Jautājums par viesnīca Albatros Sea World Marsa Alam 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
36 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Lidojam 3.oktobrī.Pasaki kam lai brauc jūras ekskursijās pa līčiem,lai nav īpaši dārgi.Uz Marsu lidojam tikai dēļ skaistās jūras un tās iemītniekiem,un uz jūras ir hroniski sarkans karogs. viesnīcas pludmale
Lidojam 3.oktobrī.Pasaki kam lai brauc jūras ekskursijās pa līčiem,lai nav īpaši dārgi.Uz Marsu lidojam tikai dēļ skaistās jūras un tās iemītniekiem,un uz jūras ir hroniski sarkans karogs. viesnīcas pludmale
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2018-09-116 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар Andrey111
Olga Trehina ( https://www.facebook.com/olga.trekhina). Dzīvo Marsa Alam un organizē jūras ekskursijas.
аватар 0676307776
Labdien.No kurienes nāk pesimistiskā informācija par sarkano karogu? Bruņurupuči un jūras govis gaida.Vēju nebūs,piekritu.Interesē arī ekskursijas uz līčiem.Būsim viesnīcā pēc jums no 14.oktobra.Nebaidiet visas haizivis.Gaidām informāciju par saviem iespaidiem.
аватар Must2Go
Labdien.
KsenVeter, jūs varat izvēlēties un rezervēt ekskursiju Ēģiptē, izmantojot virtuālo tūristu ceļvedi MUST2GO.
Vairāk par interesējošo jomu lasi šeit:
https://must2go.com/ru/products?askWindow=true&cityId=62&countryId=22
аватар KsenVeter
Informācija no ārvalstu tūristu atsauksmēm, kuras Tripadvisor ir neskaitāmas.
Apkalpošana, ēdieni un baseini viesnīcā ir neslavējami, tomēr itāļi ir nedaudz kaprīzi attiecībā uz ēdienu.
Bet visnepatīkamākais,tie,kas gribēja jūru,bija ļoti vīlušies.No 10 dienām piemēram 1 reizi nopeldējās pie viesnīcas.Ļoti bīstama mola kur jākāpj lejā,rifam tāda uzbūve neko nevar redzēt.Spēcīgi viļņi un glābēji kategoriski nelaiž ūdenī.Tur cilvēkiem tiešām bija dusmu lēkmes par šo.Sola pārtaisīt,bet kad būs.
Apmierināti visi, kam vajadzīga jūra, tiktāl, ka viņi karājas baseinos un ir laimīgi.Tas nemaz nav mūsu variants, vīrs jūsmo par Sarkano jūru un tās iemītniekiem.
Viņam ir dzimšanas diena, un es ļoti gribēju viņu pārsteigt un iepriecināt.
Viņa mani pierunāja braukt uz Marsu, Ēģiptē bijām 15 reizes, ne tikai tas, ka nav tiešā reisa, bet man arī izdevās izvēlēties šo viesnīcu.Vīram vēl neatzīšos, negribu lutināt noskaņojums pirms laika.jautāja par jūras ekskursijām.
аватар 0676307776
Lasu arī ārzemju tūristu atsauksmes,bet ne viss ir tik slikti.Vāciešus un itāļus bieži nelaiž jūrā pat ar nelielu vējiņu.Viņiem ir ļoti dārga apdrošināšana un no visa lūdzu ukraiņus un krievus.Ja nē. redziet, nekrītiet panikā.Viesnīcas teritorijā ir liels niršanas centrs, tas nozīmē, ka pie viesnīcas ir vieta, kur māca.Iesācējus uz tāliem rifiem uzreiz nevedīs.Jā un saimnieki no Albatros Peak saprotu, ka viņi dodas uz viņiem, pirmkārt, uz ārzemēm. Man ir jāpieviļ savi fani. Lai jums lieliskas brīvdienas.
аватар KsenVeter
Paldies, Dievs svētī.
аватар Andrey111
Tāpēc viņi izvēlētos viesnīcu ar līci (Abu Dabbab, Marsa Mubarak utt.). Tātad noteikti. Ir pietiekami daudz iespēju.
аватар KsenVeter
Visi varianti, kas tika ieteikti jūlijā, jau bija vai nu pieturā, vai arī tos pārdeva Jāņa ap
аватар 0676307776
No Ukrainas tikai Tez darbojas ar viesnīcām Marsa Alam, kurā ir ap divdesmit viesnīcām un bankrotējušais Joint.Citiem operatoriem šis reģions nav interesants.
аватар Blakpolice.com.
Es braucu ar taksometru un gandrīz katru dienu devāmies uz Abu Dabbab līčiem, Marsa Mubarak, brauciens ar kuģīti pie delfīniem no Ghalib ostas, izvēle bija liela.
аватар Tana999
Iesaku arī Olgu Trekhinu. kontakti [email protected] tālr.+201010375454 zvaniet ar plus zīmi. Ierodoties viesnīcā, labāk ar viņu sazināties ar SMS. Zvani ir dārgi. Pasveicini mani.
ja atrodaties facebook, varat doties uz viņu https://www.facebook.com/olga.trekhina
sazinoties ar vietni http://vk.com/club52013809
Tikai nevilties Marsā viesnīcas dēļ. Marsa ir lieliska. Un, ja šajā viesnīcā kaut ko neredzat (spriežot pēc kartes, tā nav labākā vieta), tad nākamreiz vienkārši izvēlieties īsto. Pajautājiet par ceļojumu patiesību, kura viesnīca ir vislabākā snorkelēšanai. Jums tiks piedāvāts
Kas attiecas uz Join, tad nav no kā baidīties. Esmu kopā ar viņiem kopš 2012. gada un nekad nav bijis nekādu problēmu. Un šogad vispār saņēmu papildus pusotru dienu (bija veiksmīgi lidojumi :-))
Lai laba atpūta!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Albatros Sea World Marsa Alam 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl