Fotogrāfijas un realitāte ir ļoti atšķirīgas!

Rakstīts: 25 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 16 — 23 jūlijā 2017
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 2.0
Es vē los atstā t savu komentā ru par pā rē jo Tia Heights. Ē ģ iptē bijā m pirmo reizi un, godī gi sakot, iespaids par redzē to bija vienkā rš i š okē još s! Mū su lidmaš ī na ieradā s pusnaktī un kad transfē rs mū s atveda uz viesnī cu un mē s devā mies uz reģ istratū ru, es biju š okā - arā bi tur mudž ē ja, neskatoties uz vē lo stundu, viņ i kliedza, bē rni skraidī ja kā traki. . . Troksnis un dū ko apkā rt! Ā tri izsniedzot visus papī rus, bijā m nokā rtoti, istabiņ a bija tā lu no centrā lā s reģ istratū ras un jū ras, tuvā k akvaparkam. Istaba nav pirmā svaiguma, bet par papildus samaksu mainī t negribē ju. Iztī rī ja tikai pē c tam, kad sū dzē jos gidei vai centrā lajā reģ istratū rā pie meitenē m-administratorē m. Virtuve ir atseviš ķ a epizode un murgs! Pirmā s divas dienas domā jā m, kā ar š o pā rtiku iztikt nedē ļ u, jo neskaitot makaronus, rī sus un vistas kaulus (nerunā ju muļ ķ ī bas, jo pā ris cilvē ki staigā s, izvē lē sies labā ko un kauli paliek) - nebija ko ē st! No augļ iem - ā boliem un apelsī niem (((Bet, treš dien nomainī ja š efpavā ru un dzī ve kļ uva labā ka) Sā ka baroties mazliet labā k: parā dī jā s zivis, pat daž as jū ras veltes rī sos))) kebabs, grilē ta vista, cepetis, kartupeļ u frī , arbū zi, persiki, melones. . . Jā , to smalkmaizī tes ir lieliskas, bet visu laiku tos neē dī si! Runā jot par pludmali, milzī gs pluss ir tas, ka pludmale ir smilš aina, laba ieeja jū rā un koraļ ļ i ir tā lu. BET š ie arā bi tik ļ oti piegruž oja š o pludmali (un ne tikai pludmali, bet arī teritoriju), ka ž ē l skatī ties: visur vienreizē jā s krū zī tes, gobi, iesaiņ ojumi no kaut kā diem saldumiem. . . Akvaparkā bē rnam bija stā vē t rindā s ap apli, bet mazie un lielie arā bi ir tik augstprā tī gi, ka izlaida rindu - viņ iem tas ir normā li: runā t, apiet un š ķ etinā t!
Tā pē c mū su ceļ ojumā vienī gais pluss ir jū ra - tā ir pasakaina! ! ! Viss pā rē jais ir mī nusi un skumji! Galu galā viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, tač u š ogad vadī ba nolē ma ļ aut vietē jiem atpū sties un pā rē jie eiropieš i pā rvē rtā s par š ausmā m ! ! ! Es nejokoju - arā bi bija apmē ram 80% viesnī cā . Ceru, ka mans pā rskats kā dam noderē s.
P. S. tas notiek (es domā ju arā bu iebrukumu) gandrī z visā s viesnī cā s! Tā pē c rū pī gi izvē lies viesnī cu un labi atpū ties : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu