Concorde Moreen Beach Resort & Spa 5*– Atsauksmes

19
Novērtējums 7.610
№22 viesnīcas reitingā Marsa Alam
7.5 Numurs
8.3 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.1 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Abū Dababas līča krastā. No šejienes jūs varat viegli nokļūt līdz galvenajām Marsa Alam apskates vietām. El Quseir atrodas 97 km attālumā. Viesnīca tika atvērta 2012. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар HAPPYTRAVEL
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ aujiet man jums pateikt, es esmu ceļ ojumu aģ ents. Bija 12 cilvē ku kompā nija, viesnī ca ir bezvē jš . Ir rifs, ir ieeja no pontona, ir maiga ieeja jū rā , kur var peldē t pat tad, kad uz pontona karā jas sarkans karogs. Teritorija ir kompakta. … Tomēr ▾ Ļ aujiet man jums pateikt, es esmu ceļ ojumu aģ ents. Bija 12 cilvē ku kompā nija, viesnī ca ir bezvē jš . Ir rifs, ir ieeja no pontona, ir maiga ieeja jū rā , kur var peldē t pat tad, kad uz pontona karā jas sarkans karogs. Teritorija ir kompakta. Telpas ir tī ras un labā stā voklī . Lielisks apsildā ms baseins. Bē rnu klubs un bē rnu animā cija. Ē diens normā ls, virtuve austrumnieciska, garš ī ga, bet galdi neplī st no daž ā dī bas. Numuros ir WI-FI. Odu nav. Tuksnesis aiz viesnī cas. No lidostas 30 minū tes. Vā rdu sakot - iesaku, labs ekonomisks variants.
аватар Julia112
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ceļ oju kopā ar savu vī ru 2021.  gada jū lijā . Principā man patika, bet ir gan plusi, gan mī nusi. Istaba - kaut kur 6 no 10. Mazliet nobruž ā ts. Paš as mē beles ir ok. Vannas istabā ir kaut kā ds pelē jums, varē ja labā k iztī rī t tualetes podu. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar savu vī ru 2021.  gada jū lijā . Principā man patika, bet ir gan plusi, gan mī nusi.
Istaba - kaut kur 6 no 10. Mazliet nobruž ā ts. Paš as mē beles ir ok. Vannas istabā ir kaut kā ds pelē jums, varē ja labā k iztī rī t tualetes podu. No kosmē tikas viss pē c standarta: š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja un ziepes. Tikai 1 gabals, lai gan bijā m divi, un divvietī ga istaba. Skapis nedaudz atgā dina padomju laiku. Numurā ir seifs, kas ir jauki. Numuram ir arī terase ar krē sliem un galdu. Ir mini bā rs, pildī jums nav iekļ auts cenā .
Apkalpoš ana - 9 no 10. Visi smaidī gi, diezgan draudzī gi, bet kaut kur pa vidu pā rē jiem, pē dē jā s dienā s smaids nav tik plats.
Tī rī ba - 9 no 10. Numurs tiek uzkopts katru dienu. Principā tas ir normā li, bet vannas istabu varē ja tī rī t rū pī gā k.
Ē diens - 5 no 10, ē st var, bet ne ī paš i garš ī gs. Ir +/- izvē le. Vairā k treknu un ceptu ē dienu, gribē tos veselī gā ku un daudzveidī gā ku. Augļ i ir diezgan vā ji - dateles, banā ni, melone, daž reiz plū mes, arbū zs pā ris reizes nedē ļ ā - un kvalitā te nav spē cī ga.
Infrastruktū ra - tuvē jā rajonā nekā nav. Ļ oti relaksē još a brī vdiena.
Animā cija - 3 no 10. Nekas ī sti nenotiek, 22:30 viss beidzas. Nav diskotē kas, karaoke utt. negaidi.
Jū ra ir ļ oti sekla, ja paisums ir zems, tad ū dens ir lī dz ceļ iem, ja paisums ir lī dz viduklim. No pontona var redzē t rifu. Tur tieš ā m ir skaisti. Pie baseina un pie jū ras ir daudz sauļ oš anā s krē slu.
Kopumā , ja vē laties atpū sties no pilsē tas dzī ves ritma un burzmas, tad jū s esat š eit.
аватар zoloto14k
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c vē rtē juma, uzrā dī ja 8.6 *, bet neatbilst absolū ti. Š obrī d maksimums 7 punkti. No plusiem: - mā jī ga zona - skaists rifs - labs personā ls - gandrī z visi numuri ar skatu uz jū ru. No mī nusiem: - briesmī ga kafija, vī ns, alus un Jupi "sula" - tikai viena pudele ū dens dienā katrā numurā - maltī tes 4 personā m - mē beles pludmalē un istabā jau ir nolietotas - neliela teritorija, vakarā nav kur staigā t. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c vē rtē juma, uzrā dī ja 8.6 *, bet neatbilst absolū ti. Š obrī d maksimums 7 punkti.
No plusiem:
- mā jī ga zona
- skaists rifs
- labs personā ls
- gandrī z visi numuri ar skatu uz jū ru.
No mī nusiem:
- briesmī ga kafija, vī ns, alus un Jupi "sula"
- tikai viena pudele ū dens dienā katrā numurā
- maltī tes 4 personā m
- mē beles pludmalē un istabā jau ir nolietotas
- neliela teritorija, vakarā nav kur staigā t.
аватар nastiamiroshnik96
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ceļ ojā m 2021.  gada aprī ļ a beigā s. Laiks bija nedaudz vē jains, bet peldē ties bija brī niš ķ ī gi un silti! Apkalpoš ana izcila, ē diens solī ds 5. Istabas tika tī rī tas katru dienu, personā ls nebija uzbā zī gs, visi bija draudzī gi un patī kami. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m 2021.  gada aprī ļ a beigā s. Laiks bija nedaudz vē jains, bet peldē ties bija brī niš ķ ī gi un silti!
Apkalpoš ana izcila, ē diens solī ds 5. Istabas tika tī rī tas katru dienu, personā ls nebija uzbā zī gs, visi bija draudzī gi un patī kami.
Ikviens, kam patī k vē rot zivis, paskaties uz rifu – tieš i š eit!
Vienī gais, ka š eit ir ļ oti kluss un tie, kas vē las dejot un iet uz diskotē ku, noteikti š eit nav!
Man viss ļ oti patika - iesaku!
аватар yanina.lyashchuk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos no 28. marta lī dz 4. aprī lim pie drauga Lorč ika. Marsa Alam bija 3 reizes lieliskā viesnī cā ar labu snork. Pā rskatos par Konkordu viņ i uzpirka skaistu mā jas rifu, mierī gu lagū nu un, pats galvenais, tikš anos ar delfī niem. … Tomēr ▾ Atpū tos no 28. marta lī dz 4. aprī lim pie drauga Lorč ika. Marsa Alam bija 3 reizes lieliskā viesnī cā ar labu snork. Pā rskatos par Konkordu viņ i uzpirka skaistu mā jas rifu, mierī gu lagū nu un, pats galvenais, tikš anos ar delfī niem. Mē s esam snorkelē š anas cienī tā ji, esam daudzkā rt bijuš i Ē ģ iptē un lidojam tikai zemū dens pasaules dē ļ .
Viesnī ca ir laba, pilnī bā piekrī tam visā m pozitī vajā m atsauksmē m. Ē diens, apkalpoš ana izcila, joga, Zumba mums ļ oti patika. Vakaros dejojā m dzī vā s mū zikas pavadī bā . Liels paldies dziedā tā jai Fares un sveicieni no Ukrainas!
Milzī gs mī nuss – nav apsildā ma baseina. Tas bū tu ļ oti noderī gi!
Tagad par skumjo. Mums š ausmī gi nepaveicā s ar laikapstā kļ iem. Pirmā s 2 dienas bija ļ oti aukstas, pū ta stiprs vē jš . 28. martā pat jakas valkā jā m visas dienas garumā . Bet pats galvenais, ka neviens nav rakstī jis, ka š eit ir atklā ta jū ra, visu laiku ir vē trains. Pie pontona ū dens bija tik kū sā još s un bija tā da straume, ka nebija iespē jams iekļ ū t ū denī . Jā , viņ i man neļ ā va.
Lagū na, par kuru visi rakstī ja, ka te var peldē t jebkurā vē trā .
Tam bija spē cī gas straumes daž ā dos virzienos! Treš ajā dienā iegā ju lī dz viduklim, lai iemē rktos, apgū los uz ū dens un izdarī ju pā ris sitienus. Pē c sekundes es tiku ieslodzī ts virpulī , kur kū sā ja ū dens. Esmu laba peldē tā ja, nebaidos no ū dens, bet tad domā ju, ka noslī kš u. Ja nebū tu glā bš anas riņ ķ a, pie kura es turē jos un knapi turē jos, tas tika mests tik stipri, ka es nezinu, kas bū tu noticis. Mani izvilka 2 glā bē ji pleznā s un maskā s. Turklā t viņ i mani vilka pa apli pretī atklā tai jū rai un tad uz pontona. Krastā tikt nebija iespē jams straumes dē ļ .
Ū dens jū rā vē ja dē ļ duļ ķ ains, bildes blā vas. Neko interesantu un jaunu uz rifa neredzē jā m. Rifs ir slī ps, tad siena, lai nofotografē tu, jā nirt, jo pastā vī gs vilnis, grū ti to izdarī t.
Nā kamajā s 3 dienā s laikapstā kļ i nedaudz uzlabojā s. Tač u ū dens jū rā joprojā m bija dubļ ains. Lagū nā parastas zivis, nekas interesants.
Ar taksi braucā m uz Abū Dababas lī ci. Redzamī ba pie rifa bija slikta, fotoattē lu nav. Vismaz bruņ urupuč i tika izņ emti.
6. dienā atkal sā kā s ļ oti auksts vē jš un ū dens kļ uva krietni vē sā ks. Kas lido uz Ē ģ ipti zemū dens pasaules dē ļ , tas mū s sapratī s. Mē s vienkā rš i bijā m izmisuš i. Iespē jams, martā ir tā di brī numi ar laikapstā kļ iem. Es rakstu tik detalizē ti, ka cilvē ki to apzinā s. Galu galā neviens par to nav rakstī jis. Mums š ķ iet, ka š ī vieta vienmē r ir vē traina.
Mē s devā mies uz Marsa Murena lī ci. Tas atrodas apmē ram 30 minū tes pa kreisi no viesnī cas (ar skatu uz jū ru) gar krastu. Skaists lī cis, no augš as var redzē t eju jū rā starp koraļ ļ iem. Gar apakš u ir izstiepta virve. Mē s nevarē jā m novē rtē t rifu dubļ aina ū dens dē ļ . Droš i vien mierī gi ir skaisti.
Tikš anā s ar lieliskā m meitenē m izglā ba mū su atvaļ inā jumu. Milzī gi sveicieni Ksjuš ai, Oleč kai, Taņ eč kai un Tanjuš ai! Tu esi labā kais!
Mē s neatgriezī simies š ajā viesnī cā un neieteiksim to nevienam. Marsa Alam jums ir jā ņ em viesnī cas lī cī .
Paldies par uzmanī bu!
аватар metallikal
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s laika posmā.08. 07.20-17.07. 20 (ekskursija bija paredzē ta aprī ļ a beigā s, tač u slē gto robež u dē ļ nā cā s pā rcelt). Ieturot pauzi iepriekš pē c atgrieš anā s, emocijas norima, un iespaidi neietekmē ja vē rtē juma objektivitā ti. … Tomēr ▾ Atpū tā s laika posmā.08. 07.20-17.07. 20 (ekskursija bija paredzē ta aprī ļ a beigā s, tač u slē gto robež u dē ļ nā cā s pā rcelt). Ieturot pauzi iepriekš pē c atgrieš anā s, emocijas norima, un iespaidi neietekmē ja vē rtē juma objektivitā ti.
Š ī nav pirmā reize, kad Ē ģ iptē uzskatu sevi par pieredzē juš u tū ristu, bet š ī ir pirmā reize š ajā viesnī cā (un š ajā reģ ionā ), lai gan Concord viesnī ca savulaik atpū tā s Š arm eš Š eihā un nesa normā lus iespaidus.
Marsa Alam ir civilizā cijas nesabojā ta vieta aptuveni 180 km garumā . no Hurgadas. Tā tad pirmais nelielais pā rbaudī jums tū ristam (pē c pā rsē š anā s no 04.00 lī dz 09.00, tā tad lī dz 10.00) ir pā rsē š anā s, kas ilgst aptuveni 3 ar pusi stundas, jo ceļ u kvalitā te reģ ionā , maigi izsakoties, dara. neatbilst labā kajiem standartiem. Labi, lai gan asfalts bija visur.
Tū risma operatore Joan Up mums iedeva mazu furgonu (8 pasaž ieriem) 5 cilvē kiem, kurā izlikā s, ka darbojas kondicionieris.
Ja pā r bortu + 50, logi nav izvē les iespē ja.
Pā rvarot 2/3 no ceļ a, viņ i veica pitstopu. Kaut kā ds aizmirsts gendeliks, kurā bez neaizmirstamas tualetes piedā vā minerā lū deni, saldo ū deni, sulu dzē rienus (kas mē ģ ina veldzē t kā sulas - labi, ka lasī ju nedaudz arā bu), č ipsi, saldē jumu, datumus un datumus. Vidusvalsts un tamlī dzī gi Var pagatavot kafiju no kociņ a vai turku valodā . Viss ir netī rs, novā rtā un nelaimī gs, bet ir gaisa kondicionē ta zona. Neatkarī gi no tā , cik daudz š oferim jā atpū š as pē c 2 stundu brauciena, sē dē t tur gandrī z 30 minū tes (27) ir par daudz. Č au, Dž oan-Upa, vai tu mani dzirdi?
Ī sā k sakot, pē c lidojuma pā rsē š anā s un pasakainā transfē ra nokļ uvā m viesnī cā.17. 20. Jebkura Dž oana vienkā rš i nozaga mums visu brī vo dienu, jo, ja ieradī simies 07-30, kā plā nots, mums vajadzē tu pagaidī t lī dz 12-00.
Viesnī ca mums uzreiz pasniedza vē su sulu, bet neuztraucieties, tā nebija svaiga, kā pienā kas 5 zvaigž ņ u viesnī cai, un parasto pulverveida sulas dzē rienu. Labi, lai gan forš i.
Reģ istrē š anā s notika gandrī z acumirklī , un pē c 20-30 minū tē m visa mū su grupa jau baudī ja jū ru. Tā kā viesnī ca ir gandrī z tukš a, visi tika iedalī ti numuriņ i ar skatu uz jū ru: tie, kas par to maksā ja, un pā rē jie, kuriem tas bija patī kams pā rsteigums. Raugoties nā kotnē , vē los atzī mē t, ka kopumā tik patī kamu pā rsteigumu bija maz. Nedaudz pā rsteidza tas, ka pase netika atdota pie reģ istrā cijas, un man bija jā dodas uz reģ istratū ru, lai to noskaidrotu. Atgā dinot - iedeva uzreiz, tā pē c norakstī sim parasto amatieru. Noderī gs dzī ves hack: š ajā viesnī cā jums par visu jā atgā dina vairā kas reizes - un rezultā ts bū s. Lai gan ne uzreiz.
Istaba diezgan tī ra un plaš a, viss darbojas (pat kondicionieris, TV un pults). TV kanā li - ap 25, apmē ram 15 - arā bu, pā rē jie Eiropas, 2 krievu.
Gulta normā la, veļ a tī ra, mini seifs darbojas, minibā rs tukš s. Numurā elektriskā tē jkanna, lē ta tē ja un kafija, cukurs.
Santehnika - bez komentā riem, lai gan tualetes pods nez kā pē c kvadrā ts. Interesanti, vai sē ž amvietas forma mainī tos, piemē ram, mē neš a vai divu dzī ves laikā ? !!
Nebija karstā ū dens kā tā da (maksimā li jū tams siltums), tač u tas neietekmē ja higiē nas procedū ras. Kad ā rā ir +45, tad ir jauki.
Puiš i tī rī ja normā li, un, tā kā es viņ iem parasti dodu dolā ru, viņ i mani gandrī z samī lē ja. Starp citu, reģ istratū rā ir ļ oti noderī gs sainī tis - bankomā ts valū tu maiņ ai pret Ē ģ iptes mā rciņ ā m. Vienā spraugā ieliku banknoti, skā rda brī tiņ u domā ja, iedeva kursu (normā ls kurss, bez ceļ ojuma krā pš anas), ja der - iebā ž atslē gu, pē c 15 sekundē m ir vietē jā valū ta no cita slota. Strā dā visu diennakti. Vienī gā piebilde: maš ī na ir kaprī za un neē d noguruš os rē ķ inus. Valū tas kurss bija 16 par dolā ru un 18 par eiro.
Daž i vā rdi par viesnī cu: tā ir kompakta un mā jī ga, ir pietiekami daudz zaļ umu, kas ieskauj ē kas. Puiš i zaļ ajā s formā s sā k rū pē ties no 04.30 no rī ta. Tā kā platī ba no koriem lī dz reģ istratū rai, ē damzā lei un pludmalei ir ne vairā k kā.5 minū š u gā jiena attā lumā.
Teritorijā ir 2 peldbaseini - dziļ ā kais (140 cm) un vecā kiem ar bē rniem. Pieauguš o baseins ir liels, pat spē lē kaut ko lī dzī gu ū dens polo.
Pie baseina atrodas galda tenisa galds un š aha laukums ar pusmetru augstā m plastmasas figū rā m. Figū ru un bandinieku komplekts, tikai zirgi izskrū vē ja makitu. Viss jau bū tu labi, bet š aha galds lielā ko dienas daļ u neveiksmī gi atrodas tieš i svelmī gajā saulē , tā pē c spē li izturē t - gandrī z piekā pjoties. Un saule tur vasaras vidū ir briesmī ga.
Pie baseina - duš a, bā rs un tualete (pludmalē ar tualetes ierī koš anu nepietiek).
Bē rnu klubs, nirš anas centrs, hammam un sauna nedarbojā s COVID ierobež ojumu dē ļ , kas š obrī d valstī ir stingrā ki nekā pie mums.
Trenaž ieru zā le (Dž ims) sā ka strā dā t manas uzturē š anā s 5. dienā pē c tam, kad es personī gi 5 reizes dienā jautā ju par viņ a stā vokli. Interesanti, ka tā gatavoš ana (mazgā š ana, tī rī š ana, aprī kojuma uzstā dī š ana) sā kā s ar manu pirmo jautā jumu, tā tad "meklē un atrodi". Zā le tika atvē rta plkst. 10.00, tač u to iespē jams izmantot tikai tad, kad tur iegriež aties plkst. 10.00 un ieslē dzat kondicionieri (vai pazeminiet gaisa kondicionē š anas temperatū ru no 24 uz 16 (minimā lā )). Zā le ir viduvē ja, saspiesta - bet kas tas ir. Ē ģ iptē nesatiku kā rtī gu Dž imu.
Atpū tnieki pā rsvarā ir ē ģ iptieš i, kuriem nozare ievē rojami samazinā jusi paš izmaksu. Daudzi apmeklē tā ji pat ceļ o no Kairas (vairā k nekā.800 km). Pieplū dums ir ceturtdien / piektdien, no sestdienas tas samazinā s, un atkal viesnī cā valda klusums un miers.
Ē damistaba ir plaš a, ar gaisa kondicionē tā ju, galdi atrodas atbilstoš ā attā lumā . Zem sienā m ir pakā rti konteineri ar feldš eriem.
Atš ķ irī bā no tā da paš a izskata konteineriem dzī vojamā s ē kā s, visi konteineri ē damistabā ir piepildī ti. Ir veranda, bet augstā s temperatū ras dē ļ praktiski netika izmantota.
Viesmī ļ i atnes ē dienkarti (arā bu un angļ u valodā ), un jū s izdariet savu izvē li.
Patiesī bā brokastī s nebija izvē les, un visas desmit dienas bija vienā das. Kā saka, copy-paste. Es saprotu, ka š ajā periodā viesnī cas ietaupa uz visu, bet š eit ir tas, kas ir pā rsteidzoš s: neprasi sviestu, nenes. Jū s neatceraties ievā rī jumu / ievā rī jumu - un tas ir labi. Padomā jiet par to: 5 zvaigž ņ u viesnī cā atpū tniekam jā atgā dina tik vienkā rš as lietas. Sindanokam un vakariņ ā m darbojā s konteineri ar sulā m, ti, sulu saturoš iem dzē rieniem, un pusdienu laikā bultskrū ve. Brokastī s tā ds kluss puika iedur omleti. Viņ š mē ģ inā ja, bet slikti runā ja angliski, un viņ š joprojā m stā vē ja aiz stikla un gandrī z nebija dzirdams.
Tomē r viņ š saprata manu arā bu valodu, un mē s ar viņ u pat sirsnī gi parunā jā mies pirms izbraukš anas.
No pirmā s dienas sā ku barot fitsik, un man atnesa visu diapazonu un ar atkā rtojumiem, ja prasī ja. Tomē r es nesapratu: vai haldieš i ievē roja norā dī jumus, cik ietaupī t, vai vienkā rš i savervē ja viņ us "pē c paziņ ojuma"?
Pusdienā s un vakariņ ā s varē ja izvē lē ties no 2 pamatē dieniem, un pē dē jo 3-4 dienu laikā piedā vā jumu skaits pieaudzis lī dz 3 ē dieniem. Parasti viena zivs, viena gaļ a un viena vista. Viss ir ē dams, bet diezgan viduvē js, lai gan porcijas lielas, un neviens nebija badā . Bija deserti un daž ā di, bet man tas ī paš i negarš o un izvē lē jos sagrieztus augļ us - ā bolus (ļ oti bezgarš ī gi), melones (vairā k vai mazā k), arbū zus (ne katru dienu), apelsī nus (nicho) vai augļ u salā tus. Kā du dienu š efpavā rs iznā ca un jautā ja, vai viss ir kā rtī bā . Es viņ am teicu, ka viss ir kā rtī bā , bet tomē r. Tad es biju nekaunī gs un palū dzu pagatavot "umm-ali" (manu mī ļ ā ko desertu).
Viņ š bija pā rsteigts, ka es ar viņ u runā ju arā bu valodā , bet viņ š to izpildī ja nā kamajā vakarā.
Jū s redzē tu ē ģ iptieš u acis, kad man personī gi tika pasniegts deserts pē c pasū tī juma.
Š ķ iet, ka "viss iekļ auts" Ē ģ iptes viesnī cā s uz ilgu laiku un ilgu laiku nomira, tā pē c ī paš nieki ir ļ oti priecī gi. Tā pē c par pā rtiku vairā k nekā apmierinoš i, es nevaru likt.
Marsa Alam ir jauns kū rorts. Pludmalē nav nevienas viesnī cu ķ ē des. Jū s izejat ā rpus viesnī cas - un tur ir Marsa ainava: akmeņ i, akmeņ i un smiltis, viss ir karsts un biedē još s. Pa labi no mums tuvā kā viesnī ca atradā s 6 km attā lumā , pa kreisi - nepabeigta spoku viesnī ca. Civilizā cijai - ciems. Port Galib - 15 jū dzes Tač u karantī nas dē ļ slē gts viss, izņ emot lielveikalu un vienu restorā nu. Visas ekskursijas un braucieni ir atcelti nolā dē tā s karantī nas dē ļ . Pavadu 2 vakarus, cenš oties kaut ko atrast, bet tagad. Vienī gais, ko viņ i piedā vā , ir aizvest uz kā du "pasakainu" pludmali par 40 eiro un pē cpusdienā aizvest atpakaļ.
Uzziņ ai: pē cpusdienā tur jū lijā var sacietē t uz antracī ta izsitumiem uz ā das.
Viesnī cā ir animatori, bet viņ i nevienu neinteresē , un viņ i, nabadzī te, klī st pa teritoriju kā Hamleta tē va ē na. Kaut vai cenš oties sarī kot stiepš anos 10-30 (jau diezgan karsts) vai pludmales volejbolu 15-30 (saulē +50).
Pludmale liela, stā v 3 lietussargu rindā s no saules, sauļ oš anā s krē sli, viss strā dā , vairā k vai mazā k tī rs. Ir duš a, pludmalē nav tualetes, pludmales bā rs ir slē gts, bet tas strā dā ja. Ieeja jū rā ir no krasta, var arī bez č ī bā m, bet jā ieiet uzmanī gi un lē ni, jo ir asi akmeņ i. Labi, ka ū dens dzidrs, Kupatī vislabā k no 06 lī dz 09 (ū dens dzidrs), un tad pē c 17.00 (lai gan ū dens jau duļ ķ ains).
Pontons nav ī paš i garš , 100-120 metri, bet kā pnes uz ū deni vien.
Tā kā lielā kā daļ a ē ģ iptieš u neprot peldē t vai peld ne pā rā k labi, viņ i turas pie š ī m kā pnē m, turot tā s ar visā m ekstremitā tē m, un pē c iespē jas neļ auj izkļ ū t no ū dens (vieglā k aiziet, varat lē kt citur).
Tas, ko es noteikti atceros, ir rifs.
Tas krasi atš ķ iras no Š armas un Hurgadas ar krā su bagā tī bu, zivju un koraļ ļ u daudzveidī bu. Pa labi no pontona nav ko ķ ert, un pa kreisi, 100 metrus no pontona, dzeloņ rajas, bruņ urupuč i, daudz tā du murē nu. Delfī ni peldē ja vairā kos griezumos. Viņ i interesē jas par mums, peld lī dz 2-3 metru attā lumam, lai gan viņ iem vairā k interesē zivis.
Viens no pā rdroš ajiem peldē tā jiem uzgā ja rifu haizivi. Precī zā k, redzot viņ u no virsmas, bet sadursme nenotika.
Tiem, kas nerunā arā bu vai angļ u valodā , viesnī ca bū s sarež ģ ī ta. Reģ istratū rā ir ē ģ iptieš u darbinieki, kuri vairā k vai mazā k saprot krievu valodu.
no pulksten 10 lī dz 16 dež urē diezgan runī ga un impulsī va, bet draudzī ga sieviete Marija no Krievijas Federā cijas. Viņ a ir gatava palī dzē t atrisinā t jū su sadzī ves problē mas, tač u nespē j mainī t viesnī cu vadī bas pieeju vai atvieglot karantī nas ierobež ojumus.
Rezumē jot: es nevaru ieteikt apmeklē t š o viesnī cu paš reizē jā vidē , jo trū kumi nepā rprotami atsver priekš rocī bas. Patiesī bā š obrī d vienī gā viesnī cas priekš rocī ba ir patieš ā m š iks rifs ar tā zemū dens iemī tniekiem. Tiem, kas ir lieli nirš anas cienī tā ji, š ī ir pareizā izvē le.
Tiem, kas meklē braucienu un izklaidi, š ī ir "bankrotē još ā " nozare
Ē ģ iptē ir arī citi, pieejamā ki reģ ioni brī vdienā m ar maziem bē rniem.
Romantiski pā ri, kuri apbrī no saullē ktu, daž reiz var sagaidī t delfī nus un iegrimuš i viens otrā , varat doties š eit.
Reģ ionam, protams, ir potenciā ls, jo pirms tam (pirms vī rusa) tajā dominē ja "firma" (eiropieš i).
Pat š ai viesnī cai ir potenciā ls laikmetā , kurā nav vī rusu. Tač u tagad slē gto telpu, sliktā ē diena, viduvē ja apkalpoš anas lī meņ a dē ļ.5 zvaigž ņ u viesnī ca savulaik – varbū t uz laiku – kļ uvusi par parastu trijnieku, “bagā tī go kolhoznieku mā ju”.
Bū tu interesanti to apmeklē t pē c mē ra, bet kad tas notiks vai vispā r notiks...
Paldies par uzmanī bu, ja kā dam interesē - varu pastā stī t sī kā k (pasts metallik @ ukr. Net) un iemest bildes.
аватар Anna105551
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š is atvaļ inā jums bija ilgi gaidī ts un mē s to gaidī jā m jau vairā kus mē neš us. Tā tad, sā ksim ; -) Lidmaš ī na no Kijevas naktī izlidoja uz Marsa Alamu un jau 6 no rī ta bijā m viesnī cā . Tā kā viesnī ca bija 100% noslogota, agrā kā reģ istrē š anā s bija jā maina pret mī kstajiem-ē rtajiem dī vā niem viesnī cas vestibilā . … Tomēr ▾ Š is atvaļ inā jums bija ilgi gaidī ts un mē s to gaidī jā m jau vairā kus mē neš us.
Tā tad, sā ksim ; -)
Lidmaš ī na no Kijevas naktī izlidoja uz Marsa Alamu un jau 6 no rī ta bijā m viesnī cā . Tā kā viesnī ca bija 100% noslogota, agrā kā reģ istrē š anā s bija jā maina pret mī kstajiem-ē rtajiem dī vā niem viesnī cas vestibilā .
Viesnī cas darbinieki ē da pē c iespē jas vairā k, lai paspilgtinā tu mū su gaidas par numuriņ iem, jo ​ ​ tē ja/sula ar saldumiem bija visvairā k.
Sagaidī juš i savas istabas atslē gu, vienbalsī gi mainī jā m izvietoš anas vietu. Numuri ir plaš i, tī ri un ar labu skatu.
Viesnī cas teritorija ir liela un interesanta.
Tī rs baseins un pludmale.
Virtuve ir garš ī ga un daudzveidī ga. Iepazī š anā s ar š efpavā ru ļ ā va kļ ū t par virtuves apskates dalī bniekiem un pā rliecinā ties, ka ē diens ir pagatavots tī ri un kā rtī gi. Es runā ju par garš ī giem naš ķ iem))
Personā ls ir draudzī gs (ne restorā nos, ne bā ros nejutī siet uzmanī bu atš ķ irī bas), un administratore Marija palī dzē s ar visiem jautā jumiem.
Ir vē rts apmeklē t uz vietas esoš o jū ras velš u restorā nu.
Jū ra ir debesis! Nevar aprakstī t ne ar attē liem, ne vā rdiem. Labā k ir redzē t savā m acī m)) Viesnī cas teritorijā atrodas nirš anas skola. SPA centrs. Veikalos atradī si visu, kas var bū t nepiecieš ams atvaļ inā juma laikā .
Izklaide. . . Š ī ir atseviš ķ i pozitī vi bagā ta programma, kas nosaka toni jū su atvaļ inā jumam: Alena iekaroja mū su bē rnu sirdis un kopā ar komandu (Dž ekiju, Kirilu, Irinu un Kostju) iekaroja pieauguš o sirdis. Jū s esat forš i puiš i. Tā turpini!
Kā rtē jo reizi pā rliecinā jos, ka komanda ir 65% no jebkura biznesa panā kumiem, un, tā kā mums paveicā s, mā jā s pā rvedā m daudz pozitī vu un spilgtu iespaidu.
Paldies! ! ! )
P. S. Alkoholu labā k ņ emt lī dzi ; -)
аватар asparuh
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā nonā cā m uzreiz pē c vakariņ ā m, nedaudz nepaveicā s, bet ļ oti ā tri iekā rtojā s, numuriņ š tika iedots ar daļ ē ju skatu uz jū ru iekš ā , viss ļ oti labi, gulta ē rta vannasistabā , nav mež a vai sē nī tes , tī rī š ana nav slikta, kondicionieris atdzesē ja normā li. … Tomēr ▾ Viesnī cā nonā cā m uzreiz pē c vakariņ ā m, nedaudz nepaveicā s, bet ļ oti ā tri iekā rtojā s, numuriņ š tika iedots ar daļ ē ju skatu uz jū ru iekš ā , viss ļ oti labi, gulta ē rta vannasistabā , nav mež a vai sē nī tes , tī rī š ana nav slikta, kondicionieris atdzesē ja normā li. Pludmale ir lieliska, vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Peldē jā m tikai no pontona, lai gan ir neliela lagū na, tur nav ī paš i dziļ i, ir vairā kas koraļ ļ u salas, bet no pontona viss ir skaidrs daudz gaiš ā ks. Mums paveicā s arī ar bruņ urupuč iem, tos redzē jā m regulā ri, katru dienu bija dzeloņ rajas, vispā r te zivis ir lielā kas, pat tā das, kuras redzē jā m citos Ē ģ iptes reģ ionos. Par jū ras skaistumu š ajā vietā jau ir rakstī ts daudz, tikai pievienojos visiem uzslavā m un iesaku visu apskatī t personī gi. Man patika viesnī cas teritorija, tī ra, kopta, ir vairā ki baseini, kā jau man, zaļ umu nav daudz. Ē diens nav slikts, vienmē r ir standarta izvē le, rindas bija retas, ē diens garš ī gs, neredzu jē gu uzskaitī t produktus, jo mā jā s var garš ī gi paē st, bet izsalkt nav iespē jams. Stipro alkoholu nelietojam, bet ja alus ir auksts, tad dzert var. Galvenais atpū tnieku kontingents ir rietumeiropieš i, krievvalodī go ir ļ oti maz, arī ikdienā mē s ar vī ru runā jam bulgā ru valodā , jo nā kam no Besarā bijas. Vakarā pē c vakariņ ā m regulā ri gā jā m uz izrā dē m, jo ​ ​ ī sti vairs nav ko darī t, visu var noskatī ties, relaksā cijas gaisotne ir lieliska. Mē s nekad neredzē jā m dugongu, tā pē c mē s devā mies ceļ ojumā uz Marsa-Mubarak, mums tur paveicā s, plus bruņ urupuč i peldē ja seklā ū denī . Izbraucā m arī ar kuģ ī ti uz delfī nu lī ci, protams, paveras neparastas telpas, visi š ie braucieni tika veikti Samtour mā jaslapā , samaksa pē c fakta, arī par Luksoru. Viesnī cas personā ls ir pozitī vi noskaņ ots, tač u mums ar viņ iem nebija nekā du problē mu, visi ir pieklā jī gi un smaidī gi, tā pē c varu droš i ieteikt viesnī cu, ja vien, protams, garie braucieni jū s nebiedē .
аватар belladonna1901
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pā rskatot atsauksmes nā kamā s tū res izlasē , Konkordē atcerē jos pā rē jo, padalī š os iespaidā , lai arī pusgads jau pagā jis. Kopumā laba viesnī ca ar draudzī gu un izpalī dzī gu personā lu, no kuriem lielā kā daļ a runā angliski. … Tomēr ▾ Pā rskatot atsauksmes nā kamā s tū res izlasē , Konkordē atcerē jos pā rē jo, padalī š os iespaidā , lai arī pusgads jau pagā jis. Kopumā laba viesnī ca ar draudzī gu un izpalī dzī gu personā lu, no kuriem lielā kā daļ a runā angliski. , mums tas nekļ uva par problē mu, turklā t var vē rsties viesu stafetē . Uztura ziņ ā viss bija kā rtī bā , izvē le laba un diezgan garš ī ga, bet ne viss, nu, kā saka, tā ir garš a un krā sa....Man patika deserti, labi pagatavota gaļ a, zivis nepā rsteidza. Ir a la carte restorā ni, bet š ķ iet, ka maksā , negā jā m un ī paš i neinteresē jā mies. Teritorija sakopta, pietiekami daudz apstā dī jumu, viss tī rs, vairā ki baseini, arī bē rnu. Protams, visvairā k mani iespaidoja jū ra, tā ir lieliska, liela pludmale, ir pietiekami daudz vietu, labs stacionā rs pontons, zemū dens pasaule ir pasaka, neparasti skaistas zivis, koraļ ļ i, es neesmu spē cī gs polovcietis un zinā tā js, bet tas ir kaut kas, ļ oti skaists, bet mazliet no dziļ uma biedē još s, man patī k just dibenu zem kā jā m. Istaba ir normā la, viss strā dā ja, mē belē m un remontam nepievē rš am ī paš u uzmanī bu, mums personī gi atvaļ inā jumā tas nav tik svarī gi, pludmale un jū ra ir daudz svarī gā ka)) Sā kotnē ji, vē l pirms ceļ ojuma, mē s nolē mā m doties ekskursijā s, izvē lē jos vietē jā tū risma biroja mā jaslapā tibatur com, pā rtraucu izvē li uz Dendera-Luxor ar kruī zu pa Nī lu, man ļ oti patika brauciens, devā mies ar autobusu uz Denderu, tad ar jahtu uz Luksoru, ļ oti iespaidoja, super. Bija ceturtdiena, tā ir reizi nedē ļ ā , tā pē c, ja plā nojat ko tā du, labā k iepriekš sazinā ties ar menedž eri (krieviski runā jot) vai apskatī t programmu un dienas vietnē . Izmantojā m viesnī cas internetu, sarakstei pietika. Vienī gais, kas nav ī paš i labi, ka pie viesnī cas nav kur iet pastaigā ties, tuksnesis. . . Tagad plā nojam braucienu uz Š armu. Labu atpū tu un tikai pozitī vas emocijas!
аватар Kondaurov1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vē rtē jums 10 ballu skalā . 1. Izlī gums 10 2. Istabas 6 3. Serviss 6, bet viņ i ļ oti cenš as, visas prasī bas ir izpildī tas. 4. Uzturs 10 5. Ainavas iekā rtoš ana 10 6. Animā cija 4, pensionā riem. 7. Pludmale un pontons 9 8. Rifs 15 Ja dodaties no aprī ļ a lī dz oktobrim ieskaitot, tad jū ra un rifs paspilgtinā s visus trū kumus, domā ju, ka jums patiks. … Tomēr ▾ Vē rtē jums 10 ballu skalā .
1. Izlī gums 10
2. Istabas 6
3. Serviss 6, bet viņ i ļ oti cenš as, visas prasī bas ir izpildī tas.
4. Uzturs 10
5. Ainavas iekā rtoš ana 10
6. Animā cija 4, pensionā riem.
7. Pludmale un pontons 9
8. Rifs 15
Ja dodaties no aprī ļ a lī dz oktobrim ieskaitot, tad jū ra un rifs paspilgtinā s visus trū kumus, domā ju, ka jums patiks. Ir dzeloņ rajas, lielas zivis koraļ ļ u alā s, lē ta nirš ana, es personī gi dziļ umā redzē ju bruņ urupuci un metru garu haizivi.
Pā rsvarā atpū š as pensionā ri un pusmū ž a cilvē ki, kas ierodas nirš anai.
No novembra lī dz martam ir stiprs vē jš , un jū s nesaņ emat prieku no jū ras, jū s sā kat meklē t trū kumus.
Parādīt vairāk »


iemiesojums antonina_55525
vai ir sauna spa džakuzi? samaksāts vai nē?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums 44astra44
Vai ir iespējams izbaudīt zemūdens pasauli, nebaidoties, ka tiksi aizrauts? Plānojam jūniju. Un cik dziļi ir uzreiz no mola?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums VlasVVV
Sākumā viņi plānoja saullēktu, bet pēc tam (pēc atsauksmju izlasīšanas) sazinājās ar Marsa Alamu. Mazliet uztraucos par jūru decembrī. Kas decembrī atpūtās Marsa Alam, palīdziet ar padomu, vai decembrī ir iespējams peldēt (vai tikai līčos viesnīcās), vai decembrī ir stiprs vējš. Varbūt viss tas pats Sunarise Arabian?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums lev_sg
Vai telpā ir speciāla līnija interneta pieslēgšanai.(Dažādās atsauksmēs, dažādos veidos). Cik stieņu (pārskatos no 2 līdz 4)? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель находится на берегу залива Абу-Дабаб. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей Марса-Алама. Расстояние до города Эль-Кусейр составляет 97 км. Отель открыт в 2012 году. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Міжнародний аеропорт Марса-Алам расположен в 24 км.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 800 м. Собственный песчаный пляж, есть кораллы, понтон. Рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Размещение с животными допускается по предварительному запросу. По желанию гостей еда и напитки доставляются в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги консьержа. На территории есть магазины. Оборудованы места для курения. По запросу предоставляются гладильные принадлежности.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem В отеле есть 2 детских бассейна с подогревом в зимний период (113 кв.м., 33 кв.м), работает детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports На территории работает дайвинг центр Orca Dive Club (платно). Гости бесплатно могут поиграть в мини футбол и дартс.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 220 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар (платно), набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Kilo 92 El Quseir, Marsa Alam Road, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +2 065 374 0101
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.