The Grand Makadi 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.710
№21 viesnīcas reitingā Makadi līcis
6.8 Numurs
5.9 apkalpošana
5.8 Tīrība
5.4 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2004. gadā, celta spāņu stilā. Viesnīca izceļas ar Eiropas līmeņa apkalpošanu, plašu teritoriju ar pastaigu takām un lielāko koraļļu rifu piekrastē, uz kuru var nokļūt tieši no piestātnes viesnīcas pludmalē.Vairāk →
аватар dendroud
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nedaudz ne par viesnī cu, bet par tū risma operatoru: Viņ i lidoja no JoinUp operatora. Pirmo reizi Ē ģ iptē. Vē lu vakarā ieradā s Hurgadā . Lidosta satikā s ar dubļ iem. Uzreiz pē c ieraš anā s izš ķ ī rā mies ar +2$ vī zā m, jo ​ ​ ieraudzī jā m arā ba rokā s operatora plā ksnī ti, kas kliedza operatora vā rdu, kurš viņ u nosū tī ja pie letes ar tā du paš u š ķ ī vi. … Tomēr ▾ Nedaudz ne par viesnī cu, bet par tū risma operatoru:
Viņ i lidoja no JoinUp operatora. Pirmo reizi Ē ģ iptē.
Vē lu vakarā ieradā s Hurgadā . Lidosta satikā s ar dubļ iem. Uzreiz pē c ieraš anā s izš ķ ī rā mies ar +2$ vī zā m, jo ​ ​ ieraudzī jā m arā ba rokā s operatora plā ksnī ti, kas kliedza operatora vā rdu, kurš viņ u nosū tī ja pie letes ar tā du paš u š ķ ī vi. Mē s domā jā m, ka mū su gids tikā s. Retorisks jautā jums par to, kā operatore izturas pret š ā diem krā pniekiem un kā viņ i vispā r nokļ uva pasu kontroles zonā , kur skatā s policija? Un arī , kā pē c pie sapulces nebija nevienas zī mes "gids", kurš tika atrasts tikai kā dus simts metrus no lidostas, nedaudz muldams JoinUp.

Tagad par viesnī cu:
+ Liela zaļ ā zona
+ Diezgan tī ra viesnī ca
+ laba bufete (ē dieni nav piparoti, lai gan ne viss ir ē dams), kartupeļ us nemā k gatavot
+ ir divas bezmaksas ā trā s ē dinā š anas vietas ar burgeriem un kartupeļ iem, kvalitā te laba
+ istabas ļ oti lielas
+ ir rifs un ir pludmales ar vairā k vai mazā k normā lu ieeju

- Wi-Fi ir pieejams, bet nav interneta vai maksas
- a la carte restorā ni piedā vā gandrī z to paš u, ko bufete
- š ausmī gi izš ķ ī rā s Jaungada vakariņ ā s restorā nā Ostrov par 40 eiro no cilvē ka. Par š o naudu viņ i pasniedza pusi maza omā ra bez nagiem, ielejot neē damu mē rci, 3 garneles un daž us kalmā ru gabalus, lai gan maksā jot solī ja omā ra un garneļ u svaru 1 kg, savukā rt garneles netika pasniegtas. traukam un vadī tā jam tas bija jā norā da, pē c tam tie tika atnesti atseviš ķ i. Bet ik pē c 5 minū tē m viesmī ļ i smaidot jautā : "Gut? ", Deserts nesagaidī ja.

- uz gultas bija daudz matu
+/- ā tri tika nomainī ta gulta

- atteicā s no elektroniskā s slē dzenes uz istabas ā rdurvī m
+/- slē dzene tika operatī vi salabota

+ viesnī ca veca, bet mē ģ ina atjaunot, kopumā izskatā s jauki
- tiek remontē ts sekojoš i: sienas krā sojam kopā ar karkasiem, karkasus kopā ar flī zē m, aiz dī vā niem nekrā sojam
- tā s paš as ķ ē des kaimiņ u viesnī cas un arī.5* izskatā s daudz koptā kas, bet tā m ir mazā k zaļ ā s zonas

- viņ i raksta reklā mā un reģ istratū rā saka, ka var izmantot blakus esoš o 4 viena tī kla viesnī cu infrastruktū ru, bet patiesī bā viņ i var braukt ar citu viesnī cu, baseinu no pludmales. Viņ i atņ ē ma piepū š amo siera kū ku, kad gribē ja nokā pt no kalna blakus esoš ā s viesnī cas akvaparkā un nedrī kstē ja izkļ ū t ā rā , pat lai atgrieztu to tur, kur paņ ē ma.

- personā ls ienā k telpā s pat ar uzrakstu "Netraucē t" un zog (vai slē pjas, lai vē lā k zagtu). Tas tika atklā ts tieš i pirms izbraukš anas, kad pē c atgrieš anā s no brokastī m (karā jā s zī me "Netraucē t") zem spoguļ a neatrada š okolā des tā felī ti, lai gan to tik un tā grasī jā s atstā t kopā ar citiem saldumiem.

- Komplektā ietilpst apskates ekskursija uz Hurgadu. Gids ved uz veikaliem ar zirga cenu zī mi, pa pilsē tu tikpat kā nepaspē jā t izstaigā t, un tur nav ko darī t.
Ja nevajag eļ ļ as par uzpū stā m cenā m, tad var neiet.
- devā s ekskursijā uz Luksoru (65$ no personas) no viesnī cas gida, pā rmaksā jot uz pusi lē tā k, salī dzinot ar cenā m internetā . Ceļ ā pavadī jā m daudz vairā k laika nekā ekskursijā s - 5 stundas katrā virzienā , lai gan solī ja 2 stundas. Paš ā m vietā m tika atvē lē ts ļ oti maz laika. Kā papildus ekskursija bija "Banā nu sala" par 10$, kur ar laivu jā brauc pa Nī lu. Tikai š ī nav sala, bet gan plantā cija Nī las krastā . Kuģ ojot pa Nī lu, viņ i apdzina uztū kuš o ē zeļ a lī ķ i. Jū s varat doties tikai tad, ja neesat redzē jis, kā aug banā ni. Gā jā m, jo ​ ​ prasī jā m gidam, lai parā da, kur var nopirkt augļ us. Gids teica, ka iedos pakas un mē s tur bez maksas varam salasī t augļ us. Patiesī bā sanā ca tā , ka varam savā kt pā rpalikumus no galdiem no gardumiem (grieztiem augļ iem) un banā niem. Sagrieztus augļ us neē da antisanitā ru apstā kļ u dē ļ . Rezultā tā izrā dī jā s, ka par puskilogramu banā nu viņ i maksā ja 20 dolā rus.
Kopumā Ē ģ ipte pā rstā v ubagojoš u arā bu ala č igā nu pā rpilnī bu, cietu netī rī bu, kontrolpunktu gū zmu ar lož metē jiem, maldus un š ķ irš anos no zila gaisa. Mē s vairs nebrauksim.
качество ремонта меню на 40 евро блюдо на 40 евро
аватар igorpohodun75
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es rakstu š o atsauksmi, lai palī dzē tu tiem, kuri nevar izlemt, kuru viesnī cu izvē lē ties. Izpē tot daudz informā cijas, mē s apkopojā m š ā dus datus) Č etru viesnī cu komplekss ar gandrī z kopī gu teritoriju un pludmali, bet ar citu koncepciju. … Tomēr ▾ Es rakstu š o atsauksmi, lai palī dzē tu tiem, kuri nevar izlemt, kuru viesnī cu izvē lē ties. Izpē tot daudz informā cijas, mē s apkopojā m š ā dus datus)
Č etru viesnī cu komplekss ar gandrī z kopī gu teritoriju un pludmali, bet ar citu koncepciju. Tā s ir Grand Makadi 5 *, Makadi Palace 5 *, Makadi Spa 5 * +18 un Grand Waterworld Makadi Hotel 5 * (piem. Sunwing Waterworld) - (Ir arī , it kā , atseviš ķ a Sunwing Family Star 5 * viesnī ca - bet patiesī bā tā s ir tikai ģ imenes istabas no Waterworld Makadi).
Makadi Spa 5*+18 Tiek uzskatī ts par, iespē jams, labā ko no č etriem. Ļ oti klusā m relaksē još ā m brī vdienā m, pat bez animā cijas! Jū s varat izmantot visu č etru viesnī cu kopē jo pludmali. Un restes uz tiem. Un jū s varat arī izmantot visu Waterworld Makadi viesnī cas infrastruktū ru.
Grand Waterworld Makadi Hotel 5 * - (iekļ auts labā ko Makadi Bay viesnī cu sarakstā ) - š ī ir visaktī vā kā no visā m š ī m viesnī cā m. Lieliski piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Š eit ir laba aktī vā animā cija. Forš i bē rnu un pieauguš o akvaparki un labā kā pludmale ar labā ko smilš u ieeju no krasta.
Grand Makadi 5 * - Š ī viesnī ca un visas č etras bū s piemē rotas tiem, kas ierodas zemū dens pasaulē . Tieš i š eit, pludmales galā , ir piestā tne, no kuras jū s uzreiz nokļ ū stat labā koraļ ļ u rifā . Jauna viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m.
Makadi Palace 5* +18 - Nedaudz augstā ks lī menis nekā Grand Makadi, bet kopumā arī š ī ir viesnī ca tikai relaksē još ai atpū tai un tai nav ī paš u infrastruktū ras priekš rocī bu. Viesnī cā vispā r nav animā cijas, pilnī gas relaksā cijas jē dziens. Viesnī ca neuzņ em bē rnus!
Viesnī cas iet pa pludmalē m pa vienai. Č etru viesnī cu pludmaļ u kopē jais garums ir 1.5-2 km, un visas pludmales garumā iet promenā de.
Grand Makadi 5* un Makadi Palace 5* ir kopī ga pludmale. Grand Makadi pludmales galā ir piestā tne ar piekļ uvi rifam. Pludmales nekā dā veidā neatdala, izņ emot nosacī ti ar vienu no ejā m jū rā , kur sā kas arī miruš ie koraļ ļ i. Pludmale ir ļ oti liela. Garš un plats. Bet no krasta smilš aina ū dens ieejas nav. Akmens uzbē rums un vairā kas š auras ejas. Tieš i pie krasta ir arī miruš i koraļ ļ i. Un sekla ū dens. Abas pludmales ir stipri nomī dī tas. Tā s nav smiltis, bet gan nomī dī ta zeme. Bet pludmalē ir daudz aprī kojuma un maz cilvē ku, tā pē c kopumā varat atpū sties ļ oti noslē gti. Ja nā kat ar maziem bē rniem, tad ejā s jū rā ir diezgan daudz smilš u. Un tur, seklumā , bē rni var plunč ā ties. Bet tomē r š ī nav pludmale peldē š anai pie krasta. Un peldapavi ir obligā ti!
Makadi Spa 5 - viesnī cas pludmale. Faktiski pludmale un ieeja jū rā ir tieš i tā da pati kā viesnī cā s Grand Makadi 5 * un Makadi Palace 5, pretē jā gadī jumā vienī gā atš ķ irī ba ir tā , ka kopā ar sauļ oš anā s krē sliem ir bezmaksas kuiļ i. Pludmalē lietussargi ar sauļ oš anā s krē sliem un mež acū kas atrodas attā lumā viens no otra nekā kaimiņ u viesnī cā s, kur tie ir daudz blī vā ki viens pret otru. Un š is pienā cī gais attā lums padara š o pludmali noslē gtā ku. Varat arī izmantot Grand Waterworld viesnī cas pludmali un pludmales bā ru, kā arī divu citu blakus esoš o viesnī cu pludmales.
Grand Waterworld Makadi Hotel 5 * - š ai viesnī cai ir labā kā pludmale starp visa kompleksa viesnī cā m. Saulriets ir maigs, smilš ains, bet ir oļ i, lai gan tie netraucē peldē t un koraļ ļ us nevajag. Jā iet lī dz dziļ umam, bet bē rni te ir lieliski. Ir arī koraļ ļ i, bet labam rifam labā k doties uz piestā tni, kas atrodas Grand Makadi viesnī cā . Pludmalē ir daudz smilš u, atš ķ irī bā no pā rē jo trī s š ī kompleksa viesnī cu pludmalē m.
Es arī vē los sniegt pā ris noderī gus padomus.
Pirmkā rt. Ja vē laties doties ekskursijā s, iegā dā jieties tā s no vietē jā m tū risma firmā m. Pirkš ana pie viņ iem ir tikpat droš a kā pirkš ana no viesnī cas ceļ vež iem, tač u tas maksā s ievē rojami mazā k.
Otrais padoms attiecas uz Ē ģ iptes auksti spiestajā m eļ ļ ā m. Ir daudz un daž ā di uzņ ē mumi, kas raž o eļ ļ as, bet nereti aptiekā s vai veikalos var izslī dē t kaut ko viduvē ju vai pat atš ķ aidī t eļ ļ as, tā pē c labā k tā s pirkt veikalos, kas strā dā tieš i no raž otā ju rū pnī cā m, un tepat veikalā eliteargan var viegli atrodiet eļ ļ as Instagram pē c nosaukuma, tā s ir vienkā rš i izcilas un par ļ oti labā m cenā m. Iesaku ar viņ iem sazinā ties. Ir piegā de Hurgadā tieš i uz viesnī cu, kā arī nosū tī ta uz NVS.
Es domā ju, ka š is pā rskats palī dzē s noteikt viesnī cas izvē li, un mans padoms palī dzē s tū ristiem!
аватар nanarochka.cn
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lijā ceļ oju kopā ar vī ru. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c vē rtē juma. Kopumā viņ i bija apmierinā ti. Iekā rtojā s ā tri, lai gan sā kotnē ji š ausmī gā istabā - palū dza pā rģ ē rbties. … Tomēr ▾ Jū lijā ceļ oju kopā ar vī ru. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c vē rtē juma. Kopumā viņ i bija apmierinā ti.
Iekā rtojā s ā tri, lai gan sā kotnē ji š ausmī gā istabā - palū dza pā rģ ē rbties. Telpā m jau ir nepiecieš ams remonts, lai tā s atbilstu norā dī tajam 5.
Pā rsvarā atpū tā s vā cieš i, krievu nebija vispā r, tā pē c apkalpoš ana bija lieliska!
Ē diens mums patika, tas bija ļ oti daudzveidī gs, ī paš i vakaros.
No Pantonas bija ē rti peldē t, rifs nav slikts, bet vakarā pulcē jā s daudz cilvē ku no citā m viesnī cā m, tā pē c peldē jā mies pā rsvarā no rī ta))
Teritorija milzī ga, gar daudzā m viesnī cā m ir promenā de - vispā r bija kur pastaigā ties.
WiFi bija tikai vestibilā , bet pietiekami labs.
Es biju pā rsteigts, ka nebija animā cijas un izklaides, bet tas mū s nekā dā veidā neapturē ja)
Территория Бассейн Территория Пляж Пляж Ресторан Номер Отель
аватар SergeyO
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ovasar ar sievu atpū tā mies Ē ģ iptē , viesnī cā The Grand Makadi 5 *. Kopumā pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca atrodas Makadi lī č a krastā . No Hurgadas lidostas kaut kur nokļ uvā m ar autobusu uz kā dā m 20 minū tē m. … Tomēr ▾ Š ovasar ar sievu atpū tā mies Ē ģ iptē , viesnī cā The Grand Makadi 5 *. Kopumā pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca atrodas Makadi lī č a krastā . No Hurgadas lidostas kaut kur nokļ uvā m ar autobusu uz kā dā m 20 minū tē m. Vispā r serviss labs, teritorija liela. Ir peldbaseini, sauļ oš anā s terase, un, protams, pludmale nav tā lu.
Teritorijā ir veikali, radiem izvē lē jā mies daž ā dus suvenī rus)
Ē diens mums ļ oti patika, tieš ā m ir viss katrai gaumei, pie reģ istratū ras izmē ģ inā jā m savu iecienī tā ko itā ļ u virtuvi.
Pā rsteidza, protams, zaļ ā zona. Neticami skaisti. . .
Numurā bija viss nepiecieš amais, skats bija tieš i uz jū ru.
No mī nusiem - maksas wi-fi un transfē rs uz lidostu, jo par visu maksā atseviš ķ i.
Kopumā mums ļ oti patika. Ieteikt viesnī cu budž eta un relaksē još ā m brī vdienā m)
аватар sk_lora
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 03.05 lī dz 10.05. 17. Ā rē ji viesnī ca ir vienkā rš i š ika - spā ņ u-mauru stilā , daudz veģ etā cijas. Reģ istrē joties iedevā m naudu, un reģ istratū rā mums teica, ka dod ļ oti labu istabiņ u 3. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 03.05 lī dz 10.05. 17. Ā rē ji viesnī ca ir vienkā rš i š ika - spā ņ u-mauru stilā , daudz veģ etā cijas. Reģ istrē joties iedevā m naudu, un reģ istratū rā mums teica, ka dod ļ oti labu istabiņ u 3. stā vā - 2301 (tas ir pie krustojuma ar viesnī cu Makady Palace). Atš ifrē š ana 2 - 2 korpuss, 3 - 3 stā vs, 01 - 1 istaba. Nepā ra skaitļ i 2301 ...2311 ar skatu uz jū ru, pā ra - nē . Š ī s ē kas 1. un 2. stā vā telpu numerā cija ir atš ķ irī ga.
Vadī t.
Mē s ceļ ojā m no tū risma operatora Join up, viesnī cas ceļ vež a no uzņ emoš ā s kompā nijas Sun International Ali Hanafi. Viņ š nedeva informā ciju par viesnī cu (tas man bija jā prasa reģ istratū rā , skatiet pievienoto fotoattē lu) un nepalī dzē ja mums aktivizē t Vodafone interneta karti, kas tika iegā dā ta Hurgadas lidostā par 5 USD. Fakts ir tā ds, ka karte saņ ē ma SMS arā bu valodā , kuru Ali Hanafi netulkoja, sakot, ka viņ am ir cits mobilo sakaru operators. Bet tas ir vairā k nekā.40 minū tes. “izš ņ auktā s” ekskursijas.
Numurs.
Viss ir ļ oti skumji. Pirmkā rt, ir ļ oti tumš s - daļ a balkona atrodas zem nojumes, un istaba ir tumš a pat dienas laikā.
Istabā visu laiku kaut kas plī sa. Pirmajā dienā nebija iespē jams atvē rt durvis no vannas istabas. Mana sieva ar skrū vgriezi atskrū vē ja ā rē jo rokturi, nospiež ot aizbī dni un izlaida mani ā rā . Tad, tad dega, tad koridorā un tualetē nebija gaismas (to no vannas istabas atdala atseviš ķ as durvis un slē dzis ir tualetes iekš ienē ), tad istabā nodzisa gaisma. No skaloš anas š ļ ū tenes tecē ja ū dens. No rī ta biež i nebija auksta ū dens. Un tas ir "labs cipars", kā mums teica reģ istratū rā.
Ir 4 televī zijas kanā li krievu valodā : TNT, "1" un Kijeva 1 + 1 un 2 + 2 (tie nedarbojā s 4 dienas).
Nogā zes uz viesnī cas baseinu ir ļ oti neē rtas - tā s ir tur, kur nav sauļ oš anā s krē slu. Peldē jā mies blakus esoš ā s viesnī cas Makady Palace baseinā , kur tā du problē mu nav.
Viesnī cā apmē ram 90% ir vidē ja un vecā ka gadagā juma vā cieš i. Pā rē jie ir slovā ki, poļ i un krievvalodī gie. Wi-Fi ir pieejams tikai reģ istratū rā . Tas ir bezparoles un ļ oti lē ns.
Viesnī cā Sunwind waterworld (atrodas aptuveni 1 km attā lumā no viesnī cas The Grand Makady) ir arī ū dens atrakciju parks (atvē rts 10-00 ...12-00).
Tie ir divi: bē rniem (vismaz kaut kā ir interesanti braukt no kalna) un pieauguš ajam - tas ir sū dī gi.
Pludmale.
Ļ oti slikti. No Grand Makady viesnī cas pludmales lī dz dziļ umam ir daudz eju. Bet pat paisuma laikā , lai peldē tu, ir jā iet cauri ļ oti nelī dzenam koraļ lim aptuveni 120 soļ us. Paisuma laikā vairā k. Pantone nav. No mola var peldē t, bet tas ir diezgan garš - 250 pakā pieni. Turklā t vienmē r ir stiprs vē jš.
Koraļ ļ i ir tik un tā – tas nav Sharks Bay vai Chabad Š armā . Jā , zivis ir, bet nedē ļ as laikā neredzē jā m nevienu, kas bū tu garā ks par 60 cm. Skumji. Es biju ļ oti "noguris" no milzī ga skaita ceriņ u medū zu, starp kurā m peldē š ana ir milzī gas mokas. Jā , pludmalē to ir daudz. Mē s Ē ģ iptē to vē l nekad neesam piedzī vojuš i.
Mē s devā mies uz Sunwind waterworld viesnī cas pludmali, kur var iekļ ū t jū rā no krasta. Problē ma ir tā da, ka pē c 9-00 tur nav vietas. Man bija jā iedod pludmales zē nam dzeramnauda, ​ ​ lai viņ š mums no tā lienes atnesa veselus sauļ oš anā s krē slus. Sauļ oš anā s krē sli ir veci, un daž i no tiem ir salauzti vai ar izvirzī tiem nagiem.
Bet pludmalē pie Sunwind waterworld viesnī cas vismaz vē jstikli ir jauni, un uz tiem var ž ā vē t lietas. Un The Grand Makady pludmalē vē jjakas ir biedē još as un sarū sē juš as, un sauļ oš anā s krē sli ir vē l sliktā ki.
Sunwind waterworld pludmalē koraļ ļ i ir norobež oti. Paisuma laikā lī dz vietai, kur var peldē t - 50 soļ i, paisuma laikā - 5-20 soļ i. Pats interesantā kais ir peldē t pā ri nož ogotā m koraļ ļ u zonā m. Jā , ū dens ir siltā ks. Aquashoes ir obligā tas.
Pirmo reizi saskā rā mies ar to, ka paisuma/paisuma laikā ū dens ir vienkā rš i auksts - krasta tuvumā ir 27 grā di, bet izejot no koraļ ļ iem dziļ umā - 18 ...20 grā di. Patiesī bā Ē ģ iptē iepriekš nesastapā m daž ā das temperatū ras ū dens strī pas (tā das bija lī dz 5).
Uzturs.
Ļ oti slikti. Sunrise Diamond Select 5* (2015.  gada oktobris) un Siva Sharm 5* (2016.  gada oktobrī ) ē diens bija ne tikai daudz, bet arī nesalī dzinā mi labā ks.
Pat sasmalcinā ti tomā ti restorā nā The Grand Makady nebija pieejami katru dienu. Zivis ir pangasija no Mekongas grī vas, tas ir, lē tā kā un kaitī gā kā no visā m.
Pusdienā s viņ i dod tā saukto bā rbekjū.
Tie ir pā rcepti un absolū ti neē dami dā rzeņ i + vista sadedzinā ta lī dz oglē m. To nevar ē st. Gaļ a ir tikai nepietiekami pagatavota, ko vienkā rš i nevar sakoš ļ ā t - zole. Ē da burgerus - tā ir ā trā ē dinā š ana, tas ir slikti, bet pusdienā s nav nekā cita.
Augļ i ir atseviš ķ a tē ma: banā ni, sagriezti apelsī ni un greipfrū ti, sagriezta melone, gvajava, dateles, ā boli ...un viss. Saldie - gandrī z neē dami cepumi un kū kas. Bet ir pluss - nesaindē jā mies (jo domā jā m, ko varam ē st un ko nē ).
The Grand Makady bā ri tiek atvē rti pulksten 10:00 un Sunwind waterworld no pulksten 9:00. Par to paš u cenu par ekskursiju Sunwind waterworld izskatā s daudz labā k, it ī paš i ņ emot vē rā , ka tas ir gandrī z jauns. Tiesa, Sunwind waterworld viņ i zog, pareizā k sakot, aizvieto dolā rus seifā (par to viņ i sū dzē jā s pludmalē ). Apsveriet š o.
Alkohols.
Vī nu pasniedz tikai restorā nos (stikla glā zē s) un bā rā Pergola Fish (plastmasā ). Rož u vī ns nav nekas.
fakī ru š ovs un uguns š ovs. Un katru dienu pa 12 eiro/pers. (21 eiro/pers. ar omā ru) a la carte vakariņ as pie jū ras.
Ļ oti slikti.
Mums bija vē ls lidojums (23-10), un mē s nolē mā m pagarinā t istabu. Parasti tas maksā.40-60 dolā rus par istabu. Bet ne š ajā viesnī cā . No mums reģ istratū rā “pieprasī ja” pagarinā jumu no 12-00 lī dz 16-00 (ar pusdienā m) 27 eiro no cilvē ka, un no 12-00 lī dz 20-00 (pusdienas + vakariņ as) 47 eiro no cilvē ka. Tas ir, bijā m spiesti maksā t 103 dolā rus, lai nesē dē tu reģ istratū rā.8 stundas. Un tas maksā.7 dienas. tū re no Kijevas 911 $. Š ā ds numura pagarinā jums ir tikai laupī š ana.
Neveiciet ekskursijas uz š o viesnī cu ar vē lu izbraukš anu - tas jums kļ ū s ļ oti dā rgs.
Viesnī ca ā rē ji, pē c izskata, š ķ iet kā.5 *, bet patiesī bā.3 ...3 + *. Padomā , pirms ej pie tā . Bū s jautā jumi - raksti atbildi.

Aleksandrs.
График работы баров и ресторанов
аватар svetochka.ivanko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika uzturē š anā s Grand Makadi viesnī cā . Atvaļ inā jumā ar mā su. Bijā m tikai nedē ļ u, ž ē l, ka tik maz laika varē ja atpū sties. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, liela un kopta teritorija, daudz apstā dī jumu, pastaigu laukumi, baseini, lieliska pludmale. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika uzturē š anā s Grand Makadi viesnī cā . Atvaļ inā jumā ar mā su. Bijā m tikai nedē ļ u, ž ē l, ka tik maz laika varē ja atpū sties. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, liela un kopta teritorija, daudz apstā dī jumu, pastaigu laukumi, baseini, lieliska pludmale. Viesnī ca nav jauna, bet mū su numuriņ š ir diezgan pieklā jī gs, regulā ri uzkopts, veļ a un dvieļ i vienmē r svaigi. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs. Man patika animā cija, ī paš i vakars. Bija interesanti un jautri. Ē diens bija garš ī gs, lai gan augļ u izvē le nav ī paš i liela. Bet desertu ir daudz, un tie visi ir garš ī gi. Mē s palikā m bungalo ar skatu uz baseinu. Blakus ir daudz ziedu, ļ oti skaisti. Viesnī ca atrodas 20 km no Hurgadas, uz paš u Hurgadu nedevā mies. Bet mē s devā mies ekskursijā s uz Paradī zes salu un motociklu safari. Pasū tī jā m ekskursijas Hurgadā , pasū tī jā m caur vietni, uzreiz par visu samaksā jā m. Ekskursijā mū s pavadī ja krieviski runā još a meitene, viņ a mums visu sī ki un smalki izstā stī ja. Bija ļ oti aizraujoš i braukt pa tuksnesi un apmeklē t atklā to jū ru uz salas. No ekskursijā m atstā jā m spilgtus iespaidus un patī kamas emocijas. . Esam ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos, iesakā m viesnī cu visiem.
аватар ssoyya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Teritorija ir ļ oti skaista un liela. Ieeja jū rā ir problemā tiska. Ir piestā tne. Daudzas zivis, ir bruņ urupuč i un dzeloņ rajas, un daudzi citi. Garš ī gs ē diens. Atpū tnieki pā rsvarā ir vā cieš i. Tā pē c klusi, klusi. … Tomēr ▾ Teritorija ir ļ oti skaista un liela. Ieeja jū rā ir problemā tiska. Ir piestā tne. Daudzas zivis, ir bruņ urupuč i un dzeloņ rajas, un daudzi citi. Garš ī gs ē diens. Atpū tnieki pā rsvarā ir vā cieš i. Tā pē c klusi, klusi. Mazu bē rnu nebija. Vakaros skan mierī ga mū zika.
аватар Alex1955
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pasakaina jū ra ar lielu rifu un daudzā m zivī m. Jauka liela teritorija. Laipns personā ls. Viņ i nerunā krieviski. Animā cijas trū kums. Vienkā rš i relaksē još as brī vdienas. Ē diens nav slikts tikai a la carte. Bet tur ir jā pierakstā s, kas ne vienmē r var izdoties. … Tomēr ▾ Pasakaina jū ra ar lielu rifu un daudzā m zivī m. Jauka liela teritorija. Laipns personā ls. Viņ i nerunā krieviski. Animā cijas trū kums. Vienkā rš i relaksē još as brī vdienas.
Ē diens nav slikts tikai a la carte. Bet tur ir jā pierakstā s, kas ne vienmē r var izdoties. Galvenajā restorā nā ē dienu ir maz, un tur ir ļ oti karsts: nav gaisa kondicionē š anas. Bā ru ir daudz, bet stulbi. Netā lu esoš ajā viesnī cā : Makadi Palace nav tā du problē mu, ir daudzveidī ga un garš ī ga.
Ресепшен Вид из номера. Номер выходил на отель Макади Палас. Вид из номера- на отель Макади Палас. Номер Номер Центр отеля вечером. Набережная.
аватар alina30
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
ļ oti skaista viesnī ca, tas arī viss. . . jū ra ir vienkā rš i š ausmī ga.................., pareizā k sakot, ieeja tajā . Es nepiederu to cilvē ku kategorijai, kuriem patī k peldē ties baseinā , man ļ oti patī k jū ra, bet visa atvaļ inā juma laikā es tur biju 2 reizes, jo bē guma laikā viņ i nez kā pē c ir visi = laiks : ) staigā t č ī bā s ir diezgan gari un neē rti , tad vajag ATRAST piemē rotu ieeju, lai negrieztos uz akmeņ iem, tad izdomā si, jo. … Tomēr ▾ ļ oti skaista viesnī ca, tas arī viss. . . jū ra ir vienkā rš i š ausmī ga.................., pareizā k sakot, ieeja tajā . Es nepiederu to cilvē ku kategorijai, kuriem patī k peldē ties baseinā , man ļ oti patī k jū ra, bet visa atvaļ inā juma laikā es tur biju 2 reizes, jo bē guma laikā viņ i nez kā pē c ir visi = laiks : ) staigā t č ī bā s ir diezgan gari un neē rti , tad vajag ATRAST piemē rotu ieeju, lai negrieztos uz akmeņ iem, tad izdomā si, jo. Nav gludas ejas, un kaut kā to izpeldē t, vispā r ar mū su mentalitā ti - mē s visi ejam tā lā k par skaisto jū ru - labā k tur neiet. Tagad par apkalpoš anu: ļ oti skaista pasniegš ana: sveces, galdauti, tas viss, tomē r: viesmī ļ i ir Ļ OTI izlutinā ti ar vā cieš iem, kuri bā ž dzeramnaudu ī stajā vietā un nevietā (skatī jos bildi, kur vā ciete met dzeramnaudu tualetē puika tualetē : ). Tā pē c tikai atnest vī nu š iem viesmī ļ iem ir liela problē ma, bija jā gaida 15-20 minū tes. Kopumā , ja jums patī k peldbaseini, š ī viesnī ca ir paredzē ta jums.
аватар Janina77
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena visiem Mē s atgriezā mies pirms nedē ļ as lī dz iespaidi tika izdzē sti Vē los padalī ties Mē s ieradā mies nedē ļ u pirms krievu pavasara brī vdienā m viesnī cā (bijā m diezgan liela kompā nija 3 mā tes un 5 bē rni) un vē l viena krievu ģ imene . … Tomēr ▾ Laba diena visiem Mē s atgriezā mies pirms nedē ļ as lī dz iespaidi tika izdzē sti Vē los padalī ties Mē s ieradā mies nedē ļ u pirms krievu pavasara brī vdienā m viesnī cā (bijā m diezgan liela kompā nija 3 mā tes un 5 bē rni) un vē l viena krievu ģ imene . Personā ls bija labi apmā cī ts, tā pat kā Eiropā , visi ir draudzī gi, smaidī gi, gā jā m eiforijā . Numuri ir lieliski, jū s jū taties kā mā jā s. Teritorija super, nu tas viss par labu. jū rā nav iespē jams ieiet, nav koraļ ļ u, tu noej simts metrus lī dz ceļ iem, un tad ir bezdibenis un koraļ ļ u rifs, mans dē ls, 13 gadi, reiz nā ca ļ oti daudz, bet otrreiz viņ š bija pā rā k. slinkums, devā mies peldē ties tuvā kajā lagū nā , pa pludmali ir kā das 15 minū tes, tas ir nogurdinoš i. Tad sā kā s brī vdienas un atbrauca tautieš i un kļ uva tikai kauns par mū su mī ļ ajiem, arā bi mū s vispā r vairs nepamanī ja, tu sē di restorā nā visi netī ros traukos un viņ i laiza vā cieš us, mē s atstā jā m dzeramnaudu neatkarī gi no viņ u apkalpoš anas , tikai tad, kad krievu ir maz, mē s apmaldā mies un pret mums izturas kā pret eiropieš iem, tu prasi atnest tē ju, tu pasē di 15-20 minū tes, tu gaidi 3 reizes, atgā dini, lai viņ š tevi apmē tā ar š o ledus tē jas krū zi. , tu iznā c kā uzspļ auts. Es nekad agrā k nebiju domā jusi, ka mani tas varē tu sā pinā t, vienkā rš i kontrasts bija MILZĪ GS tajā , kā viņ i sā kumā uzvedā s. Kā rtē jais Satriecoš ais gadī jums, ka krievi mums karsē kā grib. Viņ iem uz vietas ir Karī bu restorā ns, un viesmī ļ u zē ni staigā pa baseinu un aicina jū s apmeklē t. Man bija dzimš anas diena, un mē s nolē mā m to pavadī t tur. Ir atnā kusi pastkarte bla bla laipni lū dzam, priecī gu Befsday. Atnā cā m apsveikt ar DR, lū k š ampanieš a pudele no iestā des, paprasī jā m par brī vu, jā viņ i saka dā vanu, un vakara beigā s atnesa rē ķ inu par pudeli, un kad mē s to atstā jā m izrā dī jā s, ka mums bija jā maksā par pā rtiku, lai gan mē s izvē lē jā mies no bezmaksas lapas es pat neredzē ju rē ķ inu, viņ i to nolika zem papī ra ar š ampanieti, nav mana paraksta, tikai nospiedums. Aizgā ju pie viesnī cas gida (TEZ TOUR), viņ š ar viņ iem jokoja un saka, ka jā maksā , vispā r es aizbraucu nesaskaņ ā . Viesnī ca ir ļ oti laba, bet tur vairs nebrauciet.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Roza-57
Gribēju salīdzināt jūru, rifu, dzīvās radības. Galvenais ir snorka atkarība/neatkarība no SARKANĀ karoga uz pontona
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 21 atbildi
iemiesojums chernakova-svet
cik maksā papildus.pakalpojums dabīgā kafija un sulas 2 personām
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums azhanochka
Braucu uz šo viesnīcu, zinu, ka tur ir pontons, man nav nekas pret pontoniem, pat varu teikt, ka mīlu, bet par šīs viesnīcas pontonu ir tik maz informācijas atsauksmēs, kurš bija, tas pastāsti vairāk. Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums elle
Sveiki visiem! No 22. novembra dodamies uz Grand Makadi. Šeit nevar atrast nevienu jaunāko pārskatu. Vai šogad kāds ir devies? Lūdzu, dalieties savos iespaidos.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель открыт в 2004 году, построен в испанском стиле. Отель отличается сервисом европейского уровня, большой территорией с дорожками для прогулок и самым большим коралловым рифом на побережье, добраться до которого можно прямо с пирса на пляже отеля.

Atrašanās vieta Отель расположен в 20 км к югу от Хургады, в 25 км от аэропорта. Ближайший ТЦ: Makadi Mall в 10-15 минутах ходьбы от отеля.
Pludmales apraksts Коралловый пляж, понтона нет. Рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-fi в лобби: бесплатно, room service: платно, ТВ-зал, 6 ресторанов (3 ресторана a la carte: ливанский, итальянский, карибский), 3 бара, кафе Grand, магазины, 1 бассейн для взрослых (подогревается в зимний период).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 детский бассейн, детский клуб для детей в возрасте от 5 до 12 лет, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Аквааэробика, водные виды спорта, дайвинг центр, вечерние программы, анимационные программы.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • aerobika
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 302 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), Wi-Fi (платно), телевизор, телефон (платно), мини-бар (платно), набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Safaga Road, Makadi Bay, Red Sea, Egypt.
Tālruņi: +2 (065) 3590150
Tīmekļa vietne: The Grand Makadi
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).