Club Calimera Akassia Swiss Resort 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.710
№15 viesnīcas reitingā Marsa Alam
8.8 Numurs
9.2 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.1 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Pieczvaigžņu kūrortviesnīca Club Calimera Akassiia Swiss atrodas Kuseirā, un no tās paveras skats uz pludmali. Atvērts 2003. gadā, pēdējā renovācija notika 2020. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskiem ceļojumiem un atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар pdeyneko
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
- plaš a un sakopta viesnī cas teritorija - interesanti slidkalniņ i akvaparkā (patika 13 un 12 gadus veciem pusaudž iem). mī nus: ū dens pieauguš o zonā bez apkures - Tikai apsildā ms baseins akvaparka bē rnu zonā , kā arī viens liels baseins nesteidzī gai peldei - 7 dienas zaļ ais karogs bija 1 diena, dzeltenais - 3. … Tomēr ▾ - plaš a un sakopta viesnī cas teritorija
- interesanti slidkalniņ i akvaparkā (patika 13 un 12 gadus veciem pusaudž iem). mī nus: ū dens pieauguš o zonā bez apkures
- Tikai apsildā ms baseins akvaparka bē rnu zonā , kā arī viens liels baseins nesteidzī gai peldei
- 7 dienas zaļ ais karogs bija 1 diena, dzeltenais - 3.5 dienas
- koraļ ļ os izgrebta lagū na lī dz viduklim. ar sarkanu karogu, tajā var iemaldī ties.
- ū dens temperatū ra jū rā bija robež ā s no +20 + 23. atkarī gs no radoš ajā m straumē m
- rifs ir diezgan dzī vs. lagū nā pastā vī gais iemī tnieks ir asas dzeloņ raja, zem mola redzē jā m mazu astoņ kā ji, rifa spraugā s murē na.
- ē diens parasti ir vienmuļ š , bet katru dienu viņ i pievieno daž ā dus ē dienus grila veidā (vai nu kebabu, tad krabjus, tad vistu, tad tikai liellopa gaļ as gabalus...)
Mū s apsē dā s gandrī z uzreiz pē c ieraš anā s. Viesnī cā ieradā s ap 8:00. bez piemaksas.
аватар galinasurda2905
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man bija trī s iemesli, kā pē c izvē lē ties š o viesnī cu: 1. Laba ieeja jū rā.2. Nav pā rslogota lidosta, 3. Fauna, kas nekur nav atrodama. No lidostas nedaudz vairā k kā stunda. Viesnī ca ir 100% pilna, tā pē c reģ istrē š anā s ir tikai pulksten 14. … Tomēr ▾ Man bija trī s iemesli, kā pē c izvē lē ties š o viesnī cu: 1. Laba ieeja jū rā.2. Nav pā rslogota lidosta, 3. Fauna, kas nekur nav atrodama.
No lidostas nedaudz vairā k kā stunda. Viesnī ca ir 100% pilna, tā pē c reģ istrē š anā s ir tikai pulksten 14.00. Reģ istratū rā strā dā ļ oti jauki puiš i - vienmē r gatavi palī dzē t it visā.
Apkopojot visas viesnī cas priekš rocī bas:
- Valkā jiet rokassprā dzes uzreiz pē c ieraš anā s un nenogrieziet tā s pē c izlikš anas, tā pē c visi pakalpojumi ir pieejami.
- ļ oti forš a lagū na, kas izgriezta koraļ ļ os, ​ ​ kas ļ auj peldē t jebkuros laikapstā kļ os,
- milzī gs skaits zivju, lai kur jū s peldē tu,
- pontoni divi reiz 30 metri, dziļ ums 45 m, krā š ņ s rifs,
- Istabas tī rī ba
- ē diens ir daudzveidī gs, vienmē r ir grils, saldē jumu dod ne tikai bē rniem,
- vakariņ as sveč u gaismā pie baseina
- vakara izrā des
- milzī ga 2 viesnī cu teritorija, ko var izmantot visi,
- Ū dens atrakciju parks un liels apsildā ms baseins
Trū kumi ir nelieli, tač u ir:
- brokastis ir nedaudz vā jas, kartupeļ us nemā k taisī t, no rī ta cepties viss vienmuļ i,
- Pieauguš ajiem neapsildā mi pieauguš o peldbaseini akvaparkā
- pa dienu animā cija ir ļ oti neredzama - 2 no 5 ballē m, lai gan vakarā uztaisa ļ oti labus š ovus,
- diskotē ka neē rtā stundā - tas jā dara uzreiz pē c vakara izrā des,
- no viesnī cas uz lidostu devā s ar kū pinā tu gidu (resns, plikpaurs ar plankumiem uz sejas), kurš nemitī gi grimasē , lū dza š okolā di un teica, ka narkotikas ir labas ...
Kopumā es ļ oti iesaku. Š ī ir vienī gā viesnī ca, kurā es atgrieztos, lai iegū tu jū ru un klusu atpū tu, jo visas vē lamā s ekskursijas esam jau apmeklē juš i no Š armas un Hurgadas. No 7 dienā m: 3 dienas izkā rts sarkans karogs, 2 dienas - dzeltens, 2 dienas - zaļ š . Teritorijā nebija vē ja!
аватар dimanikituk18
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ilgi apsvē ru daž ā dus variantus par viesnī cā m Marsa Alam un pē c akvaparka apskata izlē mu doties, beigu beigā s viss izdevā s super vē l labā k, vienī gais mī nuss ir internets, lieliski ķ er tikai pie uzņ emš ana, un, ja … Tomēr ▾ Ilgi apsvē ru daž ā dus variantus par viesnī cā m Marsa Alam un pē c akvaparka apskata izlē mu doties, beigu beigā s viss izdevā s super vē l labā k, vienī gais mī nuss ir internets, lieliski ķ er tikai pie uzņ emš ana, un, ja tā lā k, tad dejas ar tamburī nu
Вот обзор на аквапарк Обзор обеда в отеле Club Calimera Akassia Swiss Resort Обзор завтрака Club Calimera Akassia Swiss Resort
аватар Irahut
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Marsa Alam viesnī cas nesen uzņ ē ma tū ristus no Ukrainas, atbraucā m pirmo reizi, viesnī cā ir daudz poļ u un vā cieš u. Ē diens un ē dienu š ķ irnes - izcili (katru dienu, daž ā di gaļ as un zivju veidi), brokastis, pusdienas un vakariņ as tiek pavadī tas uz ielas, pie jū ras, pie baseiniem. … Tomēr ▾ Marsa Alam viesnī cas nesen uzņ ē ma tū ristus no Ukrainas, atbraucā m pirmo reizi, viesnī cā ir daudz poļ u un vā cieš u. Ē diens un ē dienu š ķ irnes - izcili (katru dienu, daž ā di gaļ as un zivju veidi), brokastis, pusdienas un vakariņ as tiek pavadī tas uz ielas, pie jū ras, pie baseiniem. jū ra lieliska, divi moli ar labiem koraļ ļ iem un pludmale ar ieeju jū rā , uz duš as mola, lai sā ls neiet atpakaļ , mols nav garš . Teritorija liela, ir kur pastaigā ties, daudz baseinu, rotaļ u laukumi bē rniem, ir ā ra trenaž ieri. Animā cija - no 5 ballē m lī dz 4 ar mī nusu, izrā des laiki ir noturē ti, bet mazliet sausi, bē rnu animā cija lieliska, diskotē ka katru dienu, bet par dzē rieniem tur maksā . Tie netiek tulkoti krieviski, kad tiek paziņ ota š ova programma (tikai poļ u, vā cu un daž i citi). Viesnī cā ir ļ oti liels, jauns, amfiteā tris, apaļ š , ar atklā tā m debesī m, kā Kolizejam, skaisti!
Mums iedeva istabiņ u pie centrā lā baseina par piemaksu 20 eiro, istabiņ a maza, kā.3 pieauguš ie un bē rns. Apkalpoš ana augstā lī menī , personā ls draudzī gs, ar cieņ u izturas pret tū ristiem, vakariņ ā s un pusdienā s tiek pasniegti dzē rieni. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, palagi tiek mainī ti katru dienu, apkopē ja izgatavo dzī vniekus no dvieļ iem par 1 USD. Tač u ekskursijas un daž ā di maksas pakalpojumi jums nav š arms, trī sreiz dā rgā ks, piemē ram, hamam - 60 eiro, kvadracikli - 80 eiro diviem, jahta - 120 eiro. Viesnī ca ir orientē ta uz eiropieš iem, un cenas ir atbilstoš as. Kopumā : Man patika š ī viesnī ca, iesaku, nekad nenož ē lojā m, ka apmeklē jā m Marsa Alam.
ресепшн детская площадка природа
аватар Irina_Mudruk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Rakstu atsauksmi, kā vienmē r lasu, izvē loties viesnī cu))) Ieradā mies agri no rī ta, uzreiz sagā dā jā m brokastis, piedā vā jā m apmesties Lti teritorijā , jo Kalimera klubā dzī vo 99% arā bu, viņ i no rī ta iedeva ļ oti labu istabu bez papildu maksā jumiem. … Tomēr ▾ Rakstu atsauksmi, kā vienmē r lasu, izvē loties viesnī cu))) Ieradā mies agri no rī ta, uzreiz sagā dā jā m brokastis, piedā vā jā m apmesties Lti teritorijā , jo Kalimera klubā dzī vo 99% arā bu, viņ i no rī ta iedeva ļ oti labu istabu bez papildu maksā jumiem. Akvaparks visā m vecuma grupā m! Daudz baseinu. Personā ls uzmanī gs, draudzī gs, neviens neprasa dolā ru))) Ē diens - brokastis - olu kultenis, pankū kas, ievā rī jumi, š okolā de, sieri, desiņ as un desiņ as (iespē jams, sojas - kā vienmē r Ē ģ iptē ), kruasā nu maizī tes utt. augļ i, daž ā da kafija no automā ta. Pusdienas ir tikai 2 Kluba restorā nos un a la carte Lti pē c iepriekš ē jas rezervā cijas, man vairā k patika restorā ns pludmalē . Katru dienu ir krabji vai kalmā ri, grilē tas zivis, kebabi, vista, liellopu gaļ a, dā rzeņ i, augļ i un saldumi, veģ etā rā s picas, makaroni, rī si, kartupeļ i, tvaicē ti dā rzeņ i un tiek ceptas kū kas. Vakariņ as - sortiments vē l lielā ks nekā pusdienā s - vienmē r ir grils. Man patika vakariņ as a la carte "Panorā mā ".
Dienas laikā animā ciju nemeklē jā m, vakarā amfiteā trī ir bē rnu minidiskotē ka un daž ā di izklaides š ovi, viduvē ji))). Jū ra - tagad te ir stiprs vē jš - gandrī z vienmē r sarkans karogs, ir rifs, bet lielos viļ ņ os ir ļ oti mē ms))), nedaudz pa labi ir izrakts, iespē jams, mā kslī gi, ū dens peldbaseins lī cī - lai katru dienu varē tu peldē ties jū rā , bē rniem ir ē rti ! ! ! Diskotē ku vē l neesam meklē juš i))) Ē ģ iptes un degoš s alkohols, labs sarkanais, rož u un baltvī ns, ir sulas, gā zē tie dzē rieni, ledus tē ja. Saldē jums un burgeri tikai no 15:00 lī dz 17:00. Priecā jos par atvaļ inā jumu! ! ! Ja vien vē jš bū tu pierimis. . . Bet vē jš ietekmē tikai spē ju peldē t maskā un apskatī t rifu. Bet bradā š anas baseinā var redzē t arī murē nas un daž ā das zivis ! ! !
аватар tea84
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki visiem, mē s palikā m š ajā viesnī cā no 30. lī dz 10. janvā rim. Kopē jais iespaids par viesnī cu: parasta, nevis jauna viesnī ca ar stipri uzpū stu cenu. Par 12 dienā m maksā jā m 126000 (ieskaitot Jaungada vakariņ as), bet patiesī bā viesnī cai, manuprā t, vajadzē ja maksā t 75-8. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, mē s palikā m š ajā viesnī cā no 30. lī dz 10. janvā rim.
Kopē jais iespaids par viesnī cu: parasta, nevis jauna viesnī ca ar stipri uzpū stu cenu. Par 12 dienā m maksā jā m 126000 (ieskaitot Jaungada vakariņ as), bet patiesī bā viesnī cai, manuprā t, vajadzē ja maksā t 75-8.000 nē vairā k (un tas ir karstajos randiņ os) . Marsa Alam jau 6. reizi, pirms bija Lamai, Khabib's Calimera(divreiz), Crown Plaza Sahara, Resta Grand. Š o viesnī cu liktu pē dē jā vietā , kaut tur bū tu akvaparks.
Viesnī cā numuriņ i ir ļ oti lietoti un tas ir jū tams it visā , pat mazgā š anā s duš ā daž reiz bija problē ma, notika vai nu vispā r nebija spiediena, vai bija spiediens, bet nebija auksta ū dens, un bija tikai tī rs verdoš s ū dens nā k. Izsauca santehniķ us, kaut ko pieklauvē ja, savija, teica, ka viss kā rtī bā un aizgā ja, kā saprotat nekā du izmaiņ u nebija. . Kondicionieris arī strā dā ja uz pā ra skaitļ iem, nestrā dā ja uz nepā ra.
Ē diens ir pieticī gs, zivis ir slikti pagatavotas, gaļ a ir labā ka, bā rbekjū priecē ja katras vakariņ as uz ielas, pirmā viesnī ca, kurā vispā r nebija arbū zu un meloņ u (par zemenē m es klusē ju), nebija arī iepakotā s sulas, vispā r š ķ etinā tā frā ze "badā nepaliksi "Ļ oti nevietā , liekas, ka esi sā ta, bet garš ī gu ē dienu nav.
Personā ls un serviss: labs serviss, gandrī z visi viesmī ļ i pieklā jī gi, ā tri, neuzbā zī gi, ī paš i ja uzmundrinā s ar dzeramnaudu, apkopē ja labi tī rī ja, taisī ja visā das figū riņ as, ļ oti lē ni darbinieki reģ istratū rā : lai izsauktu santehniķ i, vienreiz nā cā s zvanī t un divreiz nā kt uz pieņ emš anu, kā rezultā tā pē c 2.5h uzradā s santehniķ is, kā dē ļ viņ i netika pie vakariņ ā m. Turklā t pā rsteidzoš i, ka viesnī cā nav apkalpoš anas numurā . Tas ir, jū s nevarat neko pasū tī t istabā , pat par naudu.
Viesnī cas teritorija: liela, zaļ a, daudz labā ka nekā bildē . Akvaparks ir lieliski piemē rots bē rniem un pieauguš ajiem. Daudzi baseini ir apsildā mi. Laiks, protams, bija vē sā ks nekā iepriekš ē jā s ziemā s, bet tomē r priecē ja.
Kā es saprotu, viesnī cai nesen ir mainī jies ī paš nieks, un tā vietā , lai kaut kā uzlabotu un modernizē tu viesnī cu atbilstoš i viesnī cai pieprasī tajam laikam un cenai, viņ i vienkā rš i cenš as izspiest vairā k naudas no kā dreizē jā s godī bas. viesnī ca. Tā kā izlasī ju 2008. -2010. gada atsauksmes un viesojos š ajā viesnī cā , tā da sajū ta, ka atsauksmes par kā du citu viesnī cu.
Vispā r domā pats, izlem pats. Bet draugiem neieteikš u, otrreiz pat par lē tu cenu noteikti neieš u.
Ī paš s "paldies" tū roperatoram "Coral Travel" Mē s iegā dā jā mies š o viesnī cu ar izlidoš anu un ielidoš anu caur Marsa Alam lidostu (tas bija svarī gi, es slimoju autobusos), kā rezultā tā nedē ļ u pirms izlidoš anas viņ i mainī ja to uz Hurgadas lidostu. Tač u kā saprotat pā rrezervē t vai iekasē t naudu tas ir iespē jams 14 darba dienu laikā un attiecī gi bijā m lidojumā . (Lidoja lidmaš ī nā daudzi maldinā ti tū risti kā mē s un atzī mē daudzi ar maziem bē rniem) un tas ir 3-3.5 stundas ar autobusu, izbraukš ana un atbraukš ana bija tā , ka pazaudē jā m tieš i 2 apmaksā tas dienas. Samaksā ja no 30 lī dz 10, ieradā mies viesnī cā.31. decembrī.1. 30, un izbraucā m no viesnī cas plkst. 2.00 10. janvā rī . Kā dreiz gā jā m cauri "koraļ ļ iem" un esam radi, bet pē c š ī gadī juma caur š o aģ entū ru vairs neiesim, un arī katram, kurš nevē las tā dus nepatī kamus pā rsteigumus vajadzē tu izvē lē ties citu tū roperatoru. Starp citu, gids pā rstā vis Koral (Odeon) saka gandrī z neko par viesnī cu zinā ja, mē s vismaz viņ u apgaismojā m, cik daudz un kur tas darbojas, pamatojoties tikai uz atsauksmē m netā . Tā tad "Koraļ ļ i" patieš ā m pievī la daudzus cilvē kus.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pilnī gi aizmirsu piebilst par akvaparku, tas joprojā m ir diezgan liels, viesnī cas viesiem ieeja ir bez maksas, esmu ļ oti gandarī ts par daudzu cilvē ku prombū tni un stingru darbinieku prombū tni uz slaidiem, plaš umu bē rniem. Starp citu, par spī ti novembrim, mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, uz moliem viņ i ne reizi neizkā ra nevienu sarkanu. … Tomēr ▾ Pilnī gi aizmirsu piebilst par akvaparku, tas joprojā m ir diezgan liels, viesnī cas viesiem ieeja ir bez maksas, esmu ļ oti gandarī ts par daudzu cilvē ku prombū tni un stingru darbinieku prombū tni uz slaidiem, plaš umu bē rniem. Starp citu, par spī ti novembrim, mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, uz moliem viņ i ne reizi neizkā ra nevienu sarkanu. bez dzeltenajiem karogiem, katru dienu bez problē mā m peldē jā m pa rifu, vienī gie glā bē ji brī dina peldē t nedaudz tā lā k no koraļ ļ iem, lai nesavainotos un vē lams ar plū smu no mola un mola, jo ir grū ti pret strā va viļ ņ os.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 04.11. 10. -11.11. 2010, ī si sakot, svē tki bija pilnī bā izdevuš ies. Vienī gais mī nuss ir 5 reizes pā rcelts izlidoš anas laiks (lidojums ar Pegasus). Tā vietā , lai paceltos 8:00, tad 13-45, tad 03:00, mē s izlidojā m pulksten 17:00, lidojā m 4-50 uz Marsa Alam, muitu. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 04.11. 10. -11.11. 2010, ī si sakot, svē tki bija pilnī bā izdevuš ies. Vienī gais mī nuss ir 5 reizes pā rcelts izlidoš anas laiks (lidojums ar Pegasus). Tā vietā , lai paceltos 8:00, tad 13-45, tad 03:00, mē s izlidojā m pulksten 17:00, lidojā m 4-50 uz Marsa Alam, muitu. kontrole uz nelielas lidostas rē ķ ina paiet ļ oti ā tri, mū s uzreiz iesē dina autobusos, lī dz viesnī cai ir kā das 40 minū tes. Satikā mies normā li, par papildus samaksu 30$ iedeva supernumuru (lai gan varbū t arī tā iedeva). Teritorija milzī ga, viesnī ca sastā v no 80 ē kā m ar 10 istabā m (kā celta ar svariem). Mums bija viss pie jū ras, un reģ istratū ra, un restorā ns un baseins. Teritorija skaista, kopta, tī ra, skaidrs, ka viss ir ļ oti rū pī gi kopts. Starp citu, ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs, ko nebiju gaidī jusi no Ē ģ iptes (pirms tam biju Hurgadā ). Vakariņ ā s bija jū ras kokteiļ i ar mī dijā m, kalmā riem, ķ emmī š gliemenē m utt. Un grilē ti krabji un pī les un jē ra gaļ a (pē c izvē les) Neskaitot ikdienas vistas un liellopa gaļ u. Ļ oti iepriecinā ja tas, ka bija daudz visā du dā rzeņ u un jebkurā formā . Augļ i bija banā ni, apelsī ni, ā boli, plū mes, gvajava, dateles. Bet mē s visi tur braucam, protams, nevis ē diena, bet gan jū ras dē ļ . Tagad par paš u svarī gā ko – par mā jas rifu. Krastā koraļ ļ os iedobta lagū na, paisuma laikā pa vidu dziļ ums 2 metri, bē guma laikā var stā vē t gandrī z visur. Starp citu, es tur novē roju stienī ti, murē nu apmē ram metru garu, neskaitot 4 mazas, un protams daudzkrā sainas zivtiņ as. Starp citu, bē rniem tas ir vienkā rš i super, man liekas, ka š ajā piekrastē to labā k neatrast. Abā s pusē s ir arī piestā tnes, starp tā m kā di 450-500 metri, tā pē c tur vairā kas reizes dienā peldē jā mies ar spurā m un masku, lai gan sā kumā bija rā pojoš i, jo dziļ ums..... ī sā ks par dibenu nav redzams, tikai bezdibenis. Uz mū su mā jas rifa redzē jā m lielā ku raju un lielu murē nu, 3 gabaliņ us zebras-lauvas, kā dreiz astoņ kā jis, daudz krā sainu koraļ ļ u, man rifs patika daudz vairā k nekā Hurgadā . Ir nirš anas centrs, bet instrukcija ir angļ u valodā . valodu. Starp citu, viss ir 3 valodā s: itā ļ u, angļ u. un vā cu valodā . Nepiecieš amas vismaz pamata sveš valodu zinā š anas. valodu. Attieksme pret krieviem ļ oti laba. Vienī gais, kas rē ķ inā s ar trokš ņ ainu ballī ti, tad ne š eit, pē c 22-30 viesnī ca izmirst. Pā rē jais kluss un mierī gs, krievu praktiski nebija. Kopumā viesnī cai cienī gas piecas zvaigznes !! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар BergMan
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā tad jau 11. reizi Ē ģ iptē (š oreiz ar ģ imeni)! Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz pieejamī bu: 1. Akvaparks - bē rniem. 2. Mā jas rifs un jaunas snorkelē š anas un nirš anas vietas viņ u vecā kiem. … Tomēr ▾ Tā tad jau 11. reizi Ē ģ iptē (š oreiz ar ģ imeni)!
Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz pieejamī bu:
1. Akvaparks - bē rniem.
2. Mā jas rifs un jaunas snorkelē š anas un nirš anas vietas viņ u vecā kiem.

Transfē rs no Hurgadas lidostas ilga 2 stundas 10 minū tes.
Viesnī ca ir orientē ta uz "balto" Eiropu, tā pē c tiek lietots eiro.
Bez mums bija vē l 2 krievvalodī gā s ģ imenes, stā sta animators.
Man ir vienalga, bet tas ir skaidrs plus tiem, kam nepatī k krievu tū risti.
Paņ emiet lī dzi odu atbaidī š anas lī dzekli.
Ieslē dzu istabā lī dzpaņ emto fumigatoru - darbojas, bet ar slē gtu verandu.
Vakarā bū s nepiecieš ams aerosols.

TERITORIJA - patī kama, bez smakas no zaļ o zonu laistī š anas ar notekū deņ iem.

AQUAPARK — labā ks par Sharm (vairā k nekā Kleopatra un labā ks par Albatros AquaPark Hotel)

ISTABAS - lielā kā un ē rtā kā no visā m viesnī cā m Egi, kurā viņ š apmeklē ja.
Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur.
TV - 6 vā cu kanā li, 4 arā bu un itā ļ u, franč u, angļ u un krievu.
Neviena bē rnu multfilma.

BEACH - nekad negulē ja uz tā s, bet izskatī jā s diezgan pieklā jī gi.
Mana sieva sū dzē jā s, ka tur un pie baseiniem spriedze ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem.
Neliela josla pie krasta ir attī rī ta no koraļ ļ iem, smiltī m, viļ ņ i nesasniedz.
Tikai labi tiem, kas vē las vienkā rš i plunč ā ties.

Ē DIENS.
Vienī gā restorā na teritorijā ar lielu terasi (otrs, kas maksā ja stā vā ar reģ istratū ru, vispā r netika ņ emts vē rā ).
Katru vakaru bija nosliece uz kā du nacionā lo virtuvi - bet kopumā iespaids nebija ī paš i labs.
Vai esat lasī juš i atsauksmē s "izsalkuš i nepaliksit"?
Es vienmē r esmu brī nī jies par š o.
Š ā ds formulē jums man š ķ ita pilnī gi nepiemē rots attiecī bā pret 4-5 ***** (pat ē ģ iptieš u).
Tagad es saprotu, ka tā var bū t.
Ja, kā likums, man ļ oti patika 2-3 preces dienā , tad š ajā s "piecā s" - visā m 7 atpū tas dienā m:
- lē cu zupa. Esmu to ē dis, protams. Bet š oreiz viņ š mani patieš ā m pā rsteidza.
- mē rce sautē tiem kartupeļ iem (mē reni pikanta un ļ oti garš ī ga). Es to lē ju atseviš ķ i no kartupeļ iem mazā s zupas krū zī tē s un ē du kā zupu 3 reizes.
- smalki sagrieztu zaļ umu salā ti ar dā rzeņ iem un garš vielā m.
Tas viss tika pasniegts tikai vienu reizi, citā s dienā s atkā rtojumu nebija ...
- 2-3 kū ku varianti desertam.
Tas ir viss, ko es atceros garš as sajū tu ziņ ā!
Bezprecedenta gadī jums - reizē m izglā ba bē rnu (! ) galdiņ u, no kura varē ja paņ emt kotletes un panē tas zivju filejas.
Pā rē jais (salā ti, siltie ē dieni, deserti) - nekā!
Svaigu sulu nebija, zem viņ u vā rda tika piedā vā ti daž i kokteiļ i ar ievā rī jumu, 2 eiro/gab.
Augļ u izvē le ir ļ oti vā ja, un tie, kas ir - negatavi. (banā ni ir tik zaļ i, ka miza netika noņ emta...utt. )
Vienī gais pluss, kas atš ķ ir š o viesnī cu no pā rē jā m - brokastī s tika pasniegti sagriezti citroni tē jai.
ANIMĀ CIJA — ir animatoru grupas, kas orientē tas uz mē rķ auditoriju (vā cieš i, itā ļ i utt. )

DISKO - Pie jū ras. Pirmā Egi viesnī cā , kur skanē ja laba Eiropas mū zika no 70. gadiem lī dz mū sdienā m.
Pā rā k skaļ i - un tas ir vienī gais negatī vais.

SHISHA CAFE – Ahmads man ir pirmais meistars Ē ģ iptē , kurš brī niš ķ ī gi pagatavoja ū denspī pi.
Kū pinā ts lieliski un mutē nav š ķ ebinoš as "piedeguš as vilnas" garš as.
Š ķ iet, ka viņ am maisī jums ir gatavs.
Tiklī dz pateicu, ka gribu salumu ar ķ irš iem, tā gandrī z uzreiz nesa!

APKALPOŠ ANA.
Egi ir tikai daž as š ā das viesnī cas, kur praktiski nebija nekā du sū dzī bu.
Š is ir viens no tiem, nebija nekā da negatī vā!

Spriedums:
nomaini pavā ru komandu - un bū tu cienī gs ē ģ iptieš u "piecinieks"!

Sī kā ka informā cija par SNORKLĒ Š ANAS iespē jā m.

HOTEL REEF - jē gas nebija vispā r - nemitī gi viļ ņ i!
Mierī gums bija tikai reizi nedē ļ ā atpū tas.
Tač u arī š o nevarē jā m izmantot, jo viesnī cas Vā cijas nirš anas klubā jau bija iegā dā ti snorkē š anas braucieni.
Nā kotnei secinā ju: lai turpmā k š ā da situā cija nerastos, viesnī cai jā atrodas no vē jiem aizsargā tā lī cī.
Pie tā nonā cu tikai tagad, jo iepriekš š ā das problē mas neradā s pat atklā tos piekrastes posmos (piemē ram, Serenity Makadi Heights).

EL Š Ū NA
Viņ i peldē ja no krasta.
skaisti koraļ ļ i, "siena".
bija zaļ i zā lieni, nebija bruņ urupuč u.
Pirmo reizi piesā tinā juma procesu redzē ju Dienvidā zijas tropiskajā s makrelē s - baros, plaš i atplestā m mutē m, tā s metā s augš ē jā ū dens slā nī un filtrē ja planktonu.
Ir arī beigti koraļ ļ i, kur pē c vē lē š anā s var apskatī t interesantas lietas.

ABU DABAB
Ļ oti labi!
Apmē ram tā di paš i apstā kļ i kā El Shoun, bet pludmale ir aprī kota ar nepiecieš amo.
Tas ir, sauļ oš anā s krē sli ar "sē nē m" utt. , Ja vē laties, varat apgulties.
Plaš s lī cis, kas aizsargā ts no vē ja.
Skatoties uz jū ru - kreisajā pusē koraļ ļ i ar ierasto zivju komplektu (rajas, lauvu zivis u. c. ), pa vidu zaļ š zā liens (pē c sarunā m biež i redzē ts dugongs) un beigti koraļ ļ i. .
Tieš i uz pē dē jā es redzē ju visinteresantā ko: akmens zivtiņ u, "ģ itā rista" dzeloņ raju, sē piju, "sā ls" zivi, kas bija plakana kā lapa.
Par blakus esoš o viesnī cu Sol Y Mar Abu Dabbab lasiet tikai negatī vas atsauksmes.
Bet man liekas, ka fotomedniekam vieta un pats lī cis vairā k nekā kompensē nepilnī bas, lai cik slikts š is “piecinieks” nebū tu.

MANGROVE BAY - kā alternatī va viesnī cas mā jas rifam.
vispirms beigti koraļ ļ i, tad siena un 15 metru vai vairā k dziļ ums.
Bezmaksas autobuss jū s aizvedī s 2 reizes dienā pulksten 12 un 15 un atpakaļ pulksten 13.30 un 16.30.
Eskorts piespiež peldē t grupā.
Norunā ju ar viņ u, ka peldē š u atseviš ķ i, jo fotomedī bā m barā nav jē gas.
Izrā dī jā s, ka, ja vē laties palikt ilgā k par stundu, tad iepriekš jā vienojas reģ istratū rā , jo pē c noklusē juma darbojas princips “cik atnesi - tik atnesi”.

DELFĪ NU MĀ JA
Nav jē gas uz turieni doties - kaut vai tā pē c, ka glā bš anas vestes klā tbū tne ir OBLIGĀ TA!
Ak, es to palaidu garā m, bet velti!
Pat nirš anas gids skumji sē dē ja uz laivas, un, kad krievu meitenes viņ am jautā ja, kā pē c viņ š nav ū denī , viņ š par to sū dzē jā s!
Delfī nu nebija, viss pā rē jais (zivis, koraļ ļ i) - kā parasti.
Ž ē l 60 eiro, bet vē l vairā k - izniekota diena.

MARSA MOBARAKS
Pakavveida lī cis, centrā zā liens ar retu aļ ģ u aizaugumu, dziļ ums ap 3 metriem, lielie bruņ urupuč i grauž zā li!
Zem bruņ urupuč a č aumalas bija manī ta tā da paš a garuma zivs pielipusi!
Viņ a metā s no vienas malas uz otru, viņ u nebija iespē jams nofotografē t.
No zā liena uz pakava malu beigti koraļ ļ i, tad koraļ ļ u dā rzi.
Koraļ ļ u daudzveidī bas un fotografē š anai paredzē to objektu pā rpilnī bas ziņ ā š ī ir viena no labā kajā m vietā m visā manas 3 gadus ilgā s zemū dens fotografē š anas vē sturē!
Gandrī z uzreiz pē c snorkelē š anas starta zem koraļ ļ a tika pamanī ta liela akmens zivs, uz kuras tika nostiprinā ts mū su jahtas trose.
Tad vē l 2 skorpioni, 3 daž ā da izmē ra astoņ kā ji.
Un vē l viena lieta: ja jū s principā nevē laties ē st, tad ir tieš a jē ga ziedot pusdienas.
Tas ir tas, ko es izdarī ju.
Tieš i š ajā laikā ū denī neviena nav, zivs nebaidā s un neviens netraucē!

SHAAB MARSA ALAM
Vieta ir parasta. Ir apakš strā va.
Ja ir stiprs vē jš (kā manā gadī jumā ), tad izniekots laiks!

SHARM FUGHANI, MAHELEG - rifi kā rifi, nekas nav jā atceras.
БЕЗ КОРАЛЛОВ АКВАПАРК СХЕМА ОТЕЛЯ
аватар den_sonya
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas 170 km no Hurgadas jū ras krastā . Uz vietas ir bē rnu rotaļ u laukums. 4 peldbaseini, viens no tiem apsildā ms. Pludmale ar diviem pontoniem un izgrebtu dibenu jū rā bē rniem. Numuri ir lieliski ar divā m lielā m gultā m. Mē beles diezgan labas, veselas. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 170 km no Hurgadas jū ras krastā . Uz vietas ir bē rnu rotaļ u laukums. 4 peldbaseini, viens no tiem apsildā ms. Pludmale ar diviem pontoniem un izgrebtu dibenu jū rā bē rniem. Numuri ir lieliski ar divā m lielā m gultā m. Mē beles diezgan labas, veselas. Numurā ir seifs (bez maksas). Viesnī cas sā kumā ir akvaparks, uzsildī ts ū dens. Animā cija ir lieliska, katru dienu programma mainā s. Ē diens labs, daudzveidī gs, katru dienu vakariņ ā s gatavots cits. Brokastis tā s paš as (pankū kas. olu kultenis, dā rzeņ u izcirtņ i. siers un pā ris veidu desiņ as) Nu konditorejas izstrā dā jumi. Augļ i pā rsvarā vakarā - ā boli, dateles, melone reizē m banā ni un vī nogas. Nav krieviski runā još u darbinieku, tikai vā cu, daž i angļ u, itā ļ u.
Вход в море вид с балкона територия Територия  отеля   мини диско аква парк Рафтинг  в аква парке Осенние  каникулы  в Египте.
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Пятизвездочный курортный отель Club Calimera Akassiia Swiss с видом на пляж расположен в городе Кусейра. Открыт в 2003 году, последняя реновация проходилась в 2020 году. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия и для отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta Расстояние от курортного отеля до международного аэропорта Марса-Алам составляет 43 км.
Pludmales apraksts Песчано-коралловый пляж. Протяженность пляжа – 500 м. Рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem В отеле есть 6 водных горок, детские секции в бассейне, детский клуб (с 4 до 12 лет), предоставляется в аренду детская коляска.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Освещение теннисного корта (платно), катание на верблюдах (платно), водное поло (бесплатно), дартс (бесплатно), бочче (бесплатно), мини-футбол (бесплатно), ныряние с маской и трубкой, 2 теннисных корта (с жестким покрытием), стрельба из лука. Аквапарк на территории сестpинского отеля LTI Akassia Beach в бассейне без подогрева в зимний период-подогревается только детская зона (16 горок для взрослых и 6 горок для детей, часы работы с 10:00-17:00).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 444 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša (ne visās istabās)
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
Adrese 36 KM North of Marsa Alam International Airport, 99999 Кусейр, Египет
Tālruņi: +2 065 339 0040
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.