Brayka

Rakstīts: 30 decembris 2020
Ceļošanas laiks: 15 — 22 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s atpū tā mies kā pā ris, tikai nedē ļ u, kā vienmē r izrā dī jā s par maz). Teritorija patika, zaļ a sakopta, istabiņ a normā la standarta, ē rti matrač i, viss darbojā s, nekā du problē mu nebija, uzkopš ana ē ģ iptieš u gaumē ), istabā nebija dzī vas radī bas. Skats uz teritoriju un jū ras gabaliņ u tā lumā . Nu, pats galvenais, protams, ir jū ra. . . tā ir krā š ņ a saulrieta un dzī vo rifu ziņ ā , atš ķ irī bā no Hurgadas ar pusmiruš iem, vai pat beigtiem koraļ ļ iem. Zivju ir daudz, skaistums ir neticams. Mans vī rs vienkā rš i "dzī voja" jū rā , es neesmu tik fanā tiķ is)). Ū dens tī rs, saulriets smilš ains, krasta lī nija milzī ga, ja ir vē lme, var aiziet peldē ties no kaimiņ u viesnī cā m, tā s tevi neaizdzī s.
Pā rtika Ē ģ iptei ierasta, karantī nas pasā kumu dē ļ cilvē ku nav daudz, tā pē c sortiments nav liels. Ielej pavā rus pie sadales, neesi mantkā rī gs. Kopumā pā rtikas bija pietiekami daudz, mē s nenā cā m uz š o, nebija problē mu ar gremoš anas traktu. Kaut kur iet pastaigā ties - nenoskaidrosi, tev tā nav Š arma vai pat Hurgada, cenas veikalos ir ļ oti augstas, tu neko nenopirki. Paņ ē ma lī dzi SIM karti, draugi tikko bija atgriezuš ies no Ē ģ iptes, iedeva mums karti, ļ oti noderē ja, ar internetu viesnī cā cieta.
No izklaides, ā rpus viesnī cas, paņ ē ma ekskursiju pa Sataya delfī nu rifu, peldē jā s ar delfī niem, neaizmirstami. No izklaides viesnī cā , ja interesē animā cijas programma, tad tā ir. Ikdienas aktivitā tes ir ļ oti vienmē rī gas, man patika joga. Ar personā lu sazinā jā mies lauzī tā angļ u valodā , krievu valoda ir vā ja, bet visi viens otru saprata. Bū tu vē lme) Viņ i nenož ē loja savu izvē li pat vienu reizi, viņ i negribē ja doties prom. Es ceru, ka mē s atgriezī simies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu