Viesnīca Sarkanās jūras faunas cienītājiem

Rakstīts: 4 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 25 marta — 1 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 5.0
Savu 14. atvaļ inā jumu pavadī ju Ē ģ iptē ar draudzenē m MALIKIA RESORT ABU DABBAB 5 * viesnī cā Marsa Alam. Nekavē joties izdariet atrunu, ka pā rskats bū s nedaudz neobjektī vs, bet pē c iespē jas objektī vā ks. Iemesls ir tā ds, ka mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem (pastā vī gs vē jš un vē tra), un pā rvadā tā js Azur air mums nozaga veselu atpū tas dienu.
1. Ieradies tuvā k vakariņ ā m, nevis agrā rī tā . Numurs 2136 bija rezervē ts 3 personā m, bet sagatavots diviem. Nā cā s prasī t papildus dvieļ us, krū zī tes, saliekamā s gultas nomaiņ u pret pilnu treš o gultu. Pateicoties vadī tā jam, vā rdā Š erifs, visas problē mas tika atrisinā tas, par ko viņ am liels paldies. Tī rī š ana bija katru dienu, dvieļ i mainī ti, svaigi pludmales dvieļ i ienesti istabā vakarā , katru dienu atstā tas 3 puslitra ū dens pudeles. Ja nepietiek, viņ i savervē ja restorā nā maltī tes laikā . Visas elektroierī ces darbojā s pareizi. Ķ ermeņ a ž eleja un roku ziepes bija dozatoros (domā ju, ka 5* viesnī cai tas ir nepieņ emami, tā du satiku tikai 4* viesnī cā s). Ir tualete ar bidē funkciju. Duš a ir neregulē ta, apvienota ar vannu, kuru nenā ktu par ļ aunu nomainī t, bija sā pī gi neprezentē jams izskats. Istabā ir tē jkanna un krū zes, bet nebija tē jas/kafijas maisiņ u.
2. Ē diens nav ļ oti daudzveidī gs, bet diezgan garš ī gs. Liellopu gaļ a, vista, zivis, salā ti daž ā dā s variā cijā s. No pirmā s pusdienā s tikai viena zupa jeb tā sauktais borš č s. No augļ iem: pē dē jā s 3 dienas pievienoti apelsī ni, gvajava, ā boli, dateles, sasmalcinā tas melones salā ti ar ā boliem, mandarī ni, banā ni, zemenes. Deserti ir garš ī gi un daudzveidī gi. Mani iepriecinā ja svē tdienas "zivju diena" - mī klā bija kalmā ri un garneles. Alkoholiskie dzē rieni - visā m gaumē m, lai gan mē s dodam priekš roku vī nam. Bā rmeņ i nav mantkā rī gi, cik reizes tu uznā c - tik daudz lej. Alu pludmales bā rā lej mazā s plastmasas glā zī tē s. (Meitenē m tas nav kritiski, bet atpū š oties ar vī rieš iem, ņ emam lī dzi plastmasas glā zes pa 0.5 litriem. ) Tā kā esam alus cienī tā ji ar naš ķ i, tad arī to paņ ē mā m no mā jā m. Gardu kafiju no tirdzniecī bas automā tiem var dzert tikai pludmales bā rā un vestibila bā rā . Restorā nā valda nekā rtī ba. Visur tē jas maisiņ i.

3. Teritorija - liela, skaista, bet ne ī paš i zaļ a, nepiecieš ama kopš ana. Iespē jams, tas ir tā pē c, ka viesnī ca tika atvē rta tikai 3. martā , un viņ i vē l nav paspē juš i visu apbrī not. Ir tikai viens baseins, liels, ar slidkalniņ iem, bet nav apsildā ms.
4. Pludmale plaš a, ar pī tiem vē jstikliem, ar kuru palī dzī bu mē s tikai izglā bā mies. Ir pontons, bet visu nedē ļ u bija stiprs vē jš un vilnis, tā pē c pat nesasniedzā m, bet peldē jā m no Hiltones puses, nez kā pē c vilnis bija mazā ks un bija maiga smilš aina iebraukš ana. Ir rifs, bet par tā skaistumu atkal neko nevaru pateikt laikapstā kļ u dē ļ . No zivī m izdevā s redzē t lielu murē nu, stingras, lauvu zivis, neskaitot citus “sī kumus”. Nu, galvenais iemesls, kā pē c mē s nonā cā m š ajā viesnī cā , ir bruņ urupuč i! Redzē jā m vairā kus gabalus vienlaikus, divus pat paspē jā m pieskarties, kad tie pacē lā s, lai ieelpotu gaisu. Viņ u ganī bas atrodas tieš i lī č a centrā , jū s varat peldē t starp vietē jo rifu un sarkano laivu. Vai no Hilton viesnī cas rifa puses virzienā uz mū su viesnī cas krastu. Bet attā lums ir daudz lielā ks. Š ajā gadalaikā iesaku ņ emt lī dzi hidrotē rpus – tie mums ļ oti palī dzē ja. Attiecī bā uz dugongiem: krastā no nirš anas kluba viņ i organizē ekskursijas par USD 25, ja jū s tos neredzat, 50% atlaide. Mē s rezervē jā m ceļ ojumu, bet nepaspē jā m, atkal laikapstā kļ u dē ļ .
5. Iepirkties š ajā reģ ionā ir skumji, skumji! ! ! Ir daž i veikali, bet cenas ir trakas! ! ! Zobu pasta, kuru paņ ē mā m Š armā par 1 USD š eit - 5 ! ! ! Augļ u pamatā nav. Bet mē s satikā m zē nu vā rdā Nu, nu, veikalā pie Hiltones, un viņ š mums atnesa gvajaves par 2 dolā riem kilogramā un fizalis par 3. Nav mango sezona, tā pē c viņ i pat neprasī ja. Man ir tā lruņ a numurs, uz kuru jā nosū ta privā ta ziņ a.
6. Internets ir tikai vestibilā , bet ļ oti vā jš , tā pē c nopirkā m vietē jo karti par lielu naudu. Lidostā kartes netiek pā rdotas.

7. Ir animā cija, bet ne pā rā k aktī va: vingrojumi, zumba, volejbols, boč ija. Š ķ iet, ka puiš i strā dā , bet kaut kā bez entuziasma.
8. Nav a la carte restorā nu.
9. Tiek ievē roti pretepidē mijas pasā kumi. Pē c ieraš anā s visa bagā ž a tika dezinficē ta. Visur ir antiseptiķ i, visi darbinieki valkā maskas, virtuvē arī cimdus. Ē damzā lē un viesnī cas teritorijā tie ir atļ auti tikai pē c temperatū ras mē rī š anas.
Kopumā mū su uzņ ē mums secinā ja: viesnī ca ir stabila 4 *, jums ir jā dodas uz to mierī gā sezonā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu