженные приливы и отливы. Вход в море: пологий песчано-коралловый и с пирса. Рекомендуется специальная обувь. Полотенца можно взять бесплатно из отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi в лобби (платно), интернет-кафе (платно), заказ такси, лимузин сервис, магазины, аптека, 3 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, автобус до центра города (платно, по запросу).

Red Sea Restaurant — главный ресторан: завтрак (07:00-09:00), обед (12:30-14:00), ужин (19:00-21:30).

Pizza Corner— пиццерия на пляже где готовят настоящую итальянскую пиццу в дровяной печи.

Fish Market Restaurant — a la carte ресторан морепродуктов: ужин.

Omar El Shrif Bar — лобби бар (10:00-00:00).

Sun Shine Pool Bar — бар у бассейна (08:30-23:00).

Bikini Beach Bar — бар на пляже (08:00-до заката).

Coco Loco Discotheque.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детских бассейна, детский клуб (с 3 до 12 лет), секция в общем бассейне (без подогрева), детский уголок в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Бесплатно — прокат теннисных ракеток и мячей, мини-футбол, водное поло, аквааэробика, дартс, стрельба из лука, дискотека бесплатно (напитки платно), волейбол на пляже, бочче, живая музыка, дневные спортивно-развлекательные программы, вечерние программы / шоу. Платно — массаж платно, катание на лошадях, катание на верблюдах, освещение теннисного корта, дайвинг центр, кейтсерфинг.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 272 номера.

Istabās

Кондиционер, телефон, сейф (бесплатно), телевизор (спутниковое ТВ), Wi-Fi (платно), мини-бар (платно), ванна или душ, фен (бесплатно), балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно (по запросу), room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese 25 Km north of Marsa Alam City, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +2 065 338 0031
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.