Ļoti netīra veca viesnīca

Rakstīts: 12 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 4 — 11 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 4.0
Sā kumā š is ir atvaļ inā jums ellē no 4.09 lī dz 11.09! ???????? ? ? ? Es nevienam neieteikš u š o briesmī go viesnī cu, tikai sabojā jiet savas brī vdienas, ja dodaties ! ! !
Un kā viesnī cai ir 5 zvaigznes? Es iedotu 2 un tad ar stiepi!

???????????????????? ? ?
Lidojuma pā rsē š anā s ir ok. Mē s lidojā m uz MAU.
Tū roperatora JoinUp pā rstā vis par vī zu paņ ē ma $27 nevis $25 - par š o naudu varē ja aizpildī t karti, bet nē , naudu aiznesa krū mos ? ? ? ?

Viesnī cā ieradā mies 6 no rī ta. Es, vī rs un 7 mē neš us vecs mazulis. Attiecī bā uz izlī gumu - mums lika gaidī t (!! ! ) 14:00 - un tas ir ar mazuli, viņ i saka, ka esat ieradies pā rā k agri ? ? ? ? uz to 1. stā va reģ istratū rā atbildē ja kā ds kopumā nedraudzī gs vī rietis. Mē s sē dē jā m vestibilā , tas bija ļ oti netī rs, lipī gs, visas mē beles bija nobruž ā tas un gatavojā s izjukt, dī vā ni bija ļ oti netī ri un notraipī ti, visur bija atkritumi, viņ i sakopa mums priekš ā - lai radī tu tā du izskatu , kā saka, tā du srach savā mū ž ā neesmu redzē jis ? ? ? ? Sē dē jā m un gaidī jā m un vā ru necē lā m, jo ​ ​ meita aizmiga ratos, un gandrī z lī dz 8 no rī ta sē dē jā m reģ istratū rā.
Tad bē rniņ š pamodā s un pacietī ba izsī ka, vī rs devā s uz izrē ķ inā š anos, š is vī rietis mū s aizsū tī ja uz reģ istratū ru 2. stā vā . Tur mū s uzreiz piereģ istrē ja divi puiš i un iedeva numuru 7501, bija 4.09. 17, devā mies ekskursijā uz akvaparka istabu, bet patiesī bā bijā m iekā rtojuš ies lagū nā - tas nedaudz aizsedza mū su drū mo noskaņ ojumu ar sā kotnē jo reģ istrē š anā s servisu, jo, pē c 2 stundu sē dē š anas reģ istratū rā , domā ju par to, kā mē s varē tu sarunā t ar gidu par viesnī cas maiņ u ? ? ? ? velti viesnī cu nemainī jā m, nu lai turpina.....
Viņ i mums iedeva kartes un ...tas arī viss! tu ej uz pirmo stā vu) un mē s devā mies ...viesnī cas teritorija ir milzī ga, vai ir iespē ja paš am atrast istabu? ? ? ? labi, ka lejuplā dē ju viesnī cas karti, un pē c apļ u grieš anas tomē r atradā m savu mā jvietu. nu varē ja jau arī - galu galā meklē t tieš ā m nav viegls uzdevums tā dā teritorijā ???????? ? ? ?

????????????????????????????????????????????????????? ? ?? ? ?
Numurs. Istaba liela, bet...netī ra...un, spriež ot pē c putekļ u kā rtas, pē dē jo reizi tī rī ta pagā juš ajā gadā ! un es esmu ar bē rnu? ? ? ?
Aizķ ē ros ar š o plauktu slaucī š anu ar salvetē m, pagriezos uz viesu stafeti, teica, ka atbrauks un iztī rī s.

Divas dienas prasī ju, lai mani iztī ra, bet puisis atnā ca un iztī rī ja (salocī ja dvieļ us un gultu...wtf? ? ? Viņ i nemazgā grī du? viņ š dabū ja š okolā des tā felī ti, tas neietekmē ja uzkopš ana nu nezin kas ir tī rī ba ...bet viņ š kaut ko izgrieza no dvieļ iem un nosmē rē ja malas ar š okolā di, tā du skā rdu vē l neesmu redzē jis ??????????? ? ?
Istabā skraidī ja 2 ķ irzakas? ? ? ? noteka duš ā un izlietnē nestrā dā labi, mē beles nepā rprotami nav jaunas (pievienoju istabas foto). Nianse ar karsto ū deni tā vienkā rš i neeksistē ! ! ! ! kā da mū ž ī gā vasaras duš a, tas ir liels mī nuss! ! ! ????????????????? ? ?
Ļ oti trokš ņ ains kondicionieris - tikai PPC, bet bez tā pa nakti tieš ā m grū ti...nā cā s gulē t zem motora trokš ņ a) pē c lagū nas numura apskatī š anas tieš ā m ar š ausmā m iztē lojos kā pas numurus un akvaparks....
istabiņ ā nebija tē jkannas, prasī jā m kaut ko atnest, mums bija ļ oti svarī gi no rī ta uztaisī t bē rnam putru, stundas laikā atnesa, nu re, vismaz kaut ko izdarī ja!

Sula stikla glā zē s pludmalē $1, bet neļ aujiet sevi apmā nī t! ! ! Š is ir parasts bezmaksas, tikko ieliets glā zē , viss pā rē jais ir mazā s plastmasas ???????????????? ? ? ? Un tas ir 5 zvaigznes?!! ! ! ! Plastmasas krū zes??? ? ?

?????????????????????????????????????????????????? ? ?

Ē diens. Nu š ī ir sā pī ga tē ma. Es nevarē ju iedomā ties tik š ausmī gu maltī ti! ! ! Pretī gi burgeri un hotdogi? ? ? ? sausa bulciņ a, kotlete garš o pē c ne pirmā svaiguma pastē tes un ...keč upa maiss ...un viss! Š eit ir burgers jums! Tie tika pasniegti netā lu no pludmales. Pirmajā ieraš anā s dienā mē s patieš ā m bijā m izsalkuš i ? ? ? ? mums nebija laika brokastī m, jo, kamē r bijā m iekā rtojuš ies, tā s beidzā s, uzkodas, kas norā dī tas 10:30, pietrū ka ? ? ? ? drī zā k bija 2 uzpū š anā s ar ā bolu, var pā rē sties - un viss! Ej gaidi vakariņ as 13:00 - nu, tin. Atnā cā m pusdienā s, un tur .....pā rsvarā dā rzeņ i. Viss ir š ausmī gi...
Bija makaroni, makaroni, vista - viss bija tik un tā . Nav garš ī gs, vienmuļ š un nabadzī gs. Deserti parasti ir drū mi, kaudzes bezgarš ī gas mī klas ar
Tipo krē ms - iesū cas. Tie, kas bijuš i labā s viesnī cā s un zina, kā di deserti tiek pasniegti, sapratī s ...augļ us - ā bolu, granā tā bolu, bumbieri, banā nu, bezgarš ī gas vī nogas, dateles, melone...
Vakariņ ā s bija daž i krabji - bet, viņ iem nav ko ē st ...frī kartupeļ i ...pikanti makaroni ...nu ē diena ziņ ā vispā r nesanā ca ....labi, ka bē rnam atnesa savu papildbarī bu ????? ? ? ?
Brokastis ir tā das, olu kultenis, desiņ as, pankū kas, olas, dā rzeņ i, sieri, ž eleja, saldie rī si, daž ā das bulciņ as - nu normā li vienvā rdsakot.
4dien mums ar vī ru sā pē ja vē ders, labi, ka paņ ē mu lī dzi aptieciņ u, ļ oti cerē ju, ka neizmantosim, bet vajadzē ja.
Vispā r ē diens 2ka! Ļ oti bezgarš ī gs un vienmē r viens un tas pats. Uz frī kartupeļ iem ilgi nevarē š u skatī ties, bet bez tā nekā ī paš a ē st nav, rī si nav nekas, kartupeļ i negarš ī gi, makaroni sū dī gi. ? ? ?
Vē l viens bū tisks trū kums ir
Milzī gs skaits vietē jo, tikai kapets, mē s cerē jā m, ka septembris nav sezona, bet kur tas ir ...vai tieš ā m jū taties ā rpus savas stihijas ? ? ? ? un pē c mū su ieraš anā s viņ iem tur bija kaut kā das brī vdienas...(((?? ? ?

Tas ir kapets ...atpū ta nav atpū ta, viņ i visur mē tā jas, smē ķ ē , kliedz - tas ir alva. Pat bē rni iet pie baseina ar divā m sulas glā zē m, viens pabeidza dzē rienu, iemeta zem kā jā m tukš u glā zi un devā s tā lā k? ? bijā m š okē ti par tik sliktā m manierē m un tā du uzvedī bu, nav ī paš i patī kami atpū sties tā dā vietā...personā lam pat nav laika savā kt visus atkritumus pē c viņ iem ? ? ? ? pludmalē bija divi mež oņ i, kuri vienmē r zagš us mē ģ inā ja nobildē t meitenes peldkostī mos, tik saspringts kā ds ž ests ????? ? ? ? gaidī ju kad izkā pš u no ū dens lai nofotografē tu ? ? ? ?
Mū su mazulis saaukstē jā s, kondicionieri 3 stā vā kur ļ oti stipri ē da, varbū t dē ļ viņ iem, varbū t tā pē c, ka nav karstā ū dens, un mazgā jā s aukstumā , nav skaidrs, nā cā s izmantot ā rsta zvanu, uzmanī bu , apdroš inā š ana no pievienoš anā s nesedz , jā maksā.10$ ? ? ? ? bet sā kumā viņ i gribē ja noplē st 20$, piedodiet, tas ir pilnī gs muļ ķ ī bas, tā pat kā pievienoties ????? ? ? ? figū riņ as tagad ar tā m kaut kur lidoš u ???????????????????????????????? ? ? ? labi, ka paņ ē mu visu aptieciņ u un izmantoju, pā rapdroš inā jā mies, jo bē rnam ir 7 mē neš i un ne velti daktere tā da, apdroš inā š ana arī krā snī , un tas nav nekas nopietns mums - bail iedomā ties, ja ir smagā ki gadī jumi ?? ? ?

????????????????? ? ?
Jū ra ir krā š ņ a ...caurspī dī ga, silta, ideā li piemē rota tiem, kas nā k ar maziem bē rniem, bet viesnī cai nav nekā da sakara ar jū ru? ? Vē l viens pluss ir rampas - ar ratiem ir ļ oti ē rti pā rvietoties, bet tas patiesī bā ir viss labais, ko varu teikt par š o elliš ķ o viesnī cu!

Noslē gumā mums ir izrakstī š anā s no viesnī cas no pulksten 18:00, un jums ir jā atdod numurs pulksten 12:00. Mē s vē rsā mies pie Join Up ceļ vež a Nagachi _ viņ š bija apsaldē ts, viņ i saka, izdomā jiet paš i. Piekrī tu to pagarinā t, nekā da sakara ar to. Mē s devā mies uz viesu stafeti - Tatjana (kura tur rakstī ja, ka palī dz? Jā , protams! Nā kamajā rī tā , kad viņ i ieradā s pē c atbildes, viņ a stā vē ja aiz sienas 30 sekundes, tad izgā ja ā rā un teica, ka viņ i to neļ auj ? ? ? ? forš i? Ko darī t, ja mums ir 7 mē neš us vecs bē rns? Kas jā pabaro un jā mazgā un jā liek gulē t? Nu nelieš i vienā vā rdā , ko lai saka. Viņ i piedā vā ja maksā t 30 USD par š o netī rī bu, bet mē s atteicā mies, jo iztē rē t 1000 USD ekskursijā un dzī vot tā dos sū dos ir par daudz! Tā mē s 6h klupinā jā mies pa vestibilu, tur pabarojā m bē rnu un pā rģ ē rbā mies un mainī jā m autiņ biksī tes uz dī vā niem un gulē jā m tur ????? ? ? ? skaisti 5ka vai ne? ??????????????????????????? ? ?
Es saprotu, ka izbraukš ana ir 12 un viss, bet viesnī ca ir tukš a, arā bi dzī vo galvenajā ē kā , eiropieš i lagū nā s, vismaz puse no lagū nā m bija tukš as! ! ! ! Š eit tie ir dzeņ i????????????????????????? ? ?
Vai rokassprā dzes ir nogrieztas??? ? ? ? jā , jā , ja jū s nolemjat ē st vai dzert tos vairā k? ? ? Š ausmas, protams, griezt rokassprā dzes ???? ? ?

Internets ir tikai reģ istratū rā , un tas nav, ilgi un sā pī gi ielā dē jas? ?

Es neiesaku akvaparka telpas, tas ir ļ oti tā lu no jū ras un restorā na (agrā k pareizi rakstī ja - ē dnī ca)
Lagū nas ir vispieņ emamā kā s

Viesnī cu nemaz neiesaku. ?
Galu galā par š o naudu var tikt uz daudz labā ku viesnī cu un, galvenais, kur nebū s tik daudz no vietē jiem! ????????????????? ? ? ?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu