Labranda Royal Makadi 5*– Atsauksmes

104
Novērtējums 7.110
№14 viesnīcas reitingā Makadi līcis
7.9 Numurs
7.4 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.7 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Labranda Royal Makadi, kas ir viens no labākajiem Labranda Hotels & Resorts grupā, ir ideāla elegances un unikalitātes kombinācija. Šī satriecošā viesnīca ar savu privāto pludmali atrodas Makadi līcī. Makadi promenāde, kas atrodas starp Labranda Royal Makadi 5 * un Labranda Club Makadi 4 * viesnīcām, piedāvā lieliskus grieķu, Kubas Āzijas un Austrumu virtuves restorānus. Piemērots ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар 0676307776
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi daudzos braucienos uz Ē ģ ipti viņ i mainī ja viesnī cu ķ ē di Albatross Peak un viņ iem bija taisnī ba. Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca. skaista smilš aina pludmale ar lē zenu nogā zi, viss tī rs, saulessargi un sauļ oš anā s krē sli atrodas pietiekamā attā lumā viens no otra, lai tie nevienam netraucē . … Tomēr ▾ Pirmo reizi daudzos braucienos uz Ē ģ ipti viņ i mainī ja viesnī cu ķ ē di Albatross Peak un viņ iem bija taisnī ba. Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca. skaista smilš aina pludmale ar lē zenu nogā zi, viss tī rs, saulessargi un sauļ oš anā s krē sli atrodas pietiekamā attā lumā viens no otra, lai tie nevienam netraucē . Kad viesnī ca ir pilnī bā noslogota, vietas pietiek visiem. Dzidrs ū dens, praktiski bez viļ ņ iem. Mī nuss ir tas, ka tuvumā nav apsargu, kā jau esam pieraduš i, bet š oreiz mums š is mī nuss bija niecī gs. Jauki plaš i numuriņ i, uzkopš ana katru dienu, viss bija kā rtī bā , viss darbojā s bez problē mā m. Gan vannas, gan pludmales dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Viesnī cas ē kas ar reģ istratū ru savieno galerijas, kas ir ļ oti ē rti karstumā . Jū s varat sekot viņ iem lī dz pat pludmalei un restorā nam tajā . Arī par ē dienu nav jautā jumu, viss garš ī gs, svaigs, un izvē le ir plaš a. Ī paš i iepriecinā ja augļ u bagā tī ba, katrā pa 5-6 veidiem. Ā boli, apelsī ni, melone, gvajaves, dateles, banā ni, plū mes, vī nogas un, protams, vī ģ es un mango.
Labas kvalitā tes sieri. Katru vakaru notiek tematiskas vakariņ as un festivā li. Skucheo nedarbojas, vienmē r ir animatori. Volejbols, futbols, ū denspolo, joga, visā das sacensī bas peldbaseinos. Teritorija ir ļ oti zaļ a, daudz milzī gu palmu, krū mu, puķ u, apelsī nu un citronu koku. Pā vi staigā . Atpū tas nedē ļ a paskrē ja nemanot, paldies visam personā lam par mū su atvaļ inā jumu. Veiksmi jums visiem!
аватар vevnukova
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ē ģ iptē bija 10. reizi, pē c 8 gadu pā rtraukuma. Viesnī ca LABRANDA ROYAL MAKADI tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma un daudzā m pozitī vā m atsauksmē m daž ā dā s interneta platformā s. Norē ķ ins. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē bija 10. reizi, pē c 8 gadu pā rtraukuma. Viesnī ca LABRANDA ROYAL MAKADI tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma un daudzā m pozitī vā m atsauksmē m daž ā dā s interneta platformā s.
Norē ķ ins. Ierodoties viesnī cā ap pulksten 10 no rī ta, par reģ istrē š anos uzzinā jā m tikai pulksten 15:00. Jautā jot par agro reģ istrē š anos, tika paziņ ots, ka visas telpas ir aizņ emtas. Pē c anketas aizpildī š anas mums teica, ka varam uzkost pie baseina ar ā tro uzkodu, jo brokastis jau bija beiguš ā s, bet rokassprā dzes jau pē c 30 minū tē m. Vadī tā js reģ istratū rā nevē lē jā s atbildē t uz jautā jumiem un ar visu savu izskatu rā dī ja, ka ir ļ oti aizņ emts. Pē c 30 minū tē m nā ca klajā , lai uzvilktu aproces, un negribī gi tā s uzlika mums. Nedaudz vē lā k viņ i lū dza informā cijas lapu par viesnī cu, lai saprastu, kas atrodas, kur ar acī mredzamu nepatiku mums to iedeva. Tajā paš ā laikā ap pulksten 11:00 tika ievesta vā cu tū ristu grupa, kuru reģ istratū ra nekavē joties sā ka reģ istrē t.
Gluž i nejauš i noķ ē rā m tikš anā s kompā nijas gidu, izskaidrojā m situā ciju, ka esam ar bē rnu, viņ š runā ja ar menedž eri un 13-00 bijā m nokā rtoti. Mē s prasī jā m papildu atslē gas karti no istabas, pē c trim lū gumiem viņ i to mums iedeva ar acī mredzamu neapmierinā tī bu.
Numurs. Istabiņ u ieguvā m uzlabotā plā nojuma treš ajā stā vā , divas gultas: divguļ amā gulta un vienguļ amā gulta (labi, ka treš ajā stā vā , pirmajos stā vos viesi sū dzē jā s par skudru un odu klā tbū tni, kas liecina ka viesnī ca ietaupa apstrā di ar insekticī diem). Gaisa kondicionieris nestrā dā ja labi, ledusskapis sū ca. Atstā jā m lū gumu caur viesu-attiecī bā m, problē mas ā tri tika novē rstas.
Istabā bija arī televizors, kā arī seifs, viss darba kā rtī bā . Pa televizoru nav pilnī gi ko skatī ties, visos kanā los ir nikna pretkrievu propaganda. Minibā rs ir apmaksā ts, cenas saturam neadekvā tas (piemē ram, vietē jā alus skā rdene 0.25 maksā.4, 5 eiro).
Istabas stā voklis liecina par viesnī cas vecumu, apdare un mē beles ir diezgan nolietotas. Par telpu uzkopš anu var teikt, ka tā s tika tī rī tas tī ri simboliski, vienkā rš i pā rklā ja segas, salika dvieļ us kaudzē . Mū su uzturē š anā s laikā putekļ i uz galda, plauktiem un balkona netika noslaucī ti vispā r. Viņ i, iespē jams, veic mitro tī rī š anu pirms jaunu viesu uzņ emš anas (tas ir tikai pieņ ē mums). Dzeramnauda nekā di neietekmē tī rī š anas kvalitā ti. Tē ja un kafija istabā bija jā papildina katru dienu, kā tika izmantota, tač u mū su uzturē š anā s laikā tā s tika papildinā tas tikai vienu reizi. Vannas istabā ir standarta komplekts: duš as ž eleja, ķ ermeņ a losjons; nav papī ra kabatlakatiņ u un somiņ u lietotā m sievieš u higiē nas precē m (arī saglabā tas).
Pludmales dvieļ i istabā , nomaiņ a no 9-00 uz 17-00, t. i. , vajag izlauzties no pludmales, atrast savu apkopē ju (proti, savē jo, kas uzkopj tavu istabu) un tikai tad vari mainī t dvieļ us.
Teritorija. Teritorija skaista, daudz apstā dī jumu. Tač u celiņ u kopš ana atstā j daudz ko vē lē ties, uz celiņ iem gulē ja petū niju krū mi, zem tiem bija gruž i, kas netika izslaucī ti visu mū su uzturē š anā s laiku.
Baseini. Apš uvuma flī zes ap baseiniem ir stipri nolietotas, vietā m stipri noš ķ eldotas, kas bū tu piedodams daļ ē ji pamestai trī szvaigž ņ u viesnī cai, nevis pieczvaigž ņ u viesnī cai. Pats baseins, acī mredzot, netiek pienā cī gi apstrā dā ts (hlorē ts), bē rns tika aizvests pē c peldē š anas tajā . Informā cijas lapā teikts, ka nevar peldē t garos peldkostī mos, tač u neviens neaizliedz ē ģ iptieš iem peldē ties halā tos. Lielā baseina vidū ir bā rs, baseina bā ra puiš i strā dā labi, ā tri apkalpo. No 10:00 lī dz 16:00 pie baseina var ieturē t ā trā s uzkodas (frī kartupeļ i, zivju sviestmaize, desa, aknas).
No pulksten 12 lī dz 15 pie baseina var paņ emt saldē jumu, bet par maksu (kas arī pieciniekam ir dī vaini). Ir arī kluss baseins, tas ir labā ks par lielo baseinu, bet bē rni nav ielaisti.
Pludmale. Pludmale ir pietiekami liela, aprī kota ar lietussargiem, masī viem koka klā ja krē sliem (kuros droš i vien redzē ja Napoleona karaspē ku). Labā k ierasties pirms 7:00, nā ciet 9:00 lielā kā daļ a sauļ oš anā s krē slu jau bū s aizņ emti. Pludmales darbinieki, acī mredzot, par papildu samaksu, ieņ ē ma vietas kā dam. Atkritumi pludmalē ir vienkā rš i noklā ti ar smiltī m, sauļ oš anā s krē slu matrač i visi ir lipī gi, notraipī ti pē c izlijuš iem dzē rieniem, neviens neslauka galdus pie lietussarga un neizņ em atkritumus no pelnu traukiem. Arī duš a pludmalē ir sasista, santehnika nestrā dā labi, smiltis no pannas tiek iztī rī tas reti. Pludmalē kaitinoš as muš as un ne mazā k kaitinoš as ekskursiju, laivu braucienu u. c. pā rdevē jas.
Pē dē jā atpū tas dienā lī dz ar elli parā dī jā s asinssū cē ji kukaiņ i, kaut kas lī dzī gs blusā m.
Jū ra. Viesnī cas pludmalē ir mā kslī gs lī cis, ē rta smilš aina ieeja. Ja vē laties apskatī t zivis un koraļ ļ us, jums ir jā nopeld 200 metri vai jā pasū ta jū ras ekskursija. Svē tku sā kumā ū dens bija patī kami vē ss, pē dē jā s dienas bija elles elle, un ū dens lī cī lī dz pusdienlaikam sā ka ziedē t, iekrā sojoties radikā li zaļ ā krā sā . Ik pa laikam krastā tika vesti visā di atkritumi, kurus neviens nesteidzā s sakopt.
Restorā ni. Brokastis un vakariņ as bija pludmales restorā nā (restorā nā , protams, skaļ i teica, drī zā k - ē damzā lē ). Ļ oti ē rti atrodas netā lu no pludmales. Telpa ir ā rā , pā rklā ta ar sietu, pusdienlaikā var bū t ļ oti karsts, neskatoties uz ventilatoriem. Ir neliela istaba ar gaisa kondicionē tā ju, ir augļ i, dā rzeņ i un saldumi. Galdi vienmē r ir lipī gi, drupatas uz krē sliem.
Nemazgā ti trauki, ar plaisā m un š ķ embā m, arī ir lietu kā rtī bā . Vī na glā zes nav mazgā tas, visas ir notraipī tas. Tā pat neviens nesteidzas notī rī t no tava galda tukš os traukus. Dzē rienus pusdienā s ir vieglā k paņ emt lī dzi paš iem, no viesmī ļ iem neko nesagaidī si, viņ i pā rsvarā bildina vā cu tū ristus. Sā ls un piparu trauciņ u saturu izkratī t ir gandrī z neiespē jami, iekš ā viss pā rvē rties par monolī tu, zobu bakstā mo bū tī bā nekur nav (tas attiecas arī uz galveno restorā nu). Tā pat pludmalē "restorā nā " plosā s zvirbuļ i, ja atstā s ē dienu bez uzraudzī bas, visus aizvedī s. Daļ a ē diena tika gatavota uz gā zes plī tī m, un gā zes baloni atradā s tieš ā plī š u tuvumā , turpat restorā nā (pē c mū su standartiem tas ir aizliegts, pē c ē ģ iptieš u domā m, arī ), brī ž iem tur bija gā zes smaka.
Situā cija galvenajā restorā nā ir nedaudz labā ka.
Arī pē c dzē rieniem labā k iet paš iem, viesmī ļ i sā rtvī na vietā atnesa vai nu baltvī nu, vai sarkanvī nu, š ņ abja vietā ū deni. Š eit ir atrodamas arī š ķ eldotas vī na glā zes un trauki. Sā ls un pipari, kā arī pludmales restorā nā no sā ls un piparu trauciņ iem nepietiekami guļ , nav zobu bakstā mo, arī salvetes.
Ē diens. Ē diens ir vienmuļ š un nav garš ī gs. Pusdienu un vakariņ u sortiments gandrī z vienmē r ir vienā ds. Ir zivis (lē tā kā s, piemē ram, pangasijas), vista, liellopu gaļ as sautē jums, piedevas vienmē r ir vienā das. Pusdienā s un vakariņ ā s gatavoja kā du “gardumu”, piemē ram, ceptu pī li vai tī taru, tač u izsniedza strikti pa vienam gabalam pat vā cieš iem. Jū ras veltes no vā rda vispā r nebija, atpū tas laikā pusdienā s divas reizes bija cepta jū ras zivs. Paē st jū ras veltes tika uzaicinā ts uz maksas restorā nu.
No augļ iem bija dateles (starp citu, garš ī gas, bet ne vienmē r), zaļ as bezgarš ī gas melones, greipfrū ti, apelsī ni, ā boli (visi sagriezti gabaliņ os), vī nogas, reizē m vakariņ ā s bija negatavas aprikozes vai persiki. Visu svē tku laikā arbū zi tika pasniegti trī s reizes, lai gan maijs Ē ģ iptē ir arbū zu sezona un tie ir ļ oti lē ti. Pā rē jā laikā arbū zu pludmalē un pludmales restorā nā tirgoja par 2 eiro par 3 maziem gabaliņ iem. Mango, zemeņ u vai gvajaves nebija vispā r. Zaļ umi biež i nebija pirmie svaigumi, tad pē tersī ļ i tika ž ā vē ti un dzeltenī gi, tad salā ti bija aizauguš i, jau ar ziediem, paprika vienmē r zaļ a, nepietiekami nogatavojusies, tomā ti ir cī pslaini, ozoli.
Kopumā jū s nepaliksit izsalkuš i, bet arī nevē laties doties uz piedevu (mē s pat nedaudz zaudē jā m svaru). Nav tā , ka es skopu, bet mē s neko tā du neesam redzē juš i "pieciniekā ", pat ē ģ iptieš u.
Dzē rieni.
Tie, kas Ē ģ iptē nav pirmo reizi, zina, ka alkohols te ir tik un tā , un š ajā viesnī cā likā s, ka tas ir arī atš ķ aidī ts (acī mredzot, lai tū risti karstumā nepiedzertos), pē c manā m sajū tā m tikai ouzo (anī ss) nebija atš ķ aidī ts degvī ns), jo tas nav populā rs atpū tnieku vidū . Vī ns Ē ģ iptē trī s kategorijā s (dilstoš ā secī bā ): Omar Khayyam ir labs vī ns, varē ja pasū tī t par maksu, ja nemaldos 18 eiro (salī dzinā jumam lidostā nopirku pudeli, kad lidoju mā jā s par 6 USD), tad arī Obelisk nav slikts vī ns, nedaudz vienkā rš ā ks par Omar Khayam, tika pasniegts vakariņ ā s galvenajā restorā nā un bā ros, un vienkā rš ā kais un lē tā kais - faraons - pusdienā s pludmales restorā nā . Tomē r es biju liecinieks, tā pat kā vakariņ u laikā bā rā , ka galvenajā restorā nā viesmī lis pildī ja pudelē s lē tu faraonu no obeliska, tā pē c tas ir bē das.
Kokteiļ os tika piedā vā ti 5-6 veidi, ī stenī bā kaut kā da soda ar spirta piedevu, bija arī bezalkoholiskie kokteiļ i. Viņ i dzē ra pā rsvarā ruma-kolu un dž inu ar toniku, pā rē jais bija nekas. Es palū dzu pagatavot mohito, viņ i atteica, viņ i teica - tas ir par maksu, lai gan bā rmeņ a priekš ā ir visas sastā vdaļ as - rums, un sprite, un piparmē tra ar laimu.
Kas attiecas uz sulā m, tad tā du nebija vispā r. Pasniedza kaut kā du atš ķ aidī ta ū dens ķ ī miju. Pat bē rnam labā k patika dzert tī ru ū deni. Svaigi spiestas sulas - par maksu (2 eiro par glā zi). Klā t bija arī kola, sprite un vienkā rš i dzirkstoš ais ū dens. Istabā s tika piegā dā ts ū dens pudelē s, pusotra, bā ros un pludmalē varē ja ņ emt mazas pudeles, ar to nebija problē mu.
A la carte restorā ni. Gandrī z tā ds pats ē diens kā ē dnī cā s, tikai vē l jā pagaida un atnes tī rā un nesalauztā š ķ ī vī . Par katru numuru tiek pieš ķ irtas trī s biļ etes a la carte restorā nu apmeklē jumam.
Bija itā ļ u valodā.2 reizes, 1 reizi grieķ u valodā . Itā ļ u valodā garš ī ga pica un liels liellopa steiks, zivju steiks ir garš ī gs. Salā ti par jebko, konditorejas izstrā dā jumi ir garš ī gi. Vī ns tiek atvē rts un iepildī ts pudelē s. Itā liski apkalpo gudrā k, grieķ u valodā nepatika, pirmkā rt visa uzmanī ba tika pievē rsta vā cieš iem, viņ i nepievē rsa mums uzmanī bu, prasī ja uzpildī t glā zes, tā pē c neviens nepakustē jā s pirms mums. izgā ja no restorā na.
Internets. Ja vē laties konsekventi sazinā ties, tad labā k ir iegā dā ties vietē jo SIM karti, interneta Labrandā praktiski nav. Wi-fi darbojas tikai vestibilā , un tad caur celmu klā ju, tiklī dz jū s izejat no turienes, tas sā k karā ties, jū s nevarat runā t vai izveidot savienojumu, tas automā tiski nepievienojas, jums pastā vī gi jā reģ istrē jas iekš ā.
Publiskā s tualetes. Š ī s iestā des atrodas netā lu no pludmales restorā na, galvenā restorā na un viesnī cas vestibila.
Santehnika ir ļ oti nogurusi, flī zes pie sienā m ir diezgan nolietotas, tač u uz to varē tu pievē rt acis, bet ar smaku nekur nevar tikt. Tas smirdē ja visā s tualetē s, arī vestibilā , tā pē c daž reiz es izvē lē jos doties uz istabu.
Animā cija. Jautā jumu par š o puiš u darbu nav, lai gan mē s š ajos pasā kumos nepiedalī jā mies. Komplekts tač u ir standarta - vingrinā jumi, vingroš ana, ū dens aerobika, volejbols, boč ija. Vakaros kaimiņ u viesnī cas amfiteā trī - kaut kā da izrā de.
Rezumē jot iepriekš teikto, kopumā atpū ta š ajā viesnī cā nebija patī kama. Tas neatbilst piecā m zvaigznē m, maksimums č etrā m (un cenai jā bū t atbilstoš ai, vismaz par trī sdesmit procentiem zemā kai). Nā kamajos č etros viss pa vecam, tikai lē tā k. Vairā k tur nebrauksim un arī citiem neieteiksim.
рессепшен рессепшен рессепшен территория отеля пляж главный ресторан бассейн
аватар Sofitprime
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos ar dē lu - aprī lī.8 gadi. Iekritā m aktī vā s saules periodā , tā pē c atgriezā mies krā saini kā ī sti ē ģ iptieš i. Mē s abi izbaudī jā m atvaļ inā jumu. Ē diens garš ī gs, dē lam ar speciā lu diē tu, ē dienu izvē le laba: zhozhnikiem ir atseviš ķ a telpa, kur visu gatavo. … Tomēr ▾ Atpū tos ar dē lu - aprī lī.8 gadi. Iekritā m aktī vā s saules periodā , tā pē c atgriezā mies krā saini kā ī sti ē ģ iptieš i. Mē s abi izbaudī jā m atvaļ inā jumu. Ē diens garš ī gs, dē lam ar speciā lu diē tu, ē dienu izvē le laba: zhozhnikiem ir atseviš ķ a telpa, kur visu gatavo.
Blakus pludmalei, ē rta ieeja. Turpat pie krasta redzē jā m zivju barus, lai arī ne pā rā k skaistus, pelē kus. Par skaistā m viņ i devā s uz salu un kuģ i. Ir lauvu zivs un briesmī gā Surē na. Ja dodaties uz salu, noteikti paņ emiet lī dzi koraļ ļ u č ī bas. Es atradu savu un savu dē lu pē dē jā brī dī , ļ oti noderī gi. Istabas ir tī ras un ir viss nepiecieš amais. Esam ļ oti apmierinā ti ar animā cijas programmu. Ar mierī gu sirdi aizsū tī ju dē lu uz bē rnu klubu. Vakarā kopā devā mies uz izrā di amfiteā trī . Pat nesamulsina, ka amfiteā tris atrodas citas viesnī cas teritorijā . Izbaudī jā m 5 minū š u gā jienu. Ī paš i atceros uguns š ovu. Noķ ē rā m arī beduī nu vakaru.
Protams, nebija viegli paņ emt galdiņ u, viesu bija daudz, un gaidī š ana rindā , lai paņ emtu ē dienu, ir piedzī vojums stipriem nerviem, tač u kamieļ i un zirgi lietu atrisinā ja. Es nezinu, ar kā du brī numu, bet manu dē lu izvē lē jā s starp citiem bē rniem un uzlika zirgā . Atskanē ja č ī kstē š ana. Protams, visam ir savi mī nusi. Š ī viesnī ca nav izņ ē mums. Vā jš wi-fi, plastmasas glā zes un pā rsvarā UPI sulas vietā (svaigi spiesta, protams, par naudu), kā arī trokš ņ ains CocoLoco. Mans dē ls varē ja gulē t, bet man bija grū tī bas. Bet visus mī nusus bloķ ē labrandas cilvē ki, gan viesi, gan viss personā ls. Bija labs laiks, gribas atgriezties??????? ?
аватар yuliya7771
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā rē jais mums patika, neskatoties uz to, ka Ē ģ iptē , protams, ir vē jains un vē ss (vajag paņ emt vairā k siltas drē bes uz vakaru, var paņ emt sildī tā ju uz istabu, pē cpusdienā , kad saule karsta, mē s pat devos nirt), bet janvā ris tur ir forš ā kais kopš februā ra, it kā siltā ks. … Tomēr ▾ Pā rē jais mums patika, neskatoties uz to, ka Ē ģ iptē , protams, ir vē jains un vē ss (vajag paņ emt vairā k siltas drē bes uz vakaru, var paņ emt sildī tā ju uz istabu, pē cpusdienā , kad saule karsta, mē s pat devos nirt), bet janvā ris tur ir forš ā kais kopš februā ra, it kā siltā ks.
Viesnī ca laba, teikš u tā - vidē jais piecinieks, laba cenas un kvalitā tes attiecī ba, ja tomē r aizbrauktu uz Ē ģ ipti, domā ju, ka atkal tajā paš ā viesnī cā .
Ē diens labs, vienmē r ir izvē le ko ē st, augļ i katru dienu daž ā di, mū su uzturē š anā s laikā bija zemenes, melones, apelsī ni, mandarī ni, granā tā boli, vē l kaut kas vietē jais utt. , brokastis forš as, ļ oti gribas visu uzreiz, vakariņ ā s papildus pamatē dieniem, katru dienu ir kā ds tematiskais ē diens, pa dienu uzkodas pludmalē - austrumu pī rā gi, frī kartupeļ i, ar 4-5 vistas dā rzeņ u rī siem citā kafejnī cā ).
Jebkuri divi Ala Carte restorā ni ir bez maksas (no tiem ir 6, varbū t pat vairā k, tie gatavo garš ī gi).
Alkohols nav slikts, viskijs, brendijs, tekila, dž ins ir patī kami dzert (Turcijā es, piemē ram, nevaru dzert viskiju), kokteiļ i nav ī paš i labi, alus, vī ns ir kā visur citur.
Animatori forš i, vakara aktivitā tes, kā dreiz karaoke bija vienkā rš i jautrī ba (tagad viss notiek vestibilā , jo ā rā ir forš i), katru dienu bē rnu diskotē ka.
23.00 klubā sā kas diskotē ka pludmalē , tur kursē uguns, tā pē c nav auksti (ir face control it kā savs alkohols nav atļ auts, tikai viņ i ir maksā juš i Maskavas cenas, ja pasū ta kokteili dod jums augļ u š ķ ī vi kā dā vanu).
3 peldbaseini 1 ir lielā kais apsildā mais baseins, tas sā kumā ir sekls (labi, piemē rots bē rniem) un tad sā kas dziļ ums.
Nepā rtraukti viesnī cā interesē jā s, kā jums ir viesnī cas serviss utt. , manuprā t, viņ iem tas ir svarī gi, viņ i visi uzreiz atrisina daž us problē mas jautā jumus.
Пляж Бассейн
аватар istoun0709
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ī si par lietu. Š ī nav tā pati Labranda, kas bija pirms Covid streika. Jū ras velš u cienī tā ji š eit nenā k. Uzturoties restorā nā deviņ as dienas neparā dī jā s pat neviena bā reņ u garnele. )) Ē diens diezgan vienmuļ š , bet garš ī gs. … Tomēr ▾ Ī si par lietu. Š ī nav tā pati Labranda, kas bija pirms Covid streika. Jū ras velš u cienī tā ji š eit nenā k. Uzturoties restorā nā deviņ as dienas neparā dī jā s pat neviena bā reņ u garnele. )) Ē diens diezgan vienmuļ š , bet garš ī gs. Izņ ē mums bija gadī jumi, kad plaš i izziņ otā zivju vakarā zivs tika grilē ta tikai "ļ oti tik", ja ne sliktā k. Pat pagā juš ā gada novembrī , kad tū ristu aizplū š anas dē ļ tika slē gtas daudzas viesnī cas, Labranda no visa spē ka saglabā ja zī molu! Ē dieni bija daudz daudzveidī gā ki, 12 uzturē š anā s dienu laikā viesnī ca sarī koja TRĪ S vē rienī gus kulinā rijas vakarus uz laipas un pie baseina...
Kopumā kulinā rijas gardumu cienī tā ji š eit nenā k, lai gan, es atkā rtoju, viņ i nekad nav bijuš i izsalkuš i, un viņ i daudz ko gatavo lieliski. Ģ imenē m ar bē rniem viesnī cā nav ko darī t. Viesnī ca ir ieslodzī ta gados vecā kiem vā cieš iem. No bē rniem ir viens nož ē lojams rotaļ u laukums, kas paslē pts aiz pludmales restorā na. Š oreiz mums neprasī ja maksā t par istabu. Bet viņ i skatī jā s acī s. Neko nesaņ ē muš i, viņ i apmetā s istabā ar skatu nevis uz jū ru. Un Dievs ar viņ u. Nav vē rts divdesmit dolā rus dot ķ epai, Labrandā visi cipari ir normā li. Tas ir š ī s viesnī cas pluss, teritorija ir gan plaš a, gan kompakta.
Lieliska pludmale, apsildā mi baseini. Katru gadu Labrandā ir labas animā cijas komandas. Š oreiz nedevā mies satikt gidu, lai gan iepriekš ē jos divus gadus bijā m no viņ a pirkuš i ekskursijas ar 20 procentu uzcenojumu. Vietnē s un pludmalē jums tiks piedā vā ts lē tā k. Visi gida stā sti, ka ja nepē rc pie viņ a, tad tas ir nelikumī gi, ka, ja kaut kas notiks, to nesegs medicī niskā apdroš inā š ana - nekaunī gs skrā pē jums.
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs. Viņ i neatsaka atlī dzī bas, bet arī neizspiež . Izņ ē mums daž reiz ir tieš ie mē ģ inā jumi reģ istratū rā pē c ieraš anā s notriekt naudu par istabu. Viesnī cas teritorija vienmē r ir kopta un ne tikai sakopta, bet taisni laizī ta. Ir lielisks rifs, tač u, lai lī dz tam nokļ ū tu, bū s nepiecieš ams nedaudz laika un pū ļ u. Sporta zā le ir diezgan slikta, ja neskaita divas viesnī cas Labrand Royal un Labrand Club. Pagā juš ajā gadā sū dzē jos viesnī cas vadī bai, ka uz vienī go skrejceliņ u vienmē r ir rinda. Viņ i teica, ka viņ i jau ir pasū tī juš i otru, un viņ a it kā jau bija ceļ ā uz viesnī cu. Melo, nelieš i)) Secinā jums: viesnī cai ir mī nusi, bet es redzu daudz vairā k plusu, tā pē c es devos uz turieni treš o reizi atpū sties.
аватар Khokhryakova87
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u uzreiz ar to, ka ierodoties viesnī cā reģ istratū rā prasī s bakš eš u par istabiņ u ar skaistu skatu, nesamaksā jā m, istabiņ a teicama, logi uz promenā des restorā niem. Tā lā k ē diens restorā nā garš ī gs, izvē le ir, trauki tī ri, vairā k vai mazā k veseli. … Tomēr ▾ Sā kš u uzreiz ar to, ka ierodoties viesnī cā reģ istratū rā prasī s bakš eš u par istabiņ u ar skaistu skatu, nesamaksā jā m, istabiņ a teicama, logi uz promenā des restorā niem. Tā lā k ē diens restorā nā garš ī gs, izvē le ir, trauki tī ri, vairā k vai mazā k veseli. Personā ls katru dienu labi uzkopj telpas. Viesnī cas teritorija ir plaš a un kopta. Viesnī cā nav animā cijas, ir tikai diskotē ka pludmalē . 9 a la carte restorā ni, gā ja tikai uz vienu, ļ oti garš ī gi. Es iesaku.
Svaigs pludmalē.2 USD.
Lī dz 00:00 alkohols bez maksas, pē c tam vestibilā virs restorā na jā maksā pē c cenrā ž a.
Ekskursijas tika ņ emtas no gida Ali koraļ ļ u ceļ ojumiem:
1. Luksora pilna 1 diena - 85 USD pieauguš ajam, 40 USD bē rnam (9 gadi). Laiks no 5:00 lī dz 22:00. Pusdienas ar sulā m 0.2l un ū deni bez maksas. ES iesaku.
2. Apskates tū re pa Hurgadu + zivju restorā ns (5 punkti, izņ emot dzē rienus tie tiek maksā ti), pieauguš ajiem un bē rniem tikai 40 $. Laiks no 11:00 lī dz 19:00.
3. Safari (kvadricikli) vienai personai $35, bē rnam ar vienu no vecā kiem $10. Viņ i to paņ ē ma pludmalē un kaulē jā s, tas maksā ja tikai 60 USD par 3. Brauca 2 stundas.
Principā viss, viesnī cā ir aptieka un suvenī ru veikali. Lē tā k ir doties uz tuvē jo viesnī cu Stella, tur ir tirgus, cenas daudz zemā kas.
Vestibilā tika uzslieta eglī te, viesnī ca ļ oti jauki izrotā ta.
Š ajā viesnī cā.70% ir ā rzemnieki (franč u un vā cu), tā pē c darbinieki biež ā k runā angliski. Ir arī daž i krievvalodī gie)))
Liels paldies visam personā lam par uzņ emš anu viesnī cā . Ī paš s paldies gidam Ali, jo viņ š interesanti pā rdod ekskursijas, klausā s pat bē rni)))
Бассеин для взр и детей с подогревом.
аватар Dze5448
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi atpū tā mies ar draugiem Hurgadas apkaimē , vē los padalī ties iespaidos par viesnī cu, Makadi lī č a rajonu. Lidojums kavē jā s 12h, par ANEX Tour kompā niju pastā stī š u zemā k. Borispiļ as lidostā "terminā ls D" visas formalitā tes tika nokā rtotas diezgan ā tri, viņ i reģ istrē jā s tieš saistē , PCR testi tika pā rbaudī ti formā li. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies ar draugiem Hurgadas apkaimē , vē los padalī ties iespaidos par viesnī cu, Makadi lī č a rajonu.
Lidojums kavē jā s 12h, par ANEX Tour kompā niju pastā stī š u zemā k. Borispiļ as lidostā "terminā ls D" visas formalitā tes tika nokā rtotas diezgan ā tri, viņ i reģ istrē jā s tieš saistē , PCR testi tika pā rbaudī ti formā li. Ierodoties Hurgadā , mē s nekavē joties devā mies uz pasu kontroli, jo ceļ ojumu aģ ents mums iedeva migrā cijas kartes un mē s tā s aizpildī jā m mā jā s, vī za Ukrainas pilsoņ iem maksā.27 USD, es domā ju, ka š ī “ANEX Tour” mū s sasildī ja par 2 USD. Tika pā rbaudī ti PCR testi. Bagā ž a saņ emta ā tri. Pē c bagā ž as saņ emš anas devos pirkt vietē jo SIM karti, pie izejas ir trī s stendi "Vodafone", "Orange", "Etisalat". Vodafone, lielā kā rindā , es nopirku 16 gigabaitus no Vodafone par 14 USD. Pē c 6 dienā m internets pazuda, pē c daž iem precizē jumiem limits izrā dī jā s izsmelts. Pā rsteidzoš i, ka mā jā s tas aizņ em lī dz 5 gigabaitiem mē nesī , Ē ģ iptē ar minimā lu YouTube un Facebook skatī š anos, 16 gigabaiti 6 dienā s, pā rsteidzoš i. Nav iespē jams redzē t trafika patē riņ u SIM kartē , tā das iespē jas nav. Lai gan kā dreiz pirku no Vodafone tikai Š armā problē mu nebija.
Ceļ š uz viesnī cu no Hurgadas lidostas ilga kā das 40 minū tes, mums paveicā s, mū s pirmos atveda uz viesnī cu. Normā ls ceļ š . Liels autobuss.
Viesnī cā ieradā mies 18:00. Reģ istratū rā paņ ē ma dokumentus par iekā rtoš anos un piedā vā ja ievā kties, bet ir iespē ja par 20$ uzlabot istabu, kam piekritā m. Pē c 3 minū tē m ierā dī ja istabu ar skatu uz jū ru un baseinu, izsniedza elektronisko atslē gu (vē lā k izsniedza citu atslē gu) un trī s dvieļ u kartes. Mū su istaba 1452 atradā s ē kā pretī baseinam, otrajā stā vā . Istabā ir divas vienvietī gas gultas, vē lā k atnesa vē l vienu, skapis, liels televizors, seifs, ledusskapis (katru dienu tiek papildinā tas divas pudeles ar 1.5 l dzeramā ū dens) ledusskapī ir arī mini bā rs. par naudu, uz balkona, divi krē sli, mazs galdiņ š . Televizors ieslē dzā s vienu reizi kanā los, es neko neteikš u, nav iespē jams ievietot USB zibatmiņ u, lai skatī tu atnesto saturu. Vannas istaba un tualete ir standarta, pudeles sievietē m tika piegā dā tas nā kamajā dienā pē c pieprasī juma, kā arī č ī bas un halā ti tika doti pē c pieprasī juma. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Regulā ri tiek mainī ta arī gulta, speciā li tai nesekoju.
Istaba ir ok, jā maina mē beles.
Teritorijā bija internets, daž reiz tas avarē , tikai jā autorizē jas vē lreiz. Ziņ u un korespondences apskatei pietiek.
Mazliet par laikapstā kļ iem. Bija ļ oti karsts, treš ajā dienā pū ta stiprs ziemeļ u vē jš , kļ uva nedaudz vieglā k, pē c trim dienā m vē jš apstā jā s, atkal kļ uva ļ oti karsts, trī s reizes izdega, krē ms 50 nepalī dzē ja.
Pludmale ir tī ra, sauļ oš anā s krē sli matrač i jau ir uz robež as. Bā ri ir atvē rti no 10:00, ledusskapji ar ū deni arī ir slē gti lī dz 10:00, tā pē c pat ņ em ū deni no savas istabas. Dvieļ us izsniedz tikai vienuviet, pie baseina, pā rsvarā tiek mainī ti pret jauniem, kartes neviens neņ em. Jū ra tī ra, ieeja lagū nā smilš aina (zivju nav), bē guma nav, mola nav. Lai apskatī tu zivis, jā iet uz Stella Di Mare Beach Resort viesnī cas molu, tur ir diezgan dzī vī gs rifs, redzē jā m starus, lauvu zivis, bruņ urupuč us neredzē ja. Zivju š arms ir daudz spilgtā ks, pat laivu braucienā nekas nepā rsteidza.
Pludmales bā rā un viesnī cā dzē rieni ir š ausmī gi, dzert var tikai alu. Kas lieto - pē rc "Duty Free".
Viena ē damzā le - jū s to pat nevarat saukt par restorā nu, plus piecas A la carte pē c iepriekš ē ja pieraksta (itā ļ u, kubieš u, austrumu, arā bu, aziā tu), varat to apmeklē t divas reizes bez maksas. Bez apkalpoš anas (dzē rieni netiek ņ emti lī dzi). Ē diens vienmuļ š , zivs (pangasius) ļ oti trekna, vista, piedevas, svaigi dā rzeņ i (sliktā stā voklī un maz), taisa picu, vakarā kaut ko cep uz grila. Augļ i: melone, apelsī ns, daž reiz vī nogas, divas reizes bija arbū zu ballī te. Neliels desertu galds. Viss ir ļ oti pieticī gs. Nekļ ū sti labā ks.
A la carte arī ir skumji. Bijā m austrumos, man nekas nepatika, ne ē diens, ne apkalpoš ana, desertu nesagaidī jā m - viņ i aizbrauca, kubieš u valodā - ne slikti hamburgeri, bet apbraukt puspasauli, lai iegā dā tos hamburgeru ķ ē di. vakariņ as?
Animā cija. Š ī ir jaukā kā lieta viesnī cā . Puiš i smagi strā dā un dod 100%. Viesnī cas teritorija ir mā jī ga, sakopta, bet viss jau sen ir nepiecieš ams remonts. Man liekas, ka viss ir jā liek remontam, vai arī viesnī ca vienkā rš i “nomirs”. Kā dreiz tā bija augsta lī meņ a viesnī ca, tagad ir lī menis, ne pā rā k labs trijnieks. Teritorijā.3 baseini. Nav slaidu. Var spē lē t volejbolu, futbolu, ī paš i patika "boč a". Vakaros amfiteā trī notiek izrā des, animā cijas spē ki, diezgan interesanti. Pē c tam var doties uz diskotē ku pludmalē , tur ir dzē rieni par naudu.
Hurgada ir 40 km attā lumā , nav jē gas tur iepirkties, taksometra cena nogalinā s visus labumus. Ā rpus viesnī cas nav kur iet. Visas izklaides ir tikai uz vietas. Viesnī ca piedā vā ja garneles, 1 kg 20 $, mums ir Kijevā , 1 kg. tī ģ ergarneles 13 USD. Augļ us nav kur nopirkt. Ir kvadraciklu safari par vienu USD 25, ar bē rnu USD 30. Arī ū dens aktivitā tes Kaitesē rfings, Vindsē rfings cena 50$. Mē s arī devā mies izbraucienā ar laivu ar jahtu, 50 USD no cilvē ka. Bija divas pieturas snorkelē š anai, neko redzē t, Ē ģ iptes Maldivu salas ir tā , bet ļ oti gara, makš ķ erē t bē rniem. Slē dzā m jautā jumu, vairs nebrauksim.
Mū su reiss tika pā rcelts pirms 12 stundā m, sanā ca tieš i mī nus viena diena. ANEX Tour viesnī cas gids, sapratis, ka no viņ a ekskursijas nepirksim, aizmirsa, ka viņ am ir tā di tū risti, 22:00 sazinā jā mies ar viņ u, lai noskaidrotu izlidoš anas laiku, un, lū k, mū su reiss tika pā rcelts no 18. : 50 bet 7:50 un mē s atstā jam viesnī cu 3:20. Stendā informā cija par izbraukš anu nemainī jā s trī s dienas. Man liekas, ka par tā dā m lietā m vajag laicī gi pabrī dinā t, vismaz lietas jā savā c. Hurgadas lidostā viss ir diezgan demokrā tiski, salī dzinot ar Š arm - debesis un zeme, par labu Hurgadai.
Es nevaru nepateikt daž us vā rdus par uzņ ē mumu ANEX Tour. Varbū t tas ir ī paš s gadī jums, bet man š ķ iet, ka viņ u klientu apkalpoš anas lī menis krī tas lī dz ar Hurgadas viesnī cu lī meni. Mans personī gais viedoklis, viņ i noslī dē ja no stabila č etrinieka uz trī s ar mī nusu.
Ļ aujiet man apkopot. Teritorija - 4 (ar mī nusu). Istabas - 3 (ar plusu). Ē dinā š ana - 2. Apkalpoš ana - 3. Pā rē jais atstā ja dubultu iespaidu - laba jū ra, slikta viesnī ca. Vai es atkal dotos uz š o viesnī cu, noteikti nē . Vai es ieteiktu to saviem draugiem - nē (gribu paskaidrot, kā pē c: viesnī ca ir krī zē un tai nav nekā da aizrauš anā s, kuras dē ļ jums jā dodas tikai uz š o viesnī cu).
Problē ma ir tā , ka visā s vietnē s tiek rā dī ts daudz augstā ks vē rtē jums par vidē jo, lai gan tur viss ir skumji.
аватар mr.havrysh
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pē c ieraš anā s viesnī cā devā s uz apmetni. Pie letes 5 cilvē ki, tikai 1 runā krieviski, citi angliski un viņ i zina 5 vā rdus...Sā kumā viņ i mē ģ inā ja savienot numuru viesnī cas tā lā kajā spā rnā ar jū ru un baseinu, argumentē jot, ka istaba ir lielā ka un ē rtā k, tad piedā vā ja maksā t 20 mainī t istabu ar skatu uz jū ru vai baseinu. … Tomēr ▾ Pē c ieraš anā s viesnī cā devā s uz apmetni. Pie letes 5 cilvē ki, tikai 1 runā krieviski, citi angliski un viņ i zina 5 vā rdus...Sā kumā viņ i mē ģ inā ja savienot numuru viesnī cas tā lā kajā spā rnā ar jū ru un baseinu, argumentē jot, ka istaba ir lielā ka un ē rtā k, tad piedā vā ja maksā t 20 mainī t istabu ar skatu uz jū ru vai baseinu...Pē c 15 minū š u dialoga ar viesnī cas personā lu saņ ē ma istabiņ u ar skatu uz dā rzu un tuvu jū rai. Mē beles istabā nav jaunas, remonts nav liels, bet tī rī ts katru dienu. Reģ istrē joties nebija ne dvieļ u, ne ziepju. Man bija jā pavada savs laiks un jā atgriež as pie letes, lai to visu paprasī tu.
Ē diens 5 pilnas uzturē š anā s dienas bija gandrī z vienmuļ š , bet garš ī gs, nebija jū ras velš u (izņ emot ceptas zivis), sulas tika atš ķ aidī tas no koncentrā tiem ar ū deni (garš ī gi svaigi augļ i maksā ja 2 dolā rus).
Bā ri bija atvē rti no 10:00 lī dz 23:00 (lai gan uz letes, aprakstu darbī bas rež ī ms lī dz 00:00).
Atnā cā m uz pludmali no 8:00, un bija jā gaida, kamē r atvē rsies bā rs vai ledusskapis, lai iedzertu ū deni (lī dz 10:00 ledusskapis pludmalē aizveras)
Alkoholiskie dzē rieni bija garš ī gi, ī paš i daž ā di kokteiļ i...Pā ris reizes pē c 15:00 baseina bā rā alus beidzā s, strā dnieki vienkā rš i lika iet uz citu...

Par stundu atpū tu saņ ē ma divus sertifikā tus par restorā nu apmeklē jumu uz vietas. Pirmā bija "Teksasa" - ē da gardus burgerus, otrā "itā ļ u" - Cē zara salā tos bija daudz kā postu, 3 krekeri un 1 mazs vistas gabaliņ š (bija š okā ), pē c pusstundas pasniedza teļ a gaļ u, kuru nevarē ja sagriezt pat ar nazi. vē l pē c 40 min saņ ē mā m vienu picu, pē c 20 min otru, vē l pē c 20 min disertā ciju. Viņ i bija ļ oti neapmierinā ti ar dienesta stundu, jo iepriekš rezervē ja 20:00 ...Viņ i sē dē ja un gaidī ja (baroja odus) vairā k nekā ē da.
Visi viesnī cas darbinieki ir draudzī gi, ja jums ir kā di jautā jumi, droš i lū dziet palī dzī bu. Nepatika pludmalē papildpakalpojumu pā rdevē ju pieķ erš anā s, bet pē c divu dienu atpū tas viņ i nesanā ca. Jū ra / pludmale Jū ra mierī ga, silta, dziļ a un tī ra, smilš aina pludmale, tī ra ar labu saulrietu (bē rniem ļ oti patika)

Kopumā viesnī ca ir nedaudz mazā ka par 5 zvaigznē m, personī gi mans vē rtē jums ir 4 zvaigznes
аватар southwind83
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nedē ļ u atpū tā mies kopā ar mammu. Pirmo reizi Makadi. Man patika viesnī ca, apkā rtne skaista, un pludmale ar skaistu saulrietu ir lieliska, gan bē rniem, gan peldē t neprotoš ajiem un vispā r mī ļ otā jiem sajust jū ru no krasta ar pakā penisku dziļ umu. … Tomēr ▾ Nedē ļ u atpū tā mies kopā ar mammu. Pirmo reizi Makadi. Man patika viesnī ca, apkā rtne skaista, un pludmale ar skaistu saulrietu ir lieliska, gan bē rniem, gan peldē t neprotoš ajiem un vispā r mī ļ otā jiem sajust jū ru no krasta ar pakā penisku dziļ umu. Apakš daļ a laba, ir palikuš i akmeņ i, bet kopumā lieliski, apavus nevajag. Zivis var redzē t no blakus esoš ā pontona. Pludmalē ir bā rs/restorā ns un vakaros diskotē ka. Puiš i animatori vienmē r aicina, un piedalī ties vai nepiedalī ties animē tos sporta pasā kumos, lai jū s izlemtu, nosauciet, bet nepiepū lieties, tas ir pluss.
Ā rpus viesnī cas vienreiz staigā ju, bet katru dienu nav ko darī t, vienreiz brauca uz Luksoru, sekoja mums, paņ ē ma un atgriezā s tā pat vien. Organizē camitourcom, š is nav pirmais brauciens ar viņ iem un kā vienmē r viss ir visaugstā kajā lī menī par godī gu cenu.
Luksora bija ļ oti iespaidī ga, lai arī karsts, bet braukš ana labā tū ristu autobusā ar kondicionieri izglā bta. Puiš i ir lieliski puiš i, nav par ko sū dzē ties.
Ē diens viesnī cā var teikt bez piezī mē m, kopumā pietika, normā la izvē le, rindas laikam bija saspringtas, bet sadales puiš i darī ja ko varē ja. Kopumā personā ls gudrs, visi bija draudzī gi, paldies visiem. Lieliskas brī vdienas, lieliska jū ra, es ļ oti gribu atgriezties. Mē s iesakā m viesnī cu.
аватар simbad_24
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. Neiesaku braukt uz Hurgadu, lielu ciematu - nav iepirkš anā s, nav veikalu, ilgi un dā rgi nokļ ū t no viesnī cas lī dz centram. 2. Labranda royal makadi izvē lē ta pē c atsauksmē m - teritorija par maz zaļ umu, telpas nav sliktas, ē diens š ausmī gs - vienmuļ š , tikai animatori izvilka visu pā rē jo - ī paš s paldies viņ iem. … Tomēr ▾ 1. Neiesaku braukt uz Hurgadu, lielu ciematu - nav iepirkš anā s, nav veikalu, ilgi un dā rgi nokļ ū t no viesnī cas lī dz centram.
2. Labranda royal makadi izvē lē ta pē c atsauksmē m - teritorija par maz zaļ umu, telpas nav sliktas, ē diens š ausmī gs - vienmuļ š , tikai animatori izvilka visu pā rē jo - ī paš s paldies viņ iem. Divas reizes 11 dienu laikā vietē jie ieradā s kā dā s brī vdienā s (troksnis, kņ ada, jū s nevarat iet uz bā ru - tā ir rinda, ir bail iet uz baseinu).
Es ne par kā du naudu nebraukš u uz Labrandu un Hurgadu kopumā un nevienam neiesaku ! ! ! Ja brauc uz Ē ģ ipti, tad tikai Š arm eš Š eihā
Parādīt vairāk »


iemiesojums _555168
2 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums asya_t
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Labranda Royal Makadi — один из лучших в группе отелей Labranda Hotels & Resorts, и является идеальным сочетанием элегантности и уникальности. Этот потрясающий отель, с собственным пляжем, расположен в заливе Макади. Променад Макади, который расположен между отелями Labranda Royal Makadi 5* и Labranda Club Makadi 4*, предлагает к посещению великолепные рестораны греческой, кубинской азиатской и восточной кухни. Подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 30 км от аэропорта города Хургада.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы – 320 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 открытых бассейна (1 бассейн с подогревом), Wi-Fi предоставляется бесплатно в общественных местах (лобби), магазины, открытая терраса, места для курения, магазины. Размещение с животными допускается по предварительному запросу (бесплатно, максимальный вес 5 кг).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей от 4 – 12 лет, часы работы с 10:00 до 12:30 и с 15:00 до 17:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта, бильярд – 1 час на комнату в день бесплатно, требуется предварительная резервация, мини-футбол (бесплатно), ныряние с маской и трубкой.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 491 номер.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар (платно), сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 34 KM. Hurghada Safaga Road, Makadi, Hurghada
Tālruņi: +20 653 590 318
Tīmekļa vietne: Labranda Royal Makadi
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.