Jautājums par viesnīca Coral Hills Resort Marsa Alam 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
11 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Es došos ar savu vīru 2015. gada 2. oktobrī. uz viesnīcu Coral Hills Marsa Alan. mēs braucam tikai jūras dēļ.Pastāstiet lūdzu kas bija šajā viesnīcā.
Es došos ar savu vīru 2015. gada 2. oktobrī. uz viesnīcu Coral Hills Marsa Alan. mēs braucam tikai jūras dēļ.Pastāstiet lūdzu kas bija šajā viesnīcā.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2015-09-259 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар makolvik
Pludmale tur ir lieliska - var pastaigāties pa rifu, jo. nav pontona. Uz kaimiņu viesnīcas pontonu var doties ar karti, kuru var paņemt reģistratūrā. Un galvenais, lai veicas ar laikapstākļiem, ja ir vētra, no krasta jūrā neiekāpsi. Mums paveicās – nedēļu bija mierīgi. Gājām gar piekrasti pa kreisi no viesnīcas – peldēt var visur, ne dvēseles nekur. Vienkārši skaista savvaļas tuksneša daba. Jūs nenožēlosiet! Neaizmirstiet čības vannošanai.Un viesnīca, lai arī skaista un jauna, ir netīra, restorānā ir netīri un saplīsuši trauki, kafija ir šausmas, ēdiens ir tik un tā, bet izsalcis nebūsi. Viņi tīra istabu tikai "pāri ceļgalam". Bet mums visapkārt mežonīgā tuksneša daba, kuru blīvi apdzīvotajā Šarmā neredzēsi, aizēnoja visus mīnusus. Priecīgas brīvdienas!
аватар lapina_yana
Labdien!
Paldies, ka atsaucāties uz manu aicinājumu, sakiet, lūdzu, vai pontona apmeklējuma kartes ir derīgas visu dienu vai tikai vienu peldi un vai restorānā ir rindas, vai bija daudz cilvēku? Vienā atsauksmē izlasīju, ka pa kreisi no viesnīcas, 2 km attālumā ir olīvu birzs un pludmale ar smilšainu saulrietu, vai esat tur bijuši?
аватар makolvik
Kartes tiek izsniegtas tikai vienreizējai peldei. Bet pontonu apmeklējām tikai vienu reizi, peldējām no krasta. Viņi mēģināja sasniegt birzi, bet apstājās viesnīcas apsargs, kuras pludmalei ir jāiet cauri, lai gar krastu nevarētu nokļūt birzī. Cilvēku bija maz, jo. bijām augustā, nebija rindu, esiet uzmanīgi restorānā, bija saindēšanās gadījumi, arī mūsu meita saindējās ar skābu tomātu. Vēsāks ūdens ir slikts. Nopirkām pudelēs - var kaulēties par 0,5 dolāriem. par 0,5l. Ņemiet līdzi ūdeni autobusā no Hurgadas, 3 stundu brauciena attālumā. Par 20 dolāriem reģistratūrā dabūju lielisku istabu 3 stāvā virs restorāna ar skatu uz jūru, 2 istabas, 2 kondicionieri, bet šausmīgi netīri, kā pēc remonta. Viņi to tīrīja tikai reizi nedēļā - un tad viņi noķēra tīrītāju, ienesa to, pabāza ar degunu. Būs jautājumi - atbildēšu
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Coral Hills Resort Marsa Alam 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl