Laba viesnīca ar briesmīgiem laikapstākļiem martā

Rakstīts: 7 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 28 marta — 4 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tos no 28. marta lī dz 4. aprī lim pie drauga Lorč ika. Marsa Alam bija 3 reizes lieliskā viesnī cā ar labu snork. Pā rskatos par Konkordu viņ i uzpirka skaistu mā jas rifu, mierī gu lagū nu un, pats galvenais, tikš anos ar delfī niem. Mē s esam snorkelē š anas cienī tā ji, esam daudzkā rt bijuš i Ē ģ iptē un lidojam tikai zemū dens pasaules dē ļ .
Viesnī ca ir laba, pilnī bā piekrī tam visā m pozitī vajā m atsauksmē m. Ē diens, apkalpoš ana izcila, joga, Zumba mums ļ oti patika. Vakaros dejojā m dzī vā s mū zikas pavadī bā . Liels paldies dziedā tā jai Fares un sveicieni no Ukrainas!
Milzī gs mī nuss – nav apsildā ma baseina. Tas bū tu ļ oti noderī gi!

Tagad par skumjo. Mums š ausmī gi nepaveicā s ar laikapstā kļ iem. Pirmā s 2 dienas bija ļ oti aukstas, pū ta stiprs vē jš . 28. martā pat jakas valkā jā m visas dienas garumā . Bet pats galvenais, ka neviens nav rakstī jis, ka š eit ir atklā ta jū ra, visu laiku ir vē trains. Pie pontona ū dens bija tik kū sā još s un bija tā da straume, ka nebija iespē jams iekļ ū t ū denī . Jā , viņ i man neļ ā va.
Lagū na, par kuru visi rakstī ja, ka te var peldē t jebkurā vē trā .
Tam bija spē cī gas straumes daž ā dos virzienos! Treš ajā dienā iegā ju lī dz viduklim, lai iemē rktos, apgū los uz ū dens un izdarī ju pā ris sitienus. Pē c sekundes es tiku ieslodzī ts virpulī , kur kū sā ja ū dens. Esmu laba peldē tā ja, nebaidos no ū dens, bet tad domā ju, ka noslī kš u. Ja nebū tu glā bš anas riņ ķ a, pie kura es turē jos un knapi turē jos, tas tika mests tik stipri, ka es nezinu, kas bū tu noticis. Mani izvilka 2 glā bē ji pleznā s un maskā s. Turklā t viņ i mani vilka pa apli pretī atklā tai jū rai un tad uz pontona. Krastā tikt nebija iespē jams straumes dē ļ .
Ū dens jū rā vē ja dē ļ duļ ķ ains, bildes blā vas. Neko interesantu un jaunu uz rifa neredzē jā m. Rifs ir slī ps, tad siena, lai nofotografē tu, jā nirt, jo pastā vī gs vilnis, grū ti to izdarī t.
Nā kamajā s 3 dienā s laikapstā kļ i nedaudz uzlabojā s. Tač u ū dens jū rā joprojā m bija dubļ ains. Lagū nā parastas zivis, nekas interesants.
Ar taksi braucā m uz Abū Dababas lī ci. Redzamī ba pie rifa bija slikta, fotoattē lu nav. Vismaz bruņ urupuč i tika izņ emti.

6. dienā atkal sā kā s ļ oti auksts vē jš un ū dens kļ uva krietni vē sā ks. Kas lido uz Ē ģ ipti zemū dens pasaules dē ļ , tas mū s sapratī s. Mē s vienkā rš i bijā m izmisuš i. Iespē jams, martā ir tā di brī numi ar laikapstā kļ iem. Es rakstu tik detalizē ti, ka cilvē ki to apzinā s. Galu galā neviens par to nav rakstī jis. Mums š ķ iet, ka š ī vieta vienmē r ir vē traina.
Mē s devā mies uz Marsa Murena lī ci. Tas atrodas apmē ram 30 minū tes pa kreisi no viesnī cas (ar skatu uz jū ru) gar krastu. Skaists lī cis, no augš as var redzē t eju jū rā starp koraļ ļ iem. Gar apakš u ir izstiepta virve. Mē s nevarē jā m novē rtē t rifu dubļ aina ū dens dē ļ . Droš i vien mierī gi ir skaisti.
Tikš anā s ar lieliskā m meitenē m izglā ba mū su atvaļ inā jumu. Milzī gi sveicieni Ksjuš ai, Oleč kai, Taņ eč kai un Tanjuš ai! Tu esi labā kais!
Mē s neatgriezī simies š ajā viesnī cā un neieteiksim to nevienam. Marsa Alam jums ir jā ņ em viesnī cas lī cī .
Paldies par uzmanī bu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu