Ēdiens un jūra atstāj daudz vēlamo.

Rakstīts: 19 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 3 — 10 maijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 03.05 lī dz 10.05. 17. Ā rē ji viesnī ca ir vienkā rš i š ika - spā ņ u-mauru stilā , daudz veģ etā cijas. Reģ istrē joties iedevā m naudu, un reģ istratū rā mums teica, ka dod ļ oti labu istabiņ u 3. stā vā - 2301 (tas ir pie krustojuma ar viesnī cu Makady Palace). Atš ifrē š ana 2 - 2 korpuss, 3 - 3 stā vs, 01 - 1 istaba. Nepā ra skaitļ i 2301 ...2311 ar skatu uz jū ru, pā ra - nē . Š ī s ē kas 1. un 2. stā vā telpu numerā cija ir atš ķ irī ga.
Vadī t.
Mē s ceļ ojā m no tū risma operatora Join up, viesnī cas ceļ vež a no uzņ emoš ā s kompā nijas Sun International Ali Hanafi. Viņ š nedeva informā ciju par viesnī cu (tas man bija jā prasa reģ istratū rā , skatiet pievienoto fotoattē lu) un nepalī dzē ja mums aktivizē t Vodafone interneta karti, kas tika iegā dā ta Hurgadas lidostā par 5 USD. Fakts ir tā ds, ka karte saņ ē ma SMS arā bu valodā , kuru Ali Hanafi netulkoja, sakot, ka viņ am ir cits mobilo sakaru operators. Bet tas ir vairā k nekā.40 minū tes. “izš ņ auktā s” ekskursijas.

Numurs.
Viss ir ļ oti skumji. Pirmkā rt, ir ļ oti tumš s - daļ a balkona atrodas zem nojumes, un istaba ir tumš a pat dienas laikā.
Istabā visu laiku kaut kas plī sa. Pirmajā dienā nebija iespē jams atvē rt durvis no vannas istabas. Mana sieva ar skrū vgriezi atskrū vē ja ā rē jo rokturi, nospiež ot aizbī dni un izlaida mani ā rā . Tad, tad dega, tad koridorā un tualetē nebija gaismas (to no vannas istabas atdala atseviš ķ as durvis un slē dzis ir tualetes iekš ienē ), tad istabā nodzisa gaisma. No skaloš anas š ļ ū tenes tecē ja ū dens. No rī ta biež i nebija auksta ū dens. Un tas ir "labs cipars", kā mums teica reģ istratū rā.
Ir 4 televī zijas kanā li krievu valodā : TNT, "1" un Kijeva 1 + 1 un 2 + 2 (tie nedarbojā s 4 dienas).
Nogā zes uz viesnī cas baseinu ir ļ oti neē rtas - tā s ir tur, kur nav sauļ oš anā s krē slu. Peldē jā mies blakus esoš ā s viesnī cas Makady Palace baseinā , kur tā du problē mu nav.
Viesnī cā apmē ram 90% ir vidē ja un vecā ka gadagā juma vā cieš i. Pā rē jie ir slovā ki, poļ i un krievvalodī gie. Wi-Fi ir pieejams tikai reģ istratū rā . Tas ir bezparoles un ļ oti lē ns.
Viesnī cā Sunwind waterworld (atrodas aptuveni 1 km attā lumā no viesnī cas The Grand Makady) ir arī ū dens atrakciju parks (atvē rts 10-00 ...12-00).
Tie ir divi: bē rniem (vismaz kaut kā ir interesanti braukt no kalna) un pieauguš ajam - tas ir sū dī gi.
Pludmale.

Ļ oti slikti. No Grand Makady viesnī cas pludmales lī dz dziļ umam ir daudz eju. Bet pat paisuma laikā , lai peldē tu, ir jā iet cauri ļ oti nelī dzenam koraļ lim aptuveni 120 soļ us. Paisuma laikā vairā k. Pantone nav. No mola var peldē t, bet tas ir diezgan garš - 250 pakā pieni. Turklā t vienmē r ir stiprs vē jš.
Koraļ ļ i ir tik un tā – tas nav Sharks Bay vai Chabad Š armā . Jā , zivis ir, bet nedē ļ as laikā neredzē jā m nevienu, kas bū tu garā ks par 60 cm. Skumji. Es biju ļ oti "noguris" no milzī ga skaita ceriņ u medū zu, starp kurā m peldē š ana ir milzī gas mokas. Jā , pludmalē to ir daudz. Mē s Ē ģ iptē to vē l nekad neesam piedzī vojuš i.
Mē s devā mies uz Sunwind waterworld viesnī cas pludmali, kur var iekļ ū t jū rā no krasta. Problē ma ir tā da, ka pē c 9-00 tur nav vietas. Man bija jā iedod pludmales zē nam dzeramnauda, ​ ​ lai viņ š mums no tā lienes atnesa veselus sauļ oš anā s krē slus. Sauļ oš anā s krē sli ir veci, un daž i no tiem ir salauzti vai ar izvirzī tiem nagiem.
Bet pludmalē pie Sunwind waterworld viesnī cas vismaz vē jstikli ir jauni, un uz tiem var ž ā vē t lietas. Un The Grand Makady pludmalē vē jjakas ir biedē još as un sarū sē juš as, un sauļ oš anā s krē sli ir vē l sliktā ki.
Sunwind waterworld pludmalē koraļ ļ i ir norobež oti. Paisuma laikā lī dz vietai, kur var peldē t - 50 soļ i, paisuma laikā - 5-20 soļ i. Pats interesantā kais ir peldē t pā ri nož ogotā m koraļ ļ u zonā m. Jā , ū dens ir siltā ks. Aquashoes ir obligā tas.

Pirmo reizi saskā rā mies ar to, ka paisuma/paisuma laikā ū dens ir vienkā rš i auksts - krasta tuvumā ir 27 grā di, bet izejot no koraļ ļ iem dziļ umā - 18 ...20 grā di. Patiesī bā Ē ģ iptē iepriekš nesastapā m daž ā das temperatū ras ū dens strī pas (tā das bija lī dz 5).
Uzturs.
Ļ oti slikti. Sunrise Diamond Select 5* (2015.  gada oktobris) un Siva Sharm 5* (2016.  gada oktobrī ) ē diens bija ne tikai daudz, bet arī nesalī dzinā mi labā ks.
Pat sasmalcinā ti tomā ti restorā nā The Grand Makady nebija pieejami katru dienu. Zivis ir pangasija no Mekongas grī vas, tas ir, lē tā kā un kaitī gā kā no visā m.
Pusdienā s viņ i dod tā saukto bā rbekjū.
Tie ir pā rcepti un absolū ti neē dami dā rzeņ i + vista sadedzinā ta lī dz oglē m. To nevar ē st. Gaļ a ir tikai nepietiekami pagatavota, ko vienkā rš i nevar sakoš ļ ā t - zole. Ē da burgerus - tā ir ā trā ē dinā š ana, tas ir slikti, bet pusdienā s nav nekā cita.
Augļ i ir atseviš ķ a tē ma: banā ni, sagriezti apelsī ni un greipfrū ti, sagriezta melone, gvajava, dateles, ā boli ...un viss. Saldie - gandrī z neē dami cepumi un kū kas. Bet ir pluss - nesaindē jā mies (jo domā jā m, ko varam ē st un ko nē ).
The Grand Makady bā ri tiek atvē rti pulksten 10:00 un Sunwind waterworld no pulksten 9:00. Par to paš u cenu par ekskursiju Sunwind waterworld izskatā s daudz labā k, it ī paš i ņ emot vē rā , ka tas ir gandrī z jauns. Tiesa, Sunwind waterworld viņ i zog, pareizā k sakot, aizvieto dolā rus seifā (par to viņ i sū dzē jā s pludmalē ). Apsveriet š o.
Alkohols.
Vī nu pasniedz tikai restorā nos (stikla glā zē s) un bā rā Pergola Fish (plastmasā ). Rož u vī ns nav nekas.
fakī ru š ovs un uguns š ovs. Un katru dienu pa 12 eiro/pers. (21 eiro/pers. ar omā ru) a la carte vakariņ as pie jū ras.

Ļ oti slikti.
Mums bija vē ls lidojums (23-10), un mē s nolē mā m pagarinā t istabu. Parasti tas maksā.40-60 dolā rus par istabu. Bet ne š ajā viesnī cā . No mums reģ istratū rā “pieprasī ja” pagarinā jumu no 12-00 lī dz 16-00 (ar pusdienā m) 27 eiro no cilvē ka, un no 12-00 lī dz 20-00 (pusdienas + vakariņ as) 47 eiro no cilvē ka. Tas ir, bijā m spiesti maksā t 103 dolā rus, lai nesē dē tu reģ istratū rā.8 stundas. Un tas maksā.7 dienas. tū re no Kijevas 911 $. Š ā ds numura pagarinā jums ir tikai laupī š ana.
Neveiciet ekskursijas uz š o viesnī cu ar vē lu izbraukš anu - tas jums kļ ū s ļ oti dā rgs.
Viesnī ca ā rē ji, pē c izskata, š ķ iet kā.5 *, bet patiesī bā.3 ...3 + *. Padomā , pirms ej pie tā . Bū s jautā jumi - raksti atbildi.

Aleksandrs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu