Jautājums o Makadi līcis

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1355 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Aģentūra piedāvā šādas viesnīcas: 1) Grand Rotana Resort Spa 5* 2) Jaz Aquaviva 5 (Makadi) 3) Sunwing Family Star Makadi 5* 4) Makadi Palace 5* 5) Cleopatra Luxury Resort.
Labdien! mums aģentūrā tiek piedāvātas šādas viesnīcas: 1) Grand Rotana Resort Spa 5* 2) Jaz Aquaviva 5 (Makadi) 3) Sunwing Family Star Makadi 5* 4) Makadi Palace 5* 5) Cleopatra Luxury Resort
Lūdzu, palīdziet man izvēlēties viesnīcu. Prioritātes: - smilšaina ieeja no krasta ar iespēju pieaugušajam normāli peldēt - cienīgi koraļļi, lai varētu peldēt normāli, bez vēja un bez sarkanā karoga, bez briesmām. -labs ēdiens, apkalpošana - bārs pludmalē ar alkoholu))) Paldies jau iepriekš. p.s. Viņi joprojām gribēja lidot uz Sunrise, bet viņi paaugstināja cenu vēl vairāk (((Gandrīz Rixos.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-08-017 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар L_ena
Sunwing - nē.
Jazz Akvaviva ir jauna viesnīca ar ūdens atrakciju parku (50 slidkalniņi). Jauna viesnīca - veģetācijas trūkums. Turklāt viņš atrodas otrajā, drīzāk pat 3 līnijās no jūras. Citādi tas ir labi, tāpat kā visas jaunās ķēdes viesnīcas Ēģiptē.
Makadi Peles un Cleopatra ir stabilas viesnīcas, kurās nav daudz krāšņuma, bet arī bez tūristu pretenzijām.
аватар irina1988
Kā būtu ar parastu peldi no krasta?
аватар oigorrrrr
Pagājušajā gadā bijām Makadi pilī.
Iesaku!!!
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Izvēlieties Grand Rotana Resort&Spa! Ļoti pieklājīga viesnīca ar skaistu rajonu,ir smilšains saulriets un interesants koraļļu rifs.Istabu skaits protams nedaudz vecs,bet skats no numuriņiem vienkārši super!
аватар NataSt66
Protams, Grand Rotanayu
аватар NataSt66
Grand Rotana)
аватар Kate_Rybalka
Pagājušajā gadā novembrī bijām sangviniķī, teritorija skaista un ir akvaparks bērniem, vai ir ???? sērfošanu, pieaugušo akvaparks ir mazāks, bet ēdiens ir normāls un telpas lielas, bet vecas un ēdamistabā arī. Ir patīkami vakarā pastaigāties pa krastmalu. Vakara animācija nav bieži, apmēram pirmdiena-trešdiena-piektdiena-sestdiena, tagad es nezinu, kā tas ir. Negājām uz bērnu klubu, nebija laika, jūra ir smilšains saulriets. Manā avkā tas ir sanguine sērfošanā.
аватар Kate_Rybalka
Kādreiz sērfošanai izvēlējāmies sanguine????
аватар julok78
Mēs bijām Serenity jautrā pilsēta. Mums patika viss izņemot pašu pludmali, ieeja no pontona, maziem bērniem nav īpaši ērti, bet skaistais koraļļu rifs.. Gandrīz vienmēr bija dzeltens karogs. Pārējais viss patika, ir sālsūdens baseini,+akvaparks+atrakcijas+spēļu automāti.Bērni bija sajūsmā.
аватар agent_borabora
Cleopatra Luxury Resort - neatbilst kritērijiem "smilšaina ieeja no krasta ar iespēju pieaugušam cilvēkam normāli peldēt", "bez vēja un bez sarkanā karoga, bez briesmām".
Jaz Aquaviva ir piektā līnija dažu kilometru attālumā no pludmales.
Sunwing Family Star Makadi 5* un Makadi Palace 5* savulaik bija "cienīgi koraļļi".
Ideāli piemērots jums tikai Grand Rotana.
Mainiet aģentu!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Makadi līcis
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl