Albatros Oasis Port Ghalib 5*– Atsauksmes

28
Novērtējums 5.810
№46 viesnīcas reitingā Marsa Alam
5.5 Numurs
5.6 apkalpošana
6.0 Tīrība
4.9 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Portgalibas centrā, pie mākslīgās jūras ūdens lagūnas. Pēdējā renovācija veikta 2011. gadā. Lieliski piemērots ģimenēm un tiem, kas meklē ērtāko uzturēšanos.Vairāk →
аватар kovalov2013
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir ļ oti cienī ga! Milzī ga teritorija, kura š obrī d tiek aktī vi labiekā rtota! Normā ls ē diens (bez rindā m! ) brokastis un pusdienas +/- standarts, bet vakariņ ā s vienmē r ir daž ā das piedevas kā...divu veidu zupas (nekad neatkā rtojā s) liellopu gaļ a un zivis mē rcē s, bija pī le! Piedevas un salā ti un kaut kas uz grila (vista, skumbrija, kebabs, kalmā rs, tuncis), augļ i - dateles, gvajaves, vī ģ es, melone, zemenes! Ne katru dienu tā dā sortimentā. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti cienī ga! Milzī ga teritorija, kura š obrī d tiek aktī vi labiekā rtota! Normā ls ē diens (bez rindā m! ) brokastis un pusdienas +/- standarts, bet vakariņ ā s vienmē r ir daž ā das piedevas kā...divu veidu zupas (nekad neatkā rtojā s) liellopu gaļ a un zivis mē rcē s, bija pī le! Piedevas un salā ti un kaut kas uz grila (vista, skumbrija, kebabs, kalmā rs, tuncis), augļ i - dateles, gvajaves, vī ģ es, melone, zemenes! Ne katru dienu tā dā sortimentā...bet tas viss bija.
Mū su uzturē š anā s laikā sā ka krā sot viesnī cu, apgriezt palmas, cementē t celiņ us utt.
Attiecī bā uz viesu skaitu domā ju, ka slodze bija 20-30%, sā kumā mē s vispā r reti satikā m cilvē kus))) (liela platī ba) Ir daudz ā rzemnieku.
Lī dz 17:00 mini golfu var spē lē t bez maksas! )
Vienī gais, kas mū s nedaudz pievī la, ir animā cija! Tač u, neskatoties uz nelielo viesu skaitu, puiš i centā s! Lī dz 10 viesiem! Bē rnu animā cija 1-3 bē rniem.
Galvenais ir jū ra un tā ir skaista! Atvaļ inā juma beigā s "pieredzē juš ie" mū s satricinā ja, ka uz otrā tilta gandrī z vienmē r bija dzeltens karogs (uz pirmā vairā kas dienas bija sarkans karogs) un ka smilš aina pludmale ar bojā m, tuvā k krastmala, kas vienmē r ir pieejama, neatkarī gi no karogiem uz tiltiem, vienkā rš i mudž dzī vā s radī bas un daudzveidī ba - mē s apstiprinā m!
Jā , viesnī ca nav jauna, tač u tā ir veidota stilā , un š ī ir tā s izcilā kā vieta! Istabu uzkopš ana-dvieļ i mainī ti, izslaucī ti (redzams klā tienē ). Ē diens nav Michelin restorā ni, bet garš ī gs, izsalcis nebū si. Varbū t jums ir jā nosaka prioritā tes un objektī vi jā aplū ko savas iespē jas! Ar paš reizē jā m cenā m Ē ģ iptē š ī ir cienī ga cenas / kvalitā tes viesnī ca!
аватар ArtemSH
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es teikš u pē c iespē jas ī si: 1. Ja esi NVS valstu iedzī votā js, tad tevi š eit noteikti neuzskata par cilvē kiem. Viņ i samazinā ja cenu un piepildī ja viesnī cu ar krieviem un ukraiņ iem (90% Ukraina). 2. Ē diens ir gandrī z pat 3 *, ā rkā rtī gi nabadzī gs un absolū ti bezgarš ī gs. … Tomēr ▾ Es teikš u pē c iespē jas ī si:
1. Ja esi NVS valstu iedzī votā js, tad tevi š eit noteikti neuzskata par cilvē kiem. Viņ i samazinā ja cenu un piepildī ja viesnī cu ar krieviem un ukraiņ iem (90% Ukraina).
2. Ē diens ir gandrī z pat 3 *, ā rkā rtī gi nabadzī gs un absolū ti bezgarš ī gs. No gaļ as liellopu gaļ as ar nesaprotamu smarž u, bezgarš ī gas vā rī tas vistas, zivju filejas garā mgā jē js ž elejai. No augļ iem nenobrieduš i dateles, daž reiz apelsī ns. Rindas fantastiskas. . . uz visu. Ē š ana kļ ū st par izdzī voš anas meklē jumiem.
3. Pakalpojums, kā jau rakstī ju iepriekš , nav paredzē ts “mū sē jiem”. Tī rī š ana istabā s lī menī - saklā ja gultu un labi.
4. Jū ra un pludmale - rifs ir skaists, dziļ jū ra un skaistais rifs, dzī vā s radī bas ir Ē ģ iptes standarts, lielā kā daļ a rifa ir nepieejama stiprā vē ja un lielo viļ ņ u dē ļ . Praktiski nav nekā das atš ķ irī bas no Š armas. Ja jū s dodaties uz Marsa Alam izcilā ko vietu, jums jā apskata Mubaraka lī č a vai Sataya viesnī cas.
Kā vienmē r, beigā s jautā jums par cenu un cerī bā m. . .
Номер Номер Ванная комната
аватар garkushavaleri8
Viesnī ca nav atvē rta 1.5 gadu, nekur nav rakstī ts un neviens nebrī dinā ja. Teritorija ir daļ ē ji pā rblī vē ta, kur no istabā m paveras skats uz jū ru, no mū su numuriem paveras skats uz nefunkcionē još u akvaparka slidkalniņ u ar tukš u baseinu un mā kslī gā s upes stā vu ū deni. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav atvē rta 1.5 gadu, nekur nav rakstī ts un neviens nebrī dinā ja. Teritorija ir daļ ē ji pā rblī vē ta, kur no istabā m paveras skats uz jū ru, no mū su numuriem paveras skats uz nefunkcionē još u akvaparka slidkalniņ u ar tukš u baseinu un mā kslī gā s upes stā vu ū deni. krū mi un zā le bija pilnī bā izdeguš i saulē , nebija nevienas zaļ as lapas. Ne visā viesnī cā , protams, netā lu no galvenā s ē kas un mā kslī gā s lagū nas, zā le bija laistī ta un zaļ a.
Tikko sā ka krā sot deklarē to slidkalniņ u, tur kaut kas tika tī rī ts, bet visas 6 mū su atpū tas dienas neko nedarī ja.
Ē dnī ca - jo to nevar saukt par restorā nu! ! ! ! ! Cī nies par š ķ ī vjiem, krū zē m, karotē m, salvetē m. Ē diens pastā vī gi beidzā s. Rindas ir garas uz visu. Ē dienu kvalitā te - var rakstī t uz malas. Es neticu viņ iem visiem, bet š eit varē ja ē st tikai rī su gurķ us un tomā tus. Pā rē jais nav garš ī gs. Bet tas tomē r bija jā iegū st. Apkalpoš ana ir neticama, bet viņ i ir rupji.
Mums nebija laika nekam, bijā m aizkaitinā mi un rupji, kad prasī jā m iedot vairā k par vienu papī ra salveti uz cilvē ku. Godī gi sakot, lai tikai pasmietos, man nā cā s zvē rē t par papildu papī ra salvetē m.
Vai redzē jā t, ka "viss iekļ auts" viesnī cā beigsies maize? un bija jā gaida, kad aizvedī s? Tagad mē s visu redzē jā m. Un tas viesnī cā , kas sevi pozicionē kā.5*! ! ! !!
Istabas vecas, bet nekā . Viņ i tī rī ja, nemainī ja gultu, nomainī ja pludmales dvieļ us. Ņ em lī dzi duš as ž eleju un š ampū nu, vai nopē rc tur, jo tos neliek. Mums istabā dzī voja 3 cilvē ki, viens tika izveidots reģ istrē š anā s laikā un nekad netika papildinā ts. Citiem vispā r nekā nebija. siltais ū dens istabā parā dī jā s divas dienas pirms mū su izbraukš anas.
Pludmale tī ra, gara, gultas vecas, bet pietiek visiem. Personā lu sazvanī t nevar – viņ u bija par maz. Bā rs pludmalē strā dā ja viens, kā rezultā tā - milzī gas rindas pē c dzē rieniem un ē dieniem. Vairā k nekā.1 pudele 0.
5 ū dens netika dots uz rokā m - ū dens tika iegū ts vē lreiz.
Animā cija - zā ģ u dejas, joga, pludmales volejbols. Vakarā nav bē rnu animā cijas, cā ļ i smē jā s, pa dienu nebija.
No labā - silta tī ra jū ra, saule, laba kompā nija.
аватар tar.lv
Port Ghalib Resort 2021. gada novembris maksā ja $ 860 diviem uz 10 naktī m, viesnī ca ar skaistu pludmali 800 m garumā , attā lums starp sauļ oš anā s krē sliem 4-6 m. Bezmaksas sauļ oš anā s krē slus vienmē r var atrast. Jū ra ir labā ka nekā Dreams Beach Resort Sharm un Jolie Ville Golf & Resort kopā . … Tomēr ▾ Port Ghalib Resort 2021. gada novembris maksā ja $ 860 diviem uz 10 naktī m, viesnī ca ar skaistu pludmali 800 m garumā , attā lums starp sauļ oš anā s krē sliem 4-6 m. Bezmaksas sauļ oš anā s krē slus vienmē r var atrast. Jū ra ir labā ka nekā Dreams Beach Resort Sharm un Jolie Ville Golf & Resort kopā . Port Ghalib Resort un Siva Port Ghalib gandrī z viena viesnī ca tū ristiem no Ukrainas 30% un Krievijas 60%, "Tagil" jū s tur gaida jebkurā veidā , un, ja jū s uzliekat budž eta budž etu 3 *, frā ze "jū s nebū siet izsalcis" piepildā s, ja stā vat lepns ar 20 minū š u š ķ ī vi omletei agri, un pusdienā s un vakarā arī paš am š ķ ī vim! Vā cieš i un itā ļ i ē d atseviš ķ i vienā di, bet bez rindā m. Bā ri darbojā s labi kā par budž etu 5 * Ē ģ iptē , alus skā rdene Stella, vī ns no pakā m, kafija no automā tiem pirmajā s dienā s bija ļ oti laba, pē c masveida tū ristu ieraš anā s no austrumiem viss mainī jā s, salū za aparā ts, saldē jums nav priekš jums, kokteiļ i nav. . NAV Wi-Fi viesnī cā ! Ū densapgā des karte 10 GB - 25 eiro! Lidostā.9-13 USD.
Š ajā rajonā atrodas arī Palace Port Ghalib 5 *, tač u tas ir kulturā lā ks un mierī gā ks par papildu 100 $.
аватар t.medvedeva07
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies Port Ghalib Resort 5 * februā ra vidū . Viesnī ca ir ļ oti skaista un ē rta. Patika viss: teritorija, personā ls, telpas, ē ku arhitektū ra, jū ra, atraš anā s vieta netā lu no ostas. Jū s varat iet no reģ istratū ras uz savu istabu pa gaiteņ iem, neizejot svelmī gajā saulē . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Port Ghalib Resort 5 * februā ra vidū . Viesnī ca ir ļ oti skaista un ē rta. Patika viss: teritorija, personā ls, telpas, ē ku arhitektū ra, jū ra, atraš anā s vieta netā lu no ostas. Jū s varat iet no reģ istratū ras uz savu istabu pa gaiteņ iem, neizejot svelmī gajā saulē . Viesnī ca ir milzī ga, tai ir kopī ga zona ar Siva Port Ghalib Resort 5 *. Ekskursijas pieteica paš i caur internetu. Patika ekskursijas no mido bikham. Ir divi pontoni: atklā tā jū rā un lī cī . Es redzē ju gandrī z visu veidu zivis, daudzus bruņ urupuč us, rajas, murē nas. Viesnī cas darbinieki uz pontoniem uzvedā s taktiski - viņ iem ļ ā va peldē t tā lā k par bojā m, viņ i runā ja par vietu, kur dzī vo jū ras dzī vnieki. Ja jū ra ir vē jaina, var peldē ties lī cī . Peldē ties jū rā var tikai SunRise Marina Hotel pludmalē . Kuram ir bail no atklā tā s jū ras – š ī s viesnī cas pludmalē var vē rot zivis un koraļ ļ us.
Lieliska krieviski runā još a animā cijas komanda. Atpū š as galvenokā rt ā rzemnieki no Eiropas. Gatavs komunicē t, bet nepiecieš amas angļ u vai vā cu valodas zinā š anas.
Mē s ceram atgriezties š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā .
Территория. Вот таких милых зверей делают в этом отеле при уборке в номере. Территория. Фото с понтона утром. Даже в феврале цветут деревья. Территория вечером.
аватар JAroslav586120
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca mums vienkā rš i patika, un mē s nolē mā m š eit ierasties, nekavē joties apmetā mies. Pē c Ē ģ iptes standartiem normā la viesnī ca. Labs ē diena ziņ ā . Lī cī ir ļ oti vē jains. Apkalpoš ana bija laba, patika, viss ar mē ru, neuzbā zī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums vienkā rš i patika, un mē s nolē mā m š eit ierasties, nekavē joties apmetā mies. Pē c Ē ģ iptes standartiem normā la viesnī ca. Labs ē diena ziņ ā . Lī cī ir ļ oti vē jains. Apkalpoš ana bija laba, patika, viss ar mē ru, neuzbā zī gi.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vienkā rš i laba viesnī ca. Cenas kvalitā te. Viss ir labi, daudz siltā ks nekā Hurgadā . Netā lu no Marsa Alam lidostas, kas ir ļ oti ē rti. Pati Port Khalib atrodas piecu minū š u gā jiena attā lumā . Personā ls ir pieklā jī gs un uzmanī gs. … Tomēr ▾ Vienkā rš i laba viesnī ca. Cenas kvalitā te. Viss ir labi, daudz siltā ks nekā Hurgadā . Netā lu no Marsa Alam lidostas, kas ir ļ oti ē rti. Pati Port Khalib atrodas piecu minū š u gā jiena attā lumā . Personā ls ir pieklā jī gs un uzmanī gs. Liela pludmale, krā š ņ a jū ra. Apbrī nojama snorkelē š ana.
аватар pando1108
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā mazā kompā nijā atpū tā s divi pā ri, tas mū s izglā ba)), ja tu pats, nezinot angļ u valodu, praktiski nebū s ar ko runā t, lai gan var jau bū t, ka mē s tur nokļ uvā m, krievu valodu praktiski nedzirdē jā m. … Tomēr ▾ Viesnī cā mazā kompā nijā atpū tā s divi pā ri, tas mū s izglā ba)), ja tu pats, nezinot angļ u valodu, praktiski nebū s ar ko runā t, lai gan var jau bū t, ka mē s tur nokļ uvā m, krievu valodu praktiski nedzirdē jā m. runa. Pā rsvarā atpū š as ā rzemnieki, dzirdē ja poļ u, vā cu, angļ u, itā ļ u valodu. Darbinieki pā rsvarā runā angļ u un arā bu valodā . Kopumā mums paš iem bija ē rti, pie personā la gandrī z negriezā mies, nebija nekā da pamata, istaba tika iztī rī ta normā li, papildinā ta ar visu nepiecieš amo, problē mu nebija. Nogurdinoš ā kais ir ceļ š , vispirms uz Kijevu, tad lidojums, tad ar autobusu no Hurgadas uz Marsu. Noguris. Paldies, vismaz viņ i mū s ilgi netraucē ja, ā tri nokā rtoja. Istabai ir tikai viena piebilde - vannas istabas durvis, murgs, š ī s durvis. . . cieņ a dizaineram vai arhitektam, mā jā s pieņ emu, ka normā la, izolē ta tualete, un ne tā . Bet vē lā k bija par ko pasmieties, joprojā m atceros uzņ ē mumu))) Teritorija ir smuka, kopta, dā rznieki un apkopē jas dara labu darbu, baseini ir tī ri. Peldē jā mies tikai "ē rces" dē ļ , citā di visu laiku pavadī jā m pludmalē . Bez savē jiem gā jā m arī pie kaimiņ iem, tur gan uz viņ u sauļ oš anā s krē sliem nevar sē dē t, bet peldē t var, mums nekad "paprasī ja". Vispā r, kur brauksim peldē t, apskatī jā mies apstā kļ us, ņ emot vē rā izlikto karogu, ja tas bija dzeltens, paš i riskē jot un uzkā pjot ū denī . Zemū dens pasaule uz Marsa ir lieliska, lai gan mē s nebijā m Š armā , tikai Hurgadā , mē s bijā m ļ oti pā rsteigti. Redzot redzamī bas zonā brī vi peldam bruņ urupuč us, emocijas iet vaļ ā . Skaistas zivis, koraļ ļ i, skaistums. Sarkanā jū ra ir kaut kas. Es nerunā ju par dugongu, ko mē s redzē jā m ekskursijā , mē s to neredzē jā m ilgu laiku, mē s domā jā m, ka tas viss ir pasakas, ka viņ i ir audzē ti, bet nē , viņ i to redzē ja, tas ir forš i. Starp citu, viņ i rezervē ja ceļ ojumu Tibatur com mā jaslapā , sanā ca daudz lē tā k, tad jau uz vietas pē c Marsa Mubaraka pasū tī ja viņ iem vē l vienu ekskursiju - marina safari, bez kvadracikliem viņ i bija arī lieliska pludmale, viņ i bija apmierinā ti ar apkalpoš anu un cenā m. Vestibilā , reģ istratū rā ir bezmaksas Wi-Fi, brauks uz korespondenci, video neuzlā dē jas, arī bildes aiziet ar grū tī bā m. Un visbeidzot, ē diens. Var teikt labi. Nebija lielas cerī bas, diezgan pieklā jī gs ē diens, kaut kas labā ks, kaut kas sliktā ks, standarta komplekts, nebija nekā da “eksotika”, izņ emot krabjus, un tajos nav nekā , izņ emot skaistumu. Pirmie ē dieni, sā nu ē dieni, gaļ a, bija variā cijas, zivis, neapstrā dā ti un vā rī ti dā rzeņ i, saldumi, augļ i. Bija no kā izvē lē ties. Paņ ē ma lī dzi alkoholu, nedaudz, restorā nā pamē ģ inā ja vī nu, var dzert.
Papildus viesnī cai un ekskursijā m tur nav daudz ko iziet, ballī š u vieta vispā r nav, kā dam pluss, kā dam mī nuss. Kopumā mē s visi bijā m apmierinā ti ar savu izvē li, vismaz vienu reizi, bet bija vē rts apmeklē t Marsa Alam.
аватар yanina.lyashchuk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar draugu Lorč iku no 16.11. lī dz 23.11. 2017. Ē ģ iptē.11. reizi. Marsa Alam 1. Lidojā m š eit apskatī t zemū dens pasauli. Portgalibu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m. bijā m ļ oti apmierinā ti. un otrajā dienā pavisam tuvu pontonam redzē jā m delfī nu baru! Bā jā m peldē ties uz kaimiņ u "Pils" pontona. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar draugu Lorč iku no 16.11. lī dz 23.11. 2017. Ē ģ iptē.11. reizi. Marsa Alam 1. Lidojā m š eit apskatī t zemū dens pasauli. Portgalibu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m. bijā m ļ oti apmierinā ti. un otrajā dienā pavisam tuvu pontonam redzē jā m delfī nu baru! Bā jā m peldē ties uz kaimiņ u "Pils" pontona. Ieraudzī jā m milzu murē nu, apakš ā krokodilu zivi, peldē ja pē c plkst. bruņ urupucis, tas pacē lā s virsū , lai ieelpotu gaisu, varē ja paglaudī t pa muguru! Zivju daž ā dī ba ir milzī ga! Pa kreisi no sava pontona devā mies peldē ties uz privā tu villu. Pavisam tuvu nofilmē jā m milzu murē nu! devā mies ekskursijā ar jahtu. Peldē jā mies ar milzī gu bruņ urupuci un redzē jā m dugongu (jū ras govi)! ! Varbū t citos lī č os viss ir forš ā k, bet ar cenas un kvalitā tes attiecī bu bijā m diezgan apmierinā ti! Viesnī ca ir augš ā , nekā du pretenziju. Mums patika viss! Š ovs vakarā ā rzemniekiem, mums bija 80% vā cieš i. Yana un Lorč iks. Kijeva
аватар chernenko777
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s braucā m 15 minū tes no lidostas. Viņ i apmetā s uzreiz. Telpas ir lieliskas! ē diens ir labs. Personā ls ir pasakains! ! ! Mē s jums palī dzē sim ar jebkuru jautā jumu, jebkurā diennakts laikā ! atstā ja istabā un telefonu un naudu, pat bez seifa! vē lams angļ u vai vā cu valodas zinā š anas. … Tomēr ▾ Mē s braucā m 15 minū tes no lidostas. Viņ i apmetā s uzreiz. Telpas ir lieliskas! ē diens ir labs. Personā ls ir pasakains! ! ! Mē s jums palī dzē sim ar jebkuru jautā jumu, jebkurā diennakts laikā ! atstā ja istabā un telefonu un naudu, pat bez seifa! vē lams angļ u vai vā cu valodas zinā š anas. bet nepazudī si, pat ja nezini)) uz pludmali jā ņ em lī dzi droš ī bas apavi! ! ! Es nepaņ ē mu un sagriezu kā ju. Animā cija ir paredzē ta bē rniem un pieauguš ajiem. Lai gan partiju jaunatnei te nav ko darī t. plkst. 23.00 - miers un klusums, un nav izklaides ā rpus viesnī cas. Ekskursijas tika ņ emtas pa krastmalu, no vietē jiem, jo ​ ​ viesnī cas gidiem ir pasakainas cenas. Ja dodaties uz Luksoru, esiet gatavi sē dē t autobusā.6 stundas vienā virzienā! ! ! apmē ram 4 stundas - daiļ literatū ra! un visbeidzot zemū dens pasaules cienī tā jiem - tā vienkā rš i ir paradī ze! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lubkozlova76
Sveiki. Vai viesnīcā ir ēdināšana bērniem vecumā no 2 gadiem: jogurts, kefīrs, graudaugi, tvaicēti dārzeņi, gaļa, zivis?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Roza-57
Es tiešām nevēlos nokļūt zem korporatīvās ballītes viļņa ... Kā ir tagad ar šo jautājumu?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель расположен в самом центре города Порт-Галиб, вдоль искусственной лагуны с морской водой. Последний ремонт был произведен в 2011 году. Прекрасно подойдет как для семейного отдыха, так и для тех, кто стремится к максимально комфортному отдыху.

Atrašanās vieta В 5 км от аэропорта г. Марса Алам, 60 км от г. Марса Алам.
Pludmales apraksts Коралловый вход в море.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

3 ресторана, открытые бассейны (работают круглый год), есть бассейн с морской водой, терраса для загара, магазины, круглосуточная стойка регистрации, комната для хранения багажа, услуги по глаженью одежды, бесплатный Wi-Fi (в лобби), доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Ныряние с трубкой, библиотека, мини-гольф, оборудование для занятия водными видами спорта. Бесплатное пользование водными горками в отеле Siva Port Ghalib и Port Ghalib Resort.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 292 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар (платно), сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями. Утюг и гладильная доска предоставляются за отдельную плату.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Red Sea / PO Box 23 | Port Ghalib, Marsa Alam, Egypt
Tālruņi: +20 65 336 0000
Tīmekļa vietne: Albatros Oasis Port Ghalib
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.